Tagovi

Zar opet?!

Evo, prvi put da i ja nešto napišem. Slučajno sam dosurfala do ovog tjednika, i moram priznati, da sam bila oduševljena. Konačno nešto i za moju dušu.
Duša mi je toliko napaćena zbog okruženja u kojem živim, da mi se čini da sam barem 50 godina starija nego što jesam.
Eto, sa velikom vjerom i ogromnom nadom izađoh na ove zadnje izbore. Nadom u konačnu promjenu, nadom da više neću iz Sabora, sa TV, radija ili iz novina gledati i slušati bahatost jednog Šeksa, napuhanost jednog Sanadera, glupavost jedne Kosorice, o Kirinu da ne govorim, itd, itd.
Ali, ponovno utonuh u mrak. Jer, evo oblaci jada i tuge ponovno se nadviše nad mojim životom. Zar opet?! Pa ne još jednom! Ne mogu vjerovat!
I kako da čovjek nastavi dalje? Sa kojim motivima da sebe "održim na životu" sljedećih 4 godine? Sa čime se ponose Hrvati koji su opet izabrali derikožu?! Sa svojom kuknjavom kako će sve opet bit isto? Sa povlačenjem u sebe i uvjeravanjem svih oko sebe da se stvari jednostavno ne mogu promijeniti, pa zato treba trpiti?
Hrvati su opet pokazali i dokazali svoj primitivizam, svoju ograničenost i tupost. Tako im i treba biti! Samo da im bude i još gore u sljedećih 4 godine, opet pod sanaderom! Oni se ionako pale na nepravdu i kriminal!

Tagovi

Komentari

Tko je glasao

Naš narod voli onu maksimu

Naš narod voli onu maksimu "Da bi nam bilo bolje, mora nam biti gore".
Nisi jedina koja je frustrirana postojećim stanjem. Nije to neka utjeha, ali bar znaš da nisi usamljena.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

"Sa kojim motivima da sebe

"Sa kojim motivima da sebe "odrzim na zivotu" slijedecih 4 godine"?
Dosla si na pravo mjesto.Ovo ti je jedna vrsta klinike svarcvald.
Dobro dosla.

Tko je glasao

Put će biti puno duži nego

Put će biti puno duži nego smo 90-ih mogli i zamisliti, ne treba gubiti nadu, za bolje i pravednije društvo treba angažman svakog slobodomislećeg pojedinca, nije lako očistiti i dekontaminirati teren nakon Tđmana, Šuška , Pašalića i ostalih, velika su to i dubinska bila zagađenja, mnogi su uzeli dio kolača i sad su dionici u toj mreži zla. Još će trebati vremena i borbe na svim razinama za početak uspostave boljih i pravednijih odnosa u našoj maloj zajednici.

Tko je glasao

Glede i unatoč (što bi

Glede i unatoč (što bi rekli feralovci), glavu gore! Unatoč svim 'izbornim inženjerinzima' polagano raste i 'druga' Hrvatska, ona za kojoj čeznete u svom tekstu. Neće ni drIvo vjekovati, mislim na politiku koju simbolizira. Čak ako on bude taj koji će formirati vladu (a još uvijek se nadam da on neće biti taj), neće baš sve moći ostati isto kao što je bilo. 'Druga' Hrvatska će napredovati, čak ako drIvo ostane na čelu i iduće vlade.

ragusa

Tko je glasao

......Sa kojim motivima da

......Sa kojim motivima da sebe "održim na životu" sljedećih 4 godine? Sa čime se ponose Hrvati koji su opet izabrali derikožu?!....
Građani će ipak na kraju dobiti vlast koju i zaslužuju,... jer ste to vi to tražili...

Tko je glasao

Kad sam još kao

Kad sam još kao pučkoškolac morao sa školom ići na Titove mitinge, a mrzio sam ga iz dna duše samo to nisam smio pokazati, izgledalo mi je da će me Tito i njegova klika pratiti do kraja života. Samo malo stariji, bio sam uvjeren u strahotu: taj će me nadživiti. Bio je sveprisutan, svemoćan, stručnjak za sve (na jednom kirurškom kongresu jedan kirurg je rekao da mu je ideju za neki novi način operiranja dao "drug Tito"). Danas, evo, nitko ga ni ne spominje.

Tko je glasao

Vjerujem da slićne dileme

Vjerujem da slićne dileme muće viećunu članova Pollitike.com. Svojim tekstovima i komentarima pokušavamo djelovati na političke aktere i javnost te doći do boljeg sutra.
Ta evolucija je spora, vjerujem da će donjeti rezultate i da neće biti potrebna revolucija :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci