Tagovi

Zašto Sanader nije ono što Potjeh misli da je?

Za kršćane Prva zapovijed glasi:Ne spominji ime ...
Potjeh mu pripisuje ime napisano velikim slovom.Obrazlaže to pobjedom na izborima,uspješnom manipulacijom, spinovanjem,ja bi rekla zaplašivanjem i prevarom birača.Ne ulazim u sadržaj i ton Potjehovih dnevnika.Nije samo problem u velikom slovu.Sanader mnogo toga nije.Stvarnost u kojoj smo danas pokazuje Sanaderovu slabost.Da je Sanader to što Potjeh navodi da je,on se ne bi već više od mjesec dana mučio pregovarajući sa osvajačima jednog,dva ili tri saborska stolca.Ako ste gledali jučer trojno rukovanje mogli ste vidjeti da fizički ne izgleda baš najbolje. Koalicijskom dogovoru kojeg on svakako nije sanjao svake noći,prije je to za njega noćna mora, ne bi morao biti postavljen skrbnik.
/Temu skrbništva i diskusiju o osobi koja ga je preuzela ,a koja je do sada mnogo puta objasnila da za ništa nije odgovorna prepuštam drugima./
Za Hrvatsku je sada najlošije od svega što Sanader nije dobar pregovarač.I nema kvalitetne pregovarače u timu.Pregovori sa koalicijskim partnerima su to još jednom pokazali.Dobar pregovarač ne pozna riječ kompromis.Kompromis je popuštanje jedne i druge strane radi očuvanja dobrih odnosa.Riječi kompromis i popuštanje smo svakodnevno slušali.A mi ne trebamo dobre odnose,mi ne trebamo da se pregovarači grle i ljube.Hrvatska treba ono što poslovni svijet naziva WIN-WIN.Pregovore iz kojih će obje strane izaći kao pobjednici. Proučavajući Sanaderovu komunikaciju složiti će te se da je ona ili agresivna ili pasivno-agresivna.Za postizanje WIN-WIN dogovora je potrebna asertivnost.

Tagovi

Komentari

U najmanju ruku ovo je

U najmanju ruku ovo je diskutabilno. Istina je da MI trebamo WIN-WIN, a Sanaderu treba samo WIN. A to je i postigao, čak i bez velika truda. Pričom o kompromisu dao im je malo na važnosti, a zapravo ih je već progutao (-> Ivan Cerovac: Adlešićka i Friščić nestali!)

ragusa

Tko je glasao

Ako ste gledali jučer

Ako ste gledali jučer trojno rukovanje mogli ste vidjeti da fizički ne izgleda baš najbolje.

Tebi ova zagrebačka magla muti pogled...
Sanader je odmoren, veseo i potpuno u kontroli.
I takav je od trenutka kada se pojavio u javnosti nakon što su svi zabrinuto pitali "gdje nam je ivo?"

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

sanader je odmoran,veseo i

sanader je odmoran,veseo i potpuno u kontroli.
I takav je od trenutka kada se pojavio u javnosti nakon sto su svi zbrinuto pitali "gdje nam je ivo"
Narocito je veseo od kada je sahranio oca.Ja sam ocekivao da se povukao da u miru ozalosti smrt oca,a on u Austriji i Italiji slavi izbornu pobjedu.

Tko je glasao

Ja ne živim u magli.

Ja ne živim u magli.

cvjetići

Tko je glasao

Možda bi ove pregovore

Možda bi ove pregovore mogli gledati i kao jednu veliku predstavu:
1. Zahvaljujući dugim pregovorima nisu konstituirali Sabor i izglasali Vladu. Zahvaljujući tome nisu odgovorili na ZERP. Čekaju da se sve malo slegne.
2. Sklopljen sporazum ima jednu manu. Nema garanciju da bude proveden.
Tko prijeći Sanadera, jednom kada kupi pokojeg otpadnika iz drugih stranaka, da jednostavno izbaci HSLS iz koalicije. To isto se može dogoditi i HSS-u. Zašto ne bi njega izbacili a Đurđu zadržali. "Opravdan" razlog uvjejk se može naći. Opozicija puši sve.
Postoji i druga mogučnoat, tko prijeći, HSS da ne da podršku HDZ-u, recimo kod izglasavanja povjerenja Kalmeti.
Što hoću reći.
Čitav taj sporazum i "trud" uložen u njega nema jamstvo za provedbu i sankcije za ne provedbu.

Tko je glasao

Sanader vamo, Sanader tamo,

Sanader vamo, Sanader tamo, no treba se psihički pripremiti da ćemo njegov samozadovoljni smješak gledati vrlo vjerojatno iduće četiri godine.

Tko je glasao

Jeste li baš svi tako

Jeste li baš svi tako sigurni da je samozadovoljan? Moj je utisak da je progutao više gorkih pilula od onih koje ste Vi pronašli u kišnoj glisti.
A jedna mu "knedla" još stoji u grlu neprogutana.

cvjetići

Tko je glasao

Omašila ceo fudbal. Upravo

Omašila ceo fudbal. Upravo je pokazao da je Bog ili bog, treba vidjeti kako bi trebalo pisati ako se koristi sleng tipa car ili bog - vjerojatno malim slovima, to je jedino što sam eventualno krivo napisao u dnevnicima:-) Skromnost mi je vrilna:-)

Sanader je ekipu pustio da se mjesec dana pripremaju na ministarske pozicije i podjelu plijena, doveo ih u poziciju da moraju potpisati koalicijski sporazum i onda rekao ništa od liste želja.

Pa i imenovanje Polančeca za skrbnika jest sprdnja sa sporazumom. Biste li i vi svoje navažnije blago, obaveze povjerili Damiru "crvenoobrazom"? Ma Sanader je izvozao koalicijske partnere kao nikoga, još je najbolje trgovao Pupovac lukavac. Nadam se da će dio ljudi sljedeći put glasati protiv HDZ-a samo zato što su Srbi na ovakav način ušli u vladu:-)

Tko je glasao

Moda se ciklički mijenja a

Moda se ciklički mijenja a Srbi na svom tržištu izlaze iz mode ali ulaze u modni trend na ostalim tržištima, kako dedinjska stilistika tako i ostale. Tako da je neizvjesno kakva će moda biti slijedeći put.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci