Tagovi

Zašto Plenković na listu HDZ-a gura Prgometa- Milanovićevog „noćnog intimusa“iz Kotromanovićevog stana?

Zašto Plenković na listu HDZ-a gura Milanovićevog „noćnog intimusa“iz Kotromanovićevog stana?

Cijela Hrvatska sablažnjavala se nad nemoralom Drage Prgometa, a Plenković tom političkom mrtvacu, "usta na usta" udahnjuje politički život preko HDZ-ove liste za Hrvatski sabor i sramoti hrvatski narod i Hrvatsku.

Prva asocijacija je da je to zbog toga što je bio umrežen s onima koji su odlučili Plenkovića instalirati u vrh HDZ-a, da bi RH preparirali do jednopartijske nedemokratske države kojom je preko sloja političkih “europlemenitaša” lako upravljati izvana prema ciljevima antikatoličke, antiobiteljske i antinacionalne kamarile koja vlada Europom.

Najvjerojatnije je većinski dio europskih političara podmićen od strane bogatih muslimanskih zemalja, za odradu plana rušenje kršćanstva te europskih demokratskih zakona i običaja, te za podmuklu islamizaciju Europe, a sve pod maskom humanizma i borbe za općeljudska prava.

Zato A. Merkel političkim, bankarskim i općenito financijskim terorom napada sve kršćanske države Europe i nameće im tzv. “imigrantske kvote”da bi im svima bacila inicijalnu netolerantnu islamsku zajednicu iz koje bi krenula ofanziva na Zapadnu civilizaciju.

Europa se guši u dvoličnosti, protupravnoj i pravno licemjernoj legislativi po kojoj se toleriraju dvostruki zakone za eurpske građane ovisno o tome koje su vjere.

Primjerice za ženidbu djevojčice sa starcem nemuslimanom- Europljanin bi bio kažnjen, dok se muslimanima isto tolerira jer su to njihovi “običaji i njihovo šerijatsko pravo”. Europljanima- nemuslimanima oduzimaju djecu, ako ih ne odgajaju na propisane načine i daju homoparovima
http://narod.hr/eu/britanska-socijalna-sluzba-roditeljima-iz-rumunjske-o...
dok se isto ne bi usudili napraviti muslimanskom bračnom paru koji je recimo udao svoje malodobno dijete za starca njihovih godina. Postoji i problem “ubojstava iz časti” , a žrtve su svakako žene.

U toj antidemokratskoj, antieuropskoj, antikršćanskoj, antiobiteljskoj i antiljudskoj agresiji, podmićeni od bogatih islamskih država, europski političari, posebno ugrožavaju sve europske žene, jer islam žene smatra igračkama muškaraca, bićima niže vrste- (niže od stoke koju uzgajaju) koja su u periodu mjesečnice još i nečista i nedostojna stvorenja kojima od pojave prve mjesečnice mogu trgovati kao robom, udavati ih za starce, silovati ako nisu pod zaštitom nadređenih im muškaraca.
Silna se medijska mašinerija, kontrolirana od strane europskih političara-podmićenih milijardama dolara od naftnih islamskih magnata, upregla da žene Europe vrate , preko islama, u doba neslobode i ropskog statusa, do neravnopravnih i nedostojnih biuća.

I takva Europa, ljuta zbog Orbana koji podmićenim političarima ne dozvoljava uništavanje Mađarske i koji zaštićuje Mađarice od sudbine stoke kojom se trguje, koju se zlostavlja, kojoj se uskraćuje samostalnost i sloboda, odlučila je u RH namjestiti poslušnika Plenkovića da bi u RH proveo njihovu izdajničku politiku spram Europljana te politiku posebno opasnu za sve žene Europe, jer im u Europu dovode milijune rodnih fašista koji ih preziru i smatraju nedostojnim sebi- muškom šovinističkom šljamu.

Vrijeme je da Hrvatice pokrenu referendum protiv uvoza rodnih fašista kojima i Plenković otvara širom vrata RH, po nalogu i zapovijedima A. Merkel, i time ugrožava sve slobode u kojima su Hrvatice i ostale stanovnice RH do sada uživale.

Da se radi o Merkel i kliki antieuropskih političara, jasno je postalo čim je ista preko financijskog udara- zaprječavanjem zaduživanja HDZ-MOST-ove vlade za tekuće potrebe, pokrenula rušenje Karamarka, kako bi spriječila otpor Hrvatske njenim izdajničkim protueuropskim i protuženskim političkim potezima. Tada se sve pokrenulo, a Plenkoviću je baba namijenila ulogu europskog nadzornika nad Hrvatskom, ulogu uništavatelja nacionalne suverene politike RH i onoga koji će hrvatskim ženama donijeti blagodati imigrantskih darova u obliku rodne diskriminacije , a svim stanovnicima dar življenja s terorističkim jezgrama koje sve kršćane smatraju niže vrijednima od sebe, krivovjercima i općenito ljudima koje treba istrijebiti.

Prgomet je pokušao iznutra rušiti domoljubnu jezgru HDZ-a, pa nije uspio. Zatim je isto pokušao preko MOST-a , pa je onda izdao i MOST došavši na “noćnu seansu” s Milanovićem u Kotromanovićev stan.

Zatim je osnovao HRID i dalje ostao blizak partneru iz Kotromanovićevog stana.

Od prvog dana ulaska u HDZ Prgomet je bio forsiran od strane SDP-ovih medija, HRT-a i pisanih, nekada državnih medija, koji još beru lovorike što su u staroj državi bili maženi i paženi da bi pisali za komunističku elitu. I kao HRID-ovac također je bio ljubimac okupiranih javnih medija.

Bilo bi normalno da se okušao samostalno s Hridi, ili u koaliciji sa SDP-om i svojim partnerom iz noćne seanse- s Milanovićem na parlamentarnim izborima, ali on se pojavljuje na listi HDZ-a osobnom voljom blaženog sv. A. Plenkovića posvećenoga od strane europskih izdajničkih širitelja islama i uvoznika antiženske muške šovinističke rulje.
http://narod.hr/eu/o-tome-se-suti-broj-silovanja-u-svedskoj-povecan-za-d...

Dovoljno se sjetiti Prgometova rovarenja unutar HDZ-a u duetu s doktorom Kujundžićem i medijskog podizanja aureole oko ta dva doktora medicine.
Da se ne ponavljam o dr. Prgometu pisala sam kada je u Sabor lansiran preko MOST-a:
http://pollitika.com/most-lansirna-rampa-za-novog-popa-grubisica-dragu-p...

O tome da Plenković takvog NIŠTApolitičara vraća u HDZ nakon što se taj isprostituirao s Lexanovićem iz Lexperkovićanske plemenitaške loze SKJ porijekla, pred očima cijele države opisano je u ovom dnevniku.
http://pollitika.com/nulandera-sdpova-urotnika-ovaj-puta-hdz-a-ne-most-z...

Pa zašto novi dnevnik?
Zato da se rasvijetli zašto Plenković stavlja Prgometa u Sabor preko liste HDZ-a , iako je taj “intimus” predsjednika SDP-a, Milanovića.

Plenković pokušava instalirati u HDZ novu generaciju crvenih političara, jer stari pomalo odumiru. On, stavljanjem na listu HDZ-a, daje Prgometu plaću za antiHDZovsku rabotu, te u HDZ instalira političara koji bi bio premosnica za Veliku koaliciju po uzoru na takvu u Njemačkoj, jer takve koalicije spremne su za “iznad i izvaninstitucionalnu vladavinu” nad Europljanima koje izdajnički upropaštavaju, izlažu teroru uvezenih islamista, koji Europljanima uništavaju mir i normalan život i prema kojima, europska politička elita ima slične namjere kao što je Hitler imao sa Židovima - označili su ih za odstrel, njihovu vjeru za otpis, njihove obitelji za uništavanje, njihov moral za nestanak, namijenili su im nestanak s lica zemlje namećući im prirodno 100% neplodne i protuprirodne homozajednice umjesto istinskih obitelji sastavljenih od zajednice muškarca, žene i njihova potomstva.

Prgomet je sam otišao iz HDZ.a.

Zašto isti nije podnio molbu za povratak u HDZ? To bi bio normalan slijed za sve druge kandidate?

Taj NULAnder se još i bahati po HDZ-u.

Što je taj korisno napravio za današnji HDZ?
Prvi se prostituirao pred kamerama sa SDP-ovim predsjednikom, pred očima cijele nacije i probio led!?

Valjda je to korisno za Plenkovića jer i on misli Prgometovim stopama na noćne seanse s Milanovićem, a sa sobom bi doveo cijeli HDZ, da se “prostituiše” sa SDP-om u velikoj koaliciji, za koju tvrdi , za sada, kako “još nije vrijeme”. Ta prostitucija išla bi na naš račun, a za zadovoljstvo i u korist europskih makroa.

Nikada nije vrijeme za takvu koaliciju, jer nema koalicije sa slugama crvene sotone, sa zaštitnicima ubojica, sa skrivateljima masovnih zločina nad Hrvatima, s neprijateljima hrvatske državnosti, s mrziteljima Hrvata, sa strankom koja dovodi na vlast u RH vladavinu srpske nacionalne manjine, diskriminaciju i ponižavanje Hrvata čijom bi prosvjetom, policijom, financijama , socijalom,..., kao za Kukuriku vladavine, vladali manjinci iz najneprijateljskijeg nam naroda, a koji ne prezaju niti od napada na HRVI, od nametanja svoga arhaičnog pisma koje su u Vukovaru osvastičili silnim zločinima nad Hrvatim , od najbeskrupuloznijih pljački Hrvatske (prodaja CO i 16 milijardi pronevjerenih u DUUDI-ju) i namjernog upropaštavanja gospodarstva RH.

Nije teško zamisliti Plenkovića i Milanku, Milanovića i Prgometovu družicu iz HRIDI, Milijana i Mrakovicu, Tolušića i Sobolicu, … kako provode europsku antihrvatsku, islamofilnu, antikatoličku i antifeminilnu politiku, kako prepuštaju hrvatsku zemlju, more, izvore vode, ceste, hrvatsku mladost, podmićenim europskim zombijima.

Prgomet je prouzvod SDP-ovih medija. Jednako je uporan, besprizoran , nametljiv i žedan političkog položajau Saboriu, kao i jednako “moralna” Vesna Pusić u UN-u.
Svim sredsvima, podvalama, uprkos nikakvoj podršci u hrvatskom narodu nameće se za kandidata za Sabor.

Sam je, kao i Pusić, svjestan da nema podrške u narodu, da im se jednostavno gadi, te da bez podvala i okupiranih medija ne može u Sabor.

Plenković ,pokvareno i podmuklo, hrvatskom narodu i svojoj stranci pakuje političku moralnu nakazu Prgometa, daje mu nagradu za rovarenje protiv HDZ-a, za spletkarenje, za šurovanje sa suparničkom strankom i njezinim predsjednikom.

Zašto je Prgomet uopće na listi HDZ.a, umjesto da se pokrije klempavim ušima i bude sretan da su ga, nakon toliko prostitucije sa SDP-om, uopće i primili u HDZ, jer ostao bi na HRIDI, daleko od Sabora, pa i od bilo koje političke funkcije, a tako je gladan političke vlasti i časti.

Umjesto da njega stave na 14 mjesto, pa da se taj izbori preferencijskim glasovima i donese u stranku nešto dobroga, zasluži povratak, Plenković krčmi izgledno saborsko mjesto za takvu političku NULU i srozava HDZ na ostatke nakon SDP-ove noćne seanse iza nevidljive zavjese Kotromanovićevih prozora.

Gade mi se takve političke ljige. mislim na obojicu: i Plenkovića koji promiče političku ljigu i Prgometa koji je primjer političke escort robe, a još više uhljebi HDZ-ovski koji su dopustili da im Milanovićev "noćni partner" preotme saborsko mjesto

Kako su besprizorno i judinski instalirali Plenkovića, on sada jednako tako smješta HDZ-u Ostojićevog doktora i Milanovićevu “noćnu družicu”!

Komentari

krace govoreci...

doli plenkovic, doli prgomet, doli. vaki hdz... slazem se u potpunosti... :)

Tko je glasao

I najgori HDZ, još uvijek je bolji od SDP-a

Ima li tamo uopće Hrvata ili su sve predstavnici iz "šake jada"?

HDZ, da izabere i samog Šešelja, još uvijek je manje antihrvatska stranka od SDP-a, HNS-a i ostalih "šaka jada" stranaka po RH.
Svakako da nsiam za Plenkovića, ali nejga pod kontrolom mogu držati domoljubi unutar HDZ-a, kojih ima.

SDP i HNS nekrofilno se drže smrdljive i uginule SFRJ i Srbije, a među članstvom imaju više iz "šake jada" nego li Hrvata. Ono Hrvata što imaju su najgore što ima u RH, jer drže lejstve jugosrpsko-četničkoj politici.
U SDPje nasljednik zločinačke SKJ, a HNS je njihova pudlica u kojoj se nakotilo političkog uhljebništva koje ide do granice služenja velikosrpskoj politici.

Kako ih nije sramota što su sa svojom strankom čak i Vukovaru nametali pismo ubojica Vukovara? Treba svakog Hrvata u SDP-u i HNS-u biti sramota jer su nastavili četničku tradiciju!
Oni su današnji neprijatelji RH i ja ih duboko prezirem!

Na listi HDZ-a je jedna Bruna Esih- i u 1. jedinici bih glasovala za nju,a Hrvati imaju za koga glasovati.
U jedninici s Hasanbegovićem (2,)glasovala bih za njega, .. pa Culej u svojoj, Glasnović u svojoj, ....u mojoj ću već naći nekoga,a Plenkovića lako možemo neutralizirati krene li putem neokomunista i eu-unionističkih štetočina.

A u SDP-u sve neki: Milanče, Zoranče, opanče, Lalovče, Baukče, Ostojče, Jovanče, ... Kao da je Mialnoviću listu sastavljao Dačić, Vučić , Nikolić , Vulin, drug Tito i antifašist Draža Mihajlović!

Ima li tamo uopće Hrvata ili su sve predstavnici iz "šake jada"?

Liste "šake jada" i "uhljeba""šake jada" !

Stvarno moraš biti "šaka jada " da za to glasuješ!

Tko je glasao

General Glasnović samostalno u 11. zbog prgometala na listi HDZa

Zbog raznoraznih crvenih prgometala na izbornoj listi HDZ-a generala Glasnović ide samostalno s Nezavisnom listom.

Šteta što to nije slično napravio Hasanbegović u 1. izbornoj jedinici, jer bi pomeo i Plenkovića i Milanovića, ali ima još vremena.

Evo i Glasnovičeva obraćanja i svaka čast tom istinskom hrvatskom domoljubu:

.Dragi Hrvati i hrvatski puče u Domovini, u Bosni i Hercegovini i izvandomovinskoj Hrvatskoj! Dragi moji hrvatski branitelji!

Pred nama su novi izbori i novi izazovi.

Odlučio sam istupiti iz HDZ-a i formirati neovisnu listu za XI. Izbornu jedinicu na predstojećim Izvanrednim parlamentarnim izborima u R. Hrvatskoj.

O detaljima liste i kandidatima informirati ću vas nakon sutrašnje predaje izborne liste u Državno izborno povjerenstvo.
Na ovakvu odluku ponukala me je prvenstveno moja savjest. Ne mogu i ne želim biti „smokvin list“ interesnim skupinama, niti još jedan statist u saborskim klupama.

Ako želimo preživjeti kao nacija moramo postaviti prioritetne političke ciljeve.

Hrvatski glasači ubrzo će biti zasipani suhoparnim podacima i praznim frazama posuđenim iz engleskog govornog područja. Politički kandidati većinom će govoriti ono što vi želite čuti, a izbjegavati će govoriti o onome što bi vi trebali znati. Tome će zdušno pomoći i partijske ćelije u meanstream medijima.

Prošlo je gotovo četvrt stoljeća od Domovinskoga rata, a R. Hrvatska još nije uspješno integrirala svoje ljudske i druge raspoložive resurse.

Zašto Hrvatska ostaje disfunkcionalna država?

Republiku Hrvatsku predugo vode interesne skupine čiji je prvenstveni cilj samointeres, a ne izgradnja funkcionalne i moderne države Hrvatske.

Dovoljno je sagledati stanje i odlazak mladih iz RH, položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini, porušene mostove sa izvandomovinskom Hrvatskom i kaotično stanje u koje je dovedena braniteljska populacija.
Održivi razvoj utemeljen je na jednostavnim i funkcionalnim zakonima. U Hrvatskoj zakon djeluje unutar disfunkcionalnog političkog sustava.

Dok su Hrvati izvan R. Hrvatske namjerno isključeni iz političkog i ekonomskog razvoja matične države, nacionalne manjine u Hrvatskoj uživaju Ustavna prava po kojima su stekli privilegije koje nemaju manjine ni u jednoj državi Europske unije i šire. Uspostavljena je tzv. pozitivna diskriminacija, ali je istovremeno s druge strane uspostavljena negativna diskriminacija, jer su njime zakinuti hrvatski birači u cjelini.

Površna analiza sadašnjeg stanja potvrdit će da je R. Hrvatska samo indigo kopija bivše propale države po gotovo svim ključnim elementima. Ukorijenjena korupcija na svim razinama i socijalistička birokracija, u samom začetku, ubija svaki investicijski projekt. Ne možemo sebi priznati da je mentalna baština komunizma najveća prepreka napretku.
Skandalozno je da Hrvat rođen izvan domovine treba prosječno 3 godine kako bi dobio hrvatsko državljanstvo. Također je skandalozno da ljudi koji su desetljećima destruirali hrvatsku državu, još sjede u saborskim klupama i u svim tijelima državne vlasti. Retroaktivni zakoni koji će se obračunati s poslovnim kriminalom, ratnim profiterstvom i izdajom nacionalnih interesa nikad nisu došli u saborsku proceduru. Akademska i kadrovska lustracija ostaju tabu teme u hrvatskom društvu.

Bez uspostave novog sustava vrijednosti Hrvatska neće doživjeti katarzu.

Bez snažne R. Hrvatske upitan je opstanak Hrvata u BiH. A bez opstanka Hrvata u BiH upitan je opstanak R. Hrvatske jer bez njih ostaje bez strateške dubine. Državni ured za Hrvate izvan R. Hrvatske i Saborski odbor za Hrvate izvandomovinske Hrvatske, podbacili su u ispunjavanju svojih obveza prema Hrvatima u BiH, bez kojih danas ne bi postojala slobodna Republika Hrvatska.

Stvara se nova generacija iseljenika. Dok Hrvati u područjima od posebne skrbi napuštaju zemlju, hrvatska vlada nastavlja financiranje protuhrvatskih projekata.

Jedan filozof ovako je dao definiciju fanatika: „To je čovjek koji se bori za neke ciljeve, a kad ih ostvari zaboravi ciljeve za koje se borio.“

Ne želim biti dio te skupine.

Hrvatskoj je nužno potrebna jaka i moderna desnica, utemeljena na 10 Božjih zapovijedi, kao obrana od moralne anarhije. Takva politička opcija do sada nije bila prisutna na javnoj i političkoj sceni u R. Hrvatskoj. Sve svoje potencijale i napore uložit ću u njezinu izgradnju, u izgradnju i preobrazbu Hrvatske.
Hrvatski branitelji, Hrvati u Domovini i Hrvati izvan Domovine, kao jedno jedinstveno biće, pozvani su biti aktivni sudionici i nositelji te preobrazbe.

„ONAJ TKO VLADA HRVATSKOM, MORA BITI NEUSTRAŠIV U TOJ MISIJI. I U NEKOM SVETOM GNJEVU BITI SPREMAN ISPREVRTATI STOLOVE SVAKOM DRZNIKU KOJI BACI OKO NA BILO KOJI DJELIĆ NJEZINA DOSTOJANSTVA I INTEGRITETA. AKO JE IŠTA NEPRIMJERENO, ONDA SU TO STRAH, POPUSTLJIVOST, NESIGURNOST, MANJAK SPREMNOSTI NA ŽRTVU...“
(p. IKE MANDURIĆ)

Vojnički pozdrav,
general Željko Glasnović,
nositelj Nezavisne liste za XI. Izbornu jedinicu.

Tko je glasao

Zašto Plenković na listu

Zašto Plenković na listu HDZ-a gura Milanovićevog „noćnog intimusa“iz Kotromanovićevog stana?

Zato da bi ograniceni teoreticari zavjera imali o cemu pisati?

Tko je glasao

Teoretičari jugo magle

Zato da bi ograniceni teoreticari zavjera imali o cemu pisati?Ako napišem da bivši predsjednik, na proslavi obljetnice Oluje, nije pljeskao na spomen imena generala Gotovine i Markača zbog kanalikularnih sindroma na obje šake, te da se nije ustajao iz svoje stolice samo zbog teške hernije diska L5-S1, L5-L4, L3-L2, L2-L1, da nije radio na propasti hrvatske tužbe protiv Srbije za genocid, da nije vodio regionalističku, projugoslavensku, probritansku politiku, da je uvijek brinuo o hrvatskim nacionalnim interesima, te da je obožavao ići na obljetnice Oluje i Vukovarske tragedije jer ga je hrvatski narod ondje uvijek euforično dočekivao......i tada ćeš sigurno reći da se pišem teorije zavjere? :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=_r-tMpGNcvM

Tko je glasao

Istinu pokušavaju sakriti nazivajući je teorijom zavjere

Nema teorije zavjere, nego stvarne zavjerew, , jer Prgomet je pred kamerama i cijelom hrvatskom javnošću odrađivao svoju zavjeru sa SDP-ovim predsjednikom partije,a i trenutno ima nula posto popularnosti,
Plenković nije glup i neobaviješten da to ene bi znao. Jasno je da Prgomet preko HDZ-ove liste za Sabor dobiva nagradu za politička zlodjela koja je pravio protiv HDZ-a i RH.

Prgomet , doktor iz Banja Luke, je toliko bahat i siguran, da je sasvim jasno kako su iza njega službe bivše države i strane službe sklone toj bivšoj državi, a koje se uvijek brinu i pobrinu da takvi budu na visokim mjestima u državi protiv koje rovare.
I Pusić ne bi bila zadnja na natječaju UN-a, da nije bilo Brexit-a. Otišli njeni pogurivači i ostade ona s točno onoliko koliko politički vrijedi u svijetu - s NULA.

Ostalo piše u dnevniku, a ppetra nije "teoretičar zavjere", nego politička analitičarka koja razotkriva istinu, kada je velika većina ne vidi. Dakle, glupanima se čini kao teorija zavjere, a onda , kada prođe dovoljno vremena teorija se i ograničenima ukaže i pokaže kao istina.

Evo dokaza u kojem sam još 4. 12, 2015 . točno predvidjela kako će Plenkovića instalirati u vrh HDZ-a i prije toga rušiti domoljubni dio HDZ-a koji je nositelj nacionalne i suverenističke politike

http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov...
i u njemu riječi koje su se obistinile i dovele do novih izbora
"Zašto baš velika igra?

Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture."

Tvoje javljanje iz Londona, samo je dodatno potvrdilo kako je Prgomet igrač koji je odrađivao protiv hrvatske nacionalne i suverene politike koju uvijek onemogućavaju srpski politički mecene s tvoga otoka- naši veliki politički neprijatelji koji imaju ruke zamrljane krvlju stotinama tisuća ubijenih Hrvata.

Tko je glasao

Dobit ćeš naklon ako pomogneš

Batali ove što se odazivaju na - isti, isti...

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nezaposlenost-bolest-financijska-k...

Popravi fotku - upiši (ImageWidth=500&ImageHeight=350)
Ubuduće "Width" mora uvijek biti manje od 500, ok!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci