Tagovi

ZVirKla opened for bets – koeficijenti: Ivo 1.15, Zoki 4.5

UPDATE I - došlo je do promjene koeficijenata - vidi kraj posta !!!

UPDATE II - nova promjena koeficijenata, i novi post

Mesić se oglasio (mandatara će odrediti poslije konačnih i službenih rezultata izbora 12. prosinca) i sad nam sljeduje desetak dana prividnog zatišja dok se iza kulisa odvijaju dogovori.

Ja nemam insajderskih izvora informacija, a sve što sam mislio reći o trenutnoj situaciji sam manje više rekao u svojim prethodnim postovima „DREAM scenario za SDP/HNS – Hoće li Friščić imati MUDA“ i „Što će odlučiti Josip Friščić“ i sad je pitanje kako „ispuniti“ tih desetak dana ?

I ideja je pala – put your money where your mouth is !

Onda, na koga bi se kladio Zvone Radikalni ?

Na Zorana Milanovića naravno !

A na koga bi se kladio ako izbor treba „podržati“ sa čvrstih 100 kuna ?

Eeeee .... onda ipak na Ivu Sanadera :-(((((.

U trenutnoj situaciji, vjerujem da tako tipuje većina „političkih analitičara“ jer je klađenje s omjerom 1-na-1 pomalo nepravedno prema Zoranu Milanoviću. Izgledi naprosto nisu jednaki - što zbog animoziteta na relaciji HSLS-HNS, a što zbog poslovične HDZove „umješnosti“ u političkog trgovini (a ni „mrmljanje u pozadini“ koje kaže da je „sve već dogovoreno“ nije zanemariv faktor)

A ako 1-na-1 nisu „pošteni“ izgledi za okladu, Zvone Radikalni se, znatiželjan kakav već je, odmah zapitao koliki bi bili realni omjeri oklade ? I kako bi se ti izgledi mogli najpreciznije definirati ?

Moj odgovor je - „Zvonina Virtualna Kladionica“ – ZVirKla Bet (d.o.o. :-))))

Kako funkcionira ZVirKla ? Evo pravila:

1) Zvone Radikalni je bookmaker i na blogu u svakom trenutku postoje definirani omjeri s kojima se prihvaćaju Vaše „oklade“.

2) Oklade se prijavljuju u komentarima, s time da je dopušteno jedno klađenje dnevno (choose wisely ;-) , a na početak komentara molim kratko HDZ ili SDP da definirate svoju okladu, pa nakon toga crtica i sva moguća obrazloženja i dodatni komentari)

3) Svaka oklada nosi „nominalnu vrijednost“ 100 kn.

Osnovni cilj ZvirKle je „ispipati“ puls javnosti i tijekom ovih (barem !) desetak dana do razriješenja oklade on-line „formirati“ procjene šansi Ive Sanadera, odnosno Zorana Milanovića za formiranje Vlade.

Naravno, i pružiti malo „zabave“ autoru ovog bloga ;-).

A kako planiram doći do „procjene šansi“. Jednostavno – ZVirKla Bet d.o.o. je barem u jednom (jedinom ;-) aspektu pravo poduzeće – SVOJEM VLASNIKU MORA DONIJETI „PROFIT“ !!!

Jer na kraju balade, kad saznamo konačni rezultat i zatvorimo kladionicu, Zvone Radikalni će podvući crtu, zbrojiti koliko puta je „uplaćeno“ po 100 kuna, zbrojiti koliko je bilo točnih oklada i koliko para treba isplatiti množeći 100 kn s pripadnim koeficijentima koji su vrijedili u trenutku oklade, i vidjeti koliko sam na dobitku (ili gubitku ;-).

What's in it for you ?

Ništa – osim što će na kraju biti formirana i top-lista onih koji su me najviše opelješili. A i onih na kojima sam dobro zaradio ;-)

Jednostavno rečeno – kladite se svojim „ugledom“ :-).

Ažuriranje koeficijenata se može očekivati na dnevnoj bazi, ovisno o dnevnopolitičkom razvoju situacije (ali i primljenim okladama !), a za svako razdoblje između promjene koeficijenata će biti prikazana statistika (broj oklada s tim koeficijentom).

Kako će se određivati koeficijenti ?

Najjednostavnije moguće – po „osjećaju za feeling“ :-). Uzeti ću novčanicu od 100 kn u ruke i zapitati se s kojim omjerima bi se kladio na jednog, odnosno na drugog kandidata.

Da mi netko dođe i kaže: „Ja stavljam 100 kn na to da će Sanader biti idući premijer“, moj odgovor je „Može, ali ja u okladu nudim 20 kuna“. Ergo, koeficijent 1.2 – na uloženih 100 kn, dobiješ 120 - 100 „svojih“ i 20 mojih (ako Sanader postane premijer ;-)

A ako mi dođe netko i kaže: „Ja se kladim na Milanovića i stavljam 100 kn“, moj odgovor bi mogao biti „Može, a ja stavljam 20 kuna“ – jedino što se bojim da tu okladu nitko ne bi prihvatio !
Može li kladionica tako funkcionirati ?
Može – ali je to strategija „sve ili ništa“. A osnovno pravilo kladionice je, barem u Las Vegasu, da „uvijek dobiva“. Sjećate se, I'm doing this for profit :-) „

Što znači da ja ipak moram ponuditi malo bolje koeficijente za okladu na Milanovića. Pa se pitam sljedeće pitanje – koji bi bio minimalni koeficijent s kojim bih ja još uvijek bio spreman staviti 100 kn na Zorana Milanovića ?

Da mi netko da koeficijent 10.0, kladio bih se odmah :-)

A na 5.0 ?

Hmmm ... Bih li stavio 100 kn na Zokija, s potencijalnim dobitkom 500 kn ako postane premijer ?

Ovdje je bitno napomenuti da Zvone Radikalni apsolutno nije kladioničarski tip !!! U životu nisam uplatio niti jedan jedini listić ! A u kladionicu ulazim samo kad Princeza unutra „zaluta“ ;-). Posve netipičan bookmaker.

Ali, recimo to ovako – ako imam 100 kuna koje moram uložiti, bih li prije odabrao Sanadera s koeficijentom 1.2 ili Zokija s koeficijentom 5.0.

Hmmm ... ipak je to 100 kuna, triba razmisliti ...Ma definitivno na Zokija ;-). Kakva je to „zarada“ od 20 kuna !

A di je breaking point ? Koji koeficijent predstavlja „neutralnu“ poziciju, kad se moj odabir mijenja ?

Hmmmmmmmmmm .. koliko, koliko bi to moglo biti . 2.0 ? 3.0 ? 4.0 ?

Ma najbolje da ja ispalim brojku i vidim kako ekipa reagira:-)

Moja početna procjena je 3.7 and I proudly pronounce that ZVirKla is opened for bets !!!

LET'S MAKE SOME MONEY !!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE I - Novi koeficijenti - na Sanadera od sada dajem 1.15, a na Milanovića 4.5 !!!

Inače, do sada sam skupio 3 oklade na SDP (kradem,Netko,vipera), i 4 oklade n HDZ (Mental, Whatever, Varalica u politici, vinkomarr). Kako vidim da od SDP-ovaca nema ni traga ni glasa, pretpostavljam da sam dao premali koeficijent na Milanovića. Pa da vidimo hoće li ovo nekoga ponukati da se odluči ...

I izjasni ;-)))

Komentari

SDP - 200kn Definitivno

SDP - 200kn
Definitivno zemlja odiše promjenom, što najbolje shvaća i predsjednik, tako da nam sigurno slijede promjene na vlasti s SDP-om na čelu!

Tko je glasao

SDP-200 kn Koeficijent će

SDP-200 kn
Koeficijent će rapidno pasti pa treba pokupiti lovu dok se može.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Gospodine

Gospodine kladionicaru!
Podizanjem koeficijenta u okladama prednost dajete - onom koji ima manji koeficijent.
Osim toga, Vi kao vlasnik kladionice utvrdjujeten pocetni koeficijent a kasnije ga mozete (i ne morate) korigirati vrseci izracun prema uplatama na odredjene tipove.
Dale gledajuci ovaj Vas koeficijent stjecem dojam da ste apsolutno uvjereni u pobjedu dr. Ive Sanadera i HDZ-a te da Zoran Milanovic i SDP (HNS, IDS, Shemso) neimaju sanse.

Ili i vi radite prema Sukerovom poucku te pretvarate minus u plus, gubitak u dobitak, zaduzenje u pozitivu, vanjski dug u unutarnji dug a sve u svrhu stjecanja vlastite dobiti i pozicije? Ili, prema HDZ-ovom poucku, navlacite jadni i napaceni narod e da uplati koju kunicu u oklade a onda cete svu efektivu prebaciti na tvrtku - kcer, kladionicu u stecaj, radnike otpustiti, dugovanja drzavi pretvoriti u ulog koji ionako nista ne znaci jer je sva efektiva vec na tvrtki kceri a kladionica ima samo - dugove?

Tko je glasao

Dale gledajuci ovaj Vas

Dale gledajuci ovaj Vas koeficijent stjecem dojam da ste apsolutno uvjereni u pobjedu dr. Ive Sanadera i HDZ-a te da Zoran Milanovic i SDP (HNS, IDS, Shemso) neimaju sanse.

Apsolutno je tako :-(((. Što daje priliku onima koji "vjeruju" u Zokija (ili imaju bolje informacije od mene o "tijeku pregovora" ;-) da TEMELJITO opelješe kladionicu ;-) Hej, koeficijent 4.5 - to ti k'o pobjeda Dugog Sela nad Dinamom u, šta ja znam, šesnaestini hrvatskog kupa, recimo :-)))

Uskoro ide prvi obračun - skupio sam 20-ak "uplata" :-) pa ćemo da vidimo ...

Tko je glasao

HDZ 100 kn Sanader premijer,

HDZ 100 kn
Sanader premijer, Hrelja ministar turizma, Memedi ministar pravosuđa, Friščić financija, Pankretić poljoprivrede, Adlešić graditeljstva, Čehok prosvjete, Pecek kulture, Pupovac vanjskih poslova, Vojković zdravstva i to je to ne izgleda bogami loše a sa Sanaderom na čelu svi će biti sretni i zadovoljni, i uspješni i super sve je super , još 100 kn , kad nam je krenulo jehate...............

Tko je glasao

do prije 2 dana tipovao bi

do prije 2 dana tipovao bi na Sanadera, ali s obzirom da se moraju ponoviti u nekim mjestima izbori tada mislim da veliku šansu ima i Zoki, stoga 100 kn na njega. ( Čuhnil ima samo 3 glasa više od HNS-ova Bileka tak da bi to moglo odlučivati, isto tako to vrijedi i za Memedija koji ima samo 35 glasova više od drugo plasiranog, tako da kak je rekel jučer Čačić u "Otvorenom" da nema tak male sredine u kojoj se ne bi moglo skupiti 3 ili 35 glasova) ;)))

Tko je glasao

SDP - 100 kn na Zokija. Al

SDP - 100 kn na Zokija. Al nikad se nisam kladio. I ne ide me bas "kocka". Imam vise srece u ljubavi :-D

Tko je glasao

Opa, Zoki opao sa 3.7 na

Opa, Zoki opao sa 3.7 na 4.5... možda bi tribalo stavit koju kunu na njega...

Hmmmm... ne bih ipak. Čovjek koji zaključava Jurčića u ormar je sposoban za svakakve stvari :))

Tko je glasao

U zivotu nisan kocka nit za

U zivotu nisan kocka nit za gotovinu, jos manje s Gotovinom.

Vridi li da namisto sto kuna idje kil pecenoga (onog janjece provenijencije) kod Jose?

Stavljam na Milanovica i SDP dvi i po kile pecenoga.
Jerbo ce seljaci pristati uz njih, jerbo ce i umirovljenik pristati uz njih (zbog odrzanja saborskog kontinuiteta te daljnje buducnosti te interesne grupacije), ali mi se cini da i Pupovac lagano ide prema stavljanju svog parafa na koalicijski sporazum. Glavaseva stranka ce dati tehnicku podrsku, znaci bez ikakva dogovora i ugovora ali kontra HDZ-a.

Ako dobijem (a ocu, rijetko gubim u briskuli i triseti, znam mote i znam namisat kartu), prema danasnjem koeficijentu mi idje cili jedan janjac, peceni. Ocemo kasnije odigrat u pice?

Tko je glasao

SDP+Mesić 1000 kn :)))))))

SDP+Mesić

1000 kn :)))))))

Tko je glasao

Kockate se na sudbinu

Kockate se na sudbinu vlastitog naroda. Sram vas bilo!!!
Gamad jedna kockarska :))

Tko je glasao

Pa kad mogu oni, zašto ne

Pa kad mogu oni, zašto ne bi mi. :-))))

Tko je glasao

Hrelja upravo na pregovorima

Hrelja upravo na pregovorima kod Milanovića - ovo su tipovi za kladioničare ;-)

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

Tko je glasao

Možda je potreban update

Možda je potreban update koeficjenata:

Iako kaže kako je zadovoljan dosadašnjom suradnjom s HDZ-om, Pupovac ističe da je većina njegovih birača sklonija SDP-u.

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

Tko je glasao

SDP kao prvo, ne želim

SDP
kao prvo, ne želim držat štangu sanaderu ni na kladionici. e to bi se zvao "prljav novac".
kao drugo, sdp nije sdp nego je realno sdp+mesić, a mesiću je ionako zadnji mandat koji ionako uskoro završava, a i ustav je na njegovo strani. za mesića se zna kamo preteže. mislim da će on itekako doprinijeti eventualnom sdp-ovom uspjehu (eventualnom, rekoh!) što samo po sebi ne mora biti kršenje ustava, zakona i onih čudnih formulacija na koje se neki pozivaju.
kao treće - nema veze ako izgubim, ZR, otac dvoje djece, treće na putu, tebi lova više treba, dok ja svoju ionako potrošim na....no, nećemo u detalje.

..............................................................................................
Get your facts first, then you can distort them as you please.

Tko je glasao

Možda ćeš morati

Možda ćeš morati korigirati koeficjente - stvari su se počele mjenjati na bolje :-)

Upravo su u tijeku konzultacije kod Mesića i manjinska zastupnica Čuhnil nakon sastanka s Mesićem je izjavila - "Memedi će morat snosit posljedice koaliranja s HDZ-om". Dodala je i da će sve manjine završiti na istoj strani

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

Tko je glasao

Odličan post!Politika nam

Odličan post!Politika nam stvarno sliči na našu nogometnu ligu.

U igri je velika lova,transferi pravih i lažnih zvijezda,trensferi državnog novca klubovima (zastupnika/prvoligaša),falši igrači se proglašavaju zvijezdama,a prave zvijezde odlaze ća,muljaže sa suđenjima i novcima,ulaganje u infrastrukturu kao fasada za pljačku,navijače nitko ništa ne pita,stadioni su sve prazniji i prepušteni na milost i nemilost huliganima s kojima se (nogometna) vlast ne žele obračunati....

Nama je još jedino ostalo da zaokružimo naše favorite i nadamo se povoljnom ishodu.

Tko je glasao

A nije ovo tenis pa da su

A nije ovo tenis pa da su moguća samo dva ishoda. A gdje je neriješeno?
Ili neriješen ishod donosi sav novac u kladionicu bez isplata? Mudro.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

ZVirKla će biti otvorena

ZVirKla će biti otvorena DOK NE DOBIJEMO PREMIJERA :-)))))

A mogući "treći" ishod (recimo Čačić kao premijer) je moja čista "zarada" ;-))))

ali, dosta laprdanja - SHOW ME THE MONEY !!!!

Tko je glasao

A zašto ne bi Friščić

A zašto ne bi Friščić tražio mjesto premijera? Pa da se osigura da će onih 6 mlrd. koje traži i dobiti.
Ako ima logike da Čačić traži mjesto premijera, zašto isto ne bi zahtijevao i Friščić. HSS ima samo jednog zastupnika manje od HNS-a.
Ili manjinci. Njih je osam. Jedan više od HNS-a.

Ili još luđa varijanta. Da se stvori blok od svih ostalih stranaka nasuprot HDZ-u i SDP-u. To je 31 zastupnik.

Hoćeš lovu?
250 kn da će Đapić odlučiti o budućoj vladi.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Silverci, tu bi te mogel

Silverci, tu bi te mogel podržat. Motalo mi se je po glavi, no nisam baž siguran. Mogužnost postoji.

Tko je glasao

Krvi ti irudove, koliko

Krvi ti irudove, koliko ovdje ima FILOZOFA :-)))) !!!!

Svi bi samo palamudili ....

SHOW ME THE MONEY !!!!!

Tko je glasao

Pa ja sam ti ponudio okladu,

Pa ja sam ti ponudio okladu, a ti se nisi izjasnio.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Ja moren prihvatit tu

Ja moren prihvatit tu okladu. Na tvojih dvistapeset bjezecih sumskih krzna ja stavljan dvi kile pecenoga od ispod janjeceg krzna U Jose u Sukosanu da nisi u pravu. Djapic ne smi s HDZ-om nit sist, kamoli divanit. S SDP-om jos i smi trgovat, zbog Osijeka, ali je pitanje oce li SDP trgovat s njim.

Piti placa gazda kladionice.

Tko je glasao

Djapic ne smi s HDZ-om nit

Djapic ne smi s HDZ-om nit sist, kamoli divanit. S SDP-om jos i smi trgovat, zbog Osijeka, ali je pitanje oce li SDP trgovat s njim.
Dakle, 76:76.
I Đapić odlučuje da idemo na nove izbore ne bi li popravio sadašnji katastrofalan rezultat.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Djapica nitko nista pitati

Djapica nitko nista pitati nece. Jedino ce se on sam nuditi uokolo. I njegov glasic neima samsi za pomoci ikome.
Predvidjam nekijeh 77-78 rukica u korist postizborne koalicije SDP-HNS-IDS + par x i y-ona.

Tko je glasao

Dogovoreno !!! Ako se gazda

Dogovoreno !!!
Ako se gazda kladionice može pridružiti u uništavanju tih dvije kile pečenog ;-)

Tko je glasao

Potrudi se napisati SVOJ

Potrudi se napisati SVOJ post, otvori SVOJU kladionicu pa se igraj :-)

Nemoj meni ovdje rušiti koncepciju !!! A što, nije ti dosta 4.5 na Zokija ????!!!

Tko je glasao

Otkad to nisam čula - tako

Otkad to nisam čula - tako je govorio moj pokojni dida ;-)

Da nisi ti iz mojih krajeva (IX. izborna jedinica)?

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

Tko je glasao

Naravno :-))) Žinki malo

Naravno :-))) Žinki malo prethodne postove i sve će ti biti jasno.

Nego - na koga se kladiš (a primjeti da sam malo promijenio koeficijente!) ?

Tko je glasao

Ja sam se od prvog dana

Ja sam se od prvog dana kladila na Milanovića - pa neću to ni sada mijenjati

Iako bi da se kladim na Sanadera i da on kojim slučajem (pu, pu, pu) dobije mandat za sastavljanje vlade - zaradila veće pare

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

"Da bi pobjedilo zlo dovoljno je da dobri ljudi ne rade ništa"

Tko je glasao

SDP - 100 kn Meni nije do

SDP - 100 kn

Meni nije do para, zadovoljit ću se sa 1,8 koeficijentom. ;-)

Obrazloženje investicije: SDP mašinerija će u dlaku doznati što je Friščiću i Adlešićki ponuđeno, znati će čak gdje su HDZ-ovci tvrdi. Biti drugi je prednost ako nemaš što izgubiti (HDZ bi sa HSS-HSLS-om imao nategnutih 77-83), dok sa SDP-om ima čak i bingo u obliku rasterećenja od HNS-a ukoliko budu nerazumni dok se bude koalicijski vodilo državu.

P.S. Može li isplata u gramima ;) ako dobijem(o)?

Tko je glasao

Pankretić je jučer rekao

Pankretić je jučer rekao da ako im HDZ ponudi SVE, da oni neće ni razgovarati dalje.

Tko je glasao

Eto, doznao si način kako

Eto, doznao si način kako će obrazložiti svoju koaliciju sa SDP-om.

Tko je glasao

Apasolutno ;-) !

Apasolutno ;-) !

Tko je glasao

SDP - preniski je

SDP - preniski je koeficijent za Sanadera, nije ipak to tako ziheraski (negdje 1.7+ bi rekao da je realnije vec). Plus, srce ipak vuce u tom smjeru (subjektivno skida HDZ-u barem 0.5).

Tko je glasao

100 kn na HDZ. A ako mogu

100 kn na HDZ.

A ako mogu dodati još jednog kandidata, onda bih ipak stavio 5 glavi na Mesića i SDP.

Tko je glasao

SDP obzirom na virualnu

SDP
obzirom na virualnu kladionici, stavljam na SDP. Ovo je rizično, ali i koeficijent nije loš.
Znamo Sanadera i njegove "pregovaračke" sposobnosti. Međutim, okruženje za pregovore se promjenilo. nekako mi se čini da se slabo prilagođava tome.
S druge strane, Milanović je, rekli bi mačak u vreći. Malo znamo o njegovim "pregovaračkim" sposobnostima. Međutim, ako ima imalo vlaškog u sebi, a morao bi, ima šansi.
tako da sam odlučila igrati malo riskantnije, a i emocijama sam pustila na volju.:-))))

Tko je glasao

Na nikoga. Ne kladim se,

Na nikoga. Ne kladim se, nikada se nisam kladio niti ću se ikada kladiti. Moj izbor bi bili novi izbori. Jednostavno ne mogu podnjeti da gadni Frišćić i gadna Adlešić imaju ključeve u rukama. Čak bih više volio vidjeti vladu HDZ-a bez tih izroda.
A sad nešto malo o mojoj teoriji. Mirjana Krizmanić je rekla SVE:
"Ali sve bismo mi to lako zaboravili: i bačene milijune i beskonačno zatupljivanje banalnim porukama, kad bi sada budući mandatar odlučio sastaviti vladu po uzoru na Nicolasa Sarkozya, tj. kad bi uzeo u vladu najsposobnije ljude, neovisno o njihovoj stranačkoj pripadnosti. Iako su ššanse da se to dogodi zanemarivo male, ipak barem jošš dan-dva možžemo žživjeti u toj nadi. Nakon toga ćemo opet gledati neke stare metle kako u istim slijepim ulicama dižžu praššinu."
Dakle, ja sam za to da mandatar bude bilo tko i da u ministarstvima sjede ljudi koji će se fajtati za naše dobro. Jebo stranke i jebo njihove boje. Jebo vladu.

Tko je glasao

Majke ti, svi palamude,

Majke ti, svi palamude, nitko se ne kladi... :rolajz:

HDZ - 200 kuna - jer je to Kikaš (kombinacija Splićana i Vlaja) :D

Tko je glasao

ja mislim nema tu

ja mislim nema tu kombinacije, on je Vlaj 100-postotni.

Tko je glasao

A SAD OZBILJNO! Zar netko u

A SAD OZBILJNO!
Zar netko u ovoj zemlji još uopće sumnja da se HSS-HSLS već nije dogovorio sa HDZ-om. Stvar je riješena! Slijedi samo zatezanje kako bi se prodala fora njihovim biračima koji glasujući za njih nisu željeli da taj glas omogući HDZ-u formiranje većine. Treba isfurati da su kao nakon dugotrajnih procjena odlučili napraviti pravu stvar za svoje birače i sve građane Hrvatske.
Amen

Varalica u politici

Tko je glasao

Sve bi bilo u redu da si

Sve bi bilo u redu da si lijepo započeo komentar s "HDZ", pa crtica i onda sve ostalo.

Al' dobro, prvi mačići se u vodu bacaju. Tvoj je znači drugi za HDZ. Ako je tako kako ti kažeš, ZVirKla je već u minusu 40 kuna :-(((

Možda da dižem koeficijent na SDP ?

Tko je glasao

Kume, ja ti nebi stavio ni

Kume, ja ti nebi stavio ni kune na te prevarante. Da su dozvolili klađenje, kladionica bi zablokirala isplate jer je sve namješteno.
Ja dajem 100 kn da će Glavaš biti ministar Pravosuđa.
Pardon, MUP-a. A za kontar opkladu, da budem ziher, Pupovac će biti novi Ministar Vanjskih Poslova a Nazif Memedi Europskih integracija.

Varalica u politici

Tko je glasao

Znači ako bude Jurčić

Znači ako bude Jurčić kladionica će dobro profitirat.

Tko je glasao

Good point - iako je jasno

Good point - iako je jasno što je pjesnik htio reći.

Ali, dečki, kakvo je to okolišanje - IZRAZITE SE MOLIM :-))))

Lova na HDZ ili SDP ?

Tko je glasao

Ja bih stavio na HDZ. Ali

Ja bih stavio na HDZ. Ali sad slijedi protupitanje:
Ako će u slučaju pobjede SDP-a kladionica bit na nuli, a u slučaju pobjede HDZ-a
kladionica dobija 200 kn, za koga ćeš navijat da pobijedi "u stvarnom životu"?

Tko je glasao

ZVirKla d.o.o. je

ZVirKla d.o.o. je ustanovljena zato da vlasniku donese profit !!!

Ja se i dalje nadam da će Milanović uspjeti (iako nemam previše vjere, kao što i koeficijenti pokazuju ;-), ali "pare" su "pare" !!!

Tko je glasao

HDZ - 1.000,00 kn Takvog sam

HDZ - 1.000,00 kn
Takvog sam duha, sve ili ništa :))

Tko je glasao

"pare" su "pare" Iskren si,

"pare" su "pare"
Iskren si, pustimo fanatizam, to je zdrav stav.
A di se uplaćuju oklade?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci