Tagovi

What’s In For Wedding Dresses in 2016

Wedding is one of the most celebrated event and memorable milestone in every woman’s life. There are many factors to consider when choosing the right wedding dress for you. One is the style, will it be simple or grand?! Another thing is the budget, first thing that comes t our mind when we speak about wedding dress is that it is “Pricey” or expensive. But that really goes for every wedding dress. Especially during this generation where there are a lot of wedding gown designers that creates beautiful and elegant dresses at a very affordable prices without compromising the quality as to the cloth and materials used in creating one.

One of the thing I noticed about wedding gowns that are featured nowadays is mostly the most requested by the brides in this generation is the simplicity, plain yet of elegance in style and design.

Gone were the days of the fluffy, heavy looking and overly put on accessories on the gown with long trails and all the fuss.

So what’s in store on the style and trends for Wedding Dresses 2016?!

You can check out Millybridal for different kinds of wedding dress. They are not only limited to such types of dress as they also carry prom dresses, etc.

Browsing is easy as it is categorized into different types like Event, Prom, Evening , Cocktails,Formal and Holiday Dresses.

As for their Wedding Apparel, they got wedding dresses, bridesmaid, flower girl, wedding guests, mother of the bride, dresses and wedding accessories. You’ll definitely find the right one for you that will surely make you shine and make the most beautiful bride on your wedding day.

Komentari

Assshit dresses

nik titanik 547x435 20160103 20160120151636 18dd

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@Skviki

You really read this?!

leddevet

Tko je glasao
Tko je glasao

Govori bre srpski da te . . .

Juh bre treščice šta si ti duhovit, ko tepsija ladnog bureka.

leddevet

Tko je glasao

srpski, ok L9

jebo ti moju Bellu ( kuja špringer španijelka)

zadovoljan ?

sve dobro...

Tko je glasao

Ne!

jebo ti moju Bellu
Treščica, iskreno ne vidim razloga zašto bih to radio s tvojim psom ili bilo kojim drugim osim da uđem u kalup tvoje vulgarnosti i tvojih isfrustriranih pljesnivih maštarija.

Baš si jadničak.

leddevet

Tko je glasao

"Baš si jadničak."

heh, ma nisam nego te tučem tvojim oružjem, trećerazrednim humorom

sve dobro...

Tko je glasao

Viktor Viktoria

heh, ma nisam nego te tučem tvojim oružjem, trećerazrednim humorom
Je, je! Ovakve genijalnosti kao ovo što si gore izmudrijao ne puše ni tvoji trozubi pajdaši s kašete ispred dućana čak ni na kraju radnog vremena (dućana, naravno).

No, bitno da si ti zadovoljan i da te vesele vlastite vulgarnosti.

leddevet

Tko je glasao

eto kakav si

druge podcjenjuješ a ne znaš primiti..zajebanciju na svoj račun...l9

sve dobro...

Tko je glasao

Eto, takav sam

Meni vulgarnost nikad nije spadala u zajebanciju nego je to jednostavno vulgarnost, a vulgarnost je time odvratnija kad u to ubacuješ neko nevino biće kojeg bi ti po nekoj elementarnoj definiciji trebao voljeti. No, ako me sjećanje ne vara, bio si prilično odvratan svojevremeno prema vlastitoj djeci kad se raspravljalo o homoseksualizmu i utoliko mema razloga da to ne budeš prema običnom psu (sad si me podsjetio na Paroškog i njegove, isto tako duhovite, tirade o kerovima i tarabama).

Znaš, duhovitost je nešto sasvim drugo, daleko od ovog tvojeg nedoraslog vulgarizma.

leddevet

Tko je glasao

"kad se raspravljalo o homoseksualizmu "

to su dvije stvari koje te muče @ L9..prava pedera / pedofila na djecu i ustavna odredba koja zabranjuje obnovu Juge.................hehe...

U pravu si..kod mene je to crta ispod koje se ne ide. To si u pravu.

Inače sam se uključio ovdje na tvoj bezobrazluk prema starijem kolegi koji ...pretpostavljaš..ne zna engleski...

a njemački govori kao materinji...

jebala te Pusićka, tako je i ona postavljala uvjet da se obavezno mora s njom moći komunicirati na engleskom..što je u praksi..fašizam sam po sebi..isključuje određene grupacije...

Ti si @ L9 zapravo latentni rasist.

sve dobro...

Tko je glasao

Odred za čistoću

Inače sam se uključio ovdje na tvoj bezobrazluk prema starijem kolegi koji ...pretpostavljaš..ne zna engleski...
Neimenovani stariji kolega (nažalost dosadan kao proljev) je sebi zapodjenuo mjesto dežurnog higijeničara na ovom zborištu i njegove brabonjke možemo naći gotovo posvuda. U toj svetoj akciji pometanja nepodobnih upisa pretpostavljam da je prilijepio minus tekstu koji je na engleskom i zanimalo me je da li je to stvarno pročitao, barem uz pomoć google translate, ili je minus pljusnuo samoprisvojenom revnošću pandura koji prizemljuje starice kad se ne žele zaustaviti na njegov poziv.

a njemački govori kao materinji...
Ako je to istina onda teško da je "šprehenzi dojč" dotičnog na nekom nivou

leddevet

Tko je glasao

Prava

to su dvije stvari koje te muče @ L9..prava pedera / pedofila na djecu i ustavna odredba koja zabranjuje obnovu Juge
Dobro si pogodio i naravno da se brinem za prava pedera od kojih se jedno krši primitivnim poistovjećivanjem s pedofilima iako znamo da je pedofilija neusporedivo izraženija kod heteroseksualnih jedinki. Utoliko si ti neusporedivo potencijalniji pedofil od bilo kojeg homoseksualca što se može iščitati iz tvoje prenaglašene brige, bilo za homoseksualnost, bilo za pedofiliju.

A što se obnove Juge tiče ja smatram da neki stari iskompleksirani, nedojebeni ili alkoholizirani kenjci nemaju pravo oduzimati slobodu odlučivanja budućim generacijama o tome kako žele da im država izgleda i kojim putem žele da ide. Jednostavno trebamo imati povjerenja u buduće generacije jer svaka druga mogućnost je kretenska. To je kao da klincu daš da vozi auto, ali preventivno izvadiš motor, da se mali ne bi zabio u tarabu.

leddevet

Tko je glasao

"nemaju pravo "

imamo, imamo..pravo jačeg i starijeg pa ako bi ustrebalo i kundakom po leđima...

malo prekoviše je krvi proliveno da se tebi neprežaljena rasturi..što prva što druga...tako da sve te ideje traba zabiti u zemlju čim se pojave..što ja tebi činim..onako preventivno virtualno..

sve dobro...

Tko je glasao

Vaspitni kundak

imamo, imamo..pravo jačeg i starijeg pa ako bi ustrebalo i kundakom po leđima...
Ti bi vlastitu djecu i unuke kundakom po leđima!?
Bravo, jako dobro, to je pravi put u odgajanju nesamostalnih preplašenih pješadinaca savršeno poslušnih bilo kojoj vlasti, pogotovo onoj desnoj koja obiluje "pendrek rješenjima".

leddevet

Tko je glasao

za jugoviće milosti nema

ma da mi je na oči izišao a gaya bi se odrekao preko NN-a..postoje neke crte koje se ne prelaze...

sve dobro...

Tko je glasao

Crtica

postoje neke crte koje se ne prelaze...
Nekad se završavalo na lomači zbog izjave da je zemlja okrugla jer bi se prešla crta koju su postavljali stari kenjci kao ti.

No za tebe nema opasnosti jer vjerojatno nikad nisi prešao crtu, niti onda niti sada, niti si imalo razmišljao o tome.

leddevet

Tko je glasao

kad mi pokrepamo

ako se nove generacije dogovore bmk, držim da neće...uostalom, kad Srbija uđe u NATO i EU..opet smo zajedno...e na tome poradi..za to se založi..

ili je kod tebe ipak prevladalo jugošljamerstvo

sve dobro...

Tko je glasao

Jugošljamerofobija

ako se nove generacije dogovore
Ako se nove generacije dogovore ili ne biti će kako bude, a ova priča koja je ušla u Ustav je upravo u tom smislu bedasta jer kako je ušla tako može u bilo kojem trenutku izaći. Ono što je pogotovo blesavo je da su integracije danas na drugoj osnovi istoj onoj na kojoj Agrokor i drugi rade jako efikasno bez obzira koliko ti jugošljamirao iz svoje birtije.

leddevet

Tko je glasao

Vidim da bi ti volio

da se Hrvatska protegne do Zemuna ma kako bilo...nemam ništa protiv...

Protok ljudi, roba i tržište je nešto drugo od političkih integracija za koje se zalažeš i koje priželjkuješ.

Bolje da Todorić eksploatira Srbe nego da Mišković eksploatira Hrvate.

Josipović je planirao promjene ustava u kojima bi se mučkiđubrasto da se Vlasi ne dosjete..izostavio taj članak kao nepotreban....

Ti si podržavao Josipovića. Josipović je izgubio izbore i odmah je izgubio podršku tzv. ljevice. Podržavaju ga još samo umreženi jugošljameri..i jugovanca poput tebe @ L9.

Možemo reći da su u ovom zadnjem ratu tekli potoci krvi..e da rasturimo Jugu.

Kad bi došlo do pokušaja realizacije tvojih mokrih snova krv bi tekla u rijekama.

Zaključujem da si ti samo zločest fakin kojeg boli kurko za cijenu u krvi.

Stoga.....bolesnike koji još polutiraju na ideju Juge treba ismijavati..a po potrebi i žešće.

sve dobro...

Tko je glasao

Ma nemoj?!

Bolje da Todorić eksploatira Srbe nego da Mišković eksploatira Hrvate.
Todorić prvenstveno eksploatira Hrvate kao što Mišković prvenstveno eksploatira Srbe, a njihova logika je da će seliti proizvodnju tamo gdje pješadinci pristanu raditi za manje para i za manje prava. To je onaj jednostavni vulgarni kapitalizam koji nema nikakav nacionalni osjećaj i kojeg ti u vlastitoj tuposti u pravilu zagovaraš.

Jednostavno, koji god investitor ovdje došao on želi maksimizirati svoju zaradu i ništa drugo ga ne zanima i to je ono što desnica u biti zagovara krijući se iza domoljublja, oliti nacionalizma. Suprotno od toga je ljevica kojoj je stalo do situacije gdje će svi imati dostojanstveni život i pristup općim dobrima kao što je zdravstvo i školovanje. Tužna istina je da mi prave ljevice nemamo za razliku od desnice koja je više manje prisutna u svim strankama, a ponajviše u HDZ-tu.

Ukratko, desnica je primamljiva retorika za jednostavne mozgove i tuđu zaradu i ništa više, a ove optužbe za jugounitarizam i slično su samo bedasto samozavaravanje nemisleće marve u koju ti savršeno spadaš.

Znaš, ne postoji stranka ili političar koji ne tvrdi da će ako on biti na vlasti svima biti najbolje.

leddevet

Tko je glasao

ti si spomenuo agrokor

pa te podjebavam...@L9.. jer brstiš s teme na temu...

sad ćeš ti meni održavati predavanja o eksploataciji čovjeka po čovjeku,
izrabljivanju od strane vlasnika sredstava proizvodnje..odnosu rada i kapitala..bla..bla..

izjednačavaš ljevicu i poštenje...moš mislit...

ps. marva ti je u kući bezobrazniče...pokazuješ se kao govno od čovjeka jer si ostao bez argumenata

sve dobro...

Tko je glasao

Čitačica

marva ti je u kući bezobrazniče...pokazuješ se kao govno od čovjeka jer si ostao bez argumenata
Tvoj temeljni problem je da nisi sposoban čitati s razumijevanjem nego čitaš ono što misliš ili želiš da piše, a budući da si ograničenog kapaciteta onda to rezultira ovakvim vrijeđanjima kakva redovito proizvodiš, od jugošljama do pedera, pedofila, Belle i natrag kroz masu vulgarnih doskočica. Ajde pokušaj pročitati još jednom što sam napisao, no s razumijevanjem i možda povučem kategorizaciju da spadaš u nemisleću marvu jer ovim svojim upisom upravo to potvrđuješ.

Pokušaj, nije tako teško niti nerazumljivo.

leddevet

Tko je glasao

mrš

vrijeđaš prikriveno i umotano...nazivaš me umotano marvom..ja tebe otvoreno...

pizdo ljudska i gubitnička..ponašaš se kao bolesno pašče koje grize samo da bi grizlo...

očajan si jer su promjene ustava koje bi bile tebi u mokrim snovima sve dalje jer je tvoj favorit lignja Josipović postao politički irelevantan..

tvoji jugošljameri su izgubili izbore.... referendum o braku ste spušili...

tvoja titoistička opcija je spušila i parlamentarne izbore...

sad ujedaš sve koji ne misle kao ti...

Ne boj se ..ako si sposoban građevinac ili artihtek bit će posla i za takve poput tebe..jedino ne budete mogli krasti..kako hns-ovce običavaju...u prošlim vremenima....

Ljutiš se na vrijeđanje, a ovu prepisku smo započeli jer si bijedno pokušao uvrijediti jednog kolegu.

Jado.

sve dobro...

Tko je glasao

Smotuljak

rijeđaš prikriveno i umotano...nazivaš me umotano marvom..ja tebe otvoreno...
Naravno da sam te smotao i istina je da te nisam izravno nazvao marvom nego umotano, naime nazvao sam te nemislećom marvom. Očito da je ta konstrukcija od suviše riječi prekomplicirana za tebe i eto nam kuršlusa i probavnih tegoba čiji proizvod su tvoji standardni ograničeni komentari gdje se skrivaš u čoporu i gdje ti je jedino važno da budeš većina.

Također je istina da sam ja bio protiv referenduma o braku kao što nisam nikad glasao za HDZ i što mi se gadi ono što predstavljaju, i kao što mi se još više gade desne opcije i utoliko, pogotovo u ovim izborima, sam na gubitničkoj strani s dodatkom da nikad ne bi htio biti na ovim pobjedničkim stranama koje sam nabrojio.

Eh draga trešćice, ti si zapravo jedna velika kukavica i hrabar si samo ako si siguran da je tvoj suparnik slabiji od tebe, da li zato što je pripadnik neke manjinske grupacije ili je fiički slabiji kao onaj nesretnik kome si zdrobio nos ili zube samo zato što te pokušao zadržati u sali. Vjerojatno se sjećaš da sam tebe pred neko vrijeme definirao kao "većinca", a to nije bio nikakav kompliment.

Koliko si nizak vidi se i po tome što kad ostaneš bez teksta kreneš objavljivati podatke o meni koje si od nekoga saznao, s dodatnim problemom da nisu baš točni. Vjerojatno time pokušavaš dokazati svoju nadmoć, jadno majstore, jako jadno.

leddevet

Tko je glasao

"da nisu baš točni"

haha...još se suzdržavam

Što se tiče tvoje umišljenosti da si nešto em pametan em načitan...moram te upoznati da si samo umišljen.

Inače, tebe su ubjedili da je vagina isto što i debelo crijevo...prema stavovima koje zastupaš u svjetonazorskom smislu...tako da ti je samim tim pamet - slabija strana.

Nadalje, manje više javno zagovaraš neku novu Jugovnu ma kako se zvala
tako da si i u političkom smislu irelevantan, jer boriti se za nešto neodrživo je u najmanju ruku neinteligentno.

Naravno, takvo zalaganje je antihrvatsko i u svojoj biti izdajničko, pored tog što je glupo.

Ne, ne možeš vrijeđanjem i podcjenjivanjem utjecati na mišljenje drugih ljudi ma kako ga umotavao.

Takvi kao ti su davno prozreni...i prezreni...

Naravno da si obična sinja kukavica jer si ti zapravo onaj koji u rijeci tzv. detuđmanizacije plivaš nizvodno od kad se čitamo na ovom zborištu.

Ujedno..glup si ko kurac ..naime, ja od nikog nisam ništa doznao o tebi..nego si sam ovdje pisao svašta nešto o području i vremenu a o čemu sam ja dobrano upoznat..pa sam te jednostavno- digao na foru.

Pošto si doslovce neizravno bio potvrdio moje sumnje o zloporabama svojom reakcijom, uvjeren sam da si kao i mnogi drugi haenesovci muljao oko obnove na području Petrinje.

Nemaj straha..to ti je sve već otišlo u zastaru.

sve dobro...

Tko je glasao

minusirao je jer nije na hrvatskom @ L9

ali ti kao ti ne bi bio ti da se nisi našao podjebavati čovjeka...zato sam te ja malo preuzeo da te spustim na mjeru na kojoj realno jesi...a to je relativno nisko...otprilike ispod trbuha kolege o kojem je rječ...

jedino visoko kod tebe je mišljenje o tebi samom

sve dobro...

Tko je glasao

Cloaca Maxima

zato sam te ja malo preuzeo da te spustim na mjeru na kojoj realno jesi
Spustio he!
Ma jedina stvar koju ti možeš spustiti (i moraš he he - žena jelte?) je zahodska daska nakon obavljene nužde istovjetne onoj kakvu obavljaš na ovom zborištu.

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci