Tagovi

Zagrepčani prepoznali „rukopoloženog“ i odbacili ga. Hasanbegović naprema Plenković 2:0 u velikim gradovima Zagrebu i Osijeku

Zagrepčani prepoznali „rukopoloženog“ i odbacili ga,
Hasanbegović naprema Plenković 2:0 u velikim gradovima Zagrebu i Osijeku

„Upitan što je pokazala analiza za Zagreb, Plenković je odgovorio kako je ostvareni rezultat slabiji od očekivanog te izrazio žaljenje što građani Zagreba nisu dali veću potporu Dragi Prgometu koji je, kako je rekao, sjajan čovjek i odličan političar. Poruke njegovog tima i kampanje bile su korisne za Zagreb, no očito je da je trenutno, s obzirom na brojnost kandidata, podrška u prvom krugu otišla nekima drugima.“
( http://direktno.hr/direkt/plenkovic-zao-mi-sto-gradani-zagreba-nisu-dali... )

Plenković bahato ponižava Zagrepčane zamjerajući im što što nisu vjerovali u njegovu pamet, pronicljivost, ushićenost i prosudbu Drage Prgometa , kojega je „rukopoložio“ pri osobnoj „krunidbi“ Drage Prgometa za HDZ-ovog kandidata na izborima za zagrebačkog gradonačelnika, riječima kako je Drago „sjajan čovjek i odličan političar“- baš za Zagreb i Zagrepčane.
Da, sjaji kao prozor bez zavjesa, MOST bez ministara i predsjednika Sabora, Hrid bez članova, HDZ s premalo mjesta u Zagrebačkoj skupštini,...
Plenković izvrće činjenice i priča o neprepoznavanju Prgometa od strane birača u Zagrebu, dok su svojim glasovima Zagrepčani upravo dokazali kako su Dragu Prgometa dobro prepoznali po njegovim (ne)djelima (rovarenje po HDZ-u i odlazak iz HDZ-a, izdizanje u Sabor pomoću MOST-a, napuštanje MOST-a i „zavjesničarenje“ u Kotromanovićevom stanu, Hridičarenej do Plenkovićevog rukopružanja i povraćanja u HDZ, (ne)Hodanja za život,(iako je nakakav kakti HDZ-liječnik koji je izliječio HDZ Ranka Ostojića, kao samaritanac Filistejca.)))

I ne samo da su Zagrepčani dobro prepoznali Prgometa, nego su prepoznali i Plenkovića na Prgometu i to mu dokazali glasovima za Brunu, Hasanbegovića, Lederer, Glasnovića, ....

Što je Plenković želio s Prgometom, kao predstavnikom HDZ-a u glavnom gradu Hrvatske?

Želio je prisiliti sve HDZ-ove birače u Zagrebu , ili makar glasače koji ne žele glasovati za stranku komunističkih nekrofila, sljedbenika zločinačke genocidne partije masovnih ubojica hrvatske mladosti (nakon ww2), velikosrpske simpatizere,..., da glasovanjem protiv takvih, u ime HDZ-a postave Prgometa s kojime bi Plenković čistio HDZ od hrvatskih kadrova i postavljao jugo i euronacističke kadrove kojima bi ostvario zadatak za koji je instaliran u HDZ:
http://pollitika.com/hdz-ov-izborni-plan-za-izdaju-spremni
http://pollitika.com/vrh-hdz-a-provodi-sotonisticko-rusilacko-unistenje-...
http://pollitika.com/plenkovicev-zadatak-unistiti-zauvijek-tudmanov-hdz

Možda bi Plenković i uspio u tome, ali bivši predsjednik HDZ-a T.Karamarko je iza sebe u vrhu HDZ-a i u vrhu države ostavio ljudi kojima je Hrvatska u srcu: Z. Hasanbegovića i Brunu Esih, koju je promovirala predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović imenujući je nekoliko puta za svoju izaslanicu na komemoracijama hrvatskim žrtvama komunističkog totalitarnog zločinačkog sustava.

Oni su Zagrepčane oslobodili Plenkovićeve ucjene Prgometom kao jedine alternative lijevim jugokomunističkim partijama i kandidatima, jer su stvorili autentičnu HDZ-Tuđmanovu opciju za izbore u Zagrebu.

I.., Zagrepčani su odradili ne samo za Zagreb, nego za cijelu Hrvatsku.
Hasanbegović i Esih najavili su da će osnovati stranku koja će osloboditi Hrvate ucjene HDZ-ova vrha koji redovito postaje Tuđmanov u predizbornoj kampanji, a onda lijevo- centrističko-(jugo)udbaški nakon izbora, kada koalira sa sljednicom četničke partije i dvostrukim četničkim bratom, te dovodi Prgomet-političare poput Obuljenke, Dalićke, ... koje je Plenković rukopoložio kao „sjajne ljude i odlične političare“!

Plenković ne poštuje niti Zagrepčane, niti hrvatski narod, kao i ostali euronacistički političari u EU koji su „populističke“ političare prozvali vješticama novog doba, jer što oni imaju podilaziti narodu, kada moraju podilaziti sami sebi , ostalim meinstream političarima, njihovim gazdama, NWO sotonistima,...

Što je suprotnost političaru koji pogoduje narodu?

„Antipopulistički“ političari?

Političari koji omalovažavaju i preziru najviše svoj narod,a onda i ostale narode, vrše poslijeizborne prijevare naroda, postavljaju ljude koji su suprotnost onome što je narod birao? Političari kojima je cilj stvoriti takav sustav u kojemu koga god narod birao, može birati samo jednog od bahatih i sigurnih preziratelja istog tog naroda kada „upucaju“ (medijima) sve „populiste“.

Dakle, političari koji će izbore pretvoriti na „Mi ili Oni“, a i u MI i u ONI upakirati ISTE (euronacisti , eurounionisti, eurorasistički progonitelji svih europskih nacija i vjera ) koji će OSTALE „populističke političare“ medijski progoniti kao „rigidnu desnicu“, fašiste“, „naciste“, „populiste“,...

I upravo zato je Plenković stavio Prgometa da MI budu isto što i ONI .

Ali, Hrvati nisu zaboravili DR, Hrvatsku, Zagreb , te je Plenković posljedično, i ne želeći, stvorio novu opciju za sve Hrvate i građane RH koji vole Hrvatsku više od Eunije, propale YU-unije, Regije. Odvojio je hrvatske političare od instant euronacističkih i eurounionističkih slugu koji su u simbiozi s jugokomunističkim ostacima u HDZ-u požurili u objedinjavanje razdvojenih djelova SKJ-SKH partije kroz Veliku koaliciju koju je baš „moralni“ MOST zagovarao kroz „tripartitnu vlast“.

MOST je napravio svoje: srušio je domoljubnu hrvatsku koaliciju i preparirao HDZ do euronacističko-jugokomunističke tvorbe, zatim je srušio Milanovića i SDP europeizirao od jugočetnikofilne partije do euronacističke-jugokomunističke tvorbe, kako bi moglo doći do ujedinjavanja, i sada su , upravo oni koji su ih stvorili, odlučili maknuti sa scene da im ne smetaju kao prljave gaće između smrdljivih partnera kojima čistoća nije bitna, nego samo akcija...))))

Velika koalicija mora pričekati, jer se Plenkoviću i njegovim zaleđnjacima : Šeksu i ostaloj jugobratiji u vrhu HDZ-a koja je zarobila vrh HDZ-a uz pomoć euronacista iz EU, te judabrkićevih kadrova, dogodila Bruna, Hasanbegović i Glasnović, Lederer, ..., te su HDZ-ovi birači koji nisu spremni glasovati za svako „govno“ koje„rukopoloži“ neko instalirano HDZ-božanstvo, poput jugoeuroplemenitog Plenkovića, dobili svoju opciju na zagrebačkim izborima.

Zamislimo na parlamentarnim izborima Plenkovićevu listu s Plenković, Obuljen, Dalić, Prgomet, Brkić, Šeks,Pupovac kadrovima,...nasuprot Brunine s Hasanbegovićem, Glasnovićem , moguće Culejem (valjda će se znati opredijeliti, kao 1991.)...

Kao SDP s Račanom i JNA s četnicima, protiv HDZ-a s Tuđmanom i narodom.

Koga će prepoznati hrvatski birači?

Hoće li Plenković reći:

1.“Žao mi je što Hrvati nisu prepoznali N. Obuljen, ona je krasan čovjek i odličan političar, puno je napravila za Dvor na Uni – poznaje ga cijeli svijet!“

2. „Žao mi je što Hrvatski građani nisu prepoznali M. Dalić, ona je sjajan čovjek, odličan političar i Pametna je , muž joj zna sve o INA-i, a ona o Agrokor-u!“.

3.“Žao mi je što hrvatski građani nisu prepoznali M. Pupovca, on je sjajan čovjek, domoljuban čovjek, odličan političar, ne troši novac za one Srbe koji ne glasuju za njega, a braća su mu krasni ljudi, ratnici iz obitelji koja njeguje četničke vrijednosti i tako predstavlja most prijateljstva s nama prijateljskom državom Srbijom.“

4.“Žao mi je što hrvatski građani nisu prepoznali V. Šeksa, on je krasan čovjek, (protu)ustavotvorac RH, zauvijek (jugoudbo)odan-koalicijski potentan (za Veliku koaliciju) i (yugo)unijski virulentan“.

5.“Žao mi je što hrvatski građani nisu prepoznali M. Brkića, on je čovjek koji cijeni prijateljstvo , on je HDZ- uvijek vjeran i vjerodostojan(za „ zabiti nož u leđa“ hrvatskoj opciji)
6.

...
n. „Drago mi je što su hrvatski birači prepoznali I.Stiera, to je virtuozno odradila stara služba unutar RH i stari mediji, jer on je drugi ja, tako da ako mene hrvatski birači nisu prepoznali ostaje on kao novi Prgomet za Hrvatsku, ops kao Plenković za HDZ, jer HDZ nisam stigao uništiti do kraja performansom s Prgometalom.
http://pollitika.com/o-slucajnosti-ime-ti-je-buenos-spickovina

Kratko izvješće s lokalnih izbora: 2:0 za Hasanbegovića u „Velikim gradovima“

1:0 , pogodak Brune u Zagrebu, nakon od Plenkovića dodane lopte (prgometa) na Maksimiru

2:0, pogodak Vrkića u Gradskom vrtu, nakon od Plenkovića dodane rukopoložene lopte (šojatice) koja je pogodila Hasanbegovića u lice i odletjela u Plenkovićev gol

Očekuje se i
3:0 za Hasanbegovića, nakon što Kerum , driblajući loptu kroz Oparine noge , sa šnitom pršuta na čelu, glavom odbije loptu iza Plenkovićevih leđa i nakon toga pojede padajući šnitu, te slavodobitno i pokvareno „populistički“ prošeta preko Zapadne rive.

-Rijeka: ZNA SE Plenković je dobio , jer tamo igra u pravom dresu- u dresu SDP-a i to se ne računa.

-SDP i Plenković pobijedili su u Rijeci.

-IDS i Plenković pobijedili u Puli i Istri.

SDSS i Pupovac pobijedili su gotovo svugdje gdje i Plenković, jer su dobili dožupane, ali ne i u Vukovaru, jer tamo znaju da Plenković presvlači dresove; malo igra za HDZ, više za SDP, a najviše za SDSS.

Autobuski krajinoSrbi krivo su glasovali, pa im nisu platili za glasovanje , ostavili su ih u hrvatskoj „vuko.ebini“, a oni nisu htjeli otići iz Hrvatske, ovaj puta, bez traktora, nego autobusima. Nema kod Milorada džabe. Ako hoće plaću za glasovanje , moraju glasovati za Plenkovićevog i HDZ-ovog partnera-Milorada i SDSS, ili bolje neka ne dolaze, budući su već odvezli sve traktore.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/rtl-uhvatio-autobus-pun-placenih-g...

(Dok još riječ „traktor“ ne proglase govorom mržnje u RH dozvoljeno je rabiti tu riječ. Iz pouzdanih izvora saznajem da je Jokić, da su ga izabrali za voditelja Kurikulske reforme- po kurikulu za hrvatski jezik ,odlučio zabraniti riječ „traktor“ )

Jadni SDP-ejci,
Plenković im ukrao SDP i ostala im samo revolucija kroz „znanost“ s Đikićlenjinističkim medijskim božanstvom i njegovom čistkom u filozofiji u kojoj je stručnjak, a ne u medicini, u kojoj je apsolutni nestručnjak : https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dikic-laze-i-tuda-otkrica-pripisu...

te kurikulska reforma s Jokićbožanstvom po kojoj bi se u nedostatku „parlamentarne i zagrebačke političke love“ uhljebili kao predavači „građanskog odgoja“ u hrvatskim školama, iako Ustav RH učenici mogu upoznati kroz predmet Politika i gospodarstvo, a elastičnost i navlačenje kondoma, te homofiliju i pedofiliju već preko HRT-obrazovnih crtića, u sklopu prirode i društva, te biologije. Ali, SDP-ejcima nužno treba „hljeb“, pa zato usmjeravaju na revoluciju u školama i na obrazovnu reformu, jer će poumirati od gladi i unutarstranačkih borbi.

Ti lijevokomunjarski mediji, iako su uvijek protiv Boga, svoje revolucionare ustrajno proglašavaju božanstvima. Odatle nakon božanstvenog (zločinca) Tita, Lenjina, Staljina, Račana, ... evo božanstvenog popa Grubišića , pa Bože Petrova i MOST-aša, Plenkovića od Bruxellesa, a sada Jokića sveca i božanstva od Kurikularne reforme koji se nije ukazao u Međugorju, nego u Prisavlju 3, te Đikića-sveca i božanstva koji se nije ukazao u Međugorju, niti u Fatimi, u Lurdu, Brazilu, ... nego opet na Prisavlju 3. Uskoro kreću u beatifikaciju ukazanog u Koprivnici,Z. Mršića, ... ali prvo moraju pokopati (politički ) Bernardića, a onda će HRT krenuti u postupak proglašavanja sveca od SDP-ovog Mršića,a aureolu će mu nekoliko puta staviti Novinarsko božanstvo Prisavlja 3- zaštićeni nedjeljni Aco Stanković.

Projekt posvećenja kroz medije krenuo je iz Novog lista i Rijeke, a ne baš iz Trsata. Sigurno će završavati na Prisavlju3.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zvonimir-Mrsic-za-Novi-list-Odla...

Kaže neka "njihova" da je završila 4 fakulteta , a u RH nema posla za nju?
Nisam čula da joj je netko zabranio otvoriti vlastitu firmu i svoje znanje s fakulteta primijeniti u njoj?
https://www.vecernji.hr/vijesti/s-4-fakulteta-poslala-sam-30-molbi-za-po...

Što je završila? Medicinu? Farmaciju? Elektrotehniku? Informatiku? Strojarstvo?...Ako je, onda laže da nema posla za nju.

Ako je završila ono drugo, za što nema posla, onda je sama kriva, jer samo glupan može 4 puta ulagati svoj novac ( i život) u pogrešno obrazovanje, za poslove koji nisu potrebni društvu, ili ima kadrova na lageru.

Napravila je isto kao da 4 puta otvara trgovine sličnom robom za koju postoje tržišne analize da je nepotrebna na tržištu, ili da je ima previše i da je neisplativo ili rizično ulagati, a glupi i zlonamjerni novinari optužuju tržište umjesto ulagača u krive stvari.

Najbolje da se Bernardić i SDP ujedine s HNS-om u kojemu Ivan Vrdoljak postaje Zoran Mrdoljak, jer im je Plenković ukrao SDP i postavio ga na temelje HDZ-a na koje zida SDSS ,Prgomet, Obuljen, Dalić, ... i slične crvene „ciglice“.

Mogli bi stranku nazvati Neplenkovićev SDP, jer bi se samo po tome razlikovali od Plenkovićevog, do Velike kopulacijske partije, oops.... koalicije Plenkovićevog SDP-SDSS-a i Neplenkovićevog HNS-SDP-a. Svijeće toj Velikoj kopulaciji, ...ops. koaliciji, držao bi MOST-ov bivši predsjednik Sabora , bivši prvi policajac, bivši prvi sudac i bivši prvi energetičar i zelenjaš RH, te Grmojica od Metkovića koji bi želio biti prvi Turčin Dubrovačke Republike.,)))

... a Bruna i Zlatko, te njihova ekipa grade HDZ izlustriran od jugokomunista , euronacista , eurounionista , hljebonacista i judaništarija.

...

ps.
u tekstu ima nešto hiperbola, ..
...parabola , pravaca, kružnica, elipsa, spirala, dijagonala, crvenih i žutih zvjezdica, kokardica, južnodalmatinskih moralnih vertikala, jugoorjunala, jugoasimptota, eurodirektrisa, cikloda, ...., titozločinačkih partizana, krajinočetnika, hrvatskih domobrana, europskih islamista, migracionista i terorista.

Komentari

oni ih znaju najbolje

@ppetra
Ovo ti je samo mali pokazatelj kako glasaju ljudi koji žive u ulicama ili najbližem susjedstvu ka
ndidata. To su ljudi koji ih znaju i poznaju najbolje. Bez obzira kojoj stranci pripadaju.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/osramoceni-kandidati--htjeli-su-biti-...
Donedavno najskuplji vladin savjetnik Ladislav Ilčić htio je biti gradonačelnik Varaždina, no njegova ulica Eugena Kumičića mislila je sasvim drugačije. Naime, Ilčić je imao svega 15 glasova, što je bilo dovoljno za tek šesti rezultat od mogućih sedam kandidata.
Najbolja vremena za Antu Đapića daleko su iza njega, pa je u svom biračkom mjestu imao svega 38 glasova, odnosno 120 glasova manje od Ivana Vrkića.
Sjećate se političkog redikula Dražena Kelemineca? Čini se da se njega ne sjeća ni vlastito susjedstvo jer su njegove liste za gradsko vijeće Koprivnice i županijsku skupštinu imale 10 i 11 glasova, od mogućih 967.
Most Jedan od ključnih ljudi Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić, nesuđeni predsjednik, također je izgubio povjerenje svojih susjeda u Karlovcu. Imao je 188 glasova, što je bilo nedovoljno da dobije najveće povjerenje jer je bolji od njega bio HDZ-ovac Damir Mandić s 235 glasova.
će možda izgubiti Metković, ali čini se da su čelnici te stranke već izgubili povjerenje svojih susjeda.
To je ništa kad se usporedi s rezultatom Ivana Lovrinovića koji je u Sveticama dobio svega 20 glasova.
Susjedstvo čelnika HDZ-a, Andreja Plenkovića, većinom se glasova odlučilo za Anku Mrak Taritaš, kao i susjedstvo Davora Bernardića. Ni volja birača u ulici Željke Markić neće dobro sjesti njenim obiteljašima jer je ondje bila premoćna Anka Mrak Taritaš s 282 glasa, a druga je bila Sandra Švaljek sa 133 glasa. Bruna Esih imala je tek 67 glasova na Lubenjaki.
Od ostalih kandidata osramotila se i Josipa Rimac, koja je na svom biračkom mjestu imala nedovoljna 144 glasa.

Tko je glasao

Ljevičari smiju biti ružni,prljavi,zli,primitivni,neuki,glupi

Ljevičari u Zagrebu glasuju za Mrakovicu, jer je zgodna , vitka, visoka, pametna, skromna, poštena, suosjećajna s ljudima koji su preživjeli veliku poplavu, ...

Znam da je moderno ljudima s poteškoćama u razvoju, hendikepiranima od prirode davati prednost, ali Mrak-ovica kao gradonačelnica je evolucijski propust.

Da su za kandidata/kandidatkinju istakli bilo što SDP-HNS mašinerija bi to odradila (kao što i je).
Žene i muškarci neljevičarsko-komunističke orijentacije ne smiju biti ružni, kradljivi, lažljivi,..., kao lijevoantihrvatski.

Što da nam je Predsjednica ljepotica poput Mrakovice?

Gorio bi internet, portali, televizije s primjedbama na fizički izgled,a ovako njihova krastača može biti i najgadnija žaba od svih krastača.

I ovako Predsjednicu vrijeđaju na sva zvona po pitanju fizičkih karakteristika,a jedna je od najljepših političarki na svijetu.

Što da Bruna izgleda kao Mrakovica ili Pusićka, ili... koja druga "ljepotica" lijevoantihrvatskih snaga?

Toliko su se izrugivali Karamarku, a gle koliko je ružnjatorskih SDP-ovaca. A da mu je oko "bježalo" kao Lalovcu? Da je istukao svoju ženu kao Lalovac? Ili da je Karamarko imao one duboke rohe kao Milanović,... o njima bi ljevičari pisali romane.

Licemjernost je najvažnija osobina lijevokomunjarskih nacistoida.
...
Nije toliko bitno koliko tko ima glasova u svojoj ulici, nego na nivou cijelog grada- jer to je točniji pokazatelj, budući su komunjare u tuđim stanovima naseljene u elitnijim dijelovima grada,...

Ljevičari smiju biti ružni,prljavi,zli,primitivni,neuki,glupi, kradljivi, lažljivi, ... jer drže DORH i medije.

Tko je glasao

Meni samo nisu jasni ovi

što glasuju za Mrak. Pa da mi je sto puta i mama ja bih s gađenjem odbio glasovati za osobu koja tako surovo i bestidno pljačka. I nemoj mi kao argument spominjati glasače HDZa, ja nisam jedan od njih, upravo zbog istih stvari.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Veći je problem DORH i D. Cvitan, jer namjerno ne djeluju

Kvadratni metar preko 1700 eura, WC četke preko 200kn, .. Mrak kupila kuću na Krku, Mrak uređivala stan za preko 600 000 kuna.

Zamislimo da je to napravila osoba koja pripada suprotnoj političkoj opciji?
Koliko bi minuta prošlo do djelovanja DORH-a i odvođenaj u Remetinac?

Čovjeka su osudili na 4 godine za 10 098 kn
http://direktno.hr/direkt/ovaj-hss-ovac-ima-jako-dobar-razlog-za-podrsku...

a Mrakovica je za 1m2 zamrtačila taj novac u Gunji, a tamo su tiduće i tisuće kvadrata.

Dvostrukost kriterija Cvitana je prevršila svaku mjeru.

Čeka da prođu lokalni izbori?
A druge je uhićivao uoči izbora za desetak tisuća kuna!

Ova priča s DORH-om i D. Cvitanom je najcrnja priča Hrvatske.
http://pollitika.com/dorh-i-pravosude-su-osnovni-i-najtezi-problem-hrvat...

A, MOST ga je spasio od smjene i usuđuje se druge prozivati za nemoral i kriminal.
Kakav politički ološ!
Najgori kriminalci, jer su ostavili u vrhu DIRH-a zaštitnike kriminalaca iz SDP-a , HNS-a, ali i MOST-a (GRIZLI).

Tko je glasao

Šojat?

Koliko ja znam, Ivana Šojat je kao dvadesetgodišnjakinja odmah na početku rata u Osijeku ušla u HOS i godinu i pol dana tamo bil na prvim linijama u protutenkovskoj jedinici. Na slavonskoj ravnici...

Kaj sad njoj fali, ženo božja?

Democracy is more than two wolves and one sheep voting on what to have for dinner...

Tko je glasao

"Fali " joj pameti i hrvatske orijentiranosti

Kaj sad njoj fali, ženo božja?"Fali" joj pameti.

Žena radi u HNK i podržava osobu koja toj kući uskrati 600 000 kn i da ih Frljićevom kazalištu u Rijeci.

To što je kao mlada bila u HOS-u ništa ne znači, ako danas radi i živi drugačije, ako djeluje drugačije, ako napada izvorni HDZ i služi jugokominjarskom dijelu HDZ-a oko Plenkovića.

Pa i Fred Matić je bio vukovarski branitelj, a Bojan Glavašević i Ivana Bodrožić Simić su djeca hrvatskih vukovarskih junaka ubijenih na Ovčari, a politički djeluju kao najgori krajinaši (Bodrožićka potpisuje deklaraciju protiv hrv. jezika, a B. Glavašević osim što "krade" Thule još se izruguje hrvatskim žrtvama.)

Šojatica djeluje protiv istinskih hrvatskih domoljuba (Z. Hasanbegovića) i podržava protutuđmanovski dio HDZ-a na čelu s Plenkovićem i ljudi je kao takvu prepoznaju.
http://pollitika.com/vrh-hdz-a-provodi-sotonisticko-rusilacko-unistenje-...

Svakoga prate njegova djela i nedjela, a Šojatica se pokazala napadom na Z. Hasanbegovića koji je Hrvatskom kazalištu u Osijeku usmjerio 600 000 kn, a uskratio protuhrvatskom u Rijeci (Frljićevom), dok je Plenkovićeva ministrica od Dvora na Uni, hrvatske milijune ulagala kroz HAVC u prouhrvatske filmove koji promiču laž i optužuju HV i RH.
Uglavnom Šojatica je Plenkovićev kadar poput Obuljenke.

Inače, dr. Hasanbegović je kao ministar Ivanu Šojat imenovao u Povjerenstvo za dodjelu novčanih potpora za književno stvaralaštvo, rečeno je u emisiji. Odmah nakon imenovanja ona je lobirala za Mani Gotovac i druge “Kulturnjake”. Hasanbegovića je napala ničim izazvana, bez osobnog razloga, po nalogu frakcija unutar HDZ-a.
(iz http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/intendant-hnk-osijek-ivana-sojat... )

Tko je glasao

Drugarica ppetra na čelu kolone...

... eh, moš' ti biti branitelj, braniteljica, dijete poginulog branitelja, prognanik, izbjeglica

... ali sve to nije ništa naspram ppetrinog jezično-lopatajućeg domoljublja

PPetra sve i svakoga pobjeđuje svojom domoljubnom jezičinom.

Jer, nije bitno što si radio. Bitno je što 20 godina poslije pričaš :)

Tko je glasao

čovječe, koji tekst...

Tko je glasao

Odličan tekst

Tko je glasao
Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci