Tagovi

Zločiniziranje Hrvatske vojske iz redova Vlade RH i medijska priprema državnog udara

Zločiniziranje Hrvatske vojske iz redova Vlade RH i medijska priprema državnog udara

  "Nego, zakaj vojni brodovi ne pucaju po čamcima sa izbjeglicama, oni ih spašavaju i dovoze u EU.
  Dakle, kaj bi mi trebali delat, pucat umjesto negog drugog?"

Tako pričaju ZZP-aši koji su Hrvatskoj vojsci i hrvatskom narodu pripisivali zločinaštvo u DR. Jednako pričaju i danas kada izjavljuju da izlazak Hrvatske vojske na hrvatsku granicu znači obvezno pucanje po ljudima.
Koliko je u toj tvrdnji mržnje i podlosti prema vlastitoj državi, vojsci i narodu, sasvim je jasno.
Kada to kaže neki nebitni pojedinac iz stanovništva RH to se može protumačiti osobnim stavom, naivnošću uzrokovanom medijskim manipulacijama ili posljedicom abolicije. Odnosno frustrirane, poražene snage, ne mogu prihvatiti propast ZZP-a kojim su htjeli agresore pretvoriti u žrtve, kao i ona ideologija koja je na toj činjenici htjela rasturati DR, branitelje, dr. F. Tuđmana, KC,... cijelu Hrvatsku.

A kada to javno izjavi predsjednik Vlade, ministar obrane, ministar unutarnjih poslova, ministrica vanjskih poslova, onda je jasan njihov neprijateljski stav prema Hrvatskoj vojsci, kojime joj javno pripisuju zločinaštvo:

  “Što bi vojska radila na granicama? Pucala na ljude? Zamislite kakva je to uopće ideja, ali, na sreću, budući da Vlada o tome odlučuje, takve stvari se ne događaju”,

rekla je Vesna Pusić. To pokazuje elemente državnog udara, jer Vlada pokušava uzurpirati ovlast predsjednice RH!

http://narod.hr/hrvatska/vesna-pusic-odgovorila-hebrangu-sto-bi-vojska-r...

  "Vojska na granici znači ubijanje"

rekao je Zoran Milanović.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...

  "Nećemo žica, palica, strojnica"

-ministar obrane Kotromanović
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kotromanovic-odbrusio-kolindi-i-hdzu-...

Sve vojske susjednih europskih zemalja su na granicama i niti jedan njihov premijer i ministri ne govore o svojoj vojsci kao o zlu koje će pucati na ljude, čim vojska izađe na granice-, nego uvažavaju svoje oružane snage i njihove vrhovne zapovjednike.
Ovo što kukuriku vlada izjavljuje o Hrvatskoj vojsci i njenoj sklonosti pucanja na civile, je skandalozno, sramotno, protudržavno. Samo im u izjavama još nedostaje Jasenovac
U spletu njihovih sramotnih izjava, ova izjava o karakteru "Hrvatske vojske" , aludirajući na Srebrenicu (žica palica, pucanje na civile,...) koja pripisuje genocidnost Hrvatskoj vojsci je najsramotnija.

Medijsko, harangaško, agitpropovsko uključivanje u ovu prljavu rabotu kulminira zagovaranjem odricanja ustavne uloge Vrhovnoj zapovjednici Oružanih snaga Hrvatske i istodobno pripisivanje te uloge Vladi RH.
Isti, preko svojih medijskih trabanata, prigovaraju Predsjednici: "Gdje je bila kada je NATO naoružavao pogrešne pobunjenike u Siriji?"

S jedne strane pokušavaju joj uzurpirati ustavne ovlasti u vlastitoj joj državi, dok joj s druge strane, iako nema nikakve zakonske ovlasti i mogućnosti, nameću ulogu svemoćne vrhovne zapovjednice NATO-a koja je mogla odlučivati o dijeljenju oružja u Siriji!?!

Sramotno,pokvareno i podlo!!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/gdje-je-bila-kolinda-kada-je-nato-nao...

U tom cilju, traju napadi ismijavanjima Predsjednice, a time i hrvatskog naroda koji ju je izabrao na tu funkciju.

Krenulo je s planom "Barbika", HRT-ovim sramotnim prijenosom inauguracije Predsjednice, zatim zviždanjem njenom izaslaniku u Jasenovcu, žrtvi Auschwitza- Branku Lustigu, a sada se članovi Vlade na sličan način ponašaju prema Predsjedničinom izaslaniku za imigrantsku krizu- dr. A. Hebrangu, te prema njenim izjavama da Hrvatska vojska mora kontrolirati hrvatske granice, kada je već Hrvatska vlada javno izjavila da to nije u stanju.

Time Vlada smatra za normalno, ono što je svim državama svijeta nenormalno: imati granicu poput "švicarskog sira" da kroz nju prolazi tko, kada i kako hoće. U svjetlu toga kozmetičko zatvaranje graničnih prijelaza prema Srbiji je groteskno i vrijeđa zdrav razum.

Time Kukuriku provodi odjeljivanje Hrvatske od Europe, a snažnim otporom izlasku HV-a na granice RH, odnosno čuvanjem svoje pupkovinu s bivšom državom, nastoji Hrvatsku zadržati na Balkanu!

Članovi Vlade i njihovi mediji koriste govor ulice ismijavajući ulogu Predsjednice RH. Ali, ne samo to, nego aktivno pokušavaju uzurpirati njene ovlasti, što se već uočilo pri organiziranju vojnog mimohoda na obilježavanju Dana pobjede.

Predsjednik Vlade i njegovi ministri pokušavaju svojim izjavama i medijskom harangom reinkarnirati maršala Tita u liku maršala Zorana, koji bi preuzeo i vojsku.

Za razliku od njihova nasilničkog govora ulice, Predsjednica se ponaša državnički, odgovorno, i ponos je građana RH, pred koje može izaći s ponosom.
Nasuprot nje, maršal Zoki bježi u "mišju rupu" pred narodom čiju državnu granicu njegovi miševi grickaju, namjerno ostavljajući rupe u granici!

Kada ministar obrane, najavljuje svoju vjernost takvoj poluodmetnutoj vladi, koja ne štiti granice RH i njene građane, te koji pokušava kroz medije proširiti partijski stav da vrhovna zapovjednica OS to nije, nego je to baš njegov partijski šef, onda se radi o ozbiljnim stvarima i pokušajima uzurpiranja predsjedničkih ovlasti.

Sve vojske susjednih europskih zemalja, u ovoj teškoj svjetskoj imigrantskoj krizi, su na granicama svojih država i niti jedan njihov premijer i ministri ne govore o svojoj vojsci kao o zlu koje će pucati na ljude, čim ta vojska izađe na granice, nego uvažavaju svoje oružane snage i njihove vrhovne zapovjednike.

Ovo što kukuriku vlada izjavljuje o Hrvatskoj vojsci i njenoj sklonosti pucanja na civile, je skandalozno, sramotno, protudržavno.
Samo im u izjavama još nedostaje Jasenovac

U spletu njihovih sramotnih izjava, izjava o karakteru "Hrvatske vojske", aludirajući na Srebrenicu (žica palica, pucanje na civile,...), pripisuje genocidnost Hrvatskoj vojsci.

http://www.jutarnji.hr/vojska-izlazi-na-teren-kotromanovic---njezina-ulo...
U zadnjoj rečenici, o izlasku vojske "pitat će se Zorana Milanovića", ministar obrane RH ukazuje na državni udar.

Komentari

a issa ti (evo spamaj jopet)

Tko je glasao

Bjesni "profa", jer je opet ispao politička katastrofa!

Nitko tebe nije pozvao na moj dnevnik.

Trenutna situacija pokazuje da će ipak biti vojska i žica, a gluparali ste, prostačili, psovali, seksistički omalovažavali. I što si očekivao da nećeš dobiti nazad, ZZP-ašu.

Dobio si pristojne odgovore, a ZZP-aš si bio. Bio si protiv RH, zločinizirao si Oluju, pa nije niti čudo da si i danas na liniji SDP-a koji je zločinizirao HV, tvrdeći da vojska puca strojnicama po imigrantima, udara palicama, veže žicom, ubija,...

Ponašaš se postački, mržnja kipti iz tebe, ali i frustracija što nemaš nikakve argumente, osim vlastite mržnje , nekulture i neodgoja.
Nisi jedini , i drvosjek se muči zbog milanovićeva "uspjeha" sa Srbijom i Europom, te otvaranjem i zatvaranjem raznih prijelaza.
A toliko je i on divljao, prostačio, spominjao kuje, kao i ti. Mržnja vas izjeda pa gubite kompas i ponašate se kao najgore prostačine.

stoga, odjebi odavde ili se bar ne češi oda me ko buvljiva kuja o stablo :))))))Odi ti s mojih dnevnika i ne obraćaj mi se, ti nekulturno, neodgojeno i agresivno stvorenje.

Na kraju ppetra je bila u pravu, a ti, drvosjek , lunoprofica i ostali hvalili ste one koji su zatvarali službene, a otvarali neslužbene prijelaze, te uzrokovali milijunske štete i ispali, pred cijelom Europom, tragikomična skupina neznalica i štetočina!

Što je , bjesniš, divljaš, "češeš se o drvo" jer nisi bili u pravu, kao i sa ZZP-om (koliko god te to nerviralo- to pokazuje tko si i što si)!

Ako nisi primijetio, ti si na mome dnevniku, a ne ja na tvome i zato, ako ti se ne sviđa, idi u svoju kućicu! Spam!

Tko je glasao

Evo jasnog odgovora: Orban ima pravo, a Milanović je ispao ...

Konačno evo jasnog odgovra i EU. Mialnović je ispao ......, a njegovi ......... harangaši na pollitici isto:

http://www.jutarnji.hr/donosimo-odgovore-na-5-kljucnih-pitanja-o-izbjegl...

Dakle , pseudohumano društvanjce opet ste ispali ........... kao i sa ZZP-om, a razotkrivena je milanovićeva farsa.

Pljeskali ste Neronu, i sada EU daje svoj pravorijek i o milanovićevom zdravstvenom stanju!.))) i daje upute o daljem postupanju. Sva medijaška haranga propala je, a i Neronovi navijači s polllitike su osramoćeni , odnosno već su se sami isramotili na ovoj stranici na kojoj su mi upućivali riječi pune mržnje, osuda, primitivističkih seksizama, prostačkih riječi....
Dovoljan kazna je što ćete s milanovićem lizati sve budalaštine koje ste prosipali!

Uskoro Hrvatska vojska na hrvatskim granicama, a ako nova Vlada odluči ide i žica!

Sada patite,
kada ne želiti da shvatite -
ovo "da shvatite" samo je zbog rime,
za sve one teške primitivčine,
koji su ppetru napadali bez argumenata,
zbog svojih komunjarskih sentimenata"

Tko je glasao

Milanović je dobro napravio

Tko je glasao

Dezerter/ica

Jest Milanović minkenski borac i dezerter, može on biti ovakav i onakav, ali u ovom slučaju je dobro napravio.”

U strukturi stanovništva za 1991 po dobnoj grupi starosti 15-64 je bilo oko 3,2 milijuna (67% ukupne populacije) žena i muškaraca. Dakle, to je ta masa koja je mogla ići u rat. Da su svi otišli u rat tada bi taj rat trajao samo onoliko dugo koliko je potrebno da se ponesene količine hrane, oružja, streljiva, lijekova potroše. 

Oko 1,5 milijuna ili 37% je grupa 20-40 godina starosti i smatra se najefikasnijom u rati i u miru, njih oko milijun i po su tvoji mogući kandidati za ono što spočitavaš Zoranu Milanoviću (Zagreb, 30. listopada 1966.) u riječima “minkenski borac i dezerter”.

Kada se odbije 0,5 milijuna boraca onda je tvojih ‘dezertera’, uključujući i Kolindu Grabar-Kitarović (Rijeka, 29. travnja 1968.) ukupno jedan milijun.

Ti ovim podržavaš tezu da je baš svaki morao uzeti oružje i da je dobro i korisno da bilo tko od branitelja ima pravo svakoga priupitati gdje si bio 1991. Je, to je najbitnije pitati danas, četvrtinu stoljeća kasnije i to pitanje postavljati sadašnjem premijeru države.

Da, postoje i pametniji? načini i kriteriji, možda je u rat trebalo isključivo slati samo/sve ljude s fakultetom, pekare, električare, plavuše i crnke s grudnjakom br. 5, neplodne žene i muškarce, plavooke, one bez djece, vjernike, ateiste, članove određenih stranki …..

No, naravno da se rat ne vodi tako – zemlja izvan rovova mora ‘živjeti’,  pa je umijeće u rat poslati potreban ali  najmanje mogući broj tih kandidata za umiranje a najvećem broju omogućiti da se nastavi raditi, učiti, ploditi se, rađati.

Znaju pravi državnici i vojskovođe koga treba pozvati ili primiti u vojnike, kako se mora sačuvati od rata neke koji će više koristiti u pozadini za vrijeme ratovanja, te osigurati da se određena zanimanja ‘poštede’ od fronta, budućeg mira radi.

Tko je glasao

Znaju pravi državnici i

Znaju pravi državnici i vojskovođe koga treba pozvati ili primiti u vojnike, kako se mora sačuvati od rata neke koji će više koristiti u pozadini za vrijeme ratovanja, te osigurati da se određena zanimanja ‘poštede’ od fronta, budućeg mira radi.

Ovo ću staviti ovdje samo da sačuvam za neku budućnost. :)))

Komentar: dobar izgovor je zlata vrijedan.

Tko je glasao

Misliš na izgovor da je

Misliš na izgovor da je Milanović dezerter a Kolinda nije?

Tko je glasao

:)))) Kolinda je definitivno

:))))
Kolinda je definitivno dezerterka :)))

Nastavi samo braniti Zokija. :)))

Tko je glasao

jao jao :)))

PALA PRVA ŽRTVA IZBJEGLIČKE KRIZE Zašto je predsjednica morala praktički suspendirati Hebranga i postaviti Granića za šefa Operativne skupine

Prvom žrtvom izbjegličke drame na hrvatskoj političkoj sceni postao je Andrija Hebrang, prije tjedan dana imenovan povjerenikom predsjednice države za migrantsku krizu. Kolinda Grabar Kitarović faktički ga je suspendirala. Svog višegodišnjeg prijatelja, nekadašnjeg ministra Matu Granića postavila je za šefa novoformirane Operativne skupine za upravljanje migrantskom krizom.

Predsjednica je morala izvesti tihu smjenu svog povjerenika, jer je u nekoliko dana, brzopotezno, počinio strašnu štetu njenom ugledu i funkciji. Pretvorio se u hodajuću puškarnicu. Umjesto izbjeglicama, bavio se prekomjernim granatiranjem aktualne Vlade. Hebrang sada tvrdi da je izložen nepravednim napadima i uvredama. A izjave su mu od prvog dana bile skandalozne i sramotne. Za premijera Milanovića rekao je da snosi povijesnu krivnju za povredu teritorijalnog suvereniteta hrvatske države. Prihvaćanjem ilegalnih prelazaka granice počinio je, po njemu, teško kazneno djelo i trebao bi kazneno odgovarati. Isukao je i optužbu o veleizdaji.

Nesretnicima na cesti Hebrang nije pomagao, nego je hrvatsku javnost plašio njihovom invazijom. Sugerirao je da su opasni, da imaju skrivene namjere i to na osnovu potpuno čudnih kriterija: znaju engleski i ne daju se slikati!? Svojim posve neprimjerenim ponašanjem najveću je štetu napravio onima koje predstavlja. Funkcionirao je kao nož u leđa i Kolindi Grabar Kitarović, a onda posredno i šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku.

http://www.jutarnji.hr/pala-prva-zrtva-izbjeglicke-krize-zasto-je-predsj...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

ljubitelj Neronove poezije

Sve što je Hebrang rekao za hrvatskog Nerona je preblago u odnosu na ono što taj radi!
Ljubitelji Neronove poezije još uživaju u svjetlima koje im u noći podaruje taj piroman!

Tko je glasao
Tko je glasao

nekultura, primitivizam, glupost, trolanje..pa u spam

primitivizam, nekultura, glupost su tvoji komentari

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

ne predviđam ni

sve dobro...

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

PPetriniziranje Hrvatske

odnosno Udbiziranje, počelo je odavno

cilj: oslobađenje za stvaranje tampona
čega: plodne zemlje, pitke vode, mora... od domicilnog stanovništva
način: uobičajenim i novim medijskim putem

Tko je glasao

Jadna si/ste, u pljeskanju Neronu, kao i kada ste gradili ZZP.

Kada već spominješ Udbu, ovo što izvodi Milanović i Ostojić na hrvatskoj granici je tipična razrađena Udbina filmska produkcija, a njeni ogranci na pollitici obavljaju svoj dio posla- pljeskanje Neronu koji pali ono što UDBA najviše mrzi- hrvatsku državu!

Među Udbinim postupcima tipičan primjer udbašenja je vlastita im zlodjela pripisivati drugima.

ZZP-ašenje je sasvim razotkrilo mnoge udbaše s ovog portala, a ovaj tvoj upis pokazuje da i dalje djeluju metodom: svoje zlo pripiši drugima.

I to je objašnjeno u dnevniku:
http://pollitika.com/snimanje-filma-milanovic-tarzan-vucic-quotdzejnquot...
u kojemu svoju podmuklu zlouporabu imigranata, potrebnu za filmić sa Srbijom, SDP podmješta oporbi.

Jadni ste, u pljeskanju Neronu, kao i kada ste gradili ZZP.

Tko je glasao

Petra, priznaj da si se,

Petra, priznaj da si se, nakon ovog zatvaranja granice za Srbijance, napalila na Milanovića.
Ajd priznaj da ti je mokrim snovima....

Tko je glasao

Kada već pitaš, ukusi nam se razlikuju

Da bih se "napalila" tip bi morao biti zgodan, pametan, promišljen, nebubuljičav, moralan, pristojan, nenasilan, kulturan, Hrvat, zaljubljen baš u mene ...pa prema tome promašio si!

Ali, očito se moj i tvoj ukus razlikuje!
Tvoji "mokri snovi", su sigurno usklađeni s eurpskim normativima i direktivama!

Tko je glasao

hehehe, priznala je-tip je vučić!

Tko je glasao

Na glup komentar,slijedi pametan odgovor

http://www.jutarnji.hr/donosimo-odgovore-na-5-kljucnih-pitanja-o-izbjegl...

http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/madarski-ministar-opleo-po-milanovic...

Za tebe, profesore i sve muške seksističke primitivčine:

Sada patite,
kada ne želiti da shvatite -
ovo "da shvatite" samo je zbog rime,
za sve one teške primitivčine,
koji su ppetru napadali bez argumenata,
zbog svojih komunjarskih sentimenata"

Izlustrirat ćemo vas po ZZP-u, jer on bolje otkriva neprijatelje RH, nego članstvo u SKJ, jer nisu svi komunisti isti:
http://pollitika.com/nisu-svi-quotkomunistiquot-isti
,
ali ZZP-aši jesu!

Tko je glasao

Da, da

ispada da su Milanović i Vučić dogovorili da im dođu tolike izbjeglice..pa glume da se svađaju...e da bi se Milanović prikazao kao domoljub...da se suprostavlja Srbiji..bla, bla...samo da pobijedi na izborima..

Znaš...da nema ovih nesretnika pa da oni fingiraju svađu...to bi držalo vodu ili zvučalo kao teorija zavjere...ali..ljudi su tu...tako da je sad ta nova teza koju proturaš..prenaivna..

za sada solidno upravlja ovom krizom.....što jest jest...a ti i tebi slični širite paniku bez veze...

željeli bi prikazati Hrvatsku onakvom kakvom nije...

jednostavnije bi ti bilo @ppetra da uzmeš četku i boju i da crtaš kukaste križeve po Hrvatskoj...
nego što pišeš to što pišeš...

sve dobro...

Tko je glasao

Jadan si kada spominješ kukaste križeve u argumente!

ispada da su Milanović i Vučić dogovorili da im dođu tolike izbjeglice..pa glume da se svađaju...e da bi se Milanović prikazao kao domoljub...da se suprostavlja Srbiji..bla, bla...samo da pobijedi na izborima..Baš tako. Prilagodili su se uvjetima, a o imigrantskom valu se već dugo govori. Dogovor su utvrdili sastankom Ostojića i srpskog mu kolege!

Znaš...da nema ovih nesretnika pa da oni fingiraju svađu...to bi držalo vodu ili zvučalo kao teorija zavjere...ali..ljudi su tu...tako da je sad ta nova teza koju proturaš..prenaivna..Zašto je Milanović zatvorio7 službenih, a otvorio 110 km neslužbenih prijelaza? Upravo odgovor na to pokazuej zašto Milanović maltretira imigrante!

za sada solidno upravlja ovom krizom.....što jest jest...a ti i tebi slični širite paniku bez veze...Neronova paljevina, osjeća se već cijelom Europom!

jednostavnije bi ti bilo @ppetra da uzmeš četku i boju i da crtaš kukaste križeve po Hrvatskoj...
nego što pišeš to što pišeš...
Evo, razotkrio se, kukavica, Kada nema argumenata onda spominje kukaste križeve.
I kako da Kukuriku da pravi odgovor na probleme s imigrantima, kada nije u stanju pronaći crtača kukastog križa na Poljudu?
Ta Ranko je odmah rekao da ga neće naći.
A sada Ranko odigrava opet po scenariju onih koji su crtali kukasti križ na Poljudu i koji su mu dali precizne upute za predizborni film SDP-a"Milanović Sanader, Vučić Janša), a to što zlouporabljuju patnju imigranata, uopće ih nije briga.

Hvala drvosjek i ti si značajno doprinio izlasku istine o postupanju s imigrantima i zatvaranju službenih, a otvaranju neslužbenih prijelaza, te predizbornom filmu SDP-a i ujedinjenih hrvatskih i srpskih jugopodrumaša!

Tko je glasao

"Hvala drvosjek"

Molim i drugi put @ppetra......

gledaj curo..vrati se dan dva unazad ..sve sam ti objasnio i neću ponavljati i nabijati ti normu...

Trebala bi me odvesti na večeru u neki bolji hotel..i ostalo...znaš već mala Mata Hari.

Kad bih se uvjerio da si samo glupa a ne i pokvarena ..možda bih te uzeo pod svoje..izveo te na pravi put...skinuo ti mrene s očiju..razgrnuo paučinu i sl.

Naime..znam naučiti psa da broji..konja da glumi dimnjačara...valjda bih i tebe nečem naučio..iako si zadrta i nepoučljiva.

Sve sam ti objasnio ranije...a vrtnju u krug i politikanstvo..ne prihvaćam. Znači, odjebi u skokovima. Malo se igraj sama sa sobom... na sveopće zadovoljstvo cijelokupnog zborišta.

sve dobro...

Tko je glasao

Kukavica reži jer nema argumenata o dobru u Neronovoj poeziji

Opet neargumentirani napadi, prostačenje, vrijeđanje,..., a kukavica nije u stanju odgovriti na jednostavno pitanje: "Koje su dobrobiti po RH, u zatvaranju 7 službenih državnih prijelaza, i otvaranju preko 110 km neslužbenih?"
Gukni o toj neronovskoj poeziji koju hvališ, u čemu je ona dobra po Rim? Zato što je dobro zasvijetlila Rim u tamnoj noći?

Jadni su ti upisi, jer argumenata nigdje pa se zato razmećeš uvredama: glupa, pokvarena,..., aludiraš na svoje mačo sposobnosti, a tako si ograničenih sposobnosti .

Dakle, kukavico odgovori na to jednostavno pitanje. Kako te više nije stid pisati takve imbecilne komentare, kojima izbjegavaš navesti dobrobiti neronovskih stihova uz svjetla u noći, umjesto da argumentirano odgovoriš!

Tko je glasao

Milanović Tarzan,Vučić Džejn,birači majmuni, imigranti statisti

Snimanje filma: Milanović Tarzan, Vučić "Đžejn", birači majmuni Čite, a imigranti statisti

Od čega to Milanović i Kukuriku štite RH zatvaranjem službenih graničnih prijelaza?
Od imigranata?
Ta više ih ulazi u RH preko poljskih putova, nego što bi ih ulazilo preko službenih prijelaza.

Zašto onda uopće i zatvoreni službeni prijelazi prema Srbiji?
Zašto ekonomske štete, ako imigranti ulaze gdje i kako hoće?

Milanović odlučio glumiti Sanadera, a Vučiću dodijelio ulogu Janše pred izbore.

Hajde brate, da malo za izbore glumimo sukob, za naivne Hrvate!

Sada slijedi bildanje Milanovićeve domoljubnosti: Vučić se žali EU, EU potvrđuje da RH može kako hoće, Milanović ucjenjuje Srbiju da imigrante usmjerava prema Horgošu, Srbi "pod ucjenom" upravo tako rade, a onda slijedi HRT i opisi veličanstvenog Milanovića koji je uspio politički poraziti Srbiju!

A zašto su uopće zatvoreni službeni prijelazi?
Zna li tko?
Zbog imigrantske krize?
Ne, zbog snimanja o orangutanu King-Kongu na hrvatsko-srpskoj granici.

Pa sve je to dakle samo zbog filma!

Ostojić je osobno dogovarao uvjete za snimanje filma, u Beogradu, sa srbijanskim ministrom, da im scenarij filma ne bi propao kao Arbitraža Slovencima, ili dogovor o zapošljavanju Orsatu Miljeniću.

Sve se odvija po poznatom scenariju, a Vučić također uspješno glumata Janšu.

Evo, svjedoci smo, Kukuriku pušta i Sanadera na slobodu, tako da Milanoviću da neke savjete o glumi sukoba sa susjedima, da bi Milanović mogao iskazati domoljublje kojega nema niti u tragovima.

Konačno evo jasne istine zašto se Milanović tako žestoko opire stavljanju Hrvatske vojske na hrvatske granice:

  Milanović se opire izlasku Hrvatske vojske na granice, da bi oslobodio teren i stvorio uvjete za film: "Ja Sanader, a ti Janša", odnosno "Ja Tarzan, Vučić "Džejn", a Hrvati majmuni Čite"

  Iza ove hinjene humanosti Kukuriku vlade, iskazuje se zlouporaba imigranata,da bi oni odigrali propagandni film za izbore u režiji jugopodrumaša iz RH i Srbije!
  Za taj film pogazili su i državnu suverenost po kojoj šaraju!
  Sramota i neviđena podlost korištenja nevolje imigranata u SDP-ove predizborne prljave aktivnosti!

Uz to koriste se poznatim "Držite lopova" principom uvaljivanja vlastitih nedjela i namjera drugima, jer upravo sada Kukuriku provodi, iskorištavajući jadne ljude, gazeći hrvatske zakone, stvarajući od hrvatske granice neviđeno ruglo, podlo, smišljeno predizborno manipuliranje humanošću, i snimanje filma u kojemu imigrante drži svojim neplaćenim statistima!

Evo Milanovićevih statista na lokaciji za snimanje- državnoj granici:

Dakle, Milanović kao Sanader, Vučić kao Janša i dogovoreni sukobi za potrebe izborne kampanje Kukurikavaca.

Tko je glasao

Kako je nastal poznati

Kako je nastal poznati Tarzanov krik,

Džejn je u nevolji a Tarzan hitri u pomoć. S jedne lijane na drugu i kad dođe blizu Džejn, on kaže:
Džejn zgrabi lijanu, no kak je imal samo kožneti šircel, ona se primi za krivu lijanu.

Tko je glasao

Ioak, Tarzan promašuje lijanu

Ovaj puta radit će se o tome da je Tarzan promašio lijanu, a Džejn će na kraju ostati s majmunom!.)))

Tko je glasao

AIEOUIJEAUOOOOOO

leddevet

Tko je glasao

Selektivna zarolašica

Gornja Skvikijeva duhovitost je bila glupa i vulgarna i nisi ga zarolala.
Tvoja duhovitost je bila glupa i neduhovita i nisi se zarolala.
Samo si mene zarolala jer očito nije bila na "nivou" vaših duhovitosti, zavidnice!

leddevet

Tko je glasao

Miško vozi kako tata kaže

Iznenadilo ih što su izbjeglice na nečuvanoj granici prešle preko Himalaja, do Bapske:

http://hr.n1info.com/a74018/Vijesti/Nepregledne-kolone-izbjeglica-idu-pr...

Šaraj malo brate da zaj...mo Hrvate!
http://narod.hr/hrvatska/milanovic-ne-zna-sto-bi-s-migrantima-pa-je-pozv...

Naš Miško u vožnji izbjegao banderu i naletio na tešku zapreku na cesti, a ekipa s pollitike: "Miško, samo vozi, vozi,...":

https://www.youtube.com/watch?v=6uERhp2UpxM

Tko je glasao

Koliko vidim Milanović dobro

Koliko vidim Milanović dobro gazi Srbiće. Blokada kamiona i prometa, a oni su mislili nas zajebati. :))) I sad se javlja HDZ koji doslovce govori ono što i četničke vojvode s druge strane grane :))))

Tko je glasao

"Srbići" pregazili Milanovića

"Srbići" pregazili Milanovića, a humanitaši s pollitike svojim komentarima pregazili sami sebe!
Milanović se toliko samoizgazio, da HDZ-u ne treba američki PR za pobjedu.

Vjerujem da taj američki PR, nije znao kako je težak zadatak preuzeo, ali baš ga briga SDP-plaća, a da li je baš platio SDP i odakle, saznat ćemo nakon izbora!
Ne može niti američki PR od Jugoslavenčine napraviti Hrvatinu.)))

SDP, nakon izbora imat će postotke koji će se, do sljedećih, spustiti na razinu HNS-a- oko 1,3%( razni drvosječe i @profesori, 3103,... i uskoro svi članovi pollitikaši s pollitike.))))

Uz kontrolu medija, kakvu je ustoličio kukuriku, imali bi 0,0000003%.

Iako nisam pristalica kontrole javnih medija, mislim da bi SDP-u trebao baš takav poučak, da drugi odrade njima, kao što su to oni radili drugima!

Bit će arlaukanja kod kukuriku-novinara, a u povijesti uz "elućajna država" milanović će ostati zapamćen po izreci "Šaraj malo brate"!

Tko je glasao

Super igrokaz

Koliko vidim Milanović dobro gazi Srbiće. Blokada kamiona i prometa, a oni su mislili nas zajebati. :)))Super igrokaz.
Gotovo kao ona predizborna igra Sanadera i Janše oko Savudrijske vale.)))

Genijalno su od granice napravili "švicarski sir", te zatvorili onih 7 službenih graničnih prijelaza, a otvorili tisuće neslužbenih.

Sada kada su službeni prijelazi zatvoreni, ulazi više izbjeglica, nego dok su bili otvoreni!. A kamioni su samo kolateralne žrtve Kukurikavaca)))

Kamioni neka prate putove izbjeglica i ući će u Hrvatsku nelegalno, jer to Vlada dozvoljava, dok legalne prijelaze zabranjuje.:)))).

Tko je glasao

Vojska na granicu ne može ići

Vojska na granicu ne može ići bez jasnih zapovijedi.
Evo, Petra, zamislimo da si ti (nedajbože) predsjednica Hrvatske. Koje bi tvoje zapovijedi bile za OS RH? Moraju biti jasne i razumljive i onom vojniku s najnižim kvocijentom inteligencije.
Da čujemo.

Tko je glasao

Kao i ostalim vojskama država oko nas

Iste kao mađarskoj vojsci, slovenskoj i ostalim vojskama koje su na granicama svojih država: čuvanje granica svoje države.

Prvo bi išla gradnja ograde da nema rupa kroz koje ulazi tko i kako hoće.

Tko je glasao

OK. Gradnja zida će trajati,

OK. Gradnja zida će trajati, recimo dva tjedna. Koje su zapovijedi dok zid nije gotov, te koje su zapovijedi nakon što se zid završi? Što s onima koji prijeđu granicu, što s onima koji se ne zaustave na upozorenja, te što s onima koji će se gomilati ispred ograde?Što ako neki odluče silom rušiti ogradu?

Imaj na pameti, da čak i da imigranti odluče zaobići hrvatsko-srpsku granicu, imamo još dvije koje moramo zatvoriti jer će oni krenuti na tu stranu. Ako bi se gradila ograda, mora se graditi skupa s BiH i Crnom GOrom ili ako gradimo samostalno, onda nas koooošta....Naravno, za ovakav nadzor granice trebamo i pojačanu vojsku s opremom za noćni nadzor (IC, termovizije, radari pokreta....) ili će vojska u drugom slučaju glumiti gljive tamo.

Tko je glasao

Ograda košta manje od brige za imigrante i šteta koje donose

Ograda košta, ali manje nego gubitak državne suverenosti i briga o imigrantima.

Postavlajš glupa pitanja.:
"Što s onima koji se ne zaustave na znak upozorenja?"

Pogledaj što su napravili imigranti kada su im Mađari stavili zid i vojsku- okrenuli su se na drugu stranu, kada su vidjeli da su Mađari spremni braniti svoju državu i kroz nju propuštati koga , kada i gdje hoće (u Austriju, ali ih neće na svome tlu- i to organizirani prolazak- bez izlaska na mađarsku zemlju). I imigranti se toga i drže, jer vide da su Mađari spremni braniti svoju državu.

Ako silom odluče rušiti ogradu?
Postoje nebojeva sredstva za taj scenarij. Napad na granicu i rušenje zida riješit će se onako kako suverena zemlja odluči.

Ako se radi o normalnim ljudima, a ne teroristima, ti će shvatiti da su nepoželjni i odustati. Uvijek imaju rezervnu opciju:vratiti se odakle su došli.

Imamo rijeke na drugim granicama, što nam olakšava kontrolu.

Postoji i scenarij po kojem se Australija obranila od najezde imigranata.

U svakom slučaju europski političari dužni su štititi Europljane od najezde imigranata. Neki nažalost rade drugačije: A. Merkel izbog uvoza jeftine radne snage ugrožava državu i svoje građane koji ih plaćaju za suprotno.

Zašto bismo ogradu radili s Crnom Gorom i BiH?
Zato što smo nekada bili u SFRJ, pa ne možeš bez njih?

Ograda košta, ali bez ograde je daleko skuplje. Sada su već potrošili milijune kuna za imigrante, a za to se može kupiti dosta ograde.

U nadzor se po potrebi može uključiti i rezervni sastav, ako bude nužno!

U svakom slučaju moramo se pripremati i početi uporno graditi.

Ako BIH odluči graditi svoju ogradu- onda imamo dvije do nas, a ako to anapravi i Crna Gora, onda 3, pa srbija, onda 4, pa Makedonija, onda 5 i sigurniji smo od najezde milijuna.

Stanovništva zemalja iz kojih dolaze imigranti se za 30 godina udvostručuje i postaje trajna opasnost za druge zemlje.

Neka te probleme rješavaju kao Kinezi, a ne da napadaju druge zemlje svojim stanovništvom umnoženim nekontroliranim razmnožavanjem!

I od takve ugrozeeuropske države se moraju znati braniti.

Tko je glasao

Nisu to glupa pitanja nego

Nisu to glupa pitanja nego ona na koja ti vojniku moraš reći što može u kojoj situaciji napraviti. Inaće imaš gljivu u uniformi i s puškom i bez ikakve mogućnosti da učinkovito djeluje.
Imigranti su se od Mađarske okrenuli prema Hrvatskoj. Našli su rupu. Ako zatvoriš tu rupu, a moraš je zatvoriti u suradnji s BiH, minimalno (pogledaj zemljopisnu kartu), imigranti nemaju kud. Ostaje im Crna GOra i Albanija, pa preko mora, ili do nas (bliže im je) ili do Italije (malo dalje).

Mi imamo radarski sustav za nadzor mora, ali nas muče dovoljno brzi brodovi i dovoljna količina brodova da bi mogli zaustaviti ih. A, hvala Bogu, imamo otoka i otoka.
Ukratko, bilo koja opcija koja bi išla na to da mi štitimo naše granice, koštala bi nas ko svetog Petra kajgana. A istovremeno Grčka, opet bira onu budalu Ciprasa, i dalje ne štiti šengenske granice. Zar smo mi onda jedini budale?
Zašto bi uopće štitili granice? Jesmo li napadnuti? Ako i Slovenci naprave ogradu, nakrcat ćemo izbjeglice na brodove i sve im poslati kroz Piranski zaljev...ma čak i ne moraju ići na brodove, mogu s luftmadracima.

Tko je glasao

Tri, četiri, .. budale a Merkel pametna

A istovremeno Grčka, opet bira onu budalu Ciprasa, i dalje ne štiti šengenske granice. Zar smo mi onda jedini budale?A istovremeno Grčka, opet bira onu budalu Ciprasa, i dalje ne štiti šengenske granice. Zar smo mi onda jedini budale?

Hrvatska nije u Šengenu pa te granice mora štititi prvenstveno Grčka, Mađarska, Slovenija, sutra Rumunija. No sada se od pravila zaštite granica Šengena odustalo. Imigrante konačno kontrolira samo zemlja koja ih zadnja prima a ostale to rade djelomično.

Za tebe, koliko te politički kužim, označavanje ‘budala Cipras’ nije zbog granica i imigranata već stoga i zato što je lijevi.

No, red budala nije konačan ali je konačno da je ‘pametna’ Merkelica zavukla svima. Možda se kasnije, s odmakom vremena i većim odzivom na njen poziv, zaključi da je to bila velika pogreška.

Čovjek koji je iznevjerio najviše dobrih običaja u suvremenom europskom dijelu planete Zemlje je Viktor Orban. Moji mađarski prijatelji, po odnosu države prema migrantima, se stide što su Mađari. No, drugi se tim postupcima ponose i sve ih je više.

Danas sam prelazio granicu na cestovnom prijelazu Duboševica-Udvar, čekalo se dvadesetak minuta do pola sata (tada petnaestak vozila, u jednom redu, mađarske registracije izdvajaju u drugi red), pojačana kontrola (otvaranje prtljažnika, haube, pregled podnožja vozila) i tri ili četiri vrste različitih službi/uniformi. Hrvatski i mađarski policajci (imaju opasano oružje) rade zajedno, u paru na mađarskoj strani prijelaza, mađarski poreznici i carinici se uključuju po potrebi. Kamioni na ulazu u Mađarsku brže prolaze kontrolu nego putnici u automobilu. Čelična vrata su tu, otvorena za prolaz svih, vojska se ne vidi. Automobili s mađarskim tablicama prolaze brzo, samo s otvaranjem prtljažnika

http://www.geografija.hr/hrvatska/cestovni-promet-u-hrvatsko-madarskom-pogranicnom-podrucju-i-perspektive-formiranja-transgranicne-regije/

Tko je glasao

Za tebe, koliko te politički

Za tebe, koliko te politički kužim, označavanje ‘budala Cipras’ nije zbog granica i imigranata već stoga i zato što je lijevi.

Ne. Nego zbog njegovog vrludanja, referenduma, raspada vlastite stranke, ponovnih izbora...i naposljetku propuštanja granica.

Njegovu lijevost ili desnost, ne mogu procjenjivati.

Tko je glasao

australski model i proći će ih volja za Europom

Slovenci ih neće propuštati, a kada vide da nemaju ulaza u Sloveniju ulazit će tamo gdje mogu- k nama.
Zato nas samo ograda spašava i to vlastita. Imamo Savu kao prirodnu granicu-što nam olakšava posao.

Bit ćemo napadnuti čim Mađarska i Slovenija zatvore granice, a onda će nam neprijatelji biti unutar granice i to desetci tisuća i još granica šuplja kao švicarski sir.

Ako nisu bili neprijatelji, postat će, jer će biti kao u klopci- željet će dalje, a neće moći!
Političari su dužni predviđati i pripremati se na buduće događaje, a ne ovako šarlatanski djelovati.

Ne postavljaš uopće opciju da kada ne budu mogli dalje do bogatijih država Europe, da će imigrante to odvraćati od puta preko Sredozemnog mora.

Sljedeća opcija je imigrante vraćati nazad, ne puštati brodove. U zaštiti Europe, ti masovni dolasci će se morati prekinuti.

Australski model i proći će ih volja za Europom!
Europa će morati djelovati zajednički, i ako treba vojnim brodovima štititi more oko europskih država!

Inače će europska humanost postati harakiri za sve Europljane!

Tko je glasao

Koji je to australski

Koji je to australski model?

U Sloveniju mogu ući jedino ako su već ušli k nama, tako da ne kužim kakve veze ima tvoja prva rečenica?

Sava je prirodna granica, ali ona ne zadržava niti sad protok ljudi. Jedino će omogućiti razvitak organiziranog kriminala i šverca ljudima. Na rijeci moraš imati nadzore praćenja prelazaka čitavim tokom, tj. moraš imati stalne patrole, radare, dronove...

Slažem se s tvrdnjom da političari moraju biti odgovorni i da moraju računati unaprijed. Ne slažem se da ćemo mi biti "napadnuti" ako slovenci i mađari zatvore granice. Bit će napadnuti oni. Kod nas mi možemo očekivati porast kriminala i pad sigurnosti, što nam definitivno može štetiti. Posebno u turizmu.

EU je mogla i do sada djelovati zajednički i nadzirati promet preko mora. Ali sve je prepustila Italiji. Pa je Italija odustala. Pa se EU opet angažirala. Zato imamo "Mohorovičića" na granici. Naravno, psihološke operacije su uspjele uvjeriti ljude da vojska na morskoj granici "pomaže" imigrantima i "spašava" ih. Malo morgen.
Svejedno, dotok imigranata morskom granicom nije pao.
Naše more mi ne možemo zaštiti s brodovima koje nemamo, a posebno zato što od Boke do Prevlake, preplivaš. Ne treba ti ni kaić.

Slažem se da EU mora djelovati i zaštiti granice, ali one se štite u Grčkoj i na Mediteranu. U Hrvatskoj je već kasno.

Tko je glasao

australski model

gospođa je čula da u nekoj crkvi zvoni..samo ne zna u kojoj..

Australska mornarica kada uzapti brod nakrcan migrantima iz Azije...iste prebaci na svoj brod...utvrdi tko su krijumčari...organizatori..vlasnici broda i sl., iste uhapsi..a nevine ljude iskrca na obali Papue...u odlasku s mjesta uzapćenja ..pošto na brodu krijumčara više nema ljudi..krmenim topovima krijumčarski brod potopi ...što služi za vježbu mladih topnika..a ujedno krijumčarima oduzima sredstva za rad, jel...

U Australiji do još prije sedamdesetak godina... svaki farmer koji primjeti da mu se nešto muva oko stoke..mogao je slobodno pucati..bio to dingo ili domorodac..

Ako je čovjek u moru ( što ovi rade u Sredozemlju ili tamo između Grčke i Turske..)..na način kad vide da im se približava brod pomorske policije..vojske..već koje granične službe..ili civilni brod..jednostavno nožem probuše gumenjak...i imaš situaciju- čovjek u moru- i svaki kapetan broda riskira dugogodišnji zatvor..ako ne preduzme mjere spašavanja..

isto se odnosi i na rječnu plovidbu..po međunarodnim konvencijama...

e sad..kad ga digneš na svoj brod ..pod svoju zastavu..on zatraži azil.. zaštitu..dužan si ga zbrinuti...ako ne zatraži..iskrcavaš ga u matičnoj luci..ili u najbližoj zemlji koja ga želi primiti...tako da ih imamo puno na Lampedusi i u Grčkoj..

Naravno...razjarenim kvazidomoljubima prepunim kršćanskog žara..to nije bitno..oni će tražiti..zahtjevati...iz toplih soba..salona i tipkovnicom..a poslije ti kapetane odgovaraj pred sudom...

Ogledni primjer takvog politikanstva je bio kad je Jandroković..trkeljao- "vojsku na granicu"...a na upit..što bi konkretno radili vojnici...to je njihov problem..ma more marš...a onda bi hvatali nekog novog "gotovinu" isti takvi...da mu sude...

sve dobro...

Tko je glasao

Merkel je postala najveća opasnost za Njemačku i EU

Australci su spriječili najezdu imigranata.

I Europa bi bila učinkovita da Merkelica nije pozvala 850 000 imigranata, kao radnu snagu, a sada bi ih tovarila drugima, jer su Nijemci progledali, shvatili kakvu im podlost ista odrađuje!

Tko je glasao

pomalo dolaziš na moje @ppetra

"I Europa bi bila učinkovita da Merkelica nije pozvala 850 000 imigranata, kao radnu snagu, a sada bi ih tovarila drugima, jer su Nijemci progledali, shvatili kakvu im podlost ista odrađuje!"

ali samo pomalo..nažalost..jer je stvar komplicirana.... naime..

radi se o samoj "pozivajućoj" politici...kao Slavonka..ili Sremica.. zasigurno znaš narodni običaj u svatovima ..kod nas Šokaca ... da se ..odvoji jedan stol..i više ako treba..za one koji nisu gosti pozvani u svatove...

..pa onda lokalni dečki..bećari..dođu oko ponoći i vrebaju cure..koje cijuču ..kad idu vanka na pišanje ili na hlađenje od drmeša...

..svaki domaćin koji drži do sebe..za te bećare osigura jelo i piće...štajaznam..još jedno pečeno prase...20 l vina..10 l rakije i vodu iz bunara...da im ne bude dosadno...jer među tim bećarima je možda i neki koji će sutra uzeti njegovu kćer..ili brat od njegove buduće snahe.. za drugog sina...i sl.

Znači..formalno nisu pozvani kao svati..ali se najedu i napiju...

Tako i muti Endži...ili Šveđanke...imaju socijalu i uvjete..koji su naprosto- pozivajući.

No dobro..svejedno trebaš imati na umu...ne dolaze oni ovako kako dolaze...jer ih je Merkel pozvala...nego stoga što ih Grčka ..član EU , potpisnik Šengena i Dablina..puštaju..a Makedonci i Srbi..propuštaju..u EU...

Mi smo samo ostavili otvorena vrata....i pazimo da se to koliko toliko kontrolirano odvija..tj. da prolaze gdje nama najviše odgovara...

Naime...nismo ničiji vazal..da će nam sada određivati kako da postupamo prema ljudima..protiv kojih nemamo ništa..niti smo ih zvali..niti ih želimo zadržati...niti oni žele kod nas...

a da budu kod nas ulogoreni nekoliko godina..dok se oni ostali dogovore...i onda si razaberu po želji...preferencama i sl.

to neka si zabiju u šupak

sve dobro...

Tko je glasao

Ostaviti otvorena vrata države za stihijski ulaz je veleizdaja

Ostaviti otvorena vrata države za stihijski ulaz sje veleizdaja. U isto vrijeme službeni prijelazi su zatvoreni!?

Kojeg li licemjerja i podlosti od ove Vlade, koja takvim postupcima izruguje i ugrožava hrvatsku državnost !

Tko je glasao

opet

histeriziraš

- veleizdaja
-stihija
-državnost

Pa tako nam i turisti dolaze...i prolaze...ili misliš da se svi evidentiraju..

sve dobro...

Tko je glasao

Vozi Miško, super voziš s povezom preko očiju

Zaphodancije!
Samo ti nastavi govoriti Milanoviću: "Vozi, Miško, super voziš!"
Šaraj malo!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci