Tagovi

Zoran Milanović u MUP-u ispitivan zbog pranja novca- kažu 400 000 kn

Čitam vijesti, slušam radio, HRT, a ono nigdje niti riječi da je Zoran Milanović, priveden(?) ili sam došao (?) u MUP, da svjedoči o optužbi za pranje novca, nekih 400 000 kn, preko neke PR agencije. Uz tužbu stigla je i dokumentacija, a prve informacije o tome mogli smo čuti na slobodnoij televiziji u emisiji "Bujica" u kojoj je bilo riječi o" Pravnicima Vukovara" i njihovom sastanku sa srpskim premijerom Vučićem, koji ima više volje za rješavanje tužbi za mučenja i ubijanja Vukovaraca po logorima u Srbiji, nego DORH i D. Cvitan.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/54414/%C5%A0okantno-u-Bujici-Milanovi%...

Uz Peru Kovačevića, gost je bio i novinar Dražen Rajković.
Između ostalog dana je informacija koju prešućuju, (i danas) svi mainstream mediji, iako je to prvorazredna vijest- dostojna prijelomnih vijesti i cjelodnevnog emitiranja s emisijama punim raznih političkih analitičara, pravnika, novinara,....- informacija o tome da je Z. Milanović izvršio kriminalno djelo "pranja novca" u iznosu od 400 000 kn.

Zamislimo samo da se radi o T. Karamarku.
Užario bi se Index, na HRT-u bi bio cjelodnevni program "prijelomne vijesti", RTL- i Šprajc, NOVA TV, N1 , Jutarnji, Večernji, Dnevno. hr, net.hr, narod, hr... vrtjeli bi tu vijest, silni analitičari: Puhovski , Lalić, Rašeta, Rimac i ostali stanovnici HRT-a bi izrecitirali svoje analize, a gle sveopći muk.
I na ovoj stranici svi šute, pa da ipak takva važna viijest ne ostane bez traga, evo dnevnika o tome: dnevnika o Milanovićevom svjedočenju u MUP-u , o pranju 400 000 kn za što je podnesena prijava protiv njega.

Na ovom primjeru, kao i na aferi GRIZLI, vidi se dvoličnost i zlonamjernost medija, njihovo uporno i protuzakonito služenje interesima Milanovića i SKJ-SDP-u. Ne žele im kvariti izborne šanse, jer eto, oni su njihovi navijači pa zlorabljuju javni medijski prostor, uskraćuju informacije o tom prvorazrednom skandalu.

I umjesto da Plenković i HDZ organiziraju konferenciju za tisak i probiju tu medijsku blokadu, jer je to u interesu njihovih izbornih planova, Plenković se opravdava lijevim novinarašima koji ih osuđuju po svojim izmišljenim moralno-političkim selektivnim kriterijima , opravdavaju se notornom SDP-GONGU za zakonito postupanje, dok nasuprot tome svi šute o NEZAKONITOM postupanju Milanovića i SDP-a i pranju 400 000 kn.

MOST-ov ministar je odradio, kažu, ovaj puta po pravilimam službe i pozvao Milanovića,a tada je D, Cvitan samoinicijativno i selektivno, odlučio zaštiti Milanovića i ne ispitivati ostale svjedoke, te odoka utvrdio da ne treba postupak dalje voditi, jer eto on simpatizira SDP i želi mu pomoći za izbore, vjeruje Milanoviću koji je rekao "Majke mi, nisam ništa kriv, makar do izbora!".)))

D. Cvitan zlouporabljuje funkciju da bi štitio Milanovića, uostalom, kao što je i sve vrijeme štitio cijeli SDP-HNS kadar, za višemilijunske kriminale, dok je neke na aport SDP-a, progonio "zbog štandova"!

Je li MOST odradio zaštitu Milanovića u dogovoru s D. Cvitanom pitanje je sad, jer je veći dio radnji i ispitivanja svjedoka mogao odraditi i sam, preko PNUSKOKA ali je proslijedio Cvitanu, da on dobije priliku to stornirati , budući je Petrov nedavno izjavio da "nema ništa protiv Cvitana"!
Možda MOST, preko Orepića, odrađuje zahvalu za zataškavanje afere GRIZLI i nepokretanje kaznenog postupka od strane D, Cvitana, protiv MOST-aša po sustavu. "Ja tebi, ti meni"!

Petrov se u svojim eskapadama s poštenjem i moralom okomio na 25 godina kriminala u državnim poslovima, a gle, onaj tko bi taj kriminal trebao progoniti i tužakati kriminalce,dati na sudove dobro odrađene optužnice, Petrovu je odgovarajući i Petrov je tvrdio da "On nema ništa protiv državnog odvjetnika Cvitana" , kada se povela riječ o Cvitanovoj smjeni.!

Pa je li taj čovjek glup, da ne može povezati nesankcioniranje kriminala i DORH, te čovjeka u vrhu DORH-a koji ima moć podizanja optužnica, ili misli da su njegove riječi, riječi popa upućene s oltara, o kojima ne treba promišljati nego svaku glupost, pa i kontradikciju, poput navedene, prihvaćati "zdravo za gotovo"?

Dakle , Petrov bi se borio protiv kriminala litanijama s oltara- brbljarijama s govornice tiskovnih konferencija, a ostavljao bi glavnog državnog tužitelja koji opstruira pravne postupke i štiti kriminal jer mu odgovara politička opcija mogućeg kriminalca.

Bivši ministar financija S. Linić uživo u eter je iznio optužbe o pranju novca od strane Z. Milanovića, po kojima bi DORH morao postupati, ali ne postupa. I to nije toliki problem koliki su mainstream mediji, i među njima HRT koji štite Milanovića , jer je on njihova politička opcija i tako od HRT-a i ostalih medija prave medij političke partije SDP-a, koji mi silom zakona moramo plaćati, a on određuje izborne pobjednike manipuliranjima s javnim medijskim prostorom i selektivnim harangama , odnosno prešućivanjima kriminalnih radnji svojih gazda.

Siniša Kovačiću,v.d. ravnatelju, otkuda ti pravo uskraćivati javnosti takve informacije?

Gdje su svi novinari koji su Karamarka medijski harangašili zbog praktično ničega kažnjivog ili nezakonitog, nečega u čemu je šteta 0 kn, kazna 0 kn, ali dovoljno za političku eliminaciju i protuljudski progon, preko Povjerenstva za progon političkih suparnika SDP-a, a sada kada se radi o kaznenom djelu o pranju 400 000 državnih kn , jer je taj novac dobio SDP za potrebe te političke parije , a ne za osobne potrebe Zorana Milanovića, mediji su se ušutili, kao komunisti pred Staljinom, ili nacisti pred Hitlerom.
https://www.youtube.com/watch?v=_U8vfTXl4Vs

Sram ih bilo, sve redom, štetočine koje selektivnim i dvostrukim mjerilima urušavaju pravnu državu, sigurnost građana, ustavne zakone o ravnopravnosti građana i osiguravaju svojoj poltičkoj opciji izbornu prednost, svojim manipuliranjima i podmetanjima, šutnjom o njihovim kaznenim djelima, dok suprotnoj opciji nameću apstraktnu moralno-političku podobnost po kojoj ih nezakonito i harangaški optužuju i umanjuju im izborne šanse.

Što Plenković u ovim trenutcima brblja o zakonitim pozajmicama, i opravdava se pred SDP-ovim medijima, krivi Karamarka za ono što je zakonito, i nameće im moralno-politički sud onih koji nemaju morala, a politički su neprijatelji HDZ.-a?

Umjesto da raspali po suparničkoj stranci, Plenković lupa po svojoj stranci i umanjuje joj izborne šanse, pomažući suparničkoj (je li to njemu suparnička ili prava partija?) partiji da na izmišljenim kriterijima i s medijaškim dvoličnjacima proganja HDZ-ove ljude, iako nema nikakvih nezakonitosti.

SDP-ov šonjo i nesposobni Bane, ili igrač koji namjerno slabi HDZ , radi u u korist SDP-a?
http://pollitika.com/bane-plenkovic-jedini-kandidat-za-predsjednika-hdz-a

Izgleda da odrađuje svoj posao, i plan HDZ-a za izbore: "Za izdaju" Spremni!"?
http://pollitika.com/hdz-ov-izborni-plan-za-izdaju-spremni

Da taj Bane išta vrijedi već danas bi održao konferenciju za tisak i prekinuo tu medijsku šutnju o Milanovićevom pranju novca,a ne bi optuživao HDZ i bivšeg predsjednika za zakonito poslovanje.

Ako dobije vlast i smeta mu neka država kao investitor ili donator, neka to unese u zakone i krominalizira takvo poslovanje, jer ovako samo primjenjuje komunistički obrazac političke i ljudske diskvalifikacije članova HDZ-a u korist suparničke opcije i proglašava neke zemlje nezakonitim ulagačima ili donatorima, što nije po zakonu.

Komentari

ova afera je u rangu one

ova afera je u rangu one karamarkove konzultantice, navučeno i nategnuto do bola

Netko puno jači miješa pijune

Tko je glasao

DORH bezobrazno i bahato štiti kriminal SDPova čelnika i Partije

Ova afera se tiče izravno Milanovića, a ne njegove žene, prije nego se njome oženio i ženinog biznisa.
Postoje svjedoci, čak i bivši ministar financija, ali DORH izravno štiti Milanovića samovoljom D. Cvitana, a ne radi po propisima i pravilima struke, nego prema pravilima KP- kako političkim komesarima odgovara.

Da je za Karamarka postojala takva prijava i takvi svjedoci, Cvitan bi ga odmah pospremio u Remetinec.

Na djelu je nemoralno, dvostruko djelovanje DORH-a i samovolja D, Cvitana koji očigledno zlouporabljuje tu visoku funkciju da bi pomagao političkoj opciji koja ga je postavila, koja ga održava na položaju i kojoj je uvijek vjeran, te za koju progoni ljude drugih političkih opcija, uz daleko manje dokaza i svjedoka.

I ti sam bi da se radi o Karamarku pričao suprotno od ovoga što pišeš.
Karakteristična licemjernost i dvostruka mjerila.

Tko je glasao

misliš???

ipak je ovo neusporedivo sa konzultanticom, to je presitna lovica za takvog igrača

Tko je glasao

skvičavac

a da mi malo popu... ???

Tko je glasao

Dinamit, skvičavac a da mi

Dinamit,


skvičavac
a da mi malo popu... ???

Seronja, Reći kad i gdje, skini hlače i gače pa bum ja došel.

Tko je glasao

mislim da se napuhuju afere

mislim da se napuhuju afere koje su u suštini sitna igra i lova, ne vjerujem u ljude guštere ali ovdje pijune miješa puno jači igrač. Franjo Gregurić level.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci