Tagovi

Usputna crtica o bahatosti...

Koliko smo se navikli na svekoliku bahatost naših javnih službenika tako je često uzimamo zdravo za gotovo. Tako je Sanaderov bezobrazan ispad prema jadnom gradonačelniku Siska za sad izgleda prošao prema onoj staroj "ujeo vuk magare"...
Ispade u Saboru koji su van granica normalne i pristojne komunikacije sad ne bi bilo uputno popisivati da se ne sruši server.

No, ajde, ako ćemo Sanaderu tolerirat malo tipične splitske bahatosti, ako ćemo tolerirati i malo povišenije tonove i slobodnije izjave u Saboru, jer nas, iskreno rečeno, zabavljaju, možemo li tražiti barem malo obične ljudske pristojnosti?

Naime, govorim o jednoj stvari koja je vjerojatno ostala prilično nezapažena, a dogodila se prije par dana u Dnevniku HRT-a. Gledao sam dnevnik s pola pažnje i načuo da Čačić nešto govori, okrenem se a kad ono - tip sa sunčanim naočalama govori u kameru!!! Nemam pojma šta je pričao i nemam pojma zašto me to toliko uzrujalo, ali stvarno mi je tlak skočio kroz plafon i prvi poriv mi je bio da mu opsujem sve po spisku... Pa ne znam, meni je to skoro kao da je golim dupetom mahao pred kamerom. Mislim, mogao je lagano i žvakat čačkalicu u kutu ustiju ili čistit nokte i pljuckat sa strane.
A i predsjednica stranke mu, draga naša Vesna, često ima prepotentni gard profesorice koja s visoka i gotovo uvijek s olovkom u rukama maše i objašnjava osnove priglupom puku.

Očito da HNS-ovci još ne kuže osnove medijskih nastupa kao što i podcjenjuju utjecaj iracionalnih kriterija na glasačke odluke. Evo, recimo ja ne bih sad glasao za Radimira premijera pa da je ne znam kakav političar od formata. Jer mi se pokazao kao ono što vjerojatno u biti i je - sirova bahata seljačina koja gledateljstvo ne poštiva niti toliko da skine te jebene naočale sa face dok im se obraća.

Komentari

Ajde sta zajebavas? Ko da

Ajde sta zajebavas?

Ko da si ikada i pomislio da bi glaso za Cacica. ;-)

Tko je glasao

Posipam se pepelom, a sebi u

Posipam se pepelom, a sebi u obranu samo imam dodati ovaj mali citat iz teksta "...Gledao sam dnevnik s pola pažnje..." i eto iz nepažnje krivo optužio čovjeka za bahatost. Oprosti Radimire :D Oprostite čitatelji :D

Tko je glasao

Bio je na operaciji, tj.

Bio je na operaciji, tj. korekciji vida. Slažem se, takvo ponašanje svakome smeta, kada netko javno nastupa i govori sa tamnim naočalama. Ako čovjeku nemožeš pogledati u oči, imaš i nesvjesno osjećaj da on laže.
Inače mnogi političari kod nas često nose tamne naočale. Sjetimo se i jednog koji je uvijek nosio naočale. Osim naočala, jedini u Evropi nakon WW2 se stalno prešetavao u generalskim uniformama...

Tko je glasao

Iako znam da nije bilo

Iako znam da nije bilo zlonamjerno, vidis kako smo skloni politicarima keljit etikete i kad ih ide i kad ih ne ide. Trazimo s jedne strane principijelnost, istinu i provjeravanje cinjenica, a tako lako naletimo i sami to ne cinimo.

Tko je glasao

bojim se ja da je iskustvo u

bojim se ja da je iskustvo u posljednjih xy godina takvo da nitko više ozbiljno niti ne razmatra drugačiju situaciju jer je toliko nevjerojatna

Tko je glasao

A ako je tomu tako, jesu li

A ako je tomu tako, jesu li uopće promjene moguće? Iskustva su prečesto ograničavajuća, ali (da parafraziram Einsteina) teski problemi na koje nailazimo ne mogu biti riješeni na istom nivou razmišljanja na kojem su bili kada su nastali.

Tko je glasao

Bio je na laserskoj

Bio je na laserskoj korekciji dioptrije i ne smije oči izlagati jakom svijetlu, što reflektori definitivno jesu. Još je skidao naočale jer mu je bilo neugodno tako govoriti, pa si je produžio oporavak za nekoliko dana.

Tko je glasao

whatever, koliko sam uspio

whatever,
koliko sam uspio preko naslova pročitati, čačić je bio na operaciji očiju i zbog toga neko vrijeme mora nositi naočale

p.s. ja sam također zapazio istu stvar

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci