Tagovi

Vlada i Sanader se počeli reklamirati na YouTubeu

Vlada i Sanader se počeli reklamirati na YouTubeu naslov je članka u 24sata u kojem se bave YouTube kanalima Vlade RH i premijera Iva Sanadera. Ništa novo u ovoj predizbornoj kampanji, da nije bilo izjave Ratka Mačeka, glasnogovornika Vlade RH i HDZ-a:- Nismo mi postavili tu stranicu na YouTube i ne stojimo iza nje. To je netko otvorio i stavio klipove koji se nalaze na stranici Vlade. No mi ćemo u svakom slučaju to doraditi i staviti naše klipove - rekao je Vladin glasnogovornik Ratko Maček.
...
- Premijerovu stranicu isto ćemo urediti i postaviti njegove videosadržaje sa službenih sastanaka - dodao je Ratko Maček.
Znam da Ratko Maček, kao ni Ivica Kirin ne kuže YouTube aka Jubito, ali kako on to misli urediti stranicu koja nije njegova?

Komentari

INA šest tjedana preko

INA šest tjedana preko Interneta reklamirala HDZ - ovo već postaje tragikomično.Ina je početkom srpnja predstavila nove internetske stranice, a gotovo šest tjedana s njihovih se stranica moglo izravno pristupiti stranicama HDZ-a, koje su u izradi.
Otvaranjem RSS kanala na njihovoj stranici otvaraju se novosti iz Ine. Međutim, umjesto na vijesti, svaki je naslov vodio do HDZ-a.
Filmić nazvan “Nitko ne zna kao što HDZ zna!” s upozorenjem na ovu pogrešku pojavio se sredinom srpnja na YouTubeu. U njemu se autor opravdano pita reklamira li Ina na svojim novim stranicama HDZ i hoće li se ubuduće Ivo Sanader pojavljivati i na proizvodima naftne kompanije.
- Preozbiljna smo stranka da bismo na ovakav način reklamirali našu novu internet-stranicu. Nju ćemo u rujnu otvoriti na svečanoj promociji - rekao je Ratko Maček.
Želite li da pretpostavim ili ustanovim tko je platio redizajn nove stranice HDZ-a?

Tko je glasao

hm...ne javlja se bijesdrugi

hm...ne javlja se bijesdrugi po pitanju ove teme. Sigurno je on u timu za uređivanje i doradu pa se boji da ga ne optužimo za sukob interesa. ;-)

Tko je glasao

Ne samo da se ne javlja

Ne samo da se ne javlja bijesdrugi, nego nitko iz medija - ako je to postalo normalno, onda će nam sve drugo uskoro postati normalno...

Tko je glasao

Kad je HDZ bio u opoziciji,

Kad je HDZ bio u opoziciji, jedan od njihovih najangažiranijih net bojovnika bio bio je Frank Bilaver aka FBilaver. Sjetimo se njegove uspješnice:

INTERNET FORUM IMOART O ODLUCI ČONDIĆA DA SE PRIKLJUČI IVIĆU PAŠALIĆU
...
Član Nacionalnog vijeća HDZ-a objesio bi Čondića
»Za zasluge u Domovinskom ratu Mirko je zaslužio spomenik od zlata, a za današnju izdaju da bude obješen o taj isti spomenik«, riječi su Franka Bilavera. Je li to HDZ-ov poziv na likvidaciju neistomišljenika – šokiran je Mirko Čondić
...
ZAGREB – Član Nacionalnog vijeća HDZ-a Frank Bilaver iz Clevelanda smatra da bi Mirka Čondića trebalo objesiti zato što je pristao da se kandidira na listi HB-a i HIP-a u 10. izbornoj jedinici. Sudjelujući u internet forumu Imoart u rapravi o odluci Čondića da se priključi Iviću Pašaliću, Bilaver koji je 27. listopada kooptiran u drugo po važnosti tijelo HDZ-a, istaknuo je da bi se zbog toga radikalno obračunao s Čondićem. »Za zasluge u Domovinskom ratu Mirko je zaslužio spomenik od zlata, a za današnju izdaju zaslužio je da bude obješen o taj isti spomenik«, napisao je Bilaver koji je 1987. godine odselio u SAD.
...
Kad smo ga jučer telefonski nazvali ustvrdio je da ostaje kod svoje ocjene da bi Čondića trebalo objesiti zato što je svojim činom podijelio braniteljsku populaciju. Bilaver napominje da govori isključivo u svoje ime, a ne u ime HDZ-a.
Glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček rekao nam je da se njegova stranka u cijelosti ograđuje od tog Bilaverovog istupa. Na pitanje hoće li ga nekako sankcionirati zbog tako drastičnih izjava Maček je odgovorio da će HDZ vidjeti što će učiniti.
Je li to provjereno, je li to doista rečeno, bila je prva reakcija pukovnika Mirka Čondića na izjavu Franka Bilavera, a nakon nevjerice uslijedilo je zgražanje.
...
– Moj angažman u Hrvatskom bloku samo je politički nastavak djelovanja u Središnjem stožeru za zaštitu Domovinskog rata i svih njegovih vrijednosti, obzirom na to da su unutar Hrvatskoga bloka ti stavovi identični mojima. Predizbornu političku kampanju doživljavam kao sučeljavanje ideja i programa, i, doista sam razočaran, zgrožen, frapiran i užasnut takvim prijetnjama. Ne mogu vjerovati da takvo što može doći iz bilo koje stranke, pa i HDZ-a, i to od tako visokopozicioniranog čelnika. Ne znam kako to nazvati – prijetnjom ubojstvom, likvidacijom... Ja nikada nisam izdao svoj narod. Ni 1991., ni 95., ni danas. Sve što sam radio, radio sam u interesu hrvatskoga naroda. Ne znam koji je to moj krimen da bi netko pozivao na moju likvidaciju, na linč.
Doista me šokiralo da to dolazi iz HDZ-a, stranke koja ima ima namjeru »pokrenuti Hrvatsku«. Treba li pokrenuti Hrvatsku na likvidaciju političih neistomišljenika? »Pokrenimo Hrvatsku – objesimo Čondića!« – je li to HDZ-ov poziv na likvidaciju političkih neistomišljenika? Ja ne mogu voditi takvu političku kampanju. Još ne mogu vjerovati da je moj prvi politički angažman uopće, prva kandidatura uopće, ovako dočekana, izjavio je za naš list umirovljeni pukovnik Mirko Čondić, stopostotni invalid Domovinskog rata.
...
Dražen CIGLENEČKI, Zoran KRŽELJ, Novi list, 9.11.2003.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

- Nismo mi postavili tu

- Nismo mi postavili tu stranicu na YouTube i ne stojimo iza nje. To je netko otvorio i stavio klipove koji se nalaze na stranici Vlade. No mi ćemo u svakom slučaju to doraditi i staviti naše klipove

ne kužim, kanal nije njihov ali će ga svejedno doraditi?

Tko je glasao

Zasad mi je koeficijent 1.70

Zasad mi je koeficijent 1.70 da stvarno ne kuže, a 2.30 da smatraju Hrvate budalama i onda im se ulaguju kako su oni uspješni i bogati, a isto ne razumiju taj internet. 4.80 da su duhoviti.

Tko je glasao

ne kužim, kanal nije njihov

ne kužim, kanal nije njihov ali će ga svejedno doraditi?

Pa jel ono Kiro sam kazao kako će prateći tragove servera doći do ......... pripazi malo da ti u tvom kompu "ne nađu" dječju pornografiju!!!!

Tko je glasao

samo neka traže

samo neka traže

Tko je glasao

samo neka traže Tako je

samo neka traže

Tako je mislio i rekao onaj iz Solina kojem su našli neki CD u firmi,... a sad jel se taj CD možda mogao usput i donijeti pri pretresu......"sumnjam"... "ma tko bi to normalan nekome uradio". ... al ovi su "našli" i sada neka taj "pedofil" na rvackom sudu slijedećih 100 godina dokazuje svoju nevinost. Pojma nemam zašto me ovo podsječa na ona vremena inkvizicije kada je svaka optužena "vještica" na prilično lagan i ne/moguć način mogla dokazati da to nije!!!

One joke!??!

Tko je glasao

HDZ = LDZ ( Lažeš Dok

HDZ = LDZ ( Lažeš Dok Zineš )

Delete

Tko je glasao

Maček i dalje misli da je

Maček i dalje misli da je Hrvatska puna budala i idiota. Ili je druga stvar posrijedi : mozda misli da nije bitno sto on kaze, jer on nije relevantan u cijeloj prici. A to je onda druga stvar...NEPROFESIONALIZAM

Delete

Tko je glasao

Ovo je za krepat !!!

Ovo je za krepat !!! LLLOLLLL

Ma je li moguce da nemaju nekog SAVJETNIKA ili nesto slicno za podrucje internetskooglasavackopropagandnotracerskojubitoe znanosti da im pojasni neke stvari prije nego sto progovore u javnosti?

Tko je glasao

Kanali Vlade RH i premijera

Kanali Vlade RH i premijera Ive Sanadera su koma.

Gdje je sad "HDZ zna"?

Ako im je to krajnji domet, bolje je da nisu otvorili ništa.

Katastrofa.

B-52

Tko je glasao

Bilo kako bilo, Hrvatska

Bilo kako bilo, Hrvatska nije Amerika. Dakle i dalje će biti ovdje lijepo zastupljeni , a ima tu i malo pjesme i veselja: pjesma - HDZ zna

Hrvatsko je ipak domaće...jel tako?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci