Tagovi

USKOK istražuje Bandića (oko 12,000 puta)

Ekskluzivno novi broj Nacionala donosi vijest da "USKOK istražuje Bandića".

Iz povjerljivih i neimenovanih izvora saznajemo da se M.B. sprema uhititi M.B. Detaljno se objašnjava od kud im informacije, o kojoj vrsti informacije se radi, odnosno jasno je da je postupak pri kraju i da će sad, samo što nije, M.B. uhititi M.B.

Zanimalo me malo više o tome da ne moram na kiosk pa sam odguglao „USKOK istražuje Bandića“.

A Google mi je ponudio 12.000 rezultata ( u međuvremenu je dok sam pisao blog taj broj iz minute u minutu rastao) u kojima se pojavljuje „USKOK istražuje Bandića“.
Rezultati se pojavljuju svako malo proteklih pet godina. U svima je poznato zašto M.B. istražuje M.B., koje točno dokumente M.B. ima, koliko je težak kriminal i naravno sve je spremno da M.B. uhiti M.B.

Evo malog pregleda:

1.12.2006.

Bajić je od Zagreba zatražio dokumentaciju o svim izravnim pogodbama. Sumnjivih pogodbi ima 113, a odnose se na najskuplje poslove. Uključujući i zgradu u kojoj je Bandić kupio stan.

25.4.2008.

Nakon otkrića da je Milan Bandić omogućio prijateljima zaradu od 16 milijuna eura, i USKOK, kao i velik dio javnosti, zanima odgovor na pitanje: je li slučajno to što je Darko Turopoljac, gradonačelnikov prijatelj koji mu je pretprošle subote javno donio kovčege sa 150.000 kuna, od resničkih starosjedilaca otkupljivao oranice po 18 do 36 eura za kvadrat, a onda ih, nakon što je Grad te parcele urbanizirao, nudio na prodaju po 230 eura za kvadrat?

24.3.2009.

Prema informacijama iz USKOK-a, obrađuje se i nekoliko zamjena s tvrtkom Munisom koji vodi Gordana Rožić i tvrtka je kćer GIP Pionira, Geoprojektom i Zagrebgradnjom, Ivana i Branka Vojnovića, Malim ulaganjima i Karantenom iz afere Krašograd, Saxumom Vlade Leke i mnogim drugim tvrtkama s kojima je mijenjana zemlja.

14.12.2010.

Istražiteljima je naloženo da provjere dokumentaciju u 13 slučajeva, a riječ je o urbanističkim planovima uređenja u kojima su i laiku vidljive promjene kojima se išlo na ruku investitorima.

....
....
....

I tako već pet godina mediji iz povjerljivih izvora poručuju da će M.B. uhititi M.B. U međuvremenu je M.B. pobijedio na izborima za gradonačelinka, bio u drugom krugu predsjedničkih izbora itd...spizdio 50 milja kuna samo medijima na zakup oglasnog prostora...ovima koji svako malo pišu da će M.B. uhititi M.B.

M.B. će na kraju završiti u zatvoru. Ovaj kurvin sin M.B. Je li i vi mislite tako?

Komentari

Dajte najte

institucije novopravedne države rade svoj posao neprikosnoveno novopravednički pa molim da se smanje suvišne tenzije...
Ipak je MB prijatelj RO koji je prijatelj sa ZM i MB te (ne)posredno vezan uz IS prijatelja TK. Tata sustava kojim se hrane je VŠ s kojim prijateljuje i DL.
Dakle nema straha za boljitak svih, a ne samo njih...
Pretjerujete.
Još bute na kraju završili u loncu :)

Provinciopolis

Tko je glasao
Tko je glasao

Čita se Pollitika.

I kurvin sin će pročitati.

Tko je glasao
Tko je glasao

@Papar Širiš temu, dobro je...

I sam se često pitam tko drži atomski kišobran Milanu Bandiću?? Ivo Josipović, u ovom slučaju, SIGURNO NE!
Ali, i taj zagrebački SDP, i Skupština grada... da Bandića ne mogu pritisnuti da podnese ostavku i raspisati nove izbore za gradonačelnika!??

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Odgovor je jednostavan

@LJRW
Ljubo to ti je jednostavno. SDP sa istomišljenicima drže Bandića. Ne što ga žele već iz meni shvatljivog straha. Zašto? Opozicija u GS (gradskoj skupštrini) pristala bi uz njihov prijedlog za raspisivanje izbora, ali ne samo za gradonačelnika već i za novi saziv GS.
SDP više nije tako samouvjeren i ne vjeruje da može dobiti večinu u GS kao sada. A postoji
velika mogućnost da ne prođu dobro na izborima. Dobro znaš izgubiti Zagreb na lokalnim izborima znači samoubojstvo uoči parlamentarnih izbora. Na kraju ispada da pozicija i opozicija u Gradskoj skupštini štite Bandića iz straha. Čekaju ishod istraga i parlamentarnih izbora.

Tko je glasao

Odgovor možda jest jednostavan

ali je grozan. Dakle još 2006. godine su imali kompletirano zbog čega bi M.B. trebao uhititi M.B. Dakle očito je da je M.B. po diktatu omogućio da M.B. nastavi krasti. Odnosno da postoji više centara odakle se upravlja i sa M.B. i sa M.B. A cijela stvar se još pored svega toga još i javno prezentira pa se M.B. još i medijski reketari. Kolika je tu lova od 2006. morla biti opljačkana da bi se svi namirili da M.B. ne uhapsi M.B. Kažem vam da je M.B. kurvin sin.

Tko je glasao

oba, obadva M.B. će pasti u

oba, obadva M.B. će pasti u Remetinec

Tko je glasao

Ali će ostati,

svi ostali inicijal koji generiraju nove inicijale, do beskonaćnosti. A Remetinec ima limitirane kapacitete.

Tko je glasao

Dupli MB

Evo i Premijerka je posjetila Goli otok.
.Možda i tu pronađe zamjenske kapacitete za Remetinac,
Čak bi se zatvorenici godišnje mogli izmjenjivat.
Ono kao godišnji odmor.
A imamo još dovoljno bivših živih kako čuvara tako i upravitelja Golog.
Iskustva koliko hočeš, A bandita još i više ne onih političkih ali zato onih koji su se politikom poslužili za ubojstvo Hrvatske u svim državnim segmentima tako i za generacijske pljačke živih i budučih naraštaja.

Nadam se da su oni koji su bili tamo sa gubernatoricoom dobro razgledali cijeli kompleks.

Tko je glasao

Goli

bi bio i ekonomičniji jer bi se zimi manje trošilo na grijanje, obzirom na ugodnu mediteransku klimu. Također, u okolnom akvatoriju bi se uvijek našlo nešto ribe za zdravu, a besplatnu prehranu zatvorenika. A ima mogućnosti i za radnu terapiju (drobljenje kamena), kao poznato učinkovit način preodgoja i socijalizacije lopova.

Tko je glasao

ova posljednjo "otkrice"

ova posljednjo "otkrice" granici sa zdravim razumom .. ja sam se bas dobro nasmijala kad sam procitala kako su najednom, i slucajno "otkrili" malverzaciju..

mislim da je to vec gadljivo..

kad napisu kako su do informacije o precjenjenom zemljistu dosli zato sto ga je X-firma prodavala zbog financijskih teskoca, i to "rutinskom kontrolom porezne uprave"

pa stvarno, oni nas smatraju idiotima..

a za onih 100 istraga od prije.. ma ne da mi se.. papar bas dobro da si bar malo pobrajao tih "istraga" jer to sa bandicem i istragama.. je pljuvanje po svima nama.. tu i tam neka uzleti, i nista dalje od novinskog natpisa.. Ne razumijem zasto uopce pisu o tome?

Ako ga ne zele uloviti, nek bar prestanu od nas raditi budale glupim clancima kao ovaj danasnji o "pronadenoj malverzaciji rutinskom kontrolom porezne uprave"

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

u ovoj državi novinari rade umjesto svih službi

zašto bi netko uopće nekoga istraživao, samo bi se idila urušila ... dosta je da bace bombicu novinarima, ovi pišu šta pišu, a uskok ekipa (i ne samo ona) uskoči na cjelodnevne pauze svaki dan - pa zato i dobivaju plaće.

Tko je glasao

kad-tad, ali bit će već

kad-tad, ali bit će već prekasno.
ostaje nejasno zašto se ne dobivaju bitke na mikro-razinama (od galjufove preko varšavske do cijene vrtića).
kriminal mjerljiv novcem koji se slije u džepove točno određenih pojedinaca je novac ukraden od svih nas, bilo kroz porezno opterećenje bilo kroz neostvarene projekte jer je lova razbucana, ali ne smije se umanjivati važnost "malih stvari" koje se mogu i moraju postizati i bez djelovanja uskoka.
ono što je najmaliciozniji marketing je marketing koji uvjeri građane da je sve uzalud ako M. B. ne bude uhićen.

..............................................................................................
Get your facts first, then you can distort them as you please.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci