Tagovi

Zašto sve češće čitam 24sata ili ti ga bahatost Sanaderove vlasti

Pročitajte ova dva teksta i onda mi recite što se dogodilo:

Jutarnji list - Šeks i supruga neozlijeđeni u sudaruMAKARSKA - Predsjednik Sabora Vladimir Šeks i njegova supruga nisu ozlijeđeni u lakšoj prometnoj nesreći koju su doživjeli u subotu oko 18.10 sati u Makarskoj.
Tada je na prednji desni bočni dio Šeksova službenog crnog Mercedesa kojim je upravljao Krunoslav G. (55) iz Zagreba naletio Citroën njemačkih oznaka koji je vozio Martin Müller (40).
Prema izvješću splitske policije, njemački vozač je neoprezno skretao ulijevo, a da se prije toga nije uvjerio da to može napraviti bez da ugrozi druge sudionike u prometu.
Zabio se u Mercedes koji je s upaljenim crveno-plavim bljeskalicama i zvučnim signalima pretjecao drugo vozilo. U ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a oštećen je lim na prednjoj desnoj strani Mercedesa i prednji lijevi blatobran Citroëna.
Očevici tvrde da supredsjednik Sabora i njegova supruga prešli iz oštećenog Mercedesa u drugo vozilo i nastavili put dok je policija koja je bila u pratnji odmah ostala obaviti očevid.

24 sata - Vladimir Šeks sudario se na magistrali kraj TučepaVozač predsjednika Sabora Krunoslav G. krenuo je preticati Citroen preko pune linije na magistarli kraj Tučepa. Koristio je rotaciona svjetla i zvučne signale. Njemački turist Martin Muller nije provjerio stanje na cesti, već je počeo skretati prema hotelu. Udario je u prednji desni kraj Šeksova Mercedesa, no srećom je nastala samo materijalna šteta. Šeks, supruga i vozač prošli su bez ozlijeda, baš kao i njemački bračni par i njihovo četvero djece. Predsjednik Sabora brzinski je prebacio prtljagu u drugi automobil i zajedno sa suprugom nastavio putovanje. Oštećenom Mercedesu su skinute tablice te ga je odvezla vučna služba.

Dakle idemo logički - Nijemac skreće, dakle na mjestu gdje je predviđeno skretanje i logično je da je prije ili poslije puna crta da ne bi bilo preticanja. Čovjek skreće jer mu ne pada na pamet da će netko tu preticati. Ali kriv je jer nije vidio vozilo pod lampama kojemu se valjda negdje tako hitno žurilo da je moralo preko pune crte pretjecati na raskršću. Naravno budući da si se sudario s vozilom pod pratnjom, nema šanse da su oni krivi i jadni Nijemac može biti sretan da nije gore prošao. Dakle naletio doslovce:-(
Sjećate se ono dvoje staraca koje je slično takvo vozilo osiguranja pokupilo u Zagrebu?.
Ako se ne varam novine su pisale da se pokojni Ivica Račan užasno nervirao kada bi vozio pod svjetlima, te da je njegova pratnja morala propuštati pješake. A Šeksovo osiguranje uredno u najvećoj jutarnjoj gužvi zauzme voznu traku u Bauerovoj, dok se gospodin presjednik Sabora ne odluči sići. Sramota.
I zato ovu vlast s pravom zovem bahatom! I nisam jedini...

PS 24 sata se po mojem iskustvu u posljednih šest mjeseci, pokazuju profesionalniji od mnogo razvikanijih kolega, pa nije ni čudo da se prodaju u dvostrukoj nakladi od istih.

Komentari

Bože me sačuvaj ovakvog

Bože me sačuvaj ovakvog premijera! Imao sam prigodu susresti se s njim, službeno, pokraj njega je sjedio Milorad Pupovac, i skužio sam (iz njihova odnosa) da je to najgori od najgorih. Ne znam ima li HDZ pametnijih od njega, ali sam posve siguran da to više nije stranka koja promiče hrvatske vrednote i radi na boljitku cijele nacije i države.Ako nemaju boljega od Sanadera, onda neka se zapitaju: koja je to poveznica koja je dovela do stvaranja Hrvatske na čelu s HDZ-om? To svakako nije struja oličena u Ivi Sanaderu.
Hrvati, pazite za koga ćete glasovati.Možda vam to u vašim lijepim stanovima i kućama nije toliko važno, ali sjetite se 90-ih godina i zajedničke volje da stvari krenu nabolje. Sad je prilika da ponovno učinite pravu stvar.

Taurunum

Tko je glasao

Kirin u današnjem Jutarnjem

Kirin u današnjem Jutarnjem o nesreći Sanaderove kolone:• Što će biti s vozačem iz osiguranja premijera Sanadera, koji je u Makarskoj skrivio prometnu nesreću?
- Pitanje je je li on skrivio nesreću. On ima pravo pretjecati pod policijskim svjetlima. Tu je pitanje onoga tko je kočio, zašto je kočio ako je imao mjesta za izbjegavanje sudara. No, sve to utvrdit će se očevidom. Ja mogu samo reći da obilježeno policijsko vozilo ima pravo prednosti prolaza i da to svi vozači moraju shvatiti. Vozače koji ne poštuju prednost vozila pod rotirajućim svjetlima, a pritom posebno mislim na one koji smetaju Hitnoj pomoći, vatrogascima ili policiji, ubuduće ćemo strože kažnjavati.
• Je li premijer bio u koloni ili je vozač zloupotrijebio rotirajuće svjetlo?
- Ne znam je li premijer bio u koloni. Čekam da završi policijski očevid.
Pa kako ne zna - naravno da je bio, pisalo je u svim novinama - a da nije bio - zašto bi onda kolona divljala i jurila? E moj Kiro...

Tko je glasao

Evo ovi su izgleda uspjeli

Evo ovi su izgleda uspjeli nadmašiti i Šuicu - Zadar je u svakom pogledu grad iznad prosjeka u državi - Četka za zahod od 1475 kunaZLATNE ŠKOLJKE - UREĐENJE JAVNIH ZAHODA NEĆE BITI GOTOVO DO KRAJA SEZONE
Prema troškovniku sanitarna oprema samo za tri zahoda teška je pola milijuna kuna bez PDV-a, dok se ukupna adaptacija 143 kvadrata zahoda penje do dva milijuna i 150 tisuća kuna

Tko je glasao
Tko je glasao

Policijske kamere na cesti

Policijske kamere na cesti pratit će vozače prijeti se Ivica Kirin večeras u Jutarnjem, no nije mi to upalo u oči, već ovo:Premda to još nije do kraja definirano u prijedlogu izmjena Zakona o sigurnosti prometa na cestama, ministar Kirin zalaže se za strože kažnjavanje vozača koji se, posebno u gradovima, ne sklanjaju vozilima s uključenim rotacijskim svjetlima.
- U tome je posebno izražena prometna nekultura i to treba i sankcionirati - kaže Kirin dodajući kako se naši vozači bitno drukčije ponašaju čim pređu državnu granicu. Kada voze u Sloveniji ili u Austriji, tada se naši vozači pridržavaju pravila, primjećuje Kirin.
Mislio je naravno na Hitnu pomoć vatrogasce, ali i policiju - znate ono kada leti Sanader ili Šeks, bagro zašto se ne mičete s puta, ide baba ljuta. E sad vezano za zadnju prometnu Sanaderove pratnje piše Slobodna:Policija utvrđuje je li njihov kolega počinio prekršaj. Naime, za sava vozila koja voze s upaljenim rotacijskim svjetlima praksa je da dijelom prelaze u susjedni trak.Kad sam ja išao u vozačku školu, tako me nisu učili. A vas?

Tko je glasao

Ovo je aplicira na Potjeha u

Ovo je aplicira na Potjeha u potpunosti...
On čita 24 sata jer vjeruje da istina dolazi u malom formatu za 3 kn...

-- www.youtube.com/user/bijesdrugi Preporučam i www.youtube.com/HDZzna www.youtube.com/HDZpokrenim
Tko je glasao

Super si to kopirao, od

Super si to kopirao, od Mraka mislim. Jesi originalan...

Tko je glasao

PS 24 sata se po mojem

PS 24 sata se po mojem iskustvu u posljednih šest mjeseci, pokazuju profesionalniji od mnogo razvikanijih kolega, pa nije ni čudo da se prodaju u dvostrukoj nakladi od istih.

Ti kupuješ 24 sata? I smatraš ih profesionalnim novinama?
Jesi li ikada u životu držao u ruci NYTimes ili Elpais ili....? to su profesionalne novine... u hr ima samo manje ili više žutila među dnevnim novinama...

--
www.youtube.com/user/bijesdrugi

Preporučam i
www.youtube.com/HDZzna
www.youtube.com/HDZpokrenim

Tko je glasao

Vidio sam jučer jednog

Vidio sam jučer jednog penzića s Vjesnikom u ruci. Da nisam žurio pozvao bih ga na piće jer nisam već par godina vidio nikog s tim "ozbiljnim" novinama u ruci. Šeks je čak svog nećaka Bojana Divjaka, koji je 2005. doveden iz Osijeka (Glas Slavonije) izmjestio u "Iskon" da uređuje "Net.hr". Doveli ste Vjesnik do propasti da je i Šeksov nećak morao potražiti sigurniju sinekuru.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Potjeh, ja bih se na tvojem

Potjeh, ja bih se na tvojem mjestu stvarno zabrinuo da me život ispunjava čitajući 24 sata i konzumirajući njihovu istinu.

Zar ti stvarno misliš da Šeks govori vozaču "ajde sad, pretekni ovdje, ko ih jebe ja sam Šeks".

Imaš li ti u svojem okruženju barem jednu osobu koja je nešto postigla u životu da shvatiš da to nisu gnjide, seronje niti prepotentne budale.

Upravo suprotno, najlošije karaktere sam upoznao među ljudima koji nemaju ništa od života, frustrirani su na sve, ne primjećuju nikoga oko sebe već samo sebe i svoje probleme, mrze cijeli svijet popodne, ujutro samo susjede itd.

Da bi bio karakter od čovjeka, moraš raditi na sebi. To nažalost danas si mogu priuštiti samo ljudi koji su uspjeli u životu, koji imaju novaca i koji gledaju na svijet uzdignuti izvan sitnica kojima se bave male duše...
Šteta što je tako, ali nažalost istinito...

Zato sam siguran 300% da izveda iz 24 sata i pokušaj da Šeksa prikažu kao bahatog....

A tebi preporučam, udahni duboko i razmisli i svojem životu...

p.s.
A demagogije kako je Račan mrzio rotaciona svjetla i slično - to si objesi iznad kreveta doma i možeš svršavati ako toliko vjeruješ u to...

p.p.s.
U jednom komentaru prije sam odgovorio zašto pišem na ovom sajtu. Ovo je još jedan primjer, na sranje "sanaderova vlast je bahata jer je šeksov vozač udario u njemačkog turistu" mogu samo odgovoriti sa sranjem koje sam i napisao. Čista ravnoteža sranja. A gledam na 24 sata, naslov je čisto profesionalni "Vladimir Šeks sudario se...". Profesionalni naslov bi bio "Službeni auto Vladimra Šeksa sudario se", ili "Vozeći Šeksa, vozač se sudario s..." ili "Šeksov vozač se sudario s...".

Mogli su napisati i "Sanader se sudario s turistom kod Tučepa s autom u kojemu se nalazio njegov najbliži suradnik Šeks"
Još profesionalnih naslova ako treba?

--
www.youtube.com/user/bijesdrugi

Preporučam i
www.youtube.com/HDZzna
www.youtube.com/HDZpokrenim

Tko je glasao

Ti očito nisi nikad bio na

Ti očito nisi nikad bio na Trgu Žrtava Fašizma kad Sanader, Šeks, Jaca ili neki drugi istaknuti HDZ-ovac dođe u središnjicu. Pri tome mislim da nisi bio na ulici, a ne u zgradi, pa da vidiš kako se kulturno na zebru stanu ti savjesni vozači političarskih faca, ili kako voze u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici.

Tko je glasao

Da bi bio karakter od

Da bi bio karakter od čovjeka, moraš raditi na sebi. To nažalost danas si mogu priuštiti samo ljudi koji su uspjeli u životu, koji imaju novaca i koji gledaju na svijet uzdignuti izvan sitnica kojima se bave male duše...
Šteta što je tako, ali nažalost istinito...

Daj malo objasni šta bi to bilo, ponavljaš a i dalje je nejasno. Sanader je, bez obzira što mu neskloni to omalovažavaju, doktorirao na dramaturgijskoj temi kod uglednog mentora, što znači da mu je karakternost bliska tema i sigurno bi ti zamjerio na ovako nedorađenim konstrukcijama, koje u političkom i društvenom životu lako postaju autogol.

Sigurno prije misliš, uz Sanadera, a la Miomir Žužul, Božo Biškupić, Kolinda Grabar Kitarović i slično nego kao mesar Fiolić i njegov asistent Šuker a ne vjerujem da misliš na zatezanje lica i slično kao zanš tko. Ako je tako, opet oprez, vidiš kako Čačiću i Vesni Pusić pada rejting iako su to sve imali i još značajno nadogradili.

Ne vjerujem da smjeraš na na nešto a la Fižulić? On ti je prvenstveno blefer i krpelj, i dalje je tu njegova supruga Biserka glavna uprkos njegovim političkim manevrima, ona je to naslijedila od oca.

Tko je glasao

Baš mi je drago da će za

Baš mi je drago da će za HDZ glasati ti po tebi "uspješni i zadovoljni". A takvih je 3 posto. S ovom retorikom ti bi trebao nastupati u mainstream medijima, pa nebiste dobili ni taj postotak. Lako vam je tako bilo lupetati pizdarije za Tukijeva života. "Protiv nas su samo Srbi, komunisti, jugoslaveni, stoka sitnog zuba, 20 posto onih koji mrze Hrvatsku". Samo, tada ste dobijali izbore na strah, a sutra?

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

U Bauerovoj sam osobno

U Bauerovoj sam osobno svirao i pokazivao srednji prst, a nisam bio pod utjecajem halucigenih droga da mi se pričinjalo, kad su sve sj..... ujutro... I onaj sukob s fotoreporterima sam bit će ja izmislio... I pregazio one starce?

Tko je glasao
Tko je glasao

A Sanader će u nezavisne

A Sanader će u nezavisne zastupnike. Samo neće imati kolege Lončara i Leticu za koje nema šanse da ponovo uđu u Sabor.

A s kim će se onda družiti na pauzama uz čašicu crnog?

B-52

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci