Tagovi

Vratite mi moj liječnički karton

Izravnim dogovorom s generalnim konzulom Antom Barbirom, ministrica Kolinda Grabar-Kitarović zaposlila je Lanu Mrkša bez nužnih kvalifikacija na vrlo odgovornu funkciju u konzulatu u LA-u. Naravno, suprotno zakonu.
Zadnjih dana, Kolindino ministarstvo je na udaru zbog nekoliko slučajeva povezanih s drogom. Za jedan od slučajeva kaže da je saznala u listopadu. Pa dobro Kolinda što se čekalo do prosinca za doći u Dnevnik HTV-a?
Pa onda taj famozni ZERP. Pa najnoviji slučaj u kojem BiH optužuje Hrvatsku zbog pritisaka radi ulaska u CEFTU.
Sve u svemu nakupilo se Kolindi prilično toga za pravdati zadnjih mjesec dana. Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija sve više liči na Ministarstvo smiješnog hoda legendarnih montipajtonovaca.
Koliko se god Sanader od početka svoje vladavine trudio sve karte baciti na vanjsku politiku, toliko mu to ne polazi za rukom. Vanjska politika-mućak.
O unutarnjoj politici ove Vlade mislim da ne treba trošiti previše riječi. Gospodarstvo? Jedno veliko NIŠTA.
Sva Sanaderova politika se svodi na skandale i afere.
Polako nam se bliži 2007, godina parlamentarnih izbora. Izdržat ćemo nekako do jeseni i pokazati doktoru Ivi da nas krivo liječi. Doktore Ivo, sumnjamo u vašu stručnost i tražit ćemo drugog specijalistu.

Komentari

Ovom doktoru ne pomaže

Ovom doktoru ne pomaže nikakvo zdravstvo.

Tko je glasao

Možda griješim, možda je

Možda griješim, možda je slučajnost, al kaj se nije bivši predstojnik ureda za suzbijanje zlouporabe droga zvao Ante Barbir?

Tko je glasao

Je li to ovaj Ante Barbir?

Je li to ovaj Ante Barbir?

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Taj Barbir je taj (bivsi) od

Taj Barbir je taj (bivsi) od suzbijanja droga. Samo, jel taj Barbir od droga isti ovaj Barbir iz Amerike?

Tko je glasao

I mene ju čudilo

I mene ju čudilo zataškavanje dok nisam saznao za vezu između Barišićke, koja je samo pijun i mogla je kao takva biti otpisana i predstojnice Sanaderova Ureda Biance Matković, koja je pak "preblizu" Sanaderu i koju je "trebalo" zaštititi pod svaku cijenu. Obično kod takvog zataškavanja na naplatu dođe puno više nego što se pokušava spasiti na početku.

Tko je glasao

Nevolja je naravno što i

Nevolja je naravno što i druga europofilna stranka ima sličan niz "uspjeha" što smo imali prilike gledati u prethodnoj vladi... ali stvarno, da li nam treba jedno ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, ili da se to opet malo razdvoji? Ono, ohladi malo na deset godina dok novi "specijalisti" završe osnovnu školu... Jer nam ovi "sa fakultetom" nisu uspjeli - dakle treba otvoriti novi fakultet.
Šala mala.

- News @ Noebius medicinske novosti

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci