Tagovi

Zagreb i ove godine poklanja Dinamu 40 milijuna kuna

Dinamo će i ove godine od grada Zagreba dobiti ni više ni manje 40 milijuna kuna, baš kao i prošle godine. Čini se da Bandiću smanjeni prihodi gradskog proračuna nisu bili dovoljan razlog da Dinamu bar smanji donacije iako od „europskih rezultata“ prošle godine nije bilo ni „E“. Jutarnji list tako donosi točne podatke koliko i iz kojih izvora Dinamo dobiva novaca.

- Zagrebački športski savez 16 milijuna kuna (uočite kako su ostali vodeći klubovi u Zagrebu, RK Zagreb, KK Cibona, VK Mladost i NK Zagreb dobili su od grada ukupno 21,5 milijuna kuna)

- Fond za zaštitu kvalitete (čega?) 10 milijuna kuna

- Zagrebački holding 7,5 milijnua kuna (kako kaže direktor Slobodan Ljubičić, kupovina reklamnog prostora za vrijeme utakmica… da nema tih reklama holding bi izgleda posustao u tržišnoj utakmici kao isključivi monopolist)

- Turistička zajednica grada Zagreba 3,5 milijuna kuna (sad znate zašto je turistička ponuda tako siromašna u gradu)

- Gradsko poglavarstvo 2,5 milijuna kuna (šta je to za poglavarstvo... jedan autobus više - manje u ZET-u)

Sve u svemu SDP je pokazao socijalnu osjetljivost baš tamo gdje se ovih dana u blagajnu slilo 28 milijuna eura (oko 204 milijuna kuna) od prodaje Da Silve i Ćorluke. Naravno darovanih 40 milijuna kuna nije došlo iz SDP-ove blagajne već iz džepova svih zaposlenih građana grada Zagreba. Kako kaže stara narodna poslovica, lako je tuđim k**** gloginje mlatit.

cnn.blog.hr

Komentari

Ima tome dosta godina kad

Ima tome dosta godina kad sam tražio od Grada da Zagrebačkoj filharmoniji dodjeli sredstva po istom principu kao i "Dinamu". Pa neka nama daju po glavi posjetitelja koncerata isto toliko koliko daju "Dinamu" po glavi posjetitelja utakmica. Još sam garantirao da će Filharmonija privući inozemne turiste. Nije upalilo.

Tko je glasao

Šteta da niste bili

Šteta da niste bili ravnatelj u Bandićevo vrijeme, pa da ste dobri sa Željkom Šelendićem, bilo bi love i za stolice u Lisinskom i za Filharmoniju.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Pa valjda i za mene. Zakaj

Pa valjda i za mene. Zakaj mene uvijek ispuste kad se djeli lova?

Tko je glasao

Je bi ih ti prijavio, pa ti

Je bi ih ti prijavio, pa ti ne vjeruju:-)

Tko je glasao

I šesta smjernica pomaže

I šesta smjernica pomaže kad nema drugo:

Naime, šesta smjernica EU govori da se PDV naplaćuje prema mjestu primatelja, a to su u ovom slučaju engleski klubovi. Da su Eduardo i Čorluka prodani Hajduku ili nekom drugom od hrvatskih klubova, PDV na ukupni transfer morao bi biti obračunat i uplaćen u državni proračun.

Dinamo kao moderan europski klub mora slijediti smjernice. pa što ako to znači gubitak za državu.

E a što onda kad je Dinamo primatelj?

Zaboravljalo se da je klub istovremeno ovim poslovima otvorio vrata velikih zapadnih klubova, a pogotovo se zaboravilo da je Dinamo u kratkom razdoblju kupio čak 14 nogometaša.

Da`l je tu obračunat i naplaćen neki porez?

Sve mi se čini da bez obzira bio Dinamo "primatelj" ili "davatelj", od poreza ništa.

Jedino je država uvijek "gubitelj", a Mamić i kompanija "primatelji" koji u poreznu blagajnu nikako da postanu "davatelji".

I tako će to biti još jedno vrijeme.

B-52

Tko je glasao

PDV, pa PDV, pa opet PDV....

PDV, pa PDV, pa opet PDV.... ma jeb* vas PDV... treba gledati koji ce prihod prijaviti agencija koja je prodala igraca, sto ce klub prijaviti u prihodima i rashodima to treba gledati, treba gleati dal je igraca prodao klub ili mamiceva agencija, kako se lova preljevala, a ne PDV,da vas PDV s PDV-om po PDV-u, preko PDV-a na PDV, da vas PDV preko nekoliko puta dnevno

--->
photopublika.blog.hr

--->
photopublika.blog.hr

Tko je glasao

Dok god se ne zna titular

Dok god se ne zna titular vlasnistva nad nogometnim klubovima do tada ce biti moguce i ovakve stvari. No primjetan je pomak jer su ipak poreznici pokazali interes a mozda ce i za 20 godina poceti i ubirati porez.

Tko je glasao

Amaterska i nedomacinska

Amaterska i nedomacinska uprava gradom Zagrebom jednog referenta ONO i DSZ koji za sebe misli da je univerzalni strucnjak i gomile bezveznih tipova svih fela skupljenih u tzv. "tim" upropastava Zagreb i neopravdano poskupljuje zivot svih njegovih gradjana.
Kako strucno rade lako se moze desiti da Zagreb i bankrotira-bez plana i racionalnog razloga zaduzuju grad po svijetu i razbacuju pare njegovih gradjana,a nisu svi glasali za SDP.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci