Tagovi

Uhićen prosvjednik u Savskoj 666

Prije nekoliko dana, najplaćeniji saborski zastupnik, Hrvat, slagavši poput istinskog domoljuba rekao je da slijedi deložacija branitelja koji već 100 i kusur dana nelegalno ali sdp-ovski tolerantno i hdz-ovski nonšalantno đabalebare u Savskoj. Naravno, na ovu sirovu laž nasjeli su samo oni s kojima su se dogovorili: izvanredna konferencija za novinstvo, i Đuro G. i Josip K., spremni pasti za domovinu kao i 1991. (Đuro je obećao dostaviti i svoj ratni put, da se vidi gdje je bio, ali još nije...sad će), ili pak na Blajburgu 1945., svejedno im, poručiše ovoj po jebenoj demokraciji izabranoj šugavoj projugoslovenskoj, udbaško-filosrpsko-homofilično-antikatoličkoj vladi, nek samo tuku, nek probaju provoditi zakon, jer - prema odgojnim metodama u nas prihvaćenim - 'ja sam je pravio, ja ću joj i suditi'.

Kamere se jedva ugasiše, kad li javiše da se neki autobusi pale, to jest njih točno 150 kreće iz Dalmacije. Pa da vidimo tko će koga. Naravno, nit' je tko pokušao provoditi zakon, nit' su Dalmatinci nakanili u Zagreb. Ali, na laži smo valjda do sada i navikli.

Želim ovdje reći sasvim jasno: podržavam sve prosvjednike, koji imaju za što i zbog čega prosvjedovati. To je ustavom zagarantirano pravo. Još točnije, svi mi imamo pravo prosvjedovati, pa makar razloga i ne imali, odnosno ne bili uopznati s njim za vrijeme prosvjeda, kao i ovi iz Savske. Ali ne podržavam nikoga tko krši zakone u bilo kojem obujmu, pa radilo se o Anti Paveliću, Josipu Brozu Titu, Mladenu Naletiliću Tuti, Vojislavu Šešelju, ubojicama obitelji Zec, ubojicama tisuća hrvatskih civila, lopovima i kriminalcima s Kolindine inauguracije itd. Tko je kriv treba odgovarati.

Ali, što je previše previše je...

Danas je izvjesni Marko Grahovac prosvjedovao cijelih 30 minuta, također u Savskoj, nasuprot šatoru, držeći u rukama natpis: Ja imam PTSP od nerada; Posao ili kalašnjikov; Karamarko, odi doma. Ne trebamo se praviti mutavi, natpisi se odnose na skupinu branitelja koji prosvjeduju u Savskoj.

Čestitam Marku na hrabrosti. Treba imati hrabrosti reći svoju misao u lice brojnijima i jačima od sebe. Ovdje se radi o čistoj građanskoj hrabrosti. Ali, vjerujem da je također riječ i o očaju. Stvarni problemi su u pitanju. Nezaposlenost je tolika da bi se ona trebala naći u ustavu, jer je trajna nezaposlenost ionako u temelju ove države.

Hrvatska policijo, srami se! Uhićenjem ovoga čovjeka pokazala si da si jugoslavenska policija, da si jugonostalgičarska policija, kao što su pravi jugonostaligičari i ovi koji 'lade jaja u šatoru. Definiram jugonostalgičara kao osobu koja teži uspostaviti sustav koji krši zakone, narušava ljudska prava, teži korupciji, simoniji, nepotizmu, namještenim natječajima, podržava kriminalne organizacije itd...

U savskoj 66 bio je prosvjed. Taj prosvjed trajao je pola sata. Ugušila ga je policija represivnim nastupom prema nemoćnom pojedincu.

U Savskoj 666 bilo je preseravanje. Traje i sada.

Komentari

Hrabar kao smeđi dabar

"...Čestitam Marku na hrabrosti. Treba imati hrabrosti reći svoju misao u lice brojnijima i jačima od sebe. Ovdje se radi o čistoj građanskoj hrabrosti..."

Ajel'? :-)

MARKO GRAHOVAC PROGOVORIO ZA JUTARNJI: Dao bih život za Milanovića i Matića, iz inata ću u SDP!

Iz inata... prije nisam, keve mi :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Karamarko klonirao

Karamarko klonirao Šlogara.

Jednom sam ovdje napisao da će Karamarko, ako ikada dobije vlast, državu voditi jednako kao što je i riješio ubojstvo Ivane Hodak.

Tko je ono zapalio Reistag?

Tko je glasao

Marko Pasuljević

I tebe sam sit, ka-faa-noo...

Grahovac nakon pijane noći: Učlanit ću se u SDP, ako me prime

...ode ja u Esdepee :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ide u SDP: Da mi netko sada

Ide u SDP:

Da mi netko sada ponudi posao, ne bih ga prihvatio da ne ispadne da sam to napravio zbog sebe', poručuje Grahovac, a nezaposlen je dvije godine.

Tko je glasao

sdp bolji

papar

da mu netko ponudi posao,
možda bi morao raditi
ako uđe u sdp
neće morati radit

luka

Tko je glasao

dvostruki kriteriji

još jednom su se pokauzali dvostruki kriteriji koji vladaju u 'LIjepoj našoj' - ono što je Perudozvoljeni nije Ivi. čovjek koji je mirno prosvjedova je maknut sa strane policije, dok u isto vrijeme se dozvoljava ilegalan prosvje i prijetnje koje povremeno dolaze iz šatora na adresi Savska 66. kad smo već Savske 66 bila sam im u posjeti. poznanik kojeg dugo nisma vidjela je bio među prosvjednicima i otišla sam ih posjetiit. usput sam bila puna ideje kao bi se prosvjed roditelja djece s potrebama i invaliditetom spojio s njihovim. na sreću da je većina roditelja odbila moj prijedlog. kažem na sreću jer ono što sam vidjela tamo. a i čula me je okrenulo za 180 stupnjeva. koliko god sam prije podžavala prosvjed dijela branitelja u Savskoj 66 toliko ga sada ne podržavam . kako nije bilo medija nije bilo Klemma ni Đure Glogoškog ni drugih 100% invalida - OK oni )osim Klemma)su u kolicima i baš nije ugodno biti nosn stop na jednom mjestu u njima. bilo je ih je nelkoliko u uniformama. kako je bio topao dan bili su pretežno vani. šator je lijepo grijena, a u šatoru iza je kuhinja u kojoj se kuha ju topli obroci. ima i piva i plinskih boca i drva. čula sam kako se neki dogovaraju za dežurstvo -jednom je isteklo, jedna nije mogao doći, a jedna je naglo morao ićoi doma. govorilo se je o spavanju u hostelima. pitam se tko sve to plaća
u isto vrijeme se kod mene na poslu govori o tome kako će plaća ići a možda i neće ići dole. čitam u medijima kako se mladi iseljavaju vani, čitma kako volonteri iz gunje traže pomoć jer su police s hranom prazne a narod je gladan .
kako mogu podržati jedna prosvjed u kojem grupa branitelja želi maknuti ministra Matića čiji se grijeh sastoji u tome što je dobar dio novca koji se je prije velikodušno dijelio nekim braniteljskim udrugama, podijelio braniteljskim zadrugama. prava na koje se poziva grupa iz Savske 66 su bila smanjena za vrijem dvije prošle vlade - Sanader i Kosor i zašto se onda nisu bunili, ako zbilja misle na sve branitelje.

w. ;)

Tko je glasao

Iskreno, čudi me da ti je to uopće palo na pamet

Naime, od prvog je dana jasno da je, pored očigledne namjere uvođenja destabilizacije i skretanja kursa udesno, što je ujedno i primarni cilj, braniteljima šatordžijama primarni cilj u kamen uklesati svoje ionako ogromne privilegije, a ucjenama ih još i povećati. Zbog toga ih je toliko i uznemirila sramežljiva nakana da i civilni ratni invalidi dobiju pinku, jer je kesa kratka, pa je problem preraspodjele očit.

Inače, prema posve laičkim odokativnim procjenama, ako uzmemo u obzir kompleksnu logistiku ovih višemjesečnih prosvjeda, potrošnju struje, angažiranost svakodnevnih marica, snaga sigurnosti, medicinskih dežurstava, posebne ambulante, šteta zbog blokade prometa itd itd, ovaj prosvjed košta zajednicu najmanje 100.000 kuna DNEVNO, što bi brat bratu iznosilo cca 100 MILIJUNA kuna direktne štete i troška koje su do sad ovi "branitelji" izazvali.

Retorički - koliko bi se za 100 milijuna kuna moglo financirati novih radnih mjesta, koliko sati logopeda, psihologa, terapijskog jahanja, terapijskih pasa, asistenata u nastavi ili malih udruga koje se bave olakšavanjem života djece s posebnim potrebama?

Ovi su štetočine u svakom racionalnom smislu!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Platit ćete tvoji

30 milijardi ratne odštete za spaljivanje trećine zemlje, istjerivanje pola milijuna Hrvata, i ubijanje 30 000 Hrvata samo zato što su Hrvati, a onda ćemo dalje pričati.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Koji to moji

Ljiganini Buddhaletino, ja već četvrt stoljeća plaćam kretene tvoje vrste i zajedno s mnogim drugima pun mi vas je k.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Biguzačo krkanko

Vjeruj mi da je i nama vas pun k. i više od toga. Pun nam je k. plaćanja vašeg parazitiranja i smišljanja zla.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Sad znamo zbog čega su toliko

Sad znamo zbog čega su toliko forsirali onaj seksualni odgoj.

Tko je glasao
Tko je glasao

jal

boltek,

to se na hrvatskom zove

luka

Tko je glasao

Kao i obično, Babić miješa

Kao i obično, Babić miješa svoje želje sa stvarnošću :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ako već proglašavaš smrt,

Ako već proglašavaš smrt, onda si to trebao s pravim datumom:
Danom napada na Darka Pajičića:
pollitika Neovisni, ali ne i neutralni

ili uhićenjem četvero mladih u Splitu pri lijepljenju plakata o Crvenome predsjedniku!

Tko je glasao

RH se vratila iz Crvene kome, a umiru eutanazatori RH

Ali, Hrvatska nije umrla, nego se vratila iz crvene kome, a umrijet će oni koji su joj davali medikamente za eutanaziju. Oni koji forsiraju okupiranje RH preko Occupy koji umjesto napada na vlast, napadaju druge prosvjednike.

Umire Regija, i žestoko se trza u samrtničkoj agoniji, ne bi li sa sobom povukla i nešto onih koji su tu bolest pobijedili!

Tko je glasao

kao prvo taj redikul nije prosvjednik

Jer nije zadovoljio osnovne uvjete prosvjeda, tj. na krivoj je adresi i krivima se obraca, kreten je samo obicni provokator. Provokatori su obicno uvodnici u sukobe sto im i sam naziv govori, pa autora pozivam da pokaze svoju gradjansku hrabrost te se slijedeci put pridruzi kretenu, uz nadu da ce ce vas biti sve vise tako da se to rijesi jedanput kako spada.

Tko je glasao

idemo pila naopako

grozno, gadno, ODVRATNO, a i glupo. Pa počnimo..

Taj odvratni snob Zoran Milanović i onaj podstanar Ninoslava Pavića kojem država oprašta stotine miliona poreza, orjunaš Ranko Ostojić...posve neopravdano i nepotrebno hapse kao u nacrnja jugokomunistička vremena mirnog čovjeka koji protestira u javnosti jer nema posla... koga je taj mladić uznemirio SUBNOROVCE koji piknikuju ispred Ministarstva SUBNORA..

ma zašto, ali ZAŠTO je Marko Grahovac uhapšen i priveden u stanicu milicije...da li su se komunisti uplašili da bi moglo doći do kakvih nereda..izazvanih takvom provokacijom..pa iste išli prevenirati iz razlog

e da se ne bi neredi proširili i u prostorije zgrade ispred koje prosvjeduju..pa
da ne bi bilo razbijenog inventara, a možda i koja glavurda u toj zgradi...

Eto... sad vi koji ste mi dolje dali minuse, udjelite pluseve.

a sad ozbiljno.. policija postupa između ostalog i...preventivno.

Prema načelu oportuniteta..ili svrhe.Bolje spriječiti nego liječiti.

Prema načelu legaliteta, zakonitosti...čovjek je na javnom mjestu vikao i galamio i time remetio javni red i mir.

Priveden je u postaju radi prekršajne obrade..da se s istim u miru porazgovara. Pušten. Prekršajni sud će odlučiti.

Spriječeni si iniceidenti za koje ne znamo s kakvim posljedicama...i u što bi se to pretvorilo.

Iako mnogi u sebi potiho, a i manje prikriveno...žele da padne krv...na policiji je da to spriječi.

Pored toga...ne manje važno...najavljen je prolaz predsjednice države.

Odjel koji se brine za sigurnost štićenih osoba ne može si dopustiti da štićenu osobu uvede u gužvu...bilo kakvu gužvu..

jer iz gužve može svašta ispasti... Njihovo nije da misle...nego da odrade...

To su policajci zanatski odradili po ps-u, čak humano...a o struci se ne pita političare. Pogotovo ne Pollitičare , hehe

sve dobro...

Tko je glasao

e, sd si ga usra pajdo

@drvosjek
Prosim još nekoliko objašnjenja.
- Samo su šatoraši i stožeraši ugrožena vrsta u Hrvatskoj. Svima ostalima je bajno.
- Samo oni smiju tražiti da uđu u Ustav i zabetoniraju svoje povlastice.
- Ulaskom u Ustav nitko više ne može pitati gdje si kada i kako nastradao.
- Ulaskom u Ustav oni ne moraju slijediti, nezaposlenost, glad, i uzdići se iznad svog naroda koji nema drugog izbora..
- Tko kaže riječ protiv šatorđija iz savske taj je protivnik, izdajica, treba ga progoniti.
- Ne podsjeća te ovo hapšenje na 1971. Kad su SUBNOROVCI ( ondašnji šatoraši) tvrdili kao i ovi sada su jedini branitelji tekovina revolucije a ne tam neki studoši.
- I ova "Milicija" kako ste ju do jučer zvali ( kad je na vlsati SDP) sada vam čisti pute.
I sad mi na kraju reci koja je razlika između onih od 1945. i ovih u Savskoj.
Nema je . I jedni i drugi borili su se da narodu bude bolje.
Kaj si se i ti za to tukel?

Tko je glasao

- Ne podsjeća te ovo hapšenje

- Ne podsjeća te ovo hapšenje na 1971. Kad su SUBNOROVCI ( ondašnji šatoraši) tvrdili kao i ovi sada su jedini branitelji tekovina revolucije a ne tam neki studoši.

Lupetanje. Tip je uhićen zbog onog što je činio, narušavao javni red i mir bezveznom vikom i svađom s prolaznicima, a ne zbog "prosvjeda". Kakve sveze imaju branitelji s nezaposlenima? Nikakve. Tip nije bio prosvjednik, nego provokator koji je poslan pred šator sa zadatkom da dobije batina, pa da Ostojić ima izgovor pozvati Matićeve Srbe specijalce iz podruma. Ili tako nekako... ček' da pitam tvog pajdu Feniksa.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

vikom?

One dvije koje viču na klinca su duplo glasnije bile od njega... Uopće nije na strani ulice gdje je šator...

Zadatkom da dobije batine? Želiš reći da su invalidi domovinskog rata primitivne seljačine koje bi na iznošenje vlastitog mišljenja reagirale nasiljem?

Tko je glasao

Predomišljanje i policijske nedoumice

Prerano si pohvalio policiju.
Ranko misli drugačije i evo kaznit će policajce-staviti ih pod nadzor:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ostojic-nema-prijave-protiv-grahovca-...

Ovdje je opet mislio drugačije. i priveo je četvero mladih u Splitu:
http://narod.hr/hrvatska/cetvero-mladih-uhiceno-u-splitu-zbog-ljepljenja...

Jadni ti hrvatski policajci. Kako da znaju kada privoditi- jednom ih stavlja pod nadzor zbog policijskoga postupanja, a drugi puta zbog nepostupanja, pa opet jednom moraju štititi ugled Predsjednika, a drugi puta ne, jer više nije isti predsjednik.

Previše je to složeno za policiju: znati svaki puta što će se "Ranku" svidjeti, a što ne. Bolje im je da proučavaju njegovo raspoloženje, nego pravila policijskoga postupanja.

Ovdje je policajac debelo pretjerao s postupanjem, ali očito je ministru baš to bilo po volji!
http://pollitika.com/darko-pajcic-zrtva-quotantifasistaquot-u-opereti-qu...

Tko je glasao

Jebeš ministra Petra

nisam ja njega pohvalio nego ljudstvo koje je postupalo i njihovog dežurnog šefa u postaji koji im je ...zasigurno...zapovjedio da postupe kako su postupili..

Sad će unutarnja kontrola utvrditi da dečki nisu prekršili ps , a što se protiv dečka neće podnijeti prijava..pa ni ne mora..dovoljno ga je upozoriti.........

-ako prekršaj nije izazvao štetnu posljedicu
-ako je počinjen iz neznanja
-ako mu je prvi put
-ako je banalan

kumulativno

Osoba - izgrednik može se i usmeno upozoriti da će svojim ponašanjem...ako ne prestane..prekršiti propis...

poslije upozorenja..ukoliko nastavi osobi se zapovjedi da prestane s nedopuštenim protupravnim ponašanjem..ukoliko se ogluši..privodi ga se..ukoliko pruža otpor ..primjeni se primjerena sila..

sve razmjerno potrebi tako da se primjeni najblaža ali efikasna mjera u cilju sprječavanja narušavanja javnog reda i mira-- u ovom slučaju--

zanat kao i svaki drugi, profesija kao i svaka druga..ima svoja pravila..

Ako je sve učinjeno po ps-u , ne bojim se za dečke...

primjer: slučaj pijanog Bandića..suspendirali dečka ( isto esdepeovci)...poslije ga vratili i platili mu kao da je radio..

sve dobro...

Tko je glasao

bivši policajče...

... ono, imaš li srca? morala?

Neki zbunjeni dječarac stane sa gaćama na štapu - na javnu površinu svog grada... i ima tri natpisa na komadiću papira A4. Vrijeđa s natpisom "Karamarko, idi doma!"

I na njega se obruši... grupa zakonski nelegalnih prosvjednika.

Znaš li ti koja muda (ili ne-mozak) treba imati za tako nešto. Dečko se nije zbunio na vrijeđanje (iako se vidi da su mu otkucaji srca podivljali). Nije reagirao na "idi u Vukovar", gdje si bio 91-e i slična sranja.

Koliki šupak moraš biti kao policajac da ne vidiš nelegalan šator koji stoji tamo 3-4 mjeseca... ali zato vidiš ovog uplašenog dječarca...

Zaštitili su ga? Od koga? Od predivnih prosvjednika-branitelja koji se bore za naš dignitet? Žestoki policajci, svaka im čast. Heroji.

Tko je glasao

...zbunjeni dječarac...

...zbunjeni dječarac... Dečko... uplašenog dječarca...

Koje dirljivo suosjećanje za sirotog prosvjednika, inače zbunjenog nevinog dječarca, pravu nenaoružanu nejač u strahu od krvožednih šatordžija u invalidskim kolicima. Suzica mi kanula, ej :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Numerologija

u strahu od krvožednih šatordžija u invalidskim kolicima.
Nakon što obrišeš suzice, a budući da si tako dobro informiran o svemu, onda nam sigurno možeš reći broj "šatordžija u invalidskim kolicima" koji se trenutno tamo nalaze, samo jedan obični broj ne bi trebalo biti preteško, jelte?

leddevet

Tko je glasao

Ti k'o Tenor, misliš da sam

Ti k'o Tenor, misliš da sam svemoguć. Moram te razočarati :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Muholovac

Moram te razočarati da me nisi razočarao i upravo sam takav odgovor očekivao. Jednostavno hvataš u mutnom i stalno ispuštaš dezinformacije u dobroj desničarskoj maniri.

Nego deder nazovi centralu i pitaj ih za pomoć oko mojeg pitanja da napokon vidimo koliko je tamo HRVI-ja u kolicima na koje se vi domoljupci tako svesrdno pozivate. Svakako ne vjerujem da Karamarkova OZNA to ne može prebrojati.

leddevet

Tko je glasao

što misliš

da nezaposleni branitelji koje su s 1200 Kn skrbi prebacili Milanki na socijalu na 800 Kn s tim da na to nemaju pravo ukoliko imaju komadić neke djedovine...........

- nemaju pravo prosvjedovati..

Dok se pare lopatama bacaju kojekakvim Teršelićkama, Iskoracima i Kontrama..dok se EPH-u oprašta porez... i sl...

HRVI I-skupine i branitelji koji nisu srećom postali invalidi ..su zajedno..kao u rovu ili Oluji.

Okupite i vi "svoje" branitelje...one što ih je Josipović pokušavao izjednačiti s partizanima.

sve dobro...

Tko je glasao

a da se dogovorite sa samim sobom?

Na početku ste svi tvrdili - prosvjedi nemaju veze s materijalnim pravima - riječ je o dignitetu, riječ je o Matiću.

A onda na svaku kritiku prosvjeda odgovarate sa "1200 na 800 kn", "želiš li se zamijeniti s invalidom bez noge" i slične luzerske spike.

p.s. U svakom punijem tramvaju koji prođe Savskom ima više branitelja negoli ih je u šatoru, stoga te fore o "zajedništvu kao u rovu" zakači mačku o rep. Ostali branitelji moraju raditi kako bi ekipa u šatorašu dobivali svoja materijalna prava... a na ovaj način će sigurno pomoći dignitetu, super im je uspio glavni cilj prosvjeda.

Tko je glasao

postoji strategija i taktika @zapi

primarni i sekundarni ciljevi...

Primjer..

Josipović koji je oktroirao Freda Matića je popušio izbore. Josipović je budalastom i naivnom Zoksu podmetnuo nekoliko kukavičjih jaja.

Josipović je koliko vidimo. popušio..

Razotkriveni su planovi Teršelićke i ostalih...što se ne bi probilo u javnost uslijed kontrole medija...da nije ..šatora.

To su primarni i duboko politički razlozi.

Ostalo su sekundarni iako se spinom Freda Matića i napadom na Glogoškog fokus pokušava prebaciti na sekundarne razloge.

Ti si ili glup ako to ne kužiš...ili se praviš nevješt... Što bi rekli tamo daleko
preko Drine "Praviš se toša".

sve dobro...

Tko je glasao

Pravi se nevješt!

Pravi se nevješt!

Tko je glasao

vjerovatno je okružen budalama

pa misli da su i na ovom zborištu...baš svi budale... hehe..

sve dobro...

Tko je glasao

Nisu svi

ali vas nekoliko sigurno jeste. I ne samo budale, već i zlotvori - oni koje rajca samo ona "čim gore, tim bolje" jer jedino u tom ozračju takva plijesan uspijeva.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

kme, kme

ruši ti se bratstvo i jedinstvo regije @Bigi, oš ti to preživit...

sve dobro...

Tko je glasao

Kako joj se rusi jedinstvo

Kako joj se rusi jedinstvo regije? Jedinstvo ujedinjenih balkanskih vukojebina jos nikad nije bilo na ovoj razini. Prvi put u inozemstvo (ili da radje napisem inostranstvo) hrvatske predsjednice, HDZ-ove predsjednicke kandidatkinje je put u Beograd. A prvi put premijra ili predsjednika je uvijek simbolan- ono putuje se u drzavu koja se smatra najvaznijom partnericom tvojoj drzavi. I dok su SDP-ovi premijeri I predsjednici koji su bili kandidati SDP-a uvijek za prvo putovanje izabirali drzave zapadno od Hrvatske (Josipovicevo prvo inozemno putovanje je tako bilo posjet Austriji), HDZ-ovka putuje u Beograd. Retudjmanizacija na djelu. Vruci telefoni na liniji Zagreb-Beograd, saputanja u uho, setnje maglovitim Tikvesom...

Tko je glasao

što zapravo želiš

konkretno reći...ili samo onako pokušavaš piliti naopako

sve dobro...

Tko je glasao

Ako znas citati, onda si

Ako znas citati, onda si mogao procitati da je hrvatskoj predsjednici najvaznija drzava partner Srbija. Ili to ili su je jedino Srbi pozvali u goste...Sto opet ide ruku pod ruku s retudjmanizacijom- Tudjman je isto tako bio dobrodosao jedino u Beogradu. Zapadno od Sutle su od njega bjezali kao vrag od tamjana.. Dakle, nema zime za 'regiju'...

Tko je glasao

Ono što vi čudaci nikad nećete shvatitit je da

mi generalno nismo protiv prijateljskih odnosa sa Srbijom, razmjene kulturnih i svih ostalih dobara, itd. Mi smo protiv toga da se ta dobra doslovno djele, da se pod krinkom zajedništva balkanaca uporno i jedino oštećuje Hrvatska, da se prelazi preko istina i dijeli krivnja iako su samo jedni apsolutni krivci i u svakom su trenutku mogli prestati s krvoprolićem.

Dakle, za Josipovića smo sigurni da bi radio na našu štetu i pro Srbije, a za Kolindu smo i na neviđeno sigurni da neće izdavati i raditi štetu svojoj domovini i narodu.

Stoga mirno spavamo kad Kolinda nešto dogovara ili se druži sa službenim predstavnicima Srbije, a kad to radi Pusićka ili Josipović onda znamo da ćemo krvavo izgubitit.

Nemam iluzije da vi to možete shvatiti. Ustvari, shvaćate vi to jako dobro no vama paše ovaj Pusyć-Josipović sistem pa se pravite blesavi, ili se ne pravite?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne, Yuddha, radi se o jos

Ne, Yuddha, radi se o jos jednoj predizbornoj lazi buduci da je predsjednica u predizbornoj kampanji tvrdila da joj prvi posjet sigurno nece biti Srbija, vec je rekla da ce maknuti hrvatsku vanjsku politiku iz 'regije' i da bi voljela da joj prvi posjet bude posjet njemackom ili americkom predsjedniku.
Prvi posjet premijera ili predsjednika u diplomaciji je simbolican i zbog toga se posjecuje drzavu s kojom drzava ima odlicne i gospodarske i politicke odnose odnose bez nekih vecih nerijesenih problema. Ja inace osobno s posjetom Beogradu nemam nikakvih problema. Medjutim, do tog posjeta kao prvog posjeta (prije toga je sad rekla ce jos posjetiti BiH) je doslo zato sto je nije nitko drugi nigdje pozvao. Da je mogla izbjeci Beograd kao prvi posjet, izbjegla bi ga sigurno. Ali eto, nije. Sto samo pokazuje da predsjednica u kampanji nije imala pojma sto govori.

Tko je glasao

A gle kukac :)

Radi se o tome da ti mrziš i ne prestaješ kmečati i plakati.

A šta da mi radimo, da ti se smilujemo i damo ti lizalicu da ližeš i da se smiriš, jel to hoćeš? :))))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne gubi vrijeme s njim.

Ne gubi vrijeme s njim. Lupeta, izmišlja, a kad dobije natrag, podvije rep i pobjegne.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

pa da

sa Srbijom imamo najviše neriješenih pitanja koje je poželjno riješavati u svijetlu dobrosusjedskih odnosa... pobogu, do jučer smo ratovali i treba graditi odnose na novim...poštenim odnosima..

Nemamo nerješenih pitanja sa Slovenijom i sl. bar ne značajnih...

ove druge kvalifikacije o Tuđmanu i dr. ne slažem se...ali tvoje pravo je da recikliraš " tko nas bre zavadi " fore iz Ferala.

sve dobro...

Tko je glasao

Martin, Ko te nebi znal,

Martin,

Ko te nebi znal, skupo bi te platil.

Tko je glasao

Uf, jes' dosadan. 'Aloo,

Uf, jes' dosadan. 'Aloo, Karo, jes' to ti Marko? Ma neć' tebe, ne volim Mes'ćeve pikzibnere, daj mi Vasu, on je bar onjušjo baruta. 'Alo, Vaso, deder mi prebroj' motorizirane tamo. 'Aj, čekam, brže to malo... da? Kol'ko? Ne, ne trebaju mi oni bez ruku i nogu, samo kolica. Da..? Fala, aj' bog. E, ček'. Ne zaborav' šta smos' dogovor'li za sutra, ak' Zoka opet pošalje kog', ono, Erceg, Grahovac, Margetić, peta kolona i to. Šta? Neće imat' muda? Ma znam, al' za svaki slučaj... :-)

"Domoljublje na četiri kotača... s pogonom na klerofašizam"

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Goebbels iz slavonske ravni

Eto što dobijemo kad nadrifiškal pokuša biti duhovit, čak je Škoro duhovitiji.
No da se ne mučimo tvojim migoljenjem od jednog tako jednostavnog pitanja mogu zaključiti da po običaju si proizveo samo još jedan ljigavi komentar bez ikakve i najmanje namjere da izneseš ikakvu činjenicu.

leddevet

Tko je glasao

ma dobro @zap

ti samo zastupaš politiku " ili mi ili oni" i ja te razumijem

Freda Matića je tamo instalirao Josipović..došao je od njega..gdje je bio savjetnik... Josipović je popušio..izgubila je njegova politika..izdajnička politika..

""
Neki zbunjeni dječarac stane sa gaćama na štapu - na javnu površinu svog grada... i ima tri natpisa na komadiću papira A4. Vrijeđa s natpisom "Karamarko, idi doma!" """

Dečko je "zbunjen" kako kažeš. Ako je htio reći Karamarku da ide doma..trebao je pred sjedištem HDZ-a, ako hoće posao- kod Miranda Mrsića,

---što će mu kalaš kojeg traži, hehe ...obični provokator ..probni balon..jer se nastoji narod podjeliti što više i što jače...

ova nesposobna vlast nema ništa..osim podijela.. " ili mi ili oni "

Oni ljudi tamo nisu mu krivi ako nema posao...nego političari...branitelji su državu obranili...političari su je zasrali...većina u zadnjih 15 godina.

Upravo zbog srca i morala pišem kako pišem...a ti Bigi i još neki bi rado da padne krv...

sve dobro...

Tko je glasao

ma nego sta

Trebaju mu i sve zelje ispunit , zasto mu odmah nisu dali kalasnjikov kako je zatrazio.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci