Tagovi

„Zajedničari“

(Ili duh „Splitske rive“ na „Skupu zajedništva 100 posto za Hrvatsku - Zajedno do pobjede", održanom 02. 05. 2015. u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića)

Kad si narod za čelnike izabere ljude bez ikakvog ideološkog opredjeljenja i vlastitog stava o bilo čemu, koji su još i kunktatori i kukavice, pa njima pridružiš disidente i konvertite, onda imamo to što imamo, zapleteni smo u laži i obmane kao pile u kučine.
Tragedija je da smo kao narod toliko apatični i potonuli u letargiju, da se niti ne pokušavamo iskobeljati iz te u suštini samouništavajuće situacije, kao da nam je svima baš svejedno i kao da rezignirano očekujemo da se nešto samo od sebe dogodi ili da se ne ništa dogodi.

No dobro, nismo baš svi toliko bezidejni i apatični, ima i onih vrlo „poduzetnih“ okupljenih oko hrvatske „stožerne stranke“, HDZ-a, organiziranih i poticanih od njenih čelnika koji se žele dokopati vlasti što prije, institucionalno, vaninstitucionalno, pučistički, putem ulice.
Udarne pesnice HDZ-a su njihovi „plaćenici“ hrvatski branitelji okupljeni oko kojekakvih protuzakonitih djelovanja u „stožerima“ ili pod šatorima i Crkve u Hrvata.
Ti „poduzetni“, koji nisu pravodobno i efikasno instrumentima države vladavine prava suzbijani u svojem protuzakonitom djelovanju danas su jači nego ikad, jer im se pridružila i predsjednica RH, koja je izuzetno aktivna na planu rušenja aktualne vlasti, neprekidno se pozivajući na svehrvatsku slogu i zajedništvo na platformi zova „krvi i tla“, kratko nazvanoj nacional-šovinizam.

E sad, ti „zajedničari“ poticani od predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i ohrabrivani izjavama predsjednice organiziraju dobro posjećen, iako znatno ispod njihovih očekivanja, skup na glavnom zagrebačkom trgu, pod imenom "Skup zajedništva 100 posto za Hrvatsku - Zajedno do pobjede", s kojeg se šalje jasna poruka da su svi oni koji ne dijele njihove stavove i uvjerenja naprosto neprijatelji Hrvatske:
„Ovo je skup zajedništva, a ne podjela kako neki prizivaju. Tko god ne poštuje žrtvu branitelja i govori drukčije taj ne voli hrvatsku državu“, produhovljeno je objasnio Miodrag Demo.

Naravno da je uvod u ovo „druženje“ na trgu obavljen u zagrebačkoj prvostolnici gdje je na misi već standardno umjesto propovijedi vjerskog sadržaja održan programatski politički govor jedne jasno raspoznatljive političke opcije.

A onda, nakon što je najustašoljubiviji hrvatski pjevač svojim nastupom raspirio osjećaj „zajedništva“, na pozornicu se popeo Đuro Glogoški, „čovjek tolerancije i dijaloga“, da bi sve u ime „zajedništva“ izgovorio sljedeće:
„Mjesecima nema razumijevanja za branitelje, ali nismo mi u Savskoj samo zbog hrvatskih branitelja nego zbog svakog malog čovjeka koji živi u Hrvatskoj. U četvrtak je 200. dan prosvjeda. Premijeru dajemo rok do tog dana da otvori dijalog, ali javno, pred medijima, da se izbjegnu manipulacije, laži i obmane kojima se njegova Vlada služi. Nakon isteka roka, podsjećam na riječi koje smo zadnji put izrekli na ovome mjestu: da je mali korak od Trga bana Jelačića do Trga svetog Marka. Ako ne možete osigurati budućnost hrvatskom narodu, odstupite, ako ne prije, onda na Dan državnosti 30. svibnja. A mi, mi ćemo ostati u Savskoj sve dok ne napravimo društvo po mjeri svakog čovjeka u Hrvatskoj.“
Sve u duhu kršćanskog milosrđe, dobrostivosti, tolerancije i zajedništva, dakako!

O da, bio je Đuro i više nego jasan:
»Nemamo vremena čekati kraj vašeg mandata. Do četvrtka se odlučite jeste li spremni sudjelovati u zajedništvu ili niste. Ako niste spremni na zajedništvo tada to javno recite ili ćemo 30. svibnja krenuti na Trg svetog Marka, a tada će netko morati otići.“

Narode, kakva demokracija, kakve procedure, kakvi slobodni izbori, kad mi imamo „zajedničare“ koji će u ime zajedništva umjesto naroda odlučiti tko će upravljati državnim poslovima u RH.
Ne zove li se to u civiliziranim društvima pozivom na državni udar?

E tako, kad vlast odbija postupati zakonito prema svima, pa je toj „zaslužnoj“ parazitskoj kasti zvanoj hrvatski branitelji dopuštala bezbrojna nezakonita postupanja, pojedincima ili skupinama svejedno. A najveći propust, koji vlast sad i kad bi htjela više ne može ispraviti je silno oružje u rukama braniteljske populacije. Jednostavno po završetku rata nije bilo volje da se i „zaslužnima“ oružje oduzme. Oni sami su svaku namjeru, ako je takva makar i stidljivo najavljivana, osujećivali sa „Nikad više Hrvatska bez oružja!“, kao da RH nije subjekt međunarodnog prava i kao da nema vlastitu oružanu silu, koja naravno ima oružje.
Ja naravno ovim neću reći da svi oni iz Registra branitelja posjeduju oružje za koje se ne može dobiti dozvola, ali spreman sam se okladiti da svi ovi militantni „zajedničari“ imaju sakrivene čitave arsenale oružja, a mislim da bi ga bili spremni i upotrijebiti, naravno ne u obranu Hrvatske, koju objektivno danas nitko ne ugrožava, osim „zajedničara“ naravno.

Pitam se gdje se to u svijetu nekakva opskurna skupina proglašava partnerom vlastima, koji će određivati tko je podoban biti ministrom ili drugim državnim dužnosnikom, a tko nije. Ili tko će obnašati vlast u državi, a tko neće.

Po meni je Zoran Milanović zauzeo ispravan kurs ignorirajući tu bulumentu besprizornih i zaista mi nije jasno zašto se u Okučanima na proslavi obljetnice „Bljeska“ ponio onako kapitulantski prema onima koji ga i kao predsjednika vlade i kao čovjeka preziru i mrze iz dna duše.

Ako su vlasti tolerirale šator u Savskoj bez službenog dijaloga predsjednika Vlade s njima, tako je trebalo i ostati, jer oni pod šatorom, teledirigirani od Tomislava Karamarka, osim sebe suštinski ne predstavljaju nikoga.

Znam da se neće dogoditi, ali volio bih da Milanović smogne snage i ne pristane na ultimatum. Ja bih se na njegovom mjestu putem televizije obratio narodu i objasnio da je demokracija procedura i poštivanje procedure koja ne podrazumijeva vladavinu terora bilo kakve neformalne grupe, pa pozivala se ona na ne znam kakve svoje zasluge.

Komentari

Nišani: Ultimativno zajedno

ilustracija: bube 2015-05-05_3-15-15

Državni udarčić.

Tko je glasao

"Državni udarčić." I šta se

"Državni udarčić."
I šta se čeka?

Sanjaj ti samo sanjaj. Vama jest to cilj - isprovocirati nerede i oružani sukob, međutim, ne pušimo te idiot-boljš fore. Titekove pizdarije i mučke više ne pale. S iluzionizmom je gotovo!

Pokosite će vas izbori a tada počinje "spaljivanje kukolja". Eh, vi bi ni manje ni više nego oružani sukob prije toga pa da do izbora nikada više ni ne dođe.

Ma ni Židov Soroš (koji uopće nije Židov) vam to nije u stanju ni organizirati ni platiti.

Tko je glasao

Pokosite će vas izbori a tada

Pokosite će vas izbori a tada počinje "spaljivanje kukolja"

Da sletin ka padobranac mora bi pitat koji je datum, s obziron na identičnost parola, da buden siguran da nekeko nisan sletija u 1991.

Tko je glasao

samospaljivanje

"Spaljivanje kukolja" s Karamarkom i Klemom?

Bokte, pa prvo ćete morati spaliti pola svojih :)

Tko je glasao

@zaphod, a ti misliš da će

@zaphod, a ti misliš da će Karamarko i Klem odlučivati o nečem važnom nakon izbora?
Mislim da ne misliš!

Odlučivati će netko sasvim drugi, druga grupacija, koju još niste locirali a i teško da uopće jeste to u stanju.
Karamarko i njegovi će samo biti "gromobran".
Munje će pržiti iz drugih centara prave i istinske moći.

Tko je glasao

E.T.

Munje će pržiti iz drugih centara prave i istinske moći.
Divno, a ja sam mislio da ne može biti gore, berem ne značajnije.

leddevet

Tko je glasao

Uvijek može biti gore

Uvijek može biti gore L9!
Zadnjih 15 god. hrvatska politika se vodi iz BG-Paris a naročito London.

Dobro, nešto smo se u Knesetu i samobičevali, lažno i bespotrebno, sa "ustaškim gujama"!

Podilazili smo svjetskom pseudo judaizmu koji kroz bankstere njihove vlada palnetom, osim Kinom pa i zemljama BRIKS.

Nako što je Kina osnovala AIIB (sa podlogom u zlatu) nešto se zapadnom pseudojudaizmu naglo počelo zibati tlo pod nogama. Prema tome Ameri i njihova županija EU su na silaznoj putanji ali su kurvinski britanci već pretrčali u AIIB a žele po svaku cijenu napraviti bežaniju iz EU.
Kinezi mudro šute i drže "otočane" na ledu jer znaju da nakon slijedećeg vojnog sraza otok ima sudbinu Atlantide. Na dno oceana. Hvala Bogu, konačno!

Tko je glasao

Tuđmanoljublje

Zadnjih 15 god. hrvatska politika se vodi iz BG-Paris a naročito London.
A onih 10 godina prije toga od kud se vodila, iz UDBA-ške picerije u Kanadi?

Boktetvoj, kad ćeš shvatiti da je stožer svekolikog sranja glupavi Tuđman i sva ona govna oko njega, a sve iza toga je samo sitna inkontinencija? Nažalost taj i njegova isfrustrirana lopovsko-nacionalistička bagra su nešto najgore što nam se moglo desiti 90.

leddevet

Tko je glasao

L9, razumijemm ja više nego

L9, razumijemm ja više nego što napišem i mislim da ti to znaš.

90-ih nismo imali izbora i Tuđman je bio najbolje rješenje jer je skupio "bagru" koja je raspolutila JNA i udba/kos bagru.
da nije tako učinjeno, pitanje je bi li se i ti i ja vratili iz Domovinskog rata!!???

Međutim, reci i jedan jedini razlog zbog kojeg trpimo ovu bagru danas?

P.S. I nije bila picerija nego - Norval.

Tko je glasao

@otpisani

Samo zato jer je bagra koja se nudi, a ogotovo ona koju ti nudiš, deset puta gora.
Valjan razlog?

Tko je glasao

@Feniks, teško je reči koja

@Feniks, teško je reči koja je bagraa bolja ili gora poglavito "deset puta". Međutim ovi su stvarno prevršili mjeru jer je očito da zemlju pripremaju za nerede ako izgube izbore a nema ako -izgubiti će.
To me brine a ne navijam ni za kakve svoje jer mojih nema.

Tko je glasao

@otpisani

Tvoji su oni koji su zajedno s tobom "rušili Jugoslaviju svim sredstvima" i provodili fašističku kontrarevoluciju u Hrvatskoj.

Tko je glasao

Pogrešno @Feniks. Ove koje si

Pogrešno @Feniks. Ove koje si opisao su JNA, četnici, Milošević, velikosrbi i slični.
Mislim da možeš i sam zaključiti da to najvjerojatnije nisu nikakvi "moji". :):):):)

Tko je glasao

U ovoj zemlji

uvijek može biti lošije, a samo rijetko kad bolje. Zavisi od toga tko je "gore". Naime, sitnozubanija ne funkcionira bez jakih lidera. Na žalost, na ovom neplodnom tlu, takvi se rijetko rađaju.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Točno @Bigulica! Zadnji jaki

Točno @Bigulica! Zadnji jaki lider je bio dr. Franjo Tuđman.

Evo, sad su "gore" tvoji.. Iiiii? Nikad gore nije bilo!
To njihovo "gore" ne gledam kao političku vlast već ih pod tim "gore" narod doživljava u smislu Kama Sutra.

Prtema tome, treba ih kastrirati!

Tko je glasao

Neosporno je

da je Francek bio posljednji jaki lider - u propast.

Donekle je utješno da ovi koji se sad pokušavaju nametnuti kao lideri, premda obilno natopljeni svetom vodicom, nemaju ipak tu snagu.

Ako ikad moji dođu na vlast, to ćeš primijetiti po tome što ćeš prestati buljiti u kama sutru tam iza štale, kao i u razne pizdarije na internetu kojima se truješ, jer će jednostavno život oko tebe postati ljepši i zanimljiviji :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ako ikad moji dođu na vlast,

Ako ikad moji dođu na vlast, to ćeš primijetiti po tome što ćeš prestati buljiti u kama sutru tam iza štale, kao i u razne pizdarije na internetu kojima se truješ, jer će jednostavno život oko tebe postati ljepši i zanimljiviji :P

Dobro Biga, koji su to tvoji?
Koji je lider bio prije Franceka uopće značajan a posle ih i nema što sama kažeš.
Znam da je za tebe Francek propast, ali jbg, dok jednom ne omrkne drugom ne svane a tojoj velikosrpskoj yugi je tada omrklo.

Na moju žalost, kada su tvoji čarapani-partizani uspjeli porobiti koncem 1945. a uistinu tek 1946. "moslavačke Čavoglave" tj. moje rodno selo spalili su nekoliko štala i majura u vlasništvu moje obitelji. spalili dvije naše kuće i tri brvnare/kuće uz naše vinograde. Spalili su i najveću privatnu knjižnicu u Moslavini koja je bila u kući mog pradjeda, člana HSP u doba Ante Starčevića.
Sve muške su pobili, osim mog oca koji je tada imao (1946.) 16 god.

Kao što vidiš, nemam više ni štale a ni Kama Sutra ali sam voljan da me podučiš njenom učenju iza svinjca u kojem si rođena i gdje živiš.

180/98/19! Zadovolj(e)na?

Kao što, razumna kakva jesi, vjerojatno imaš razloga da se nije baš uputno zajebavati samnom a pogotovo ne vrijeđati.

P.S. Nadam se da ne smrdiš kao oni koje sam u Oluji spašavao poslavši ih kroz kanale uz šumsku prosjeku u smislu zaštite da ih njihovi ne pobiju iz busije?? :):):):)

Tko je glasao

Pa kada su vidjeli da je u

Pa kada su vidjeli da je u Ukrajini prošlo "zajedničarstvo" zašto ne bi u Hrvatskoj.

Ipak ima jedna sreća za Milanovića i njegove satelite , zajedničarstvo podrži Zapad samo ako vlast ne radi u interesu Zapada. A pošto Milanović i njegova klika služi elitama Zapada, "zajedničarstvo" će još dugo odmarati i sanjati da će 30.05 biti nešta ko Ukrajinski Majdan...

Normalno "zajedničari" sve manje imaju ideja kako doći do vlasti i kako se ne razotkriti , pa očekuju dovoljnu većinu. U suprotnom "zajedničari" će morati koalirati sa "zajedničarima 2 (čitaj suprotna strana...) kako bi ostvarili toliko sanjanu vladu nacionalnog jedinstva.

Prednosti udruživanja "zajedničara" sa "zajedničarima2" su velike , jer će narod ko i u Grčkoj napokon progledati ko su stvari neprijatelji ove države. Nakon toga slijedi put u pravu slobodu , koji neće biti jednostavan i smirivanje stanja na cijelom Balkanu ako se slično desi i u Srbiji.

Justice for all !

Tko je glasao

Compromice

JNA, Jugoslavenska Narodna Armija, rijeci govore dovoljno, za Jugoslaviju je, kao i Srbi u Hrvatskoj.
Branila je Svoje, nasuprot su Branitelji. Bili su na pocetku slabije opremljeni.
Zeljeli su zivjeti, zeljeli su kraj rata, bez povreda, zivjeti.
JNA je znacila smrt. U JNA sam 1985 bio na protuavionskim topovima 20 mm.
Pucali smo na avione. Mogu si zamisliti, kad sa takvim granatama pucaju na pjesadiju.
Pogodi u drvo iza vas i eksplodira, rafalno, ne sjecam se vise 30 ili 40 granata u minuti.
Smrt.
JNA je bio Titova tvorevina, ne mozete ocekivati da Branitelji vole Tita.
Hrvatska ima malo novaca, koje Vlada mora raspodijeliti.
Ako da puno Braniteljima Invalidima, sto dati drugima,gladnima i bosima.
Zato je rjesenje kompromis, sredina.
Najbolje rjesenje, izvesti Drzavu iz krize.
Rekao bi aluzija:
ALI ALI
kako
...

Tko je glasao

...ili ćemo 30. svibnja

...ili ćemo 30. svibnja krenuti na Trg svetog Marka...

Fenomenalno, taman kad se počme zahuktavat turistička sezona.
Biće idu pitat kad će in ovi s Markova Trga isplatit penzije. Kad se više nebude imalo odakle skupit da redovito stižu penzije od 25 000 kuna ili će se s tin pomirit ili će ovde opet izbit neka pucnjava i eksplozije. Trećega nema!

...a tada će netko morati otići

Uopće ne sumnjan i to plivajući put Italije grčevito stežući diplome i mature u zubima.

Tko je glasao

Čuj, Kurir Jovica, nastavite

Čuj, Kurir Jovica,
nastavite li ovako jarcati Hrvatsku (četničko-ljevičarska alijansa u RH) - plivat ćete svakako .. ali bez zubi.
To će biti posljedica vaše organizirane rabote.

Nego, treba li Mesiću povećati godišnju "apanažu"? Znaš, plaćenici koštaju!
Dobro, pomoći će nešto romsko pleme Ujdurevića (krv nije voda) ali otpadnog željeza je sve manje i manje :):):) a čujem i da narod plugove kuje u mačeve..:):):)

P.S. A sad mar bre na "sigurni telefon" pa javi... Ne zaboravi ni onog koji se oženio nečakinjom popa Đujića... ili barem tako misli..

Tko je glasao

Kurir Jovica Već san nekoga

Kurir Jovica

Već san nekoga pita jeli mogu umisto Jovica bit Jovan jer mi to nekako zvuči bolje onako ka Blek Stena!

plivat ćete svakako .. ali bez zubi

Nisan zna da ste vi vaterpolista i stomatolog?!
Međutin, sumnjan da je vaš intelekt sposoban dokučit vještine jednoga stomatologa koji je meni potreban a i more mi je odma ispod kuće, kako očeve tako i materine familije, pa san se napliva ka dite i nije mi sad nešto do plivanja. Sad više volin onako samo malo se utočat prije večere.
Kad već govorimo o medicini mi smo ti u Dalmaciji eksperti za ortopediju. Imamo ovde puno jama u kojima držimo bogatu kolekciju svakakovih kostiju još od vrimena kad su ovde dolazili rimski "stomatolozi" i "vaterpolisti", a čiji nan način plivanja i dentalne higijene nije baš bija po volji.

Tko je glasao

Super @Kurir. Vidim da su vam

Super @Kurir. Vidim da su vam Smoje i Benito sasvim po volji pa ja sigurno nisam taj koji će vas inkomodat.
Samo se ti i dalje "točaj" ... i čekaj nekog Švabu ili digića da počneš mahati repićem za neki cent. Može i YU dinar, on vam je naročito omilija još od perice.

Tko je glasao

i čekaj nekog Švabu ili

i čekaj nekog Švabu ili digića da počneš mahati repićem za neki cent

Viš to ti se zove unapređenje biznisa i civiliziranosti. Umisto da ih čekan i iskačen iza buška s takjon ili šmajseron ja ih lipo danas čekan da mi dođedu doma i daju mi novce. Skupi se i od tiketa šta moraju platit kad oćedu vidit one plalače, akvedukte, muzeje, tvrđave... ili parking na mulu šta su oni zgradili. Naučili smo i mi i oni da je puno ležernije, a pogotovu isplativije lipo u fino.
Kapne i štakod u proračun za isplatit reket ovima šta još uvik volidu čekat u šatoru pa iskakat i urlat jedne te iste parole već 25 godin ali kako su sad kompletno poludili samo da ne ispilaju i ovu zadnju granu koja još nije ispilana, a na kojoj svi skupa spavamo i od koje svi skupa jimo.

Može i YU dinar

Da ti je samo znat koliko se u Kaštila kuć zgradilo i janjac ispeklo na račun Srba šta su tamo dolazili na litovanje. Nije bilo kuće iz koje nebi zavonjalo! Još kad bi kojemu Kaštelaninu zapala za oko koja Beograđanka, poasti koji su to pirevi bili.
Sićan se jednoga Bojana i dide mu Tileta iz Novoga Sada šta bi guštali kad bi svi skupa zapivali "Dva Bracanaina"

https://www.youtube.com/watch?v=FrYtSxQjmi0

Eee sokoliću moj... reka bi ti Bracanin iz pisme.

Tko je glasao

danas

rivom ide cura fina i vidi joj se vagina

sve dobro...

Tko je glasao

drvosijek

a tebi to mrsko.udri jace manijace.

Tko je glasao

G. Glogoskog

Sam osobno vidio u crkvi Am Hof u Becu: ocito da covjek vjeruje u to sto govori.
Kako mu objasniti da mi to vidimo drukcije ?

Tko je glasao

@vladimirar

Kad bi se budali išta moglo objasniti, ne bi bio budala.
Čovjek nije svijestan koga je to branio, a što oslobađao u Stocu i na Popovom polju ratujući protiv A BiH.
A zato što je tamo bio ne može pokazati svoj ratni put, jer to ratovanje u BiH nikome od pripadnika HV nije uneseno u ratni put.

Tko je glasao

ratovanje u BiH nikome od

ratovanje u BiH nikome od pripadnika HV nije uneseno u ratni put

Po običaju, nemaš pojma o čemu govoriš.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

@juzr

Ne, nemam pojma, nisu mi u BiH bili brojni rođaci i prijatelji, kojima je u ratni put uneseno samo vrijeme poslije Splitskog sporazuma (22. 07. 1995.), do toga datuma ni dan prmda su neki imali i po pol godine.

Tko je glasao

Feniks Grimm

"Brojni rođaci i prijatelji", sve sami agresori na Bosnu i crni ustaša do ustaše, a ti antifašist. Bacali ste mrvice da se znate vratiti iz šume.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Prometej

Po običaju, nemaš pojma o čemu govoriš.
I onda se Jahve posla MKn da prosvijetli to neuko svekoliko pučanstvo!

leddevet

Tko je glasao

Pitaš @ Fenikse

"Ne zove li se to u civiliziranim društvima pozivom na državni udar?"

Radi razjašnjavanja pojma............

Državni udar je naziv za protivustavnu i protivzakonitu smjenu nositelja vlasti u nekoj državi, koja se od revolucije razlikuje po tome što je vrše dijelovi izvršne vlasti ili državne uprave - najčešće vojska - a ne obični građani.

Znači, ovdje bi se prije radilo...da si u pravu...a nisi..o nekoj revoluciji..jer ovi što prosvjeduju nisu u vlasti.

Što se tiče oružja o kojem trabunjaš...pa i 91. smo bili razoružani..

Demonstracije političkog neslaganja s trenutnom politikom vlasti su u demokratskim zemljama nešto najnormalnije.

Ukoliko su demonstrantni dovoljno uporni u mirnom iskazivanju volje...i dobro organizirani da ne dopuste ubačenim vladinim provokatorima da izazovu represiju...samim svojim okupljanjem i porukama..pozivaju vlast na ostavku..što je obična demokracija koja tebi ljubitelju Stalinovih brkova..nije baš najjasnija.

Osobno ja sam za žešće metode...nema revolucije bez krvavih gaća...

Jebeš demonstracije bez i jedne zapaljene gume...ali eto..na ovakvima kao ja nije red...

Bojiš li se ti čega Fenikse...osjeti se smrad straha između redova.

Preporučujem :
http://www.simbex.hr/proizvodi/pomagala-pri-inkontinenciji/pelene-u-spoj...

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek, a ja mislio da je

@drvosjek, a ja mislio da je @Feniks puno mlađi!!!A ti mu samaritanski nudiš ovo kao moguće olakšanje patnje:
http://www.simbex.hr/proizvodi/pomagala-pri-inkontinenciji/pelene-u-spoj...

Tko je glasao

Gle, dva iskusna inkontinentalca

kako se ljubakaju :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Strašila

Bojiš li se ti čega Fenikse...osjeti se smrad straha između redova.
Svatko normalan koji ima obitelj, djecu, trebao bi se bojati ovakvih prijetnji.

Ono čega ovi koji iznose te prijetnje nisu svjesni je da će uobičajeno profitirati neki drugi, a oni će proći kao Srbi u RH, odsjeći će granu na kojoj sjede jer što misliš tko će zarađivati za njihove penzije, invalidnine itd. kad krene tarapana u ovoj i tako rasturenoj državi? Koliko će još mladih i sposobnih napustiti RH nakon što nam Glogoški i Klem pokažu "istinu o Domovinskom ratu" i njihov HDZ ponovo zasjedne? Boktetvoj, ta Kolinda nije dobro ni smjestila svoju "obilnu" u fotelju i već je počela muljati s porezom i varati državu, doduše zahvaljujući rupi u zakonu, no znamo koji mentalitet se bavi rupama u zakonu. Odvratnih li likova, bljak!

Možda se tebi fućka za sve jer, malo u šumu, malo u povrtnjaku, nećeš umrijeti od gladi, a za djecu ili unuke ima Skype tako da ćeš moći jeftino komunicirati s njima.

leddevet

Tko je glasao

L9 ti nisi glup

samo si jugoslaven... nemoj se sramotiti..volim se s tobom svađati..al nemoj spuštati nivo...moš mislit..porez..tarapana... jedva čekam tarapanu... Milojicu, Radojicu i njih dvojicu trojicu sam već snimio...ne prestanete li štititi
udbomafijaše počet ćemo vas mlatiti na lokalnom nivou...pa prema gore... tko god traži vraga nađe ga..

sve dobro...

Tko je glasao

L9 ti se nemaš čega bojati,

L9 ti se nemaš čega bojati, uvjeren sam. Ponajmanje tvoja djeca.

Za @Feniksa nisam siguran. :):):)):) Naime on će sigurno jurišati na 100% invaide kao ona krezuba baba prije koji mjesec...

Tko je glasao

Za @Feniksa nisam siguran.

Za @Feniksa nisam siguran. :):):)):) Naime on će sigurno jurišati na 100% invaide kao ona krezuba baba prije koji mjesec...

Ma kakvi. Taj je u stanju jurišati samo na svoju jadnu tipkovnicu. Ni u JNA nije bio, neposoban.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci