Tagovi

Uz svakog uspješnog muškarca stoji i uspješna žena (brez nje ništa)

Čitam, evo, da imamo bogataša sasvim solidan broj. Prema našim vrlim, nazovi-medijima, to je pozitivan podatak s kojim se treba ponositi. A kako se tu u rvackoj postaje bogataš, nije neka tajna: treba se nać u pravo vrijeme na pravoj strani (u pravoj stranci), biti dovoljno uvjerljiv kako ćeš bezpogovorno služiti partiji, državi, crkvi, zavisno od trenutnih okolnosti, i prije svega biti pokvareni kurvin sin cijepljen od svakog morala, etike i sličnih besmislica. Naglašavam da je ovo moje mišljenje, i dozvoljavam da ima i jedan broj ljudi koji su se obogatili poštenim radom i svojim idejama (recimo oko 2%), ali opet su morali spretno balansirati u bespućima rvacke politike da bi sačuvali svoj kapital.
Za potvrdu ovih mojih državohulnih teza navodim samo imena brojnih kutla, gucića, radića, šarinića, valentića, gregurića, čermaka, pašalića... i jačih kalibara, mudrinića, todorića, keruma, rajiča... Da ne bi mislili da prozivam samo adz-jce, ima tu i „lijevih“, fižulića, vojkovića, granića (onog što mu kosa naopako raste, letričar ko i ja), jamba, ali boga mi i linića, čačića i – josipovića, bog da mi dušu prosti :).
Sva je ta bratija iskoristila zakone (ili rupe u njima) koje je napravio meštar svih pravničkih lopovluka seks sa kvačicom uz pomoć svojih plaćenika sokola, smrdelja i sličnih pravnih eksperata, pa je sve legalno, od jacina stana, tuđmijeve vile, pa do orešarova kamenoloma i svih kutlinih uspješnih firmi.
Samo da podsjetim na tipa koji je sve prodao u kanadi i došao nam donijeti blagostanje sa svojim patentom na gaćama, dobio puste kredite koje ko zna treba li uopće vraćati, napravio pustu štetu u rvackim cestama, televiziji, te na kraju počinio, po mom mišljenju, zajedno sa škegrom, veleizdaju uvaljujući zlatnu koku t-com nijemcima, a sve u cilju osobnog bogaćenja. I sad nam mudruje ko šef nekakvog HUP-a sa onim bogobojaznim, prosvjetiteljskim lišcem. A da držimo do sebe, otperjao bi u kanadu nazad samo sa onim patentom na gaćama kojeg je navodno plemenito donirao rvackoj.
Ili ono što nazivaju mravak-pokajnik, koji prizna krivicu i sjedne u terenac od 200. 000 ojera koji je poštenim radom zaradio za totalnu štetu napravljenu hep-u.
A s druge strane imamo linića, satra se čovjek od spašavanja nas od sebe samih, pa preko vikenda skokne na odmor u – monte karlo, heh. A di su dionice kroacija banke g. liniću? Nisu li one pomogle da se tako „efikasno“ uspjevaš odmarat ( sam sam zakinut tu za oko 7000 DM tadašnjih, pa me svrbi, hehe, nisam ja letica ili josipović da ih uspijem izvući na mig da će sve otić u božju mater).
I tako to ide u našoj krvlju izborenoj a šaptom (financijski) paloj domovini, no ima jedan poseban fenomen koji mi upada u oči, a to je uspješnost dama naših vrlih muževa na vlasti ( molim ženski dio pollitike da me ne napada odmah, ja žene obožavam).
Počnimo od početka sa našom bakom ankicom i njenom legendarnom izjavom kojom je pokakala mene, moja tri sina, a vjerujem i dosta drugih, kako bi voljela da je više rvatića sposobno kao njeni unučići. Je li ta gospođa ikad završila osnovnu školu, nije mi poznato, ali je bila uspješna voditeljica zaklade za djecu, humanitarka kojoj su i zgradu napravili za njene aktivnosti, itd. itd. Zanima me kakvo je sad financijsko stanje te zaklade.
Ili kćerkica seka/sutjeska, jedna od najsposobnijih menađerica 90-tih (misis 10 ili 20%, nije ni bitno).
Pa onda dolazi na vlast preminuli „odlučno možda“, te njegove dame postaju iznenada jako važne, sposobne, nezamjenljive (jedna ode u ustavni sud po ekspresnom postupku, druga postade šefica razminiranja i još nekih humanitarnih aktivnosti i tako to).
Onda preokret, pa sankijeva dama postade najznačajniji arheolog u rvata, čak se i škola u kojoj nema nijednog učenika kompletno obnovila da bi njeni kopači imali gdje spavat, zna se ko je određiva prioritet gdje će se i tko će istraživat nalazišta, itd. A najvjernija primadona (kud ivo tud i ja) oktroirana za premijera kad je drivi dopi*zdilo (ovako ili onako).
No tradicija se nastavlja. Trenutno pratimo nagli uspon mlade lepotice koja se odaziva na milanović, žena je praktično nezamenljiva u promociji ovoga i onoga, uz svesrdnu pomoć naših ljigavo-ulizičkih medija. Reka je brada (mesić) onomadne, otvoriš paštetu, a milanovićka u njoj :). Koja li je slijedeća uspješnica, da mi je znat. I da, baš me zanima jel se za ove nadasve plemenite djelatnosti ovih dama zalijepi i koja kuna?
E, jesmo mi rvati smišan neki narod.

Komentari

Tko je glasao

Patent na gaćama

Molim Vas nemojte napadati čovjeka s "patentom na gaćama" (Vaše riječi).

Znate li Vi kako je teško živjeti s mjesečnom plaćom od 183.400 kuna ? Koliko se čovjek mora žrtvovati da bi mogao živjeti s tom mizernom plaćom ?

Zbog toga ga molim Vas nemojte više napadati, imajte razumjevanja, imajte milosti !?

Ivica Mudrinić ima plaću od 183.400 kuna

Tko je glasao

pa

ja sam samo opisao kako se ovdje postajalo "uspješan poduzetnik" i što bi trebalo napravit da se malo izvučemo iz gabule. a s obzirom na krize, recesije i to, mislim da mu sad plaćica ima broj 2 kao prvi, sa istim brojem cifri :)
profesor

Tko je glasao

gabula

Ja sam u svom prvom tekstu ovdje napisao što bi se trebalo učiniti da izađemo iz gabule, ali to ima šanse da prođe kao i pahulja u paklu, ako radi ničega drugog onda zbog toga što bi tom uspješnom poduzetniku plaća pala na samo 5 znamenaka.

Demokratske države su ustavno podijeljene na dvije suprostavljene frakcije, onu koja glasa i onu koja kupuje glasove :)

Bilo bi dobro da netko napiše hladni analitički tekst u kojemu bi bile napisane prednosti sadašnjeg oblika demokracije nad diktaturom i obratno pa da se pokrene malo vatrenija rasprava ?

Tko je glasao

gospođa ministarka = uspješno biračko tijelo

Ovdje su se problemi dugo akumulirali. Društva su lobotomirana nacionalističkim ideologijama iz devedesetih koje se sada opet povampiruju. Iluzorno je očekivati da će društva koja su nastala na zločinima početi normalno da funkcioniraju.
http://tacno.net/Novost.aspx?id=19819

Tko je glasao

a iza svakog velikana stoji

a iza svakog velikana stoji dobra i razumna zena!

"""Kuca i imanje nasljedjuje se od otaca, a dar od Boga je dobra i razumna zena""""(Biblija - Mudre izreke Salomona, sina Davidova, kralja izraelskog)

Tko je glasao

iskusio

u životu, hvala na pitanju. doduše, nisam neki velikan, ali ovi dar od Boga me zapao :)
profesor

Tko je glasao

onda si zaista sretan

onda si zaista sretan covjek,
i budi Mu zahvalan!

Tko je glasao

do propasti

@profesor
I Marija Terezija imala je veliku moć sve dok nije rekla da je najljepši vidik plafon. Zapravo koliko se god zakonite dame trudile i gradile moć svojim mužekima uvijek se pojavi neka nova Monika Levinski, Marylin Monroe, Jovanka, Jadranka, i nešto pođe u krivom smjeru.

Tko je glasao

Nismo Mi Hrvati smišan narod

Nismo Mi Hrvati smišan narod, kao što je M.Smoje pisao, jer ispod tog srviranog humora i smijeha, je bila lako vidljiva narav Splićana, Hrvata. Mi smo samo hendikepiran narod koji ne može s leđi skinuti one koji kao pijavice sišu krv Hrvata. Teško nam je uzeti batinu i lupit se po leđima, da bi se riješili nametnika.

Tko je glasao

ooo...

ja ipak mislim da smo nadasve smišan narod, sa smišnom vlasti, još smišnijim pravosuđem, odvjetništvom i svim ostalim. danas sam se ponovo uvjerio u to gledajuć show na dalekovidnici pod radnim naslovom rvacki premijer proti rvacke države :). pa u kojoj bi to državi moglo bit da premijer javno nekoliko puta ponavlja kako ga je glavni državni odvjetnik, kojega je on postavio, mitio umjetničkim slikama i donosio mu ih u kuću, pa mu ih nakon abdikacije, zaplijenio. hahaha. je li to ta glasovita trodioba vlasti, neovisno sudstvo, pravna država i slične trice i kučine? ili je to lopovska dioba, ja tebi, ti meni?
i di je ta policija, pa već su u dva i po trebali kucati u bajića i provjeriti ima li istine u tome. ja mislim da oni trebaju reagirati i na anonimne prijave, a kamo li na ovakve optužbe izrečene javno pred milijun ljudi.
e tek spika kako odvjetnici ovakve klase (bogami, i cijene) rade pro bono. smililo im se kako proganjaju nevina čovjeka, hehe. još samo humanista hanžeković fali koji sirotinju istjeruje iz staništa za tv-pretplatu. ccc. pa mi smo svjetski vic moj prijatelju.
profesor

Tko je glasao

Ne vidim ispravan zaključak

Profesore, dobro ste naveli primjere što se događa u državi, ali zaključak da "smo smišan narod" ne stoji. Mi smo narod/građani pod tlakom režima. A Bajić i Sanader su dva posvađana predstavnika režima. I koliko je onih koji su nosili slike Sanaderu, a nisu nikad spomenuti, niti neće.

Tko je glasao

ppetra bogati jes' to ti s

ppetra bogati jes' to ti s fantomkom na glavi?

Tko je glasao

nije

@Rebel
Nije bogme.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci