Tagovi

učenje vožnje bicikla

prenosi jutarnji

"Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski auto-klub pokrenuli su projekt sigurne vožnje na dva kotača. Učenici petih razreda od sljedeće će školske godine moći izabrati program osposobljavanja za vožnju biciklom kao izborni predmet."

od minidtarstva "cjeloživotnog obrazovanja" nikad dosta gluposti, a naravno tu je i sestra hak, ma uvijek je bilo da učenici do četvrtog razreda nauče voziti bicikl, do osmog da nauče plivati itd.

ma što rade te agencije, koliko ih je, ovakvi programi su glupost, naime, učenici trebaju stjecati svijest o prometu, ali vožnja bicikla tek od petog razreda je destrukcija mozga tih mladih genijalaca.

činimi se što kasnije u školi, duži radni staž.

ovakve teme su itekako ozbiljne, ovo mi je spontana reakcija, ali znam da nisam građevinac iz dnevnika gospodina cerovca, ili iz moga komentara

Tagovi

Komentari

Učenici petih razreda od

Učenici petih razreda od sljedeće će školske godine moći izabrati program osposobljavanja za vožnju biciklom kao izborni predmet."

Ova rečenica gotovo sve govori o tom njihovom programu.

Tko je glasao

Ne kuzim najbolje ovo za

Ne kuzim najbolje ovo za gradjevinca,ali i oni voze bicikl puno prije 5-tog razreda.Ustvari ja bih ga volio vidjeti tko nezna voziti bicikl do tada.Jedino logicno je da ovi iz Agencije za odgoj i obrazovanje i HAK-a nemaju djece pa neznaju nasu djecu i unuke.Moja unuka od dvije godine vec sama nadje crtani na kompjuteru a do petog razreda ce vjerojatno i auto voziti.Primorcu bih preporucio da sve snage upregne u kompjuterizaciju nasih skola i ucenje stranih jezika od prvog osnovne jer ce djeca bez toga biti poluobrazovani, a ucenje voznje bicikla neka prepusti roditeljima.Civitas,mislim da si izvrsno detektirao problem ,jer je ovo za mene problem, i prvorazredni skandal,da se ministarstvo pored tolikih problema bavi ucenjem voznje bicikla.

Tko je glasao

Ovo o građevincu nisam

Ovo o građevincu nisam skužio ni ja. A htio sam dati bod kad me već spominje. Ali ni to nije išlo. Valjda sam potrošio svoju količinu bodova.

Tko je glasao

asocirao sam na kvalitetnu

asocirao sam na kvalitetnu školu i dobro promišljene programe za razliku od fuša (kao u građevini), sjetimo se nedavnog rušenja vijadukta.

ako se u školi nešto uradi pogrešno, kad tad se moraju greške ispravljati izpočetka

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci