Tagovi

ZOKI ON THE ROAD AGAIN

Nećkao sam se da li ili ne napišem ovu zabilješku o našem vrlom Zokiju,ali tolikoj koncentraciji gluposti nisam mogao odoljeti,tim prije jer primjetih da nitko u medijima nije uopće analizirao što je čovjek trabunjao dok je boravio u Mostaru.
Naravno, sve je počelo nepovoljno za našeg premijera kad je 04.02 brojka zaposlenih premašila 380.000 nezaposlenih u Hrvatskoj. –
-„As ti miša, još i ovo s.anje, od te ekonomije ne može čovjek više razmišljati „-pomisli, pa se protegnu,pozvavši svoju volontersku savjetnicu .“Daj Zrinka ,da se vadimo iz ovog gliba ,ima li šta drugo ?„
-„Imaju oni zameteni u Gorskom Kotaru , evo već 4 dana,možda ?“
-„Mogu oni čekati ,malo je tamo birača,dogovori za sutra na sat vremena,ionako se nađem tamo s linićevcima prije predsjedništva „.
-„Ovaj tjedan ovi moji drže litaniju glavešinama javnih tvrtki ,poslije predsjedništvo“.
-„Ne zaboravite intervju za JL u petak „
-„ E kako me napadaju zbog njega ,moraće to da odradi guščijim percem. I superiška, izvukosmo se ovaj tjedan“.
A onda su događaji od vikenda sve preokrenuli. Državnik se pojavio….i osta zapisano.

GEOGRAF
Na upit zašto je došao u Mostar, a ne u Sarajevo, Milanović je odgovorio: "zato što je bliže"
FAKT: Zagreb- Sarajevo 374 km , Zagreb- Mostar 414 km

DEMOGRAF
„Došao sam u Mostar, a ne u Sarajevo jer je Mostar JEDINA miješana sredina u kojoj su se dogodili neredi.“
FAKT: od ukupnog broja Hrvata u BiH po popisu stanovništva 2013. (553.000) njih 235.000 živi u Hercegovini. Onih 318.000 (većina) vjerovatno živi na mjesecu ili povijesnim bespućima u BiH.
„Mostar JEDINA IZRAZITO MJEŠANA DVONACIONALNA sredina“
FAKT: Pored većinskih Hrvata i Muslimana,ima više od 12.000 „trećih“

HUMANITARAC
„- U Mostaru je falilo malo da ne dođe do ubijanja.“
FAKT: Jedini napadnuti objekti su objekti Hecegovačke županije, HDZ-a i SDA . Međunacionalnih okršaja (uprkos tolikoj želji političara) nije bilo.

JEDAN POZIV MIJENJA SVE
POZIVATELJ Vjekoslav Bevanda - CIN (Centar za istraživačko novinarstvo) ga navodi kao mozak ilegalnog financiranja HDZ-a , sličnog reketu tvrtki iz Sanaderove vladavine,a koji još uvijek navodno traje. Najbliži suradnik Miro Rupčić je još 2004.godine osuđen kao direktor HERCEGOVINA OSIGURANJA. Prije pola godine kupio Bevandi preko namještena natječaja VW Touareg V6 za skoro 150.000 EURA. Revizija ustanovila da je auto pretplaćen minimalno za 20.000 KM.Eh, za dobra stara vremena …

BIRANO DRUŠTVO ZA ŠETNJU
„Milanovićev posjet Mostaru započeo je obilaskom spaljene zgrade Vlade Hercegovačko-neretvanske županije gdje su ga dočekali županijski premijer Denis Lasić, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i njihovi suradnici. Naravno, uz Milanovića je bio i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda.“ Dragan Čović poslije kod prostorija HDZ-a
FAKT: Denisa Lasića prosvjednici su prozivali zbog kriminala u županiji, zapošljavanja rodbine i kupovanje auta ljubavnicama iz županijskog proračuna (SIPA obrađuje), Ljubo Bešlić s malverzacijama oko JO MO PARKINGA, Dragan Čović ukrao 4,7 miliona KM iz HPT MOSTAR i prebacio na svoje 3 tvrtke, koje osnovaše ERONET. Time je „pomogao“,tj. opljačkao slijedeće općine-osnivače/dioničare te građane (Mostar,Široki Brijeg,Orašje s Domaljevcem , Čitluk, Grude, Ljubuški, Posušje, Rama, Uskoplje, Čapljina, Neum s područjem općine Ravno, Stolac, Livno, Tomislavgrad, Kupres, Glamoč, Jajce, Drvar, Vitez, Novi Travnik, Kiseljak, Busovača, Kreševo, Žepče s Usorom te Odžak sa Seonjacima) Sudi mu se od 2010.godine ponovno.
Da se primjetiti da se radi o gradovima i općinama s većinskim hrvatskim stanovništvom.

NAKNADNA PAMET-TV „JABUKA“
„Meni se ne bi smjela prigovoriti etnička uskogrudnost, mislim da je jasno da su moji motivi ovdje čisti“
FAKT: „Nakon Vlade, Milanović i Bevanda su pješice krenuli prema Domu HDZ-a BiH koji je djelomično zapaljen prije dva dana. Tamo ih je dočekao predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, kao i oko 200 članova stranke koji su Milanovića dočekali pljeskom.

ZAKLJUČAK: Davno je Muddy Waters pjevao „Can't Loose What You Never Had“.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci