Tagovi

Vesna Teršelić i strano obavještajno podzemlje odlučili – Lozančić ostaje ravnatelj SOA-e

egzorcyzm 07a

Tko je Vesna Teršelić? Tko ili što Vesni Teršelić daje pravo da dekretom propisuje koga će predsjednica RH, izabrana voljom naroda, postaviti ili ostaviti za ravnatelja Središnje obavještajne agencije RH?

Hrvatski je narod odahnuo, CMS – jedna od mnogobrojnih Teršelićkinih paravojnih i obavještajnih udruga-organizacija odlučila je da Lozančić ostaje ravnatelj SOA-e.

Hrvatska i hrvatski narod imaju se pravo još malo buniti, ali odluka je donesena, na najvišem mestu, i odluka je konačna!!!

S obzirom na konačnu odluku gubernatora Hrvatske Vesne Teršelić mi Hrvati imamo jedino pravo jedno kraće vrijeme ukazivati na idiot stručnjake, maloumne preplaćene kolumniste, novinare sa pamćenjem zlatne ribice i karakterom hijene.

Vratimo se 4 godine unazad:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Josipovic-i-Milanovic-smijenili-...

Naslov ovog članka glasi:

Josipović i Milanović smijenili šefa Ureda VNS-a, iako tvrde da "kršenja zakona nije bilo"

Uz prigodno blebetanje fraza i floskula, Josipović i Milanović sprovedoše svoju političku odluku i smijeniše Miševića.

Jedino još valja citirati dio teksta da se shvati sva apsurdnost smjene i sve licemjerje oko političke smjene:

"Na ponovljeno novinarsko pitanje zašto je smijenjen Mišević, Josipović je odgovorio kako upravo razlika između dosadašnjih i sadašnjeg izvješća govori o tome da nadzor nije rađen dovoljno efikasno, odnosno da nije davao sve one podatke koji se sad pojavljuju."

Banalno, glupo, objašnjenje s kojim se može zadovoljiti jedino prosječan tzv. ljevičarski kolumnist idiot i prosječan glasač ovih licemjera.

Jedina istina je da je smjena politička i točka.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović također ima puno pravo, uz suglasnost premijera, naravno, smijeniti ravnatelja SOA-e i postaviti osobu za koju smatra da je najbolji kandidat za tako zahtjevnu funkciju.

Predsjednici Kolindi opravdanje je (ako je uopće potrebno opravdavati se Teršelićki, Pusićki, Nikoliću, Šešelju, Milanoviću...) i što je Lozančić definitivno napravio tešku grešku u koracima snimajući predsjednicu, a da je nije obavijestio. Što je ipak čin koji se niti može opravdati, niti se smije ignorirati, osobito stoga što isti Lozančić nije snimao svoga šefa dok je dilao dokumente iz ureda predsjednika i zaposlio državnog neprijatelja broj jedan, koji kvazi znanstveno dokazuje tezu o nelegalnosti i neligitimnosti Hrvatske države i o Hrvatima kao naciji koja nema pravo na svoju državu - jer nisu Srbi!!!

Dakle, po kojem zakonu Milanović i Josipović imaju pravo smjeniti ravnatelja SOA-e kad i kako hoće i postaviti svoga povjerenika, a Hrvatska i Hrvatska predsjednica to isto pravo nemaju???

Pošten čovjek, inteligentan, razuman, obrazovan, karakteran, legalist... može zaključiti samo jedno; predsjednica Kolinda, uz suglasnost premijera Oreškovića, ima isto pravo smjeniti ravnatelja SOA-e kao što su to pravo imali Josipović i Milanović, politički, te postaviti osobu od najvišeg povjerenja!!!

To je isto radio i Mesić, koji je malo duže lomio Sanadera i slomio ga.

Ovom temom zabavljaju se svi Milanovićevi plaćenici, od poluinteligentnih novinarčića, kolumnista, instant stručnjaka za sigurnost, čeka se još mišljenje Severine Kojić, Soraje, modnog pacova koji je upravo na safari photoshop putovanju, Danijele i Elle Dvornik, Mime Simić, onog đankija iz neradničke fronte i četničkog vojvode Nikolića.

Svi ovi nounar-kolumnisti "uvaženi" stručnjaci traže razloge, urote, kuju teorije zavjere, iznose svoje veleuvaženo mišljenje, te iznose popise "strahovitih posljedica" koje bi ova smjena mogla imati, ne treba ni spominjati da su te "strahovite posljedice" intimne želje njihovog bolesnog uma.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koristi svoje pravo i dužnost da radi najbolje što može na korist građana RH!!!

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović učinila je isto što i svi njeni prethodnici!!!

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima potpuno pravo osjećati nepovjerenje prema ravnatelju SOA-e nakon njegove igre sa snimanjem, a i s obzirom na to "tko ga je" i na koji način postavio!!!

Ali ne!!!

STOP!!! Zaurla Vesna Teršelić!!!

Hrvatska nema pravo postavljati ravnatelja SOA-e, ukaza nama bijednicima gubernatorica V. Teršelić!!!

Fantastična je vijest da smo napokon otkrili pravu moć i funkciju Vesne Teršelić.

Mnogi Teršelićku vide samo kao jednu od mnogih parazita koji osnivaju tisuću udruga sa zvučnim imenima poput Centar za mirovne studije, mada taj Centar samo i jedino širi mržnju i nikad, ali baš nikad nije niti jednim svojim djelom potakao bilo kakav mir. Ili Documentu u kojoj nema mjesta za Hrvatsku pobijenu djecu, pogrešna krvna zrnca se ne računaju u Documenti...

No Teršelićka skida masku i otpušta sve kočnice u slučaju SOA – Lozančić.

Pitate se što Vesna Teršelić ima sa pravom predsjednice da imenuje ravnatelja Sigurnosno obavještajne agencije RH???

I ja se pitam, a trebao bi se upitati i novi ravnatelj SOA-e, prije nego bude kasno!

Vesna Teršelić ima neshvatljivo nesrazmjernu moć u odnosu na ono što o njoj znamo, tu moć svakako se mora istražiti i povezati konce do onih koji joj daju uputstva, a ne se jednog dana čuditi jezivim posljedicama njenog djelovanja.

Gospodine Lozančiću, ne poznajem Vas, ne znam jeste li vjerni Hrvatskoj ili Josipoviću kojemu su savjetnici bili oni koji ne priznaju Hrvatima pravo na postojanje, ili Milanoviću kojemu je Hrvatska slučajna država, koju iz dna duše mrzi i kojoj ne samo da prijeti paklom nego taj pakao svaki dan potpiruje, no znam da ste pogriješili prema instituciji predsjednika/ce RH, a to sad znate i Vi.

Znam i da kad bih ja bio na Vašem mjestu i kad bi odluka o mom ostanku na mjestu ravnatelja SOA-e ovisila o naređenju jedne notorne (sa nesrazmjernom i strahovito opasnom mračnom moći i nelegalnim, protuzakonitim djelovanjem) Vesne Teršelić, da bih smjesta dao ostavku i otišao uzgajati ovce ili krumpire, jer bih znao da je u pozadini nešto stravično i smrtonosno za Hrvatsku, a da ni sam ne znam što! Iako ja znam, a znate li Vi dobro razmislite.

Kad jedna toliko opskurna osoba kao Vesna Teršelić odbaci masku i pokaže svoju moć nad čitavim narodom vrijeme je za ozbiljno promišljanje što nam nosi budućnost!

"Tko i sam sebe smatra za sužnja, taj se nemari čuditi ako ga i drugi takovim scene. Tko nije svoj, taj je svačii, jer od njega nestoji, čiji će biti. Tko se i hotice za sužnja izdaje, taj nema pravo tužiti se, što ide od ruke do ruke, - što mienja gospodare." A. Starčević

------------------------------------------------------------------------------------------------
Tko je Vesna Teršelić? Tko ili što Vesni Teršelić daje pravo da dekretom propisuje koga će predsjednica RH, izabrana voljom naroda, postaviti ili ostaviti za ravnatelja Središnje obavještajne agencije RH?

Vrijeme je da se otkrije tko i što stoji iza kontinuiranoga rada Teršelićke i pomagača na konstantnom prljavom i neosnovanom ponižavanju i uništavanju ugleda, a u konačnici i na doslovnom uništavanju Republike Hrvatske.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Komentari

Nužno je istražiti i tokove novca prema udrugama

Ministar kulture treba prekinuti državne potpore organizacijama koje rade protiv opstojnosti i suvereniteta Hrvatske.

Izgleda da je Hasangegović na takvom putu.
Vidljivo je to iz nevjerojatne količine mržnje kulturnjaških i udrugaških parazita, vrijeđanja, glumatanja na prosvjedima, te aktiviranja međunarodnih moralizatora (koji su npr. negirali genocid u Srebrenici, te fašizam Draže Mihailovića) u osudi "fašizma" koji se usuđuje parazitima uskraćivati novac.

Nužno je istražiti i tokove novca prema udrugama, jer je to pitanje nacionalne sigurnosti Hrvatske.

Tko je glasao

Da

ona je naručila zuroffa..jer je ona matrijarhat..i sad bi nas taj jebivjetar trebao zastrašiti....

Takvima oko njenog kruga sastavljenog od bivših KOS-ovaca odgovara samo i jedino politika sklona nekom regionalnom ujedivanju.. a kultura u Hrvatskoj mora se rashrvatiti i regionalizirati...

mladež nam se mora po svaku cijenu odgajati anacionalno...

naravno..od toga se živi i mi to moramo plaćati...

No dobro...uglavnom puše i pušit će sve više....

Korov...pošto nije baš tako loše ..korov se ne mora iščupati zajedno s korijenom...ali ga svakako treba prestati zalijevati...i povremeno nagaziti nogom...

sve dobro...

Tko je glasao

Ona je naručila puno toga

I previše. I na naš račun!!!

Vrijeme je da se otkrije tko je Vesna Teršelić, tko su joj pomoćnici i kako je moguće da konstantno i neprekidno radi na uništenju RH bez ikakvih sankcija?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Narod valjda treba šutjeti, zažmiriti i isključiti svoje sinapse

@laganini, Vesna je dobila odličje RH za osobite "zasluge"(preko (zlo)rada Documente).

Što su te "zasluge" znaju ONI.

A narod RH valjda treba šutjeti, zažmiriti i isključiti svoje sinapse.

http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/DRUSTVO/TKO-JE-KOPINIC-A-TKO-V...

http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/dr-dalma-kalodjera-je-li-ve...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci