Tagovi

Više videa u mojim postovima

Zahvaljujem Mraku, dao mi je opciju da ubacujem YouTube EMBED kodove u svoje postove pa tako od sada očekujte i više video clipova u mojim postovima...(za sve koji misle da se mi ne znamo služiti YouTube upload funkcijom)

Za početak sam ubacio video u neke postove...

Govor Ive Sanadera na 11. saboru HDZ-a

Autocesta A1 - Zagreb-Split

Ne mogu pospremiti ovaj posta ako ne dopišem 100 riječi pa ovaj zdnji odlomak je tu zbog popunjavanja kvote... Kako još uvijek nije dovoljno, moram napisati i ovu (nadam se) zadnju rečenicu za 100 riječi...

P.S. @Mrak, ovih 100 riječi limita se može već smatrati i udarom na slobodu izražavanja. Nije potrebno baš toliko riječi napisti da bi dnevnik bio zanimljiv. Slike bi se morale brojati kao 1000 riječi, a video čak i više :)

Tagovi

Komentari

Aj super je to Mrak

Aj super je to Mrak napravio, tko bi to očekivao od "komunjare" kako ga tvoji zovu:-)
Ovako ako staviš playlistu s govorima onda nemaju smisla linkovi ispod jer će zbuniti ljude. Što kažeš?
Drugo - dnevnik se piše kad se ima što za reći i 100 riječi je minimalno za nešto pametno poručiti. Mrak je spominjao vijesti - to je nešto što nema ograničenja zar ne Mrak? I je li to svi imaju?
Bijesdrugi trudiš se jako i dobrodošao na pollitiku, ali pokušaj dati argumente i izvore za svoje tvrdnje. Nitko tebe neće uvjeriti da glasaš za SDP, kao ni njih obratno, niti je to cilj ovog portala. Pokušavamo kroz rasprave popraviti sve što je krivo kako na lijevo, tako i na desno, a ne birati ovu ili onu stranu.

Tko je glasao

Tražiš video clipove.. Evo

Tražiš video clipove.. Evo i ovdje:
JUBITO na ovom portalu
malo lokalna pollitika i ovdje a ima toga još ja you tube koliko očeš, ali vjerujem da ti kao pravi domoljub voliš Hrvatsko, zar ne.

Tko je glasao

Taj se je sistem na TV-u

Taj se je sistem na TV-u nekada zvao "Slikom na sliku" (mislim Merlić).
I doista puno govori. Ako su slike prave.

A HDZ-ovih je slika puno. Koje govore da lažu. I varaju. I mite. I kradu.

B-52

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci