Tagovi

Tu, oko nas

Zamislimo obitelj: muž, žena i dvoje djece koji doslovce jedva sastavljaju kraj s krajem. I onda suprug odluči kupiti novi skupi auto koji daleko prelazi njihove mogućnosti. I djeca ostanu bez školskog pribora, obuće, odjeće... računi za režije se ne mogu plaćati...
I suprug mrtav - hladan na primjedbe da je običan hohštapler bez imalo odgovornosti odgovori da je to jeftina demagogija i da njemu auto treba. I da su „neki" pred mnogo godina krali i vozili još bolje aute, pa šta ne bi i on (krao i vozio skupe aute).

Što reći o takvom čovjeku?
A da stvar bude još gora tom istom čovjeku puna su usta pravde, slobode, demokracije, jednakosti, poštenja, skromnosti...
Davno, u Splitu na jednom zidu bio je ispisan poznati grafit.
MALO NAS JE; AL SMO G….
Ne znam za sebe, ali na toga koji je kupio auto grafit se sigurno odnosi. Kao i na onoga koji ga brani.
PS: Priča se temelji na istinitim događajima. (nažalost)

Komentari

Misterija je kako si uspio

Misterija je kako si uspio objaviti ovako kratak dnevnik.

Također je misterija kako možemo živjeti u svijetu koji jeste konzervativni liberalni centar i kojeg u svakoj sekundi osobno konzumiramo, a ne možemo prihvatiti kako su oni koje izaberemo baš najuvjerljivi mi, a ne najdrugačiji mi.

Tko je glasao

Vjerujem

(da se temelji na istinitom događaju), zato jer i ja znam za jednu takvu istinitu priču!

... Kad je rasturio obitelj, zajebao do kosti vlastitu ženu i vlastito jedino dijete, i kad je policija konačno pokucala na vrata stana - tada je netragom nestao.....

.... Toplo se nadam da mu je - ma gdje bio - loše u životu.....

Tko je glasao

...

.... gadne su te životne zajednice muškarca i žene... možda je dobro da homoseksualcima želite zabraniti takve stvari.

Tko je glasao

Louis C.K.

.... gadne su te životne zajednice muškarca i žene...
http://www.filmovizija.com/movie/louis-ck-oh-my-god-2013-video_8d463707f...

"Razveden sam već pet godina i to je najbolji period mog života. Biti razveden. Najdraži period mog života. Volim što sam razveden, svaka godina mi je bolja od prethodne, to je jedini period za koji to mogu reći.

Usput, ne želim reći da se ne vjenčavate, ako upoznate nekog, zaljubite se, vjenčajte se... I onda se razvedite jer je to najbolji dio. TO JE NAJBOLJI DIO! Brak je kao faza larve prema istinskoj sreći... koju predstavlja RAZVOD!

Jer se jednostavno opustite i sve je u redu. Razvod je zauvijek. STVARNO JESTE! Brak traje koliko i bračni zavjeti, a razvod kao komad hrastovine vremenom postaje čvršći.

...

Ipak, ako ste u najboljem braku ikada, ostanite u njemu. Onog trena kad se razvedete bit će vam bolje! To je činjenica. Žao mi je, ali je tako. Sve je bolje."

Tko je glasao

Homoseksualci svih zemalja

ujedinite se.

Svaki homoseksualac muškarac ima pravo na brak.... sa ženom.

To što oni žele živjeti u tzv. momačkim stadima je nešto drugo i zašto bi se to trebalo zvati brak kad se zna brak što je.

Imaš ga i sada u Obiteljskom zakonu.

hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci