Tagovi

Vlada Otkriva Zastrašujuću Svrhu Postojanja Države Hrvatske

Na web sajtu Pula-online.com, pod naslovom "Gadi mi se, gadi mi se", odlično dočaravaju aktualnu situaciju: "U nedjelju su još jedni izbori na kojima moramo odlučiti za koga nećemo glasati, izbori na kojima znamo protiv koga ćemo glasati. Još jedi izbori na kojima ne znaš kome dati glas, ali znaš kome nećeš dati svoj glas. Ovi koji odlaze zaslužili su da odu i nestanu još na pretprošlim izborima, ovi koji dolaze obećavaju med i mlijeko, a znamo i sami da nam mogu pomoći jedino 'krv, trud, znoj i suze'. I spremni smo na to, ali ne vidimo nikoga tko nam može pomoći da makar i na taj bolni način krenemo na bolje. Gadi mi se izaći na izbore...".

Izbori na Facebooku: "Reality check svima sa sindromom zlatne ribice - tek tridesetak godina bauljam ovom planetom a preživjeh toliko 'povijesnih trenutaka' da više ne znam koji je bio povijesniji od prethodnog. Sve same reprize. A o pravdi, pravednosti, buđenjima i drugim velikim riječima možemo nabaciti koju, onako, rasprave radi. Sve se na kraju svodi na plaćanje računa. Dođeš na šalter, kažeš koju da olakšaš dušu, pogledaš zbunjenu službenicu i platiš. Ili ne. Eto. Tako nekako će i buduća vlada. Sretno!"

Jedna od najupečatljivijih slika s prosvjeda "Okupirajmo Wall Street", ona je čovjeka s velikim transparentom: "Da se njima nešto može promijeniti, izbori bi bili ilegalni!"

Vremena su kakva jesu, stigla je sva ona ekonomsko politička i kulturna strahota koju su neki već dugi niz godina najavljivali, a dolazi i gore... Je li problem u ljudima koji nas vode, to jest kako neki kažu u ljudima koji nas predstavljaju, ili je 2000 tisuće godina sigurni pokazatelj da je posrijedi nešto sasvim drugo?

Zašto zakon ne poznaje i ne priznaje čovjeka već samo FIZIČKU i PRAVNU OSOBU? Što je valuta, kako funkcionira monetarni sustav kroz koji se izdaje hrvatska nacionalna valuta, i kako se kroz financijski sustav u opticaju pojavljuje i paralelna bankarska valuta? Koja je uopće prava svrha postojanja Hrvatske Države? Posredstvom neovisnog tijela koje provodi nadzor nad provedbom Zakona o pravu na pristup informacijama - Agencije Za Zaštitu Osobnih Podataka, a samo nekoliko dana nakon saznanja da je vladajući HDZ Jadranke Kosor za potrebe izborne kampanje dobio kredit od Zagrebačke Banke u iznosu od osam milijuna kuna; evo na temu "Vlada I Građani Između Imaginacije, Stvarnosti I Pretpostavki" - preciznih, jasnih, nedvosmislenih, i važnije od sveg ostalog - službenih odgovora Jadranke Kosor ispred Hrvatske Vlade na službena pitanja Đurić Aljoše ispred Udruge Crom Alternativna Razmjena; od kojih se svakom mentalno zdravom čovjeku ledi krv u žilama.

Službena Istina: Jeziva Svrha Postojanja Hrvatske Države

.

Komentari

Tko je glasao

Ovu priliku ujedno koristim

Ovu priliku ujedno koristim da aktivne i pasivne članova Pollitike.com upoznam s time da je organizacionoj strukturi Croma pristupio jedan čovjek "velikog kalibra", o čemu ćemo naravno u narednih desetak dana izvjestiti javnost :)

Tko je glasao

Segmentirani softver

Zašto zakon ne poznaje i ne priznaje čovjeka već samo FIZIČKU i PRAVNU OSOBU? Što je valuta, kako funkcionira monetarni sustav kroz koji se izdaje hrvatska nacionalna valuta, i kako se kroz financijski sustav u opticaju pojavljuje i paralelna bankarska valuta? Koja je uopće prava svrha postojanja Hrvatske Države?
Današnja homoljud civilizacija samo je prolazna epizoda u kreaciji višemilijunske povijesti dnk strukture kao pomoćne-robovske. Razina znanja današnje strukture simbolična je u odnosu na neke iz ne tako daleke prošlosti od par desetaka tisuća godina kaj samo znači da netko svjesno upravlja našim softverom a da ljud toga nije ni svjestan u svojih par % angažiranog mozga i to uglavnom na destrukciju. Zato i jesmo na "psihijatrijskom" promatranju kroz razne izbore...

http://www.blic.rs/forum/index.php?PHPSESSID=sl692894av7s82mjfjptca3go4&...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci