Tagovi

U Europu do 2514

Nas je građane silno obradovala vijest hrvatskih reformatora i pregovarača da su urodili plodom ogromni napori i postignuća na planu ostvarenja svih reformi i ispunjenja svih propisanih mjerila, u skladu s očekivanom dinamikom pregovaračkog procesa i naših napora u približavanju euro-atlantskim integracijama, te u skladu s vjekovnim težnjama našeg naroda. Dakle narod je razgaljen činjenicom da je glavni pregovarač objavio kako će zemlja ući u EU do 2514 godine, što je još svega 506 godina, ali mi nismo nimalo obeshrabreni i to ćemo vrijeme mudro iskoristiti za dovršetak svih preostalih reformi, a najviše dakako očekujemo od reforme pravosuđa, pa predviđamo da ćemo već u prvih 150 godina stati na kraj i tom bolnom čiru našeg društva. Nadalje neizrecivo narodno veselje izaziva i činjenica da će se pitanje korupcije početi ozbiljnije riješavati, iako tom teškom problemu i toj rak rani našeg društva neće biti lako stati na kraj, ali naši nam reformatori obećavaju da će možda i cijelih 506 godina trebati za temeljito iskorjenjivanje te bolesti, ali naš je narod mudar i strpljiv i spreman je platiti i tu cjenu. Narod vjeruje svojim mudrim vođama, pregovaračima i reformatorima i zna da se oni izlažu nadljudskim naporima na ostvarenju naših ciljeva, neki će mutikaše i smutljivci možda zlonamjerno primjetiti da se istim rokovima vesele i mrski nam istočni susjedi, ali mi zanamo koliko je naš narod i naša zajednica uložila napora da se izdigne iz tog balkanskog lonca, pa stoga ne možemo vjerovati onim špekulantima koji nas žele u istom vlaku primiti u civiliziranu zajednicu naroda. Mi smo uvjereni da će naša zemlja biti prepoznata kao lider jugoistočne tranzicijskobalkanske i srednjoeuropkomediteranske Europe, pa kao takva nekoliko dana prije od ostalih biti primljenna u EU. Za to će se uvjeravam vas naši mudri vođe zdušno boriti, i biti će nepopustljivi u obrani svojih stavova, tog kišnog proljeća 2514 godine. Znamo da će se mnogi na ovom putu možda obeshrabriti, da će biti i onih koji će ovakvoj mudroj politici pokušati saplesti noge, zanamo i da mnogi neodlučni misle kako bi mi možda, ipak, ako je to moguće, na neki način, mogli u Europu i ranije, ne , naši u vođe mudri i odlučni i mi ne želimo pošto poto srljati nespremni u veliku zajednicu naroda, naši su reformatori odlučni i nepokolebljivi i nijedna nas provokacija nesmije pokolebati na našem reformskom putu. S toga dragi građani nemojte biti malodušni i ne dangubite ovih 506 godina, brzo će to proći i naša će zvjezdica zasjati na Europskom nebu.

Tagovi

Komentari

Bojim se samo da će do tog

Bojim se samo da će do tog vremena Europu progutati neki od današnjih svjetskih imperija poput Amerike, Rusije ili Kine! Ili možda islamizam?

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

U Europu do 2514 Možda

U Europu do 2514

Možda ćeš ti do 2514. godine, ali ja sam već u EU. A to što imamo nepismene, neobrazovane i ljene građane koji ne znaju raditi pa zbog njih nam cijelo društvo može u EU tek 2514. - nije moj problem i ne brine me...

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

Fizički ja ne znam ni tko

Fizički ja ne znam ni tko si , ni koliko vas je , ni gdje si, ako ti kažeš da si u EU onda ti moram vjerovati, a ako si pak mislio da si duhovno u EU tada ti tkđ. vjerujem jer intelektualno i politički razmišljaš na onaj europski način kako to čini J.M. Le Pen, Heider, Berlusconi, Zmago Jelinčič, i slični, suprotno mojim načelima ali legitimno i zato nema potrebe vrijeđati osjećaje građana, proglašavati ih lijenčugama, jer ti su građani tvoju vlast izabirali u samostalnoj RH 10-ak puta, a jednom su samo omanuli, a ne znam stvarno na šo bi to sličilo da su i tada pobijedili tvoji, ne znam stvarno mi je teško to i zamisliti.

Tko je glasao

Važnije od brzine ulaska

Važnije od brzine ulaska jest da sa naše i sa strane EU sve bude potpuno usklađeno, optimizirano i harmonizirano, da svih 19,6 milijardi paragrafa svira kao najbolja simfonija, tako da ni naše ni EU ni ruske snage ne osjete ni najmanju smetnju dok oru brazde diljem naše domovine i da ih ta glazba nosi i diže (pivo spušta).

Samo tako će svih 16,2 milijarde smislenih i besmislenih točki i potvrda biti zadovoljeno te tako doći do konačne sinteze svih sastavnica i konačne pobjede, uključujući i JOT kontrolu svih procesa te rast svega i zarade od najmanje 20 % godišnje.

Obzirom da je proces uhvatio čvrsti ritam, da o tome ovisi EU i šire a ne samo mi (naše pridruživanje nije samo laboratorij za Balkan nego i Tursku i Ukrajinu i samu EU i šire, vjerojtano i Rusiju), da su svi stalno u svemu i za sve 100 % "za" te da su u vodstvu najbolje i potpuno prekaljene snage, nema ni najmanje sumnje da će tako ići.

Ne samo da skeptici trebaju ostaviti svaku nadu i za tračke skepse, nego nema niti ikakvog razloga za to - sve ide najbolje po svima poznatom i bliskom ritmu rasta paragrafa, potvrda i rekla-kazala, ono u čemu se ama baš sve snage mogu i iskazuju do mile volje, pa se umjesto bilo kakve skepse, analiza te iritantnih kompliciranja i umovanja svi mogu razigrati i izigrati do mile volje.

Let' s go my friend ... !

Tko je glasao

@ap sve Ti je točno jer sva

@ap sve Ti je točno jer sva naša usklađivanja i mlilijarde paragrafa za EU vrijede nula. Hrvatska u EU ulazi po pravilima koje do zadnjeg slova, brojke i zareza diktiraista ista EU a ovo glumatanje kako mi nešto kao odlučujemo i usklađujemo je samo zato da se u RH ponovo ne pojavi "zeleni kader" eeee koji neće pljačkati kleti i tuđe vinske podrume...
P.S. Pretjerivanje? Znam da Ti @ap nisi zaboravio ali neki jesu - jel bio referendum za NATO (u kojeg su se kleli da će biti proveden)?
Jel nije Šeks i još neki poveo raspravu jel kategorija u Ustavu, tj. članak o novim federacijama/konfederacijama
obvezujući i za referendum o ulasku u EU? Jesam li ja samo sanjao ili je to istina?
Pitanje za milijun kuna, tj. pitanje vrijedno kao cijela Hrvatska: Hoće li biti referenduma ZA i PROTIV ulaska u EU?

Tko je glasao

Zašto žuriti? Vlada je u

Zašto žuriti?
Vlada je u petoj brzini ali u krivom smjeru. Zabranjenom smjeru.

Tko je glasao

Na stranicama Vlade

Na stranicama Vlade Fubarstana ( vlada na fubarstanskom = klan) pronašao sam onomad podatak da će oni ući u EU 2087. godine (LINK1, LINK2)...
Šteta bi bila da ne uđemo koju godinu ranije...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci