Tagovi

Zakasnili u sadašnjost

Jučerašnje kašnjenje Sjednice Vlade od čak sat i pol vremena kap je koja je prelila čašu novinarima isprovociranim takvim bahatim, učestalim ponašanjem premijera Sanadera te su odlučili demonstrativno napustiti novinarsku sobu i ne izvjestiti o radu 224. sjednice održane 29. ožujka.

Kao što nam novinari koji već duže vrijeme prate rad Vlade svjedoče, u ovom sazivu Sjednice prosječno kasne između 40 minuta i sat vremena i tako već tri godine te se rijetko zna što će biti dnevni red. Primjetio sam i to da je prošla Vlada svoje sjednice održavala četvrtkom, dok se Sanaderov team okuplja »iz vedra neba«, ponekad Sjednice riješavaju i telefonom ...

Ovakvo ponašanje vrijeđa predstavnike sedme sile, ali tu se vidi i nešto gore: preslikava se i Vladin šarlatanski odnos prema hrvatskim građanima. Najočitiji je primjer premijerova gostovanja u emisiji Otvoreno prije nešto više od mjesec dana kada je svojim izjavama podcjenjivao birače, vrlo teško i nemotivirano obrazlagao postupke svojih dužnosnika ... No izgleda da si to dopušta samo kod kuće jer čim prijeđe granicu lijepe naše nestaje takav podrugljiv ton, bahati stav te on postaje »gospodin« koji nas što prije želi pridružiti Europskoj uniji.

A sjetimo se i predizbornih obećanja sa skupova; HDZ je bio toliko uvjeren u svoju moć (ali možda ne i pobjedu) da su otisnuli jamstvenu karticu koju sam ovih dana pronašao. Tamo među ostalim stoji kako će smanjiti poreze, povećati zaposlenost, vratiti Hrvatskoj dostojanstvo ... No daleko smo smo mi od ostvarenja tih obećanja, a izbori su blizu! Premijeru, mislim da biste trebali bolje pogledati na svoje satove te početi riješavati krucijalne probleme našeg društva! Jer vremena je malo i izbori su tu ...

Komentari

Nije poanta u imanju satova.

Nije poanta u imanju satova. Treba s njih znati pročitati vrijeme. Možda ima veze s prijelazom na ljetno vrijeme?! :)

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci