Tagovi

Vrijeme je za ustavnu promjenu referendumom koji bi mogla pokrenuti predsjednica RH, ili skupina zastupnika i B. Esih

Vrijeme je za ustavnu promjenu državnim referendumom koji bi mogla pokrenuti predsjednica RH, ili skupina zastupnika HDZ-a s neovisnom Brunom Esih

U preslagivanju saborske većine važan je svaki glas, a u RH, za razliku od demokracija Zapadne demokracije, rušenjem odredbi iz Božićnog ustava , došli smo do situacije da imamo 8 oktroiranih mjesta u Saboru za manjince. Upravo te ustavne odredbe su glavno izvorište političke nestabilnosti , uzrok pretvaranja saborskih zastupnika u trgovce, uzrok stvaranja frankensteinovskih koalicija i apsolutnog poništavanja narodne izborne volje, uzrok pojave nevjerojatno velikog ucjenjivačkog političkog mobinga manjih stranaka nad većima ( većima po broju zastupnika u Saboru) te nemoralnog trgovanja političkim funkcijama i budućnosti RH.

MOST je došao u poziciju mobingatora cijelog političkog sustava s 10-11 mandata, jer „manjinci“ unaprijed drže 8 zastupničkih mandata. Jasno je da o budućnosti države odlučuje i samo 1 mandat, a posljedično to znači da je RH u raljama manjinaca i oktroiranih zastupničkih mjesta. Bruna Esih je jasnim odgovorom da ne želi poništavati volju hrvatskog naroda iskazanu na izborima dala do znanja kako neće sudjelovati u poništavanju izbornih rezultata i volje građana. . Manjinski zastupnici još su dodatno ojačani time što Plenković ojačava njihovo "zajedništvo" -njihov zajednički nastup pod palicom Pupovca i Radina i time dolazimo do situacije da imaju visokih 8 zastupničkih mandata za koje ostali građani moraju osnovati svoje političke stranke i skupiti na parlametarnim izborima preko 200 000 glasova- dakle više glasova nego što ih ima drugi po veličini hrvatski grad,a u ruke srpskih manjinaca onoliko političke snage-kao da je za njih glasovao cijeli treći po veličini grad u RH,a ne nekoliko stotina ili nekoliko tisuća građana

Po nakaradnim ustavnim odredbama koje nam je uvalila Šeksova učenica Jadranka Kosor, pod izgovorom borbe za ulazak u EU, a Šeks nam je ujedno želio uvaliti još i teritorijalnu automiju srpske manjine u Istočnoj Slavoniji i odcijepiti Istok RH s Vukovarom, preparirati ga za neku buduću Krajinu, došli smo do ugrađene nakaradnosti kakvu nema niti jedna država Zapadne demokracije. I taj zlonamjerni starac , čija je učenica odradila njegovu ideju i dalje ordinira hodnicima i zakulisnjacima HDZ-a, savjetuje hrvatskog predsjednika vlade, iako je upravo on najodgovorniji za odredbe Ustava koje su izvorište političke nestabilnost RH , mobingatorske političke snage manjih partnera u bilo kojim koalicijama, jer relativnim pobjednicima uvijek iznad glave vise manjinci od 8 manjinskih zastupnika.

Praktično- skupina od 8 poklonjenih mandata drma cijelom državom, već desetljeće:

http://pollitika.com/dvostruko-pravo-glasa-hrvatska-quotnegativna-diskri...

HDZ i SDP su Šeksovim, Sanaderovim, Račan-ovim odlukama promjene ustavnih uvjeta za dvojezičnost, napravili sustavni poremećaj i izvorište političke i sigurnosne nestabilnosti ,a kasnije Šeks-Kosorica-Milanović ustavnim promjenama o broju i uvjetima biranja manjinskih zastupnika u Sabor, (pod izgovorom uvjeta ulaska u EU ) napravili su sustavni poremećaj političke stabilnosti kroz realno davanje sudbine RH u ruke manjinaca. Tada su manjincima dodijelili oktroirane mandate koje isti „zarađuju“ s brojem glasova nedovoljnim da bi bili načelnici u manjim selima u RH,a imali političku snagu kao da je za njih glasovao cijeli drugi najveći grad u RH, ili više od četvrtine ukupnog broja grada Zagreba.

Takvom svojom nakaradnom odlukom, kojom praktično poništavaju izbornu volju građana RH, doveli su RH u situaciju da manjinci,a poglavito srpska nacionalna manjina, imaju presudnu ulogu u Saboru. Budućnost RH često određuje samo jedan hrvatski zastupnik,a njima je osovina Šeks-Sanader-Kosor političkim trgovinama poklonila 8 mandata u Saboru.

Što bi im sada dao Plenković? Hrvatsku policiju, Hrvatsku vojsku, ostatak HRT-a koji ne drže?
Izgleda- cijelu Hrvatsku.

Sanader je imao izbor: HSP, ali je odabrao SDSS i Pupovca i zadovoljio ga zasađivanjem ustavne odredbe po kojoj , pokazuje se, srpska manjina određuje kako će se u RH pisati i govoriti. Kosorica i Šeks kako će srpska manjina odlučivati umjesto hrvatske većine s poklonjenih 3 mandata i utjecajem na ostalih 5 manjinaca-dakle 8 mandata, a sada bi Plenković, dok mediji zasljepljuju hrvatski narod „Plenkovićevom odlučnošću“, Hrvatsku opet preko pakta s Pupovcem izručio EU, a ona nas gura pod čizmu Srbiji i novoj miloševićevsko- četničkoj YU.

Kao zastupnik S. Culej zaslijepljen je tim potezom pa daje podršku Plenkoviću umjesto da je uvjetuje nepreslagivanjem sa semičetnicima. Glasnović je oprezniji, kao i Hasanbegović. Ne treba žuriti, jer hrvatski narod će znati odabrati svoju opciju: Hasanbegović, Esih, Glasnović,..., Tuđmanov, a ne Sanaderov HDZ, ne ovi koji bi vladali s partijom sljednicom četničke partije koja je razarala RH.

Nije čudo što lijevi analitičari i medijaši hvale Plenkovićev potez odrađen da se Pupovca dovede na vlast i tako zauvijek uništi HDZ (pokazuje se da je to rezervni Plenkovićev put za uništenje HDZ-a, nakon što su se lokalne organizacije pobunile na metodu namjernog gubitka lokalnih izbora stavljanjem protuHDZ-kadrova na vrh lista ). MOST-ovci vjerojatno odigravaju svoj dio tripartitne uloge u frljićanskom političkom performansu u kojem Plenković vadi hrvatsku zastavu iz Pupovčevog anusa i širi je iznad RH, da bi Pupovac potom silovao Hrvatsku,a posebno hrvatske branitelje, gore nego četnici po logorima u Srbiji. Ili su „ bolji igrači“ odigrali igru s nekima od njih - kao pijunima koji sada kokodaču o kriminalu u Agrokoru, a kada su rušili Karamarka, onda su kokodakali o kriminalu u INA-i, ali nikada o kriminalu lijeve opcije. Da bi narod dodatno zaslijepili i isključili mu mozak, odvija se igra „može/ ne može“ smijeniti ministre, te Orepićev poziv naroda na ulicu. Orepićev performans precizno i dozirano je odrađen da bi zavarao ne samo narod, nego i domoljubne zastupnike poput Culeja u HDZ-u.

Plenković je angažiran od raznih udruženja, hladnokrvni ubojica HDZ-a, koji ne odustaje od svoga zadatka. Pripremu je odradio micanjem domoljubnih koji su dobili izbore i doveo one koji će mu pomoći u tom dobro planiranom ( i izvan RH) ubojstvu HDZ-a., jačanju Pupovca, preko manjinaca, davanjem ,...

( objašnjeno u :
http://pollitika.com/vrh-hdz-a-provodi-sotonisticko-rusilacko-unistenje-... )

Ali, kada pogledate u Plenkovića ne smijete zaboraviti da je on Obuljenka, Dalićka , Prgometka,.. Merkel -Staljinka, Vučićka, Dačička, Titinka,... a sada i Pupovacka,samo pod lijepo začešljanom kosom i medijskim glancom, te sanaderovskom vještinom govornika koji uvjerava.

I ni to kreatoru političkog nasilja nad hrvatskim narodom- V. Šeksu i ostalim akterima promjene odredbi o biranju zastupnika u Hrvatski sabor nije bilo dosta, nego su te povlaštenosti još zaštitili i od iskazane volje hrvatskog naroda za referendumom (10% potpisa od ukupnog broja birača u samo 14 dana) voljom „ustavnih sudaca“ koji si uzimaju za pravo ugrožavati ustavno pravo naroda za odluke o onome što je prethodno promijenila skupina zastupnika nekakvog saziva Sabora, opravdavajući to „stečenim pravom“ iako nitko nema „stečeno pravo“ nad hrvatskim narodom i njegovim ustavnim pravima. Jedino što može ograničavati narod u pravu na promjenu svog Ustava su univerzalna ljudska prava priznata širom demokratskih država, a kao što znamo mito koje je Pupovac dobio od Sanader-Šeks-Kosorice u obliku promjene Ustava, nije univerzalno ljudsko pravo.

Otkuda pravo Ustavnom sudu da jednu promjenu Ustava (neuvjetovanu nikavim ljudskim pravom ili drugim sveljudskim zakonom- jer istoga nema u niti jednoj važnijoj državi Zapadne civilizacije) proglašava Božjom zapovijedi koju narod ne može mijenjati, iako Ustavom narod može mijenjati svoj Ustav, pa čak i ulogu i sastav Ustavnog suda, njegov mandat,povlaštenosti, ulogu, pa čak i ukidanje, ...
(O Ustavnim sudovima sam već pisala dugački esej jer je to kompleksno pitanje pa evo linka na dnevnik na kojem je analiza apsurda o toj instituciji koja je također izvorište političke nestabilnosti, nesigurnosti, ..., budući određuje po sustavu „idi mi- dođi mi, i prisvaja si za pravo ugrožavanje i ograničavanje prava naroda da mijenja svoj Ustav.
http://pollitika.com/ustavni-sud-samoproglasio-se-4-najvisom-polugom-vla... )

Ma pogledajte ovo: uvaženi „ustavni stručnjaci“ Ustavnog prava tumače sasvim suprotno jedni drugima- ovisno koju političku opciju simpatiziraju! Od Palića čujemo jedno, od S. Barić drugo, od ovoga-onoga treće i tako i oni postaju, kao i Ustavni sud rezervne varijante muljatorima, a ne poluga stabilnosti koja štiti ustavnost.

Bez obzira što se događalo dalje u ovoj političkoj situaciji, jasno je da je Šeksov , Sanader-Račanov i Šeks-Kosoričin teroristički udar po Božićnom ustavu (taj ustav je bio precizno uravnotežen po pitanjima izbornih prava manjinaca i hrvatske dijaspore), pravo i osnovno izvorište političke nestabilnosti i nužno je udariti po tom uzroku pravim sredstvima.

Zato, predlažem Predsjednici, te skupini zastupnika čije osjećaje vrijeđa stvarati vlast sa skupinom koju predvodi osoba koja preko svojih trabanata u listu koji im plaća država RH, tu istu državu naziva –„Šupačkom državom,“ čiji glavni grad nazivaju „Smradom“, čijim braniteljima koji pjevaju domoljubne pjesme crtaju srp pod glavom i čekić iznad glave, koja se raduje padu hrvatskih migova i aludiraju na „Oba su pala“ iz DR, koja na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti nariče s agresorima u državi agresora,.. ...(niz možete nastaviti u beskraj) da pokrene inicijativu za referendum o promjeni ustavnih odredbi koje je u zadužbinu ostavio Šeks, Sanader, Kosorica, Račan i Milanović, te da narod može implementirati one odredbe , koje su oni eliminirali, i vratiti one koje nam je ostavio prvi predsjednik dr. F. Tuđman.

Ne može Ustavni sud držati ustavno jačima, i od naroda nepromjenjivima, odredbe tih političara i njihovog tadašnjeg sabora, ne može njihove zakulisne trgovine preobličene u regule staviti iznad naroda, i nema ustavne ovlasti zabraniti vraćanje uravnoteženih odredbi Božićnog ustava kojima bi se vratila stabilnost hrvatskog političkog sustava, i onemogućilo da nam oktroirani zastupnički mandati odlučuju o političkoj sudbini. Ti mandati morali bi se precizno razraditi i prava odlučivanja imati samo oko manjinskih prava, budući su zarađeni s minornim brojem glasova i ne mogu imati istu težinu kao svi ostali.

Zato:
1. predlažem Predsjednici RH inicijativu pokretanja državnog referenduma o promjeni ustavnih odredbi o biranju zastupnika –manjinaca, jer je to izvorište duboke političke nestabilnosti i duboke diskriminacije hrvatskih građana po nacionalnosti, izvorište političke diskriminacije većinskog naroda od strane građana RH drugih nacionalnosti (zato takvih slučaja i nema u najrazvijenijim demokracijama).

2. Predlažem cijenjenoj zastupnici Bruni Esih, generalu Glasnoviću, zastupnicima Culeju, Hasanbegoviću, .. i svim zastupnicima koji se ne slažu s Plenkovićevim trgovanjem po Šeks-Sanaderovim principima, da pokrenu inicijativu za državni referendum rušenja trgovačko-političkog pakta Sanader –Pupovac-Šeks i izbacivanja tih sramnih članaka iz hrvatskog Ustava, jer je krajnje vrijeme da uništimo tu polugu manipuliranja rezultatima državnih izbora i uzrokom političke nestabilnosti.

Pristajanjem na preslagivanje u Saboru s Pupovcem, poništava se volja parlamentarnih izbora, ojačava uloga političkih mobingatora i zlostavljača hrvatskog naroda poput MOST-ovaca , osigurava da Pupovčeva banda vlada i upravlja Hrvatskom . Vrijeme je uzvratiti pravnom Olujom na izvorište svih tih problema- na ukidanje Sanader- Pupovac –Šeks.Kosor trgovine hrvatskim ustavom.

Bivši predsjednik HDZ-a T. Karamarko krenuo je upravo na to izvorište nestabilnosti, ali zbog medijske halabuke i lažnih optužbi političko-mobingatorske skupine MOST-a , nije mogao drugačije, nego pokušajem odvajanja nasljednika četničke stranke SDSS-a Pupovca i njegove skupine od drugih manjinaca, te davanjem na važnosti onih predstavnika srpske manjine koji nemaju ambicije političkim putem rušiti pobjedničku u DR Hrvatsku. Nasuprot njemu Plenković sada radi isto što i Sanader onda, iako bi, da je dobronamjeran, odradio ono što je odradio Karamarko- odvojio Pupovca i i njemu bliske, od ostalih, te krenuo putem koji su birali birači HDZ-a i hrvatski narod , te uključio samo časne hrvatske manjince koji RH ne nazivaju „Šupačkom državom“, glavni grad Zagreb Smradom ,... ali negovi su prioriteti drugačiji: Plenkovićev prioritetni zadatak je konačno uništenje HDZ-a i RH, a u čemu mu pomaže MOST (performansom ponovnog rušenja vlade HDZ-a), Šeks i ostali zaleđnjaci iz HDZ-a, ali i SDP-a. Prema planu dolazi do približavanja MOST-a SDP-u, ili HDZ-a SDP-u, i konačno trpanja RH u ralje ratnih gubitnika koji su nam ubili oko 16 000 građana i razrušili trećinu države:četnika, velikosrba i jugoslavena, u jednopartijskom sustavu, u YU-diktaturi.

Bruna Esih i ljudi oko nje su shvatili kako Plenković traženjem njene pomoći za preslagivanjem želi uništiti rađanje nove hrvatske političke snage, izvan domašaja onih koje simbolizira Šeks, Sanader i sada Plenković u HDZ-u.

NE takvoj politici nužno je reći pokretanjem državnog referenduma i animiranjem snage naroda kroz institucije i dobro utvrđeni zakoniti put, da narod ne bi govorio svoje NE kao u Makedoniji.

Predlažem hrvatskim zastupnicima ; Bruni Esih, generalu Glasnoviću, S. Culeju, Z. Hasanbegoviću Goranu Dodiku,... i ostalim časnim zastupnicima, da zatraže sastanak s Predsjednicom države na kojemu bi tražili pokretanje državnog referenduma o promjeni Ustava RH po pitanju biranja manjinskih zastupnika da se konačno makne iz Hrvatskog ustava trgovački dogovor Sanadera –ŠeksKosorice i Pupovca, te da se tako osigura stabilnost, koju su poremetili unosom nakaradne povlaštenosti manjinskih zastupnika.

Događanja su pokazala da političari ne mogu razrješiti gordijski čvor, a onda je na potezu izravno birani narodni predstavnik Predsjednica RH i hrvatski narod, jer inače će RH postati poprište sukoba (poput onih u Makedoniji).

Plenković je svoje pokazao biranjem Obuljenke koja dovodi Frljića u Split da provocira i vrijeđa građane, vjernike, njihovu državu , oskrnavljuje hrvatsku zastavu, a onda i državu, , davanjem značajnih mjesta po ministarstvima i državnim agencijama Pupovčevim kadrovima i on kao „nevjerodostojni“ i s desnom rukom Šeksom, samo hladnokrvno odrađuje svoj plan političkog podjarmljivanja RH Srbiji, uništenja RH i Hrvata, jer to smeta njemačko-briselskim mu nalogodavcima, a mediji ga glancaju kao nešto pozitivno za RH.

Bruna Esih je rekla odlučno NE nastavku Sanader-Pupovčeve trgovine Hrvatskom od strane Plenkovića, I zaista vrijeme je za odlučno NE unutarnjoj agresiji na RH koju strategijski vodi V. Šeks i ekipa koja je uzurpirala Tuđmanov HDZ, ali u sinergiji s MOST-om i njegovim zaleđnjacima, te sa SDP-om koji igru povlači i usmjerava stalnim provociranjem smjena ministara, a MOST na to ne nasjeda, nego radi po pravilima igre.

Narodu se čini da ga ta tri konja vuku na različite strane (Plenković, Petrov, Milanović-Bernardić) , ali svi zajednički vuku točno prema istom cilju- uništenju HDZ-a i države Hrvatske. Već drugi puta nam prodaju isti scenarij, a samo budale dva puta stanu na grablje.

Evo daljeg postupanja po dobro razrađenom planu: Plenković doveo Martinu Dalić ( jer zna da je narod ne želi) , MOST je proziva, a SDP traži smjenu:
http://direktno.hr/direkt/sdp-pokrece-saboru-opoziv-potpredsjednice-vlad...

Došlo je do podjele u HDZ-u na operativce i naivce, a samo poneki iskusniji oklijevaju.

Budući se ista situacija ponavlja drugi puta, a ponavljali bi je sve dok SDP ponovo ne preuzme vlast u RH i napadne RH ubijanjima branitelja (D. Pajčić), nametanjima ćirilice, nametanjem J. Štulića , Ferića, Bodrožićke, Jergovića,Tomića , umjesto Marulića, kriminalom koji nitko ne smije procesuirati, „mi ili oni“ politikom,...., Predsjednica ima otvoren put za poziv građanima na državni referendum za promjenu ustavnih odredbi o izboru manjinskih zastupnika jer bi protustabilizacijski elementi ponavljali izbore, sve dok upravo oni ne bi osvojili vlast i stabilizirali državu srpsko-jugoslavenskom diktaturom i razaranjem svega što je hrvatsko.

Kako se general A. Gotovina spustio s planina do Knina za pobjedu u DR , tako se na Plenkovićevu ideju predaje vlasti u ruke Pupovca, treba obrušiti s Pantovčaka, preko referenduma i Ustavnih promjena, uz pomoć hrvatskog naroda , hrvatskih i srpskih branitelja RH (pogotovo ovih koje je Plenković namjerno udaljio od mogućnosti sudjelovanja u političkom životu RH, jer forsira Pupovca,) do pobjede nad Plenković-Pupovac-Vučić- –Merkel-osovinom za uzdizanje Srbije do članstva u EU i poništavanje rezultata DR.

***********
Malo umjetnosti u prikazu :
Plenkovićev potez smjene MOST-ovih ministara koristan je, slikovito rečeno, kao zmija koja je pojela neke štakore, da bi dovela u središte , za hrvatski stol, najotrovnije zmije među otrovnicama.

Zato savjet S. Culeju i ostalim domoljubima koje je zadivila akcija jedenja štakora i ispružanje zmije nakon obroka, da se vide njene zasljepljujuće šare u obliku žutih i crvenih zvjezdica,a sakriju kokardice: ne dovodite nam otrovne zmije za blagdanski stol, nego se pretvorite u zmijolovce , kao što ste se znali pretvoriti u doba agresije otrovnih zmija koje su Culeju ugrizle brata, prijatelje, grad, narod državu.

A evo da nas ne prevari to zmijsko ispružanje: da se podsjetimo kako nakon štakora , zmija napada RH:
ppetra — Pet, 28/04/2017 - 08:09.
Da zaslijepljene naivce podsjetim dodajem link o Obuljenkoviću
http://pollitika.com/sto-je-plenkovic-napravio-u-drzavi-bilo-bi-neoprost...
http://pollitika.com/comment/reply/15609/525281
http://pollitika.com/plenkovicev-zadatak-unistiti-zauvijek-tudmanov-hdz
http://pollitika.com/vrh-hdz-a-onemogucava-hdz-u-preuzimanje-vlasti
http://pollitika.com/sto-plenkovic-ne-stvara-poveznice-s-nasim-srbima-hr...
http://pollitika.com/izborom-ministara-a-pogotovo-nine-obuljen-plenkovic...
http://pollitika.com/ako-i-sam-nije-protiv-lustracije-iliquotsuocavanja-...
http://pollitika.com/zasto-ne-sudjelovanju-pupovca-u-vladi-rh-i-zasto-da...

Ovaj umjetničko- slikoviti izričaj je samo odraz slobode umjetnosti čije su granice proširili Obuljen-Frljićevci:)))

Vrijeme je da Predsjednica RH udari "šakom po stolu"i povede svoj narod na referendum kojim će vratiti i političku i sigurnosnu stabilnost i osigurati opstojnost RH.

Komentari

Predsjednica RH na državničkom potezu- mora potaknuti referendum

Dobiva li Ljubić inspiraciju na pollitici?

https://narod.hr/hrvatska/marko-ljubic-predsjednica-republike-drzavnicko...

Nažalost. Predsjednica nije dala inicijativu za referendum,a trebala bi.

To narod od nje, kao od jedine izravno i voljom naroda birane dužnosnice, zahtijeva i bilo bi državnički mudro da podnese zahtjev za izlazak na referendum i ukidanje dvostrukog glasa manjinaca, kako bi se spriječila diskriminacija Hrvata u njihovoj državi i uzroci političke nestabilnosti RH.

Ukoliko Predsjednica ne podnese tu inicijativu, uskoro ćemo imati političku opciju koja to može zahtijevati u ime hrvatskog naroda (Esih, Hasanbegović i Glasnović,).

Budući se Predsjednica , ako želi još jedan mandat, mora pokazati u zaštiti naroda, bilo bi joj državnički mudro, ali i korisno za RH, da se angažira na referendumu po tom pitanju i hrvatski narod izbavi iz ralja ideološke sljednice SDS-a, jugopolitičara i jugotajkuna.

Tko je glasao

Petra

Napisao sam puno komentara o ulozi manjinaca pri sastavljanu Vlade.
I uvijek sam naglašavao da manjine ne smiju biti jezičak na vagi.
Imaju svoje osigurane mandate u svakoj vladi i kroz te mandate trebaju osigurati svoje interese.
I neka njih. To je naše bogatstvo. Sve su to naši ljudi..
Međutim to nema veze ni sa Esih, Hasanbegovićem i Glasnovićem. I drugi su govrili o tom.
To traži kao što si napisala promjenu i zadiranje u sami Ustav RH.
Pa se onda zapitaj ZAŠTO manjine u RH imaju veća prava nego igdje drugo u EU

grd & lin

Tko je glasao

Mala pomoć

Mala pomoć pri raspravi:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1008751

grd & lin

Tko je glasao

Evo ti Brune Esih i

Evo ti Brune Esih i Glasnovica upravo plesu kolo s Pupovcem i kompanijom u Saboru i pjevaju od Vardara pa do Triglava...

Tko je glasao

Bolje pobjednik s manama, nego svetački gubitnik

Najvažnije je napravljeno- Jugoslaveni iz SDP-a i HNS-a ostaju u oporbi.

Bilo je lijepo gledati kukurikanje SDP-ovaca i HNS-ovaca, te revanje ćuprijanera. I Bruna i general Glasnović postupili su kako su morali- uklonili su najgoru opasnost, a ovo što je preostalo moguće je kontrolirati daleko lakše.

Stvara se hrvatska stranka izvan HDZ-a zaraženog udbašima i to je najveća vrijednost.
Esih, Hasanbegović, Glasnović, Lederer,...

Za to nam treba mir, bez kukurikanja iz SDP-a i HNS-a po ministarstvima.

Hrvatima biste nabijali svetačke kriterije, da bi žrtvovali i sebe i nas, ali ne uspijeva vam, jer i Hrvati imaju pravo na pobjedničku taktiku.

Radije pobjednik s manama, nego gubitnik bez mana koji služi neprijateljima.

Tko je glasao

Sve dok su kontra SDP partije bit će sve u redu

Pupavca kupimo i sprovedemo sve što hoćemo, znaš ti to i bojiš se, a ovdje samo bacaš kost.

Usput, polako, iznutra, riješit će se i problem "premijera Aleksandra" i njegovih juda i škuda.

Kako god okreneš neće vam ništa što planirate uspjeti, opusti se...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini

Promjenom zakona treba sve napravit da se ni jednog manjinca ne može kupiti, niti da oni mogu ucjenjivati večinu.
Nije tu bitan ni SDP, HDZ itd.. Bitna je RH.

grd & lin

Tko je glasao

bruna

volim te

Bruna Esih je rekla odlučno NE nastavku Sanader-Pupovčeve trgovine Hrvatskom od strane Plenkovića

tvoja Bruna

hahahahahahahahahahahahaha

Tko je glasao

Bruna je odradila točno po željama njenih birača, a ne antifa

Nisi simpatizer politike Brune Esih, nego njoj suprotne političke partije i nezadovoljan si.

Odlično.
Sasvim mi je dovoljno tvoje razočaranje rezultatom glasovanja, da mi potvrdi ono što odobravam Bruni.

Kada se boriš za Hrvatsku, ne trebaš potvrđivati svoju časnost pomažući najgorim neprijateljima RH- jugoslavenima u SDP-u i HNS-u, IDS-u,... jer važnija od dokaza časnosti, po kriterijima neprijatelja RH, je korisnost političkog poteza za RH. SDSS je u ovome samo "govno na putu" koje smrdi, ali donosi manju štetu od ubojstva D. Pajčića, od srpsko-ćirilične kurikularne agresije preko Jokića i komunističkih jugoslavena, od Ostojićeve milicije koja napada HRVI, od kriminala Kukuriku-lopovluka njihovih ministara,....

I ti zahtijevaš da Bruna bude toliko dosljedna da dovede na vlast tvoju političku opciju.

E, vidiš, ja, kao i većina Bruninih podržavatelja, nismo razočarani, niti u ovom glasovanju vidimo njenu nedosljednost, nego to vide politički trolovi poput tebe koji Hrvatima druge političke opcije nameću dosljednost do samoništenja, samo zbog potvrđivanja osobne dosljednosti neprijateljima, a ne svojim biračima i svojoj domovini.

Znam, voliš/volite dosljedne Hrvate koji bi vam izašli razoružani ravno pred nišan, da bi vama potvrđivali kako su dosljedni, da biste Vi na njihovoj dosljednosti pobijedili i njih i nas. Takvi su naše generale optuživali za ZZP, jer nisu fokazujući nepriajteljiam dosljednost u dudekovštini izgubili rat, pa su im bili krivi što su u ratu nedudekovski pobijedili.

Neće ići. Pametujte svojima, ne našima.

Bruna je odigrala najukorisnije u ovom trenutku za svoju zemlju i svoj narod, zato što nije pomogla tvojoj političkoj opciji.

To što je tako glasovao i Pupovac iz svoga etnobiznisa, pokazuje dda bi on trebao biti meta tvojih napada , a ne B. Esih. Ali, tebi odgovara da SDSS zagađuje HDZ pa en kritiziraš Pupovca i njegove.
Tvoje mišljenje o B. Esih je irelevantno, jer si ti birač suprotne političke opcije, kojoj ona ne pripada i gledaš samo svoj politički interes,

Ako ti je lakše pretrpjeti politički poraz, blateći nju, a ne Pupovčevce, traženjem od Brune vođenje po Rh štetnodudekovske politike od , tvoj problem. Ja od svoje političke opcije ne tražim, niti u ratu, niti u miru besprijekornu čistoću, nego pravi odgovor na agresiju, koji će RH i Hrvatima očuvati dom, državu, naciju, opstojnost,a agresorima je nužno dati pravi odgovor, a ne glumatati svece.

Vidim da se patiš, pa imaš pravo na metodu racionalizacije kako ne bi završio u bolnici..)))

Kiselo ti je smijanje, jer je odraz želje da izokreneš argumente.

Bruna je za svoje birače postupila onako kako i oni misle da je najkorisnije, a ovakvi poput tebe pišu na forumima, kao da su nejezini razočarani birači,koji je se eto odriču (pa bi ona zato trebala biti razolarana i ubuduće postupati drugačije da im se dokazuje, kako bi je naveli da psostupa prema njihovim željama i samoubilačkim potezima doprinese ostvarenju njihovih želja.
Poznajemo takve "dobronamjernike".

I, da, da te toliko ne muči nejn pravi odabir, ne bi komentirao na mome dnevniku.
Da te utješim: i Pupovac je bolji od SDP-a i HNS-a, jer ne može narodu prodavati ovo što prodaješ ti i tvoji politički vampiri iz prošlosti- da je bolja političaka opcija,

O Plenkoviću ne mijenjam mišljenje- on je Obuljenka, Dalićka, Prgomet, pa i Pupovac, ali ipak je koliko toliko kontroliran unutar HDZ-a, za razliku od ubojica iz SDP-a (za svoga mandata ubili su D. Pajčića), nametavača uništenja hrvatskog jezika i kulture i promicanja jugonekulture i jugobagre od "književnika", nametavača svastičarske ćirilice u Vukovaru, napadača na HRVI, potpisivača univerzalne jurisdikcije nad RH od strane agresorske države.

Pasite travu još najmanje 4 godine, dok ne sazrije Brunina i Glasnovićeva domoljubvna stranka i HDZ bude prisiljen ili nestati ili opstati izbacivanjem udbaša iz svoga vrha.

Tko je glasao

Kaos stvaraju antife, juoslaveni i ostali birači jugopartija

Kaos stvaraju antife, juoslaveni i ostali birači jugopartija poput SDP.a i HNS-a, koji su razočarani jer nije njima dokazivala "dosljednost" koja bi pomogla njihovoj političkoj opciji, negoje dokazala svojim biračima da zna u pravom trenutku odabrati pravi potez.

Tu su među facebookovcima koji komentiraju njen postupak i mnogi razočarani političari iz MOST-a (recimo Grmojica, Orepić i ostali) , te razočarani birači MOST-a, koji su željeli njezinu pomoć u rušenju ove vlasti i pogodovanju baš njima.

Kukanje i "lelek" razočaranih SDP-ejaca, HNS-ovaca i MOST-ovaca, na Bruninom facebook profilu, samo je dokaz da je pravilno odabrala ovaj svoj politički potez.

Dala je šansu da Plenković potpiše onaj papir s uvjetima neulaska, neizabranih od naroda političkih opcija, u vlast.

Evo Plenković bi mogao generala Glasnovića staviti za ministra policije, a Brunu Esih na čelo Povjerenstva za suočavanje s prošlošću, jer ga nisu rušili, budući je ipak Plenković trenutno manje zlo od SDP-HNS-IDSa, ili barem pod nekom kontrolom članstva HDZ-a. Uvjeti se mijenjaju, a onaj tko je dosljedan toliko da to ne uviđa, na kraju ispadne korisna budala za svoje neprijatelje.

Bruna nije pristala biti njihova korisna budala, pa joj sada ti stvaraju kaos na facebook stranici.

Iako sam u početku bila protiv Bruninog kandidiranja za gradonačelnicu Zagreba, sada uviđam da je to bio odličan potez-daleko bolji nego da je bila službeni kandidat Plenkovićevog HDZ-a, budući sada stvara novi izbor za one koji ne trpe lažnoHDZ-ovskii detuđmanizatorski vrh u toj stranci.

Tko je glasao

Cilj je bio rušenje višestranačja i jednopartijstvo

Plenković vodi cilju- ujedinjavanju SKH unutar HDZ-a i SDP-a i stvaranju jednopartijskog društva po uzoru na ono staljinističko-političko društvo kakvo je organizirala A.Merkel,da bi RH uveli u novu EU-YU,a s izgovorom da se drugačije en može ostvariuti političlka stabilnost.
Može, državnim referendumom kojim bi se izmjenile ustavne odredbe o izbornmim pravilima koja stvaraju političku nestabilnost, uzrokuju političko i društveno mobingašenej politikom.
Na potezu je hrvatska predsjednica koja to treba omogućiti hrvatskom narodu, jer nitko nikada nije birao Veliku koaliciju!

Neka naprave Koaliciju zalizanog Plenkovića i Bernardića, i izađu na izbore u višestranačkom, a ne jednopartijskom sustavu u kojem bi oni držali sve medije i sve što se pojavi na političkoj sceni harangama proglašavali fašističkim, nedemokratskim, ...

MOST-ovci su odradili svoj posao, vjerojatno su njihovi operativci dobro plaćeni za to, a naivci su dobili krivnju za sve i još na njihovoj koži stvaraju monstruma iz YU-prošlosti- vampirsku koaliciju iz pakla.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/pad-vlade-ili-velika-koalicija-10...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci