Tagovi

Za koga neću glasati?

Ovih dana sve oči uprte su u smjeru saborskih fotelja. Stoga dozvolite mi da iznesem skromno mišljenje o tome za koga neću glasati.
Prije odprilike šest mjeseci zahvaljujući naporima facebook grupe Pomozimo djeci sa invaliditetom koja je preko tada već nezavisnog zastupnika Mladena Novaka uputila izmjene zakona koji je trebao ukinuti trinastgodišnju diskriminaciju nad osobama s najtežim invaliditetom. Imao sam priliku upoznati izbliza način donošenja zakona i političke igre vođene oko toga. Zbog tog iskustva neću glasati za listu esdepea i njegovih koalicijskih trabanata jer smatram da osoba na prvom mjestu zbog kršenja poslovnika sabora i cijelog cirkusa izazvanog u saboru da bi zaustavili zakon koji je predložio sisački kauboj ne zaslužuje ponovni mandat i mogućnost da i dalje krši zakone u najvišem zakonodavnom tijelu. Također na broju pet nalazi se osoba koja je na odboru za obitelj licemjerno glasala proitiv izmjena zakona da bi na saborskom glasanju bila suzdržana o svom mišljenju. Takvi ljudi koji nemaju svoje ja nego su vjerni vojnici svojih partija ne mogu nas dostojno predstavljati. Oni predstavljaju moderne evet efendije koji su plaćeni samo da bi klimali glavama i prema nalogu dizali ruke te bi danas u petak ako bi bilo naređeno donijeli odluku da je utorak. Sreća na listi nema pravomoćno optužene osobe koja je krivotvorila putne naloge te pored Keruma jedinog koji u saboru nije u dvije i pol godine koliko je bio prozborio ni riječi.

Za hadezeovu i njegovih trabanata listu neću glasati iz dva razloga: Nisam nikada glasao za HDZ pa neću ni sada. U njihovoj koaliciji je pored HSS-a koji je desni centar i naginje prema lijevo i HSP-AS stranka nastala cijepanjem pravaša. Danas pod kontrolom Milijana Brkica.
Uz to i jedni i drugi su tijekom ovih 25 godina gledali na Hrvatsku samo kao na plijen koji će razgrabiti kada dođu na vlast upropaštavajući nas te danas imamo ovo katastrofalno stanje u kojem svi koji imaju priliku kupuju jednosmjernu kartu za odlazak iz države.

Tagovi

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci