Tagovi

Zašto triba glasat za ADZ

Zašto triba glasat za ADZ

evo, probat ću ukratko objasnit zašta ja mislin da je danaske potribito glasat za našu, kako je pogrdno zovu, jacu i njezine pulenove.

prvo, vrime je zajebano, svakakvi se crljeni, srpski, balijski i ostali dušmani motaju po rvackoj i oko nje i oće je uništit, a ko to more jedino spriječit – adz! sićan se kad mi je to moj ujko govorijo, ima dvajest godina, čin se ispisa iz partije u koju je bio utran od strane ćaće, komunjare običnog, bog da mu dušu poganu prosti... bar mi je on tako reka, a ne mogu mu ne virovat, ujko mi je. je da bi me klepnijo koju godinu prije kad bi ja reka štogoć protiv tite, ali unda je, kaže, bio u zabludi, mraku nikom. valjda je zato (što je bijo mrak) uspijo ćopit državni stan ko pricidnik MZ Vokojebina Donja i vikendicu na hvaru (ali južna strana, bez veze u nekakvoj šumetini, ni diska ni cajke, bežemiprosti).
da se vratin na bitno, zašto adz. pa eto, deveeset i prve, kano zagungulalo, svi moji vršnjaci oće na gurum u rat za franju i rvacku (da ne zaboravin, i za mater crkvu, koja je tako nepravično guljena i pljačkana za vrime tog crljenog mraka). ma nisan ni ja jado, oću i ja. e, al moj ujko (pricidnik ogranka adz-je u našem selu i šire, dobijo već tri kalaša, puškara u svim svatima, municije ko šudera) veli meni: stani malo budaletino, ima cajta.
kad, prođe par miseci, a ono poginijo jure mandin oko popova polja, osta bez noga mate jozin iznad slanog... a gospe moja šta je ovo. i tako ja od sprovoda do sprovoda, pivan Juru i Bobana subotom u gostijoni, ujko kupi neke pare za naše bojovnike, ima već čin brigadira (ostane koja kuna za gostijonu, dade on, ne žalin se ja).
a vrime iđe, ja oću u rat, već me oni što dođu s terena podjebaju. ali, neda ujko još, čekaj, veli.
dođe deveeset i peta, prođe oluja, svi se vesele, kaže ujko, e sad ćeš ti. dovede jedan dan nekog juru krive glave, nešto šnjime domunđava, turi mu neke ojere, kad za par miseci, zove mene nekaka komesija za vojnu invalidnost.
da ne duljin, bog te vidijo, puče meni pemsija 4 i po iljade kunica misečno! i danas je priman, bile neke revizije, al ujko oša za zamjenika zamjenice ministra obrane, nije mene ništa ni pitalo. dobijo ti ja brajo i dijonica, nike udile u otelu nikom u dubrovniku, mukte socijalno, svašta.
e pa di to ima da se jaca i naša adz-jovska vlast vako brine i skrbi za prave branitelje i nijove obitelji? da ne bi oni kukurikavci tako radili? malo morgen! nego bi odnili sve, prodali, ukinili vjeronauk i ko zna šta još. možda bi mi i pemsiju odnili, banda crljena.
zato: za jacu i adz, svi, nema druge funkcije (ili opcije, kako no se reče?)

antiša, dragovoljac, i ponosni invalid domovinskog rata. bog i rvati i adz!

eto, ovo su promišljanja jednog iskrenog hrvata, domoljuba i nadasve – iskrenog hdz-ovca, pa vi sad recite, postoji li uopće išta drugo osim hdz-a za ovako pošteno stvorenje :P
profesor

Komentari

Kada je Bog stvarao svijet,

Kada je Bog stvarao svijet, odlucio je svakom narodu podariti dvije
vrline.

Tako su Svicarci postali precizni i poslusni. Japanci radisni i
strpljivi. Talijani veseli i romanticni. Spanjolci temperamentni i
ritmicni.

Kada je dosao do Hrvata, Bog rece andjelu: - Hrvati ce biti pametni,
dobri ljudi i hadezeovci!

Nakon zavrsenog posla, pita andjeo: - Boze, svima si dao dvije vrline
samo Hrvatima tri. Zar nece tako biti nadmocniji od svih drugih
naroda?

Bog rece: - Hmm, imas pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu
naknadno ukidati, Hrvati ce ih imati sve tri, ali svaki Hrvat moze
imati kao i drugi samo po dvije osobine: Tko je dobar i hadezeovac ne
moze biti pametan. Tko je pametan i hadezeovac ne moze biti dobra
osoba. I tko je dobar i pametan ne moze biti hadezeovac.

I bi rijec Bozja!

Kitz

Tko je glasao

Dugujem objašnjenje

Kako bi zapravo i bilo u redu komentirati ocjene dnevnicima.

Nemam problema sa sadržajem ovog dnevnika, ovdje sam pokleknuo pred svojim zanatskim skrupulama i ocijenio dnevnik negativno jer mislim da je on stilski ono što Ameri zvou "cheap rip off", u ovom slučaju Robija K.

Tako da ovdje kriteriji nisu politički, niti oni iz uvjerenja, oni su stilski, međutim i ti si izabrao takav stilski obilježen tip pisanja, pa smatram da nije neprimjereno primijeniti i takav tip prosudbe.

Dakako, ako sada napišeš da se iza @profesor krije Viktor Ivančić, onda sam pojeo g...

pozz
doza

Tko je glasao

he,he

nisam baš viktor, ali ću ti priznati da ga redovito čitam. stilom sam htio što plastičnije dočarati prosječnog adz-ovca ovog podneblja
pozz, profesor

Tko je glasao

nema komentara...

ili je sve jasno, ili sve poznato. nažalost, priča je uglavnom istinita, samo su imena i neke okolnosti promjenjene, moga bi se "antiša" uvridit, tužit me za duševne boli... :)))
profesor

Tko je glasao

ima ujo prav... ako ni zbog

ima ujo prav... ako ni zbog cega, zbog parkiranja.. i obida sa franjevcima bez slikavanja..

Grad su od ranih jutarnjih sati okupirale jake policijske snage, te je na nekoliko mjesta zabranjeno parkiranje. Međutim, za Jadranku Kosor i njene pajdaše, među kojima je u Imotskom bio i Željko Kerum, nikakva regulacija nije vrijedila.
I ovoga puta je HDZ-ov kombi bio parkiran na kolniku, tako da je blokirao pješački prijelaz kod osnovne škole. Sve se to, priča nam ogorčeni čitatelj, dešavalo uz blagoslov policije, koja je HDZ-ova "parkirna mjesta" držala pod posebnim nadzorom.
Prije samog skupa Kosor je posjetila crkvu Sv. Franje, ispred koje je također bilo zabranjeno parkiranje, gdje je ručala s franjevcima. U obraćanju građanima Imotskog Kosor se, po već naučenoj špranci, uglavnom pozivala na domoljublje, širila strah od "crvene opasnosti"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bahatosti-nema-kraja-zbog-hdza-imotsk...

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

ah, nije to ništa

kad je sijeda jaca neki dan otvarala nekakvu dvoranu u imotskom, zatvorili su pet mladića koji su se usudili stavit transparent "vratite ukradeno" za instalaciju koju su bili postavili. imotska policija ni danas nije opravdala svoj postupak (inače je to nestranačka policija, hehe). i ako poslije izbora te ulizičke pri***dine izbace sa šefovsko-ulizičkih mjesta u policiji, bit će to revanšizam, zar ne
profesor

Tko je glasao

a glavni policjot je vec

a glavni policjot je vec uteka u "politicare" .. nakon svega nije ni cudo sto vec sada znaju da ce ih se maknut, ako bas ne svih iz policije, ali bar sa sefovskih mjesta..
a do koje mjere ce cackati penzije.. invalide.. nemam pojma.. ali treba svakako

samo da bude puno "revansizma".. necemo naprijed bez toga..

treba dobro pomest jer ce izvirat svako malo smece iz rupa u koje ce se zavuc

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

aaa, nema problema za njih

prominit će oni bandiru... dobar pendrek (i poslušan) paše svakoj vlasti. siti se jazavčara tipa manolića, perkovića, pa i crnomarka :)))
profesor

Tko je glasao

a imas pravo.. policjot je

a imas pravo.. policjot je uvik policijot.. samo se vlast minja..

ali ..

a bilo bi lijepo kad bi bar malo pocistili.. sluzbe i sluzbice. jer ako to ne naprave, pojest ce ih i zavladat uskoro ponovo..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci