Tagovi

Veži konja gdje ti gazda kaže, ili kako su me gubernatorica Jaca i njen terijer Karamarko spriječili da na Markovom trgu održim

@mrak nema potrebe da mi prijetiš, pogotovo ne onda kada nisi u stanju istim aršinom mjeriti sve članove pollitike.com. Prema tome skini masku i prestani glumiti velikog demokratu.

Mjesecima se praviš gluh i slijep, a svoju nebrigu za sraz pollitike.com opravdavaš zauzetošću. Pogledaj istini u oči i priznaj da prakticiraŠ "pravednost"koja ne razlikuje žrtvu od nasilnika.

Nema nikakvih problema niti je upitno da u tvojoj prćiji možeš raditi što te je volja i zato mi nemoj prijeti, ucijenjivati me i tražiti od mene da se povinujem tvom poimanju pravednosti u kojoj si si uobrazio da si najpametniji.

Nemoj mi prijeti, ucijenjivati me i tražiti od mene da se povinujem tvojim viđenjima i naređenjima kako se ophoditi i komentirati tipove poput Ljube Rubena Weissa. Jesam vjernik, ali nisam od onih koji smatraju da kod pljuske treba ponuditi i drugi obraz, ili da onome tko se nabacuje drvljem i kamenjem, treba odgovoriti kruhom.

Nemoj mi prijeti, ucijenjivati me i ne čekaj s tvojom odlukom, već učino ono što si nakanio učiniti. Pollitika.com je nakon tvog starta u političke vode, izgubila onu vrijednost koju je imala, ali to je posljedica upravo tvog političkog svrstavanja u kojem će se što su nam bliže izbori povećavati i broj nepoželjnih na pollitika.comu.

Lijep pozdrav i kao što sam napisao nauči se da ima osoba koje imaju časti i dosljednosti koja im je preča od bilo koje prćije na kojoj si vlasnik portala dozvoljava dijeliti lekcije ponašanju i kulturi dijaloga, a da pri tome zaboravlja na onu narodnu o ehu.

Komentari

Izvinjavam se svim kolegicama

Izvinjavam se svim kolegicama i kolegama koji su dali ocjenu gornjem dnevniku i sudjelovali u raspravi, zbog zamjene sadržaja koja s naslovom i prvobitnim sadržajem dnevnika nema ništa zajedničkoga.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Neizrečene riječi ne "ubijaju"...

Poštovani kolega @kukljica:
Sve 5 ali imate jednu grdu grešku: Ni protiv ovih ni protiv slijedećih na Markovu trgu riječi nisu dostatne. Oni ni vlastiti narod ne doživljavaju, pa ni @kukljicu, ali su poslušna pseta kata dođe i desetorazredni potrčko iz EU.

Što je za činiti? ????????
Treba koristiti nekaj bolje efikasnog, kaj ne?
... a počelo je, Jaca se kiselo smijala kada joj je ona Gospođa rekla da je ovo Hrvatska i "dolje EU"...
... a to je tek početak...., običan lahor u odnosu na ono što čeka sve stranke kada krenu u predizbornu kampanju.

Tko je glasao

Poštovani kolega @jelenska,

Poštovani kolega @jelenska, nebi se složio da su baš tako ravnodušni na riječi kritike, jer da jesu onda nebi zlorabili represivni aparat na benignog individualca.

Međutim ono što me mnogo više zabrinjava je gromoglasna šutnja onih koji se ne oglašavaju na ovu Jacinu i Karamarkovu svinjariju.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

cijenjeni g. kukljica ponukan

cijenjeni g. kukljica

ponukan vašim pisanjem i danim linkovima na virovitica.net iste sam i pregledao. zanimljivi su neki od vaših komentara (ako su vaši) pa bih vas zamolio za komentar:

"Moram ispraviti navod da sam 1989 godine bio osnivač HDZ-a, jer to nije točno. NIKADA NISAM BIO NI SIMPATIZER HDZ-a, JER SAM ODMAH PREPOZNAO TRULEŽ I LEŠINARSTVO ZAGOVORNIKA TUĐMANOVE IDEJE O STVARANJU VELIKE HRVATSKE Upravo zbog HDZ-a sam se 1990 razišao sa svojim prijateljem Stjepanom Mesićem, a naš razlaz je trajao sve do njegovog izlaska iz HDZ-a."

pretpostavljam da ste se pomirili sa svojim prijateljem?

također sam naišao na zanimljivu prepisku sa g. Peratovićem

http://peratovic.blog.hr/2008/06/1624991411/don-quixote-iz-orahovice-i-s...

Tko je glasao

@anonimni korisnik Sub,

@anonimni korisnik Sub, 28/05/2011 - 23:55. i Ned, 29/05/2011 - 01:26. prepoznavši rukopis autora i cijeneći poštene namjere koje isčitavam iz vaših komentara odgovorio sam ocjenom vaših komentara.

Lijep pozdrav.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

1. koju ste to bolnu istinu

1. koju ste to bolnu istinu namjeravali iznesti na neodržanoj konferenciji za tisak?
2. ako vam je toliko stalo do iznošenja sudbonosnih istina u javnost, zašto ste zakazali konferenciju na mjestu gdje je bilo očito da ju nećete moći održati?

Tko je glasao

Cijenjeni kolega @ kukljica,

Dao sam Vam plus, ne samo za dobar dnevnik, dao bih Vam i da je loš, samo radi muke koju ste morali istrpiti penjući se na Gornji grad.
Nu, obzirom na Vaše godine, mislio sam da ste manje naivni. Zar ste stvarno očekivali da će te održati konferenciju za tisak ispred Vlade RH??! I to najavljenu??!

Pozdrav,
Molotov

Tko je glasao

@Molotov znao sam da je

@Molotov znao sam da je Sanaderova zapisničarka Jaca tašta, umišljena i uobražena diktatorica, ali sam vjerovao da Tomislav Karamarko nije njen poslušni cucak, koji će ovako otvoreno i bezočno zlorabiti policiju u gušenju slobode govora.

Da je prisavska maloumnica javna i otvorena televizija, a ne jad i bijeda političkog potpuzništvo, ova bi cijela priča imala drugi odjek. Isto vrijedi za ostale medije, kako one pisane tako i elektronične.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

pitanje

Bez namjere da omalovažavam ovaj hrabar građanski čin - ali samo da pitam. Je li solo-prosvjednik poslao ovu svoju priču, recimo - HINI i Hrvatskom novinarskom društvu (imaju dobre link-stranice sa mailovima svih medijskih kuća u RH): http://www.hnd.hr/hr/Linkovi/

Tko je glasao

@zaphod ne samo poziv za

@zaphod ne samo poziv za konferenciju za medije, već i sljedeći email klubovima zastupnika: "Unatoč spoznaje da ste suigrači u Jacinom i Karamarkovom vrzinom kolu Vam šaljem opis najnovijeg Jacinog i Karamarkovog deala na gušenju ljudskih prava i slobode govora.
http://pollitika.com/informativni-razgovor-pljuska-demokraciji-na-markovu-trgu"

O svemu su obaviješteni i: ombudsman@ombudsman.hr; delegation-croatia@eeas.europa.eu; hnd@hnd.hr; ured@predsjednik.hr; zduka@hnd.hr; hnd@hnd.hr; vlulic@hnd.hr, ; hho@hho.hr; votmacic@amnesty.hr; jnovak@human-rights.hr; kontakt@index.hr emailom sadržaja: Poštovani,

U prilogu Vam šaljem opis najnovijeg Jacinog i Karamarkovog deala na gušenju ljudskih prava i slobode govora.
http://pollitika.com/informativni-razgovor-pljuska-demokraciji-na-markov...

A upravo sada sam poslao na adrese Aleksandar.Stankovic@hrt.hr; delegation-croatia@eeas.europa.eu; dobro_jutro@hrt.hr; gl.urednik@vecernji.net; glas@glas-slavonije.t-com.hr; glavniurednik@slobodnadalmacija.hr; globus@eph.hr; hina@hina.hr; hnd@hnd.hr; Informativni_HTV@hrt.hr; klubhdssb@sabor.hr; klubhdz@sabor.hr; klubhss@sabor.hr; klubids@sabor.hr; klubnm@sabor.hr; klubsdp@sabor.hr; klubsdss@sabor.hr; lica_nacije@hrt.hr; matija.babic@gmail.com; Nedjeljom_u_dva@hrt.hr; novatv@novatv.hr; ombudsman@ombudsman.hr; otv@otv.hr; otvoreno@hrt.hr; predsjednica@vlada.hr; pulshrvatske@hrt.hr; radio101@radio101.hr; redakcija@24sata.hr; redakcija@jutarnji.hr; redakcija@novatv.hr; redakcija@novilist.hr; reporter@24sata.hr; roger.helmer@europarl.europa.eu; rtl-danas@rtl.hr; rtl-vijesti@rtl.hr; slobodna-zg@slobodnadalmacija.hr; ured@predsjednik.hr; vjesnik@vjesnik.hr; zduka@hnd.hr; zlatko.herljevic@vjesnik.hr; EU info ; hho@hho.hr; votmacic@amnesty.hr; jnovak@human-rights.hr; kontakt@index.hr ovaj email:

Događaj koji se po nalogu bande lopovske nije dogodio.

Šute i oni koji su samo dan prije napisali ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjestaj-za-bruxelles-upitna-sloboda...

Šuti i politička oligarhija koja je tobožnja oporba Jadranki Kosor i njenim terijerima Karamarku, Mladenu Bajiću i ostalim marionetama s državnog proračuna.

Upravo zato što se šuti, a šuti se zato što su politička oligargija, interesne skupine i pripadnici mafije koja ima vlast u državi naredili hrvatskim medijima da nesmiju pisati istinu o stanju u državi, o političkom istupu kritčara vlasti, pa makar se radilo i o banalnom slučaju u kojoj je ministar policije po nalogu Jadranke Kosor spriječio održavanje konferencije za medije, a svi znamo da primitivna vladajuća bagra čvrsto vjeruje da se događaji o kojima se po nalogu bande lopovske nije izvjestila hrvatska javnost, nije dogodio.

http://pollitika.com/sa-gorega-na-jos-gore
http://pollitika.com/informativni-razgovor-pljuska-demokraciji-na-markov...
http://www.virovitica.net/tot-kako-su-me-gubernatorica-jaca-i-terijer-ka...
http://pollitika.com/vezi-konja-gdje-ti-gazda-kaze-ili-kako-su-me-gubern...
http://www.virovitica.net/arhiv2/kategorija.asp?ID=56

Kolega neoprogressivan je između ostaloga napisao "U reakciji nadleznih se ocituje njihovo politicko razumijevanje demokracije, i demokratskih sloboda. Naime, uprezanje drzavnog sigurnosnog aparata, i nadleznih organa, za nesto benigno i tako skromno, kao sto je konferencija za novinare od strane kukljice, koji zapravo i nije neka prijetnja ustavnom , ali pravnom poretku, NB specijalno i oko pravne regulacije odrzavanja prosvjeda na markovom trgu, je zapravo smijesno.

U tome i lezi sav jad ove drzave, i ljudi joj na celu."

Treba li tome dodati da je bada lopovska sve svoje deficite zahvaljuje upravo i podrci onih koji su im svojoj šutnjom utirali put na današnje funkcije i položaje, priestolje na kojem bi im mnogi diktatori pozavidjeli, jer je Hrvatska unikatna država na svijetu u kojoj je mafija, a ne narod, dobio državu.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Koji je poučak?

Zanimljivo kako je jedan drugi prosvjednik (http://pollitika.com/izjava-uhapsenog-prosvjednika-dubravko-krcmarek), naoružan križom, krunicom i bršljanom, zadobio veliku medijsku pažnju.

Zašto je tome tako - kako trenuta vlast procjenjuje "pravu" opasnost?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

dobro!

"Pri ulasku u policijski auto policajac mi je ljubazno otvorio vrata i prije nego ih je zatvorio upita me, imam li i nosim li sa sobom opasnih stvari. Imam, imam odgovorio sam mu, imam riječi koje sam spreman javno iznijeti u javnost."

ni križ, ni krunica - samo bolna istina..

Tko je glasao

eh, poučak :)

Ajmo biti iskreni pa reći da je tom istom nositelju križa to bio cca 20-ti nastup zaredom... a da mu brat nije snimao - i jedna totalno slučajno prisutna snimateljica rtl-a - od medijske pažnje bi dobio nula. Bratovljeva snimka bi se vrtila par dana po fejsu na par grupa i to je to.

Šteta što se kukljica nije sjetio pa pozvao nekog prijatelja da ga snima - to bi imalo 100x jači medijski učinak - ipak.

Tko je glasao

Same zablude,

cijenjeni kolega @kukljica,

narod kaže, žbir je žbir, a pametan žbir je dobar svim vlastima.

O "maloumnici" kako kažete ne bih trošio riječi.

Pozdrav,
Molotov

Tko je glasao

Vidis Kukljica

u tome i je sav jad cijele ove kosor/karamarko banana republike.

Uz sav duzni respekt i bez namjere da omalovazavam tvoju akciju, koju zapravo podrzavam i cijenim, jer civilne hrabrosti bas i nema u u ovoj republici, zelim istaknuti sljedece:

U reakciji nadleznih se ocituje njihovo politicko razumijevanje demokracije, i demokratskih sloboda.

Naime, uprezanje drzavnog sigurnosnog aparata, i nadleznih organa, za nesto benigno i tako skromno, kao sto je konferencija za novinare od strane kukljice, koji zapravo i nije neka prijetnja ustavnom , ali pravnom poretku, NB specijalno i oko pravne regulacije odrzavanja prosvjeda na markovom trgu, je zapravo smijesno.

U tome i lezi sav jad ove drzave, i ljudi joj na celu.

Da si isao bilo gdje, u nekoj pravoj demokraciji i normalnoj drzavi, sa normalnim politicarima i organima javnog reda i mira, niti bi te tko sto upitao, niti bi te tko igdje odveo, niti bi bilo problema, a i pitanje je koliko bi se novinara odazvalo na tvoj poziv.

Ovako nasi ex-UDBAsi i na hladno pusu, jer su na to navikli, jer drukcije ne poznaju, ali i zato jer znaju da njihova volja ne odgovara volji naroda, jer nemaju niti legitimaciju samih sebe u svojim ocima. to je tuzna istina.

Tko je glasao

Još jedan dokaz da je HDZ

Još jedan dokaz da je HDZ stranka koja primjenjuje Boljševićke metode i kao takovu ju treba kazniti..

Tko je glasao

"Ono što je posebno žalosno

"Ono što je posebno žalosno je da ni takozvana oporba koja je o svemu bila obaviještena nije reagirala. Ili je to dokaz da Hrvatska nema oporbu, već samo političke profitere i klimavce koji pušu u istu tikvu "

Baš vidi moj zadnji dnevnik

Tko je glasao

@Papar vidio i dao plus. No

@Papar vidio i dao plus. No moram ti skrenuti pozornost na jednu bolnu činjenicu, a to je da u hrvatskoj nema medija koji ne jede ovoj bandi lopovskoj iz ruke.

Upravo zbog toga je karcinom kojeg poznajemo pod nazivom "hrvatske parlamentarne stranke" u toj mjeri metastazirao Markovim trgom.

Sve one institucije koje bi trebala biti u službi općeg dobra i zajednice, tj. vladavine prava također jedu ovoj bandi lopovskoj iz ruke.

U Hrvatskoj nema učinkovite kontrole kako političkog kupleraja, tako ni rada institucija i zbog toga gubernatorica Jaca vlada državom uz pomoč 79 ruku preživjela glasovanje o povjerenju http://www.hrvatska-rijec.com/2010/10/vlada-jadranke-kosor-prezivjela-gl...

Upravo se je tada moglo vidjeti koliko je duboka sprega mita, kriminala i korupije koja svoj začetak i srž ima upravo u saboru http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=92021&tx_ttnews...

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Nema legalnog načina za dokidanje oligopola

Kuki, ne podržavam individualne predstave bez obzira na motiv. Jaca ne vlada državom koliko god to nekome suludo zvučalo i ako misliš da je u pitanju samo 79 ruku blago naivno se varaš. U pitanju je oligopol čiji je osnovni alat dominacije -"izbori" i "referendum". Misliš li recimo da će se valutna klauzula ukinuti dolaskom "Iblera" kod "Marka"!

http://www.novossti.com/2011/05/grbic-smeta-zbog-istrage-o-slobodnoj-dal...

Tko je glasao

Na žalost ni dolaskom

Na žalost ni dolaskom Ibleraša na Markov trg ništa se neće promijeniti, znam da je nemoguće i ne demokratski ali bilo bi najbolje za sve nas kad na skorim izborima HDZ-SDP ne bi imali prava sudjelovati nego bi ih trebalo poslati na hlađenje s tim da bi se večina hladila u Remetincu..

Tko je glasao

Jebiga :)

Jedini način kako da održiš konferenciju za tisak na Markovom trgu u ovoj državi je da dođeš par kila teži opremljen sa http://www.defender-consulting.com/images/defender_suicide_belt.jpg

Sad ne znam hoćeš li ćeš moći iznijet 4 do 6 kila više povrh 130.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci