Tagovi

Tripartitna vlast HDZ-a, MOST-a i SDP-HNS-a napada gradonačelnike Zagreba i Zadra, preko GRIZLI-DORH-a

Tripartitna vlast HDZ-a, MOST-a i SDP-HNS-a napada gradonačelnike Zagreba i Zadra, preko GRIZLI-DORH-a

Da je afera Grizly izrasla iz nekog od HSP-ova, iz HDZ-a, iz Stranke rada i solidarnosti, onda bi DORH hitno podizao optužnice, hapsio i dovodio svjedoke, pokajnike, pa ako treba i pokojnike, kako bi namještao optužnice, ali s Grizlijevcima iz MOST-a, ne samo da se ponaša po onoj „ruka ruku mije“, nego po njihovoj volji podiže optužnice protiv gradonačelnika Kalmete, a priječi optužnice i istrage protiv „poljudskog svastičara“,protiv napadača na B. Marića, protiv specijalnoratovske bojnice protiv RH- N. Obuljen ( 15 minuta Dvora na Uni) i H. Hribara, protiv grizlijevskih medvjedića: B. Petrova, Šprlje i Orepića za Grizli-aferu- aferu nad aferama.

U isto vrijeme MOST-ov Orepić zaštićuje nogometne huligane i poljudskog svastičara blokiranjem pravih istraga, progoni hrvatskog branitelja D. Markuša, zbog pozdrava „Za dom spremni“ , koji još zakonodavno nije kriminaliziran, ali sve antife i udbife rade na tome.

D. Cvitan, koji tolike godine nije podigao niz optužnica za srpske ratne zločine protiv hrvatskih građana, optužnice za rušenja gradova, ubijanja i mučenja civila, za ubojstvo D. Pajčića, za kriminal oko Milanovića i njegova brata, Vrdoljaka i njegove bivše žene, Jakovininih muljanja u ministarstvu poljoprivrede,..., te bilo koga s lijevokomunističke političke scene, koji ne podiže optužnice prema kaznenim prijavama protiv N. Obuljen i HAVC-a , zbog enormnog kriminala u njemu i specijalnoratovske djelatnosti protiv RH, HV i hrvatskih branitelja,..., sada podiže optužnice i za film koji nije bio na natječaju, jer kao nije niti jednom emitiran ( a kako i bi na Radmanoviziji?) samo da bi uspio, po volji Grizlijevskih MOST-ovaca , udaljiti od izbora njihove političke suparnike.

I Cvitan i DORH , a i MOST postupaju točno po otkrivenim dokumentima GRIZLI afere i zajednički koriste pravosuđe i pravosudne postupke , te selektivno i manipulirajuće pokušavaju te političke harange prikazati djelovanjem pravne države.

Tripartitna vlast: MOST, udbifa dio HDZ-a i Kukuriku partneri, kojima smeta sve što nije pod kontrolom njihove tripartitne hobotnice, svim sredstvima napadaju gradonačelnike hrvatskih gradova Zagreba i Zadra, dok MOST , grizlijevskim metodama pokušava zabraniti kandidaturu istih u dogovoru s D. Cvitanom, koji je toliko zla Hrvatima nanio svojim činjenjem, još više nečinjenjem, ali najviše selektivnim činjenjem: dok jednima (MOST-u) oprašta dokazanu aferu nad aferama- GRIZLI aferu, s javno objavljenim dokazima, jer ga isti podmićuju ostankom na položaju , drugima pokušava kriminalizirati sasvim zakonite radnje: poput davanja štandova udruzi UIO za referendum građana o obitelji (dok za isto djelo, ako je primatelj donacije LGBT-kružok, njemu nema ništa nezakonitog). Time Cvitan stvara pravnu nesigurnost kroz montirane optužnice, dvostruke kriterije i politički naručena podizanja/nepodizanja optužnica- čista GRIZLI-metodologija MOST-a i DORH-a.

Jasno je da DORH u sinergiji s GRIZLI- MOST-ovcima koji mu čuvaju poziciju, za uzvrat za nepodizanje optužnice , zbog afere nad aferama – Grizly afere, za koju postoje izravni dokazi o prodaji pravosuđa za točno određene iznose, trgovinu optužnicama, presudama, hapšenjima, medijskim prostorom u NU2, na HRT-u, odrađuje točno po GRIZLY -aferaškim pravilima.

NAPAD na ZAGREB i zagrebačkog gradonačelnika Bandića D. Cvitan uvijek organizira, (po zahtjevima političara koji su frustrirani što ih građani ne biraju za upravljanje Zagrebom ), u vrijeme izbornih kampanja i tako ide na ruku antifama koji sebe uzimaju mjerodavnima za sve: od Cvjetnog trga, preko fontana, Britanskog trga do svih pitanja Zagreba, FFZ,..., DORH i inspekcije stalno nabrijano pušu Bandiću za vratom, dok antife iz raznih područja pokušavaju iskonstruirati kaznena djela od davanja štandova, do gradnje bilo čega u Zagrebu, a medijske hijene nasrću, kao slične im na Trumpa u SAD-u.

Ovaj puta , napad tripartitne bande, uz suradnju s DORH-om pokrenuo je i HDZ-ov Titoljubac A. Mikulić, pokušavajući zagrebačkog gradonačelnika prokazati krivcem što u Zagrebu još ima ulica i trgova s imenom tog europski i svjetski označenog jednog od najvećih zločinaca na svijetu, a upravo je Mikulićeva stranka na vlasti i ima ovlasti eliminirati ime tog masovnog zločinca s hrvatskih ulica i trgova, jednostavnim i kratkim zakonom, a pogotovo zato što bi to bilo u skladu s EU-naputcima i direktivama..

Zašto bi Bandić samoinicijativno mijenjao ime Trga i time politički pogodovao svojim antifa i udbifa suparnicima, kada upravo oni : HDZ, MOST i zadržane antife po ministarstvima, fakultetima, državnim poduzećima i službama vladaju i mogu sve riješiti vrlo jednostavno, oslanjajući se na EU-zahtjeve i na svoju prevlast u Saboru.

Kako A. Mikulića nije stid prokazivati krivim gradonačelnika Zagreba za nemijenjanje imena Trga genocidnog zločinca Tita u Kazališni trg, kada su za to izravno odgovorni HDZ i MOST?

Ne vlada državom Bandićeva stranka nego koalicija udbifa HDZ-a i udbifa MOST-a uz nasljednicu terorističkog SDS-a i sve zaostale kadrove Kukuriku koalicije koje MOST čuva kao da čuva državni pečat. „Krug za trg“ trebao bi prosjedovati na Markovom trgu, jer tamo su glavni i odgovorni što u glavnom gradu RH ime masovnog ubojice Hrvata nije izbrisano s hrvatskih ulica i trgova.

Budući da nam sve protunarodne zakone uvaljuju „usklađivanjem s pravnim tekovinama EU i njihovim direktivama“, što oni, kao vlast , usklađivanjem s tekovinama EU-a i „suočavanjem s prošlošću“, ne donesu Zakon o imenima ulica i trgova u hrvatskim naseljima u kojemu bi zabranili ime za ulice i trgove po imenu jednog od 10 najvećih svjetskih totalitarističkih zločinaca Tita i njegovih ubojica, a i neprijatelja iz devedesetih. Onda bi Bandić to lijepo uskladio sa Zakonom o imenima ulica i trgova u RH-kao što se i radi u pravnoj državi, a i Rijeka i njeni obožavatelji punjača Hudih jama s tijelima Hrvata koje su monstruozno i sadistički poubijali komunistički zločinci, morali bi odraditi po zakonu i ukloniti ime jednoga od 10 najvećih svjetskih zločinaca s ulica i trgova hrvatske Rijeke. Ukoliko ne bi htjeli, bili bi zakonito smijenjeni, zbog protuzakonitog djelovanja.

Mikulić bi, na svoga suparnika za gradonačelnika Zagreba, svaljivao krivnju koju nosi njegov HDZ. Umjesto da se HDZ Partija, koja je sada na vlasti, prva odrekne Tita i komunizma, a ne da ustrajno štiti tekovine njegova zločinaštva, ona optužuje druge za svoja nečinjenja, politički kukavičluk ili (prije baš to ) zaštitu titoizma i komunističkog zločinizma kojega se nikada nisu riješili, nego ga još razvijaju u svojim redovima, a i preko kadrova koje su vratili u HDZ.

Isto se odnosi i na udboidni i šizoidni GRIZLY-MOST koji je kopča za objedinjavanje udbifa iz HDZ-a, MOST-a i SDP-HNS-a koji bi sada, nakon Velike koalicije koju su praktično ostvarili u ministarstvima, Vladi, državnim ustanovama i poduzećima, vladali cijelom RH, te zato zajednički i uz manipuliranje pravosudnim institucijama, policijom, DORH-om, medijskom harangom, žele rušiti legalno i neposredno izabrane gradonačelnike, kako bi sve bilo u rukama te tripartitaške koalicije.

Neka HDZ i MOST donesu taj zakon- imaju većinu, a ne da prozivaju gradonačelnike koji nemaju pravo donošenja takvih zakona, za ono što sami ne žele- odreći se zločinaštva jednoga od najvećih masovnih ubojica na svijetu i izbrisati njegovo ime s ulica i trgova hrvatskih naselja.

Napadi udbifa-HDZ-a, MOST-a, i SDP-HNS- tripartitaške vlasti na gradonačelnike Kalmetu i Bandića, pokazuju nestrpljenje struktura bivše države da zavladaju i tim gradovima.

Bandić se nije dao izvozati od čuvarkuće i počasne straže Tita: udbifa- HDZ-a i GRIZLI-partnera, a time je dokazao da je pravi političar, koji ne nasjeda na neiskreno HDZ-ovo odricanje od Titove ostavštine, te podlo i pokvareno podmetalačko njihovo čuvanje Titovog trga u Zagrebu, gradonačelniku Zagreba, ne bi li ga smijenili i Zagreb prepustili svome partneru iz tripartitne vlasti-SDP-u, ako već sami ne mogu preuzeti Zagreb.

Napade na Kalmetu također odrađuje tripartitna banda, jer žele razbiti domoljubni Zadar i ubaciti ga u mrežu MOST-ovih crvenih paukova i čuvarkuća kukurikaških kadrova, a posebno milicije koju je Ostojić ubacio u Hrvatsku policiju.

MOST bi zakon-terorzmom, montiranim optužnicama, selektivnom primjenom prava, grizli-nagodbom s Cvitanom, kontrolom medija, izbornom agencijom APIS-om, manipulirao hrvatskim pravosuđem u svrhu svoga političkog napredovanja i stvaranja jednopartijskog društva s Velikom koalicijom koju stvaraju zadržavanjem kadrova bivše vlasti.

A evo još jedne Grizli-MOSTove narudžbenice za podizanje optužnice protiv političkog protivnika MOST-a. Kako Grizli MOST-DORH odrađuju:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/uskok-podignuo-optuznicu-protiv-bivseg-h...
A tko kaže da su ispitivanja javnog mišljenja bila nepotrebna. Da su urodila plodom, možda MOST ne bi upropaštavao Hrvatsku svojom tripartitaškom politikom. Da se podsjetimo GRIZLY afere:
http://vijesti.hrt.hr/338035/afera-grizli-nespretan-ugovor-ili-nezakonit...
DORH uopće ne djeluje, a Petrov zaštićuje Cvitanov položaj u DORH-u.
http://www.maxportal.hr/afera-grizli-je-li-slucaj-most-ove-pr-agencije-v...
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/314523/sabor-...
U odnosu na ovu aferu, nedjelo Škaričića, političkog protivnika MOST-a, kojega MOST u suradnji s Cvitanom, preko DORH-a, želi politički odstraniti, je dječji prekršaj, kojega na sudu neće biti lako dokazati, ali MOST-u trebaju političke optužnice protiv njihovih političkih suparnika, te nedjelovanje DORH-a po prijavama protiv MOST-ovaca, zbog Grizly afere nad aferama, te nepotrebnog i nezakonitog otpuštanja u Metkoviću, a zatim zapošljavanja svojih ljudi.
Međutim MOST-ovcima je dovoljno Cvitanu reći i "majke mi, mi smo pošteni, mi nismo ništa krivi" i "ostavit ćemo te na glavnoj funkciji u DORH-u" i nema niti ispitivanja, niti podizanja optužnice.

A jesu li Petrovu bile potrebna ona nezakonita otpuštanja u Metkoviću,za koji je Metković morao, nezakonito otpuštenima, platiti odštete,od 200 000 kn i time je Petrov oštetio Metković 2,5 puta više(200 000 kn za Petrovljeve nezakonite otkaze, a 80 000 kn za ankete), nego Škaričić iz Omiša za ankete? Uz to anketama Škarićić nije ljudima nanio toliko duševnih boli, koliko je Petrov izmučio nezakonito otpuštene ljude i njihove obitelji.

A zašto DORH nije podnio kaznenu prijavu protiv Petrova, zbog nepotrebnih otkaza, kao što sada podiže kaznenu prijavu zbog nepotrebnih anketa?
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-vlade-bozo-petrov-izgu...

Zato što se radi o čistom nepotizmu i podmićivanju s obje strane: sa strane Cvitana nepodizanjem optužnica protiv grizlijevaca iz MOST-a, i zbog nepotrebnog oštećivanja proračuna grada Metkovića (iako su kaznene prijave odavno upućene DORH-u), a sa strane Petrova i MOST-a podmićivanje ostankom na funkciji čovjeka koji je svojim radom/neradom i selektivnim podizanjem političkih optužnica blokirao RH čak i u podizanju optužnica za ratne zločine nad hrvatskim građanima i cijelim gradovima.

Na kraju, da je GRIZLI aferu imala Domoljubna koalicija MOST bi vrištio o potrebi procesuiranja i hapšenja, o pravnoj državi, a ovako samo podmuklo štite čovjeka koji im omogućava da ih se ne progoni i tako zajednički sudjeluju u zloporabi DORH-a za eliminiranje političkih protivnika.

Ako koga treba hitno smijeniti- to je gotovo sve ljude iz DORH-a, jer su oni odgovorni za nepodizanje optužnica za ratne zločine nad Hrvatima u RH te za progone hrvatskih branitelja, za zaštitu komunističkih zločinaca.

Budući traju ofanzive na gradonačelnike, osječki se gradonačelnik odlučio ulizivati jednome iz te bande napadača i predložiti njegovo proglašavanje počasnim građaninom Osijeka, i tako sramotiti svoj grad, preko osobe koja je izjavila ono povijesno zlo : „locirati, uhititi , transferirati“ za generale Gotovinu i Markača, ali i toliko zla napravila RH počevši od njegovog uništavanja Božićnog ustava i spuštanja granice s 50% za dvojezičnost, na 33%, te pokušaja da Srbima da teritorijalnu autonomiju u Istočnoj Slavoniji, pa davanjem dvostrukog prava glasovanja Srbima i smanjivanjem prava iseljenim Hrvatima drastičnim smanjivanjem broja njihovih zastupnika u Saboru. Posljedice vidimo: ne možemo formirati vlast u RH, bez stranke aboliranih terorista, koji i dalje rade protiv RH i s druge strane odbacivanje hrvatskih iseljenika.

Vrkić time sramoti, ne samo Osijek, nego cijelu Slavoniju, ali i Hrvatsku, jer djela tog čovjeka kojega predlaže za počasnog građanina Osijeka, pokazuju da je bio i ostao opasan i štetočinski po Slavoniju, i RH.

A tek onaj moral s kojim je otišao u jednodnevnu mirovinu, kako bi sačuvao svoje materijalne povlaštenosti, te ono dovođenje Sanadera u vrh HDZ-a, a time upropaštavanje te domoljubne stranke i cijele države.

Osijek ga se odavno trebao odreći, kao i RH, a ne ga proglašavati počasnim građaninom. Ako nemaju boljih, bolje da ne predlažu najgore! Valjda mu se Vrkić odužuje za neke poteze, preko leđa grada, kojega sramoti s „locirati, uhititi, transferirati“-kao počasnim građaninom grada Osijeka. Sramotno!

A evo i nasljednice terorističkog SDS-a i u MUP-u. Očito Plenković nastavlja Ostojićevim stopama u izgradnji Milicije u RH i predaji hrvatskog pravosuđa, policije i obrazovanja u srpske ruke:
http://direktno.hr/en/2014/domovina/68375/Dogovor-Plenkovi%C4%87a-i-Pupo...
Još sramotnije!

Komentari

“Za dom” – stari hrvatski

“Za dom” – stari hrvatski usklik koji se prvi put spominje 1684. godine u spjevu, Odiljenje sigetsko, a kojega je napisao Pavao Ritter Vitezović, dovoljno je star da se nikako ne može povezivati sa NDH, koja je stjecajem okolnosti bila na gubitničkoj strani i tako, iako je tisuću puta bila manje zločinačka od Jugoslavije, proglašena zločinačkom.

Ban Josip Jelačić uzvikivao je “Za dom”, vojska je odgovarala “Spremni umrijeti”.

“Za dom i za poglavnika spremni” – koristilo se kao pozdrav za vrijeme NDH.

Za vrijeme Domovinskog rata i herojskog otpora fašističko nacističkoj poremećenoj velikosrpskoj okupaciji hrabri i časni heroji HOS-a koristili su pozdrav “Za dom spremni”.

Jedini mogući i ispravan zaključak: pozdrav “Za dom spremni” Proširena je varijanta pozdrava “Za dom” i skraćena varijanta pozdrava “Za dom, spremni umrijeti”

U NDH su se također koristili ovi stari i prastari pozdravi ili usklici, koji svakako prethode kronološki pozdravu u NDH, sa dodatkom “za poglavnika”, bez “umrijeti”.

Dakle, sasvim je dovoljno dokazano da usklik doista nije izmišljen niti je patentiran kao izum za vrijeme NDH.

No naravno, i dalje se u maniri odricanja prava svakoj državi Hrvatskoj da sama o sebi odlučuje (i da postoji) nacionalistički i nacistički nastrojeni neprijatelji Hrvatske i Hrvata upinju dokazati da Hrvati nemaju pravo na svoj prastari poklik, jer ih podsjeća da država Hrvatska postoji, a i smeta ih jedinstvo hrvatskoga naroda koji je doista spreman umrijeti za svoju državu, što automatizmom znači propast njihovih snova o okupaciji i vladavini nad prelijepom našom domovinom.

Na isti način nasrću na stari hrvatski grb sa prvim bijelim poljem iako ima jako puno starih grbova sa prvim bjelim poljem davno prije NDH, primjerice ovaj grb kraljevine Hrvatske iz 1495 nalazi se u Innsbrucku.

https://s15.postimg.org/58iiybscb/image.jpg

No to ne umiruje velikosrpske nacionaliste, naciste i jugoslavenske fašiste da i dalje kao zombiji nasrću na svaki spomen hrvatske povijesti.

Isti slučaj je bio i sa kunom, no u međuvremenu su se privikli na kune i vole ih kao rođene, mada su, iskreno, jedino one izvorno ustaški proizvod, no to ih više ne sekira i to je je jedino ustaško što vole. Zanimljivo, a meni simpatično, ali da se mene pita ja bih njima davao više grbova i pokliča “Za dom spremni”, a manje ustaških kuna, no ne pita me se.

Ono što je zanimljivo kod velikosrpskih i jugoslavenskih nacionalista, nacista i fašista je neshvatljiva intelektualna podkapacitiranost, odnosno mentalna ograničenost, retardiranost, u konačnici. To se očituje na nevjerojatne načine.

Primjerice, svojevremeno su organizatori Univerzijade u Zagrebu imali strašnih problema sa slovom U koje je znak Univerzijade, pa su morali izmišljati nova slova ili znakove, a U je slovo kao slovo nastalo davnih i zaboravljenih dana, što inače zna i svako dijete u osnovnoj školi, no ne znaju velikosrpsko-jugoslavenski nacisti i fašisti, pa se onda zdušno bore protiv slova U kao “vekovnog neprijatelja vascelog srpstva i jugoslavenstva”. I tako prolaze dani, godine, desetljeća i stoljeća u borbi sa ludom i bolesnom braćom velikosrpsko-jugoslavensko-nacističko-fašističkom.

Istovremeno imamo primjer Njemačke himne Das Lied der Deutschen koja je bila i prije Hitlera himna, i za vrijeme Hitlera, i poslije Hitlera, sa malim izmjenama onih dodataka koji su za vrijeme Hitlera ubačeni. Isto kao i slučaj prastarog hrvatskog “Za dom spremni!”

Druga je tema odakle pravo jugoslavensko-velikosrpskim nacistima i fašistima nasrćati na sve hrvatsko i petljati se doslovno u svaki segment naših života, dok istovremeno rehabilitiraju nacističko fašističko četnički pokret ili jugoslavenski Titov nacizam i fašizam najstrašnijeg i najsmrtonosnijeg terora u povijesti Balkana.

Samo za usporedbu, Mussolini je bio deklarirani fašist i pobio je oko 250 000 ljudi, Tito je bio tobože antifašist pobio je prema domaćim izvorima oko 570 000 političkih protivnika, prema stranima skoro 2 milijuna, na neusporedivo manjem prostoru i na nekoliko puta manje stanovnika, pametnome dovoljno.

“U boj u boj! “Za narod svoj!”

“Za dom!”

“Za dom!” “Spremni umrijeti!”

“Za dom spremni”

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne proglasiti ga počasnim građaninom OSIJEKA,nego nečasnim za RH

Zaslužuje naziv "nečasni građanin", a ne počasni građanin Osijeka , jer je spustio granicu od 50% za dvoejzičnost, na 33 posto i tako posredno uzrokovao napad na Vukovar ćiriličnim svastikama, te smanjio broj Hrvata u Saborusmanjivši 12 mjesta za iseljene Hravte, na samo 3 mjesta, a istodobno broj srpskih zastuonika s manninske liste povećao na 3 i tako storio manjak Hvata u Saboru od 11 zastupnika, čike je parktično SDSS ugurao us vaku Hravsku vladu.
A tek onaj gaf u Predsjeničinom uredu?
A tek locirati , uhititi, transferirati?U tri riječi-evo opisa nejgova političkog rada po RH. Odvratne lim sramote, takvoga nečasnoga , proglasiti za počasnog građanina Osijeka u koejmu ej poginulo preko 1600 ljudi u velikosrpskoj agresiji,
Pa kriminal i varanje na izborima u HDZ-u i nameještanje Sanadera.
Pa onda njegov pokušaj stvaranaja srpske teritorijalne autonomije u Istočnoj Slavoniji? (srušila Pusić, ejr je takve autonomije želejla i u drugim dijelovima RH, pa su azstupnici progledali što im Šeks , u ime HDZ-a, želi uvaliti!
Sigurno to niej slučajno gurao.

Zatim ono podrivačko rovarenje protiv T. Karamarka?
Pa njegovo podrivanje i namještanje Plenkovića, koji ga je nakon teške sramote podmejštanaj skandala s pomilovanjem hrvatskoj Predsjednici, zbog čega ej dobio pedalu s Pantovčaka, , vratio u politički život preko famoznog Savjeta protiv hrvatske struje u HDZ-u.

I za sve to bi ga Vrkić proglasio počasnim građaninom Osijeka i tako nepovratno osramotio Osijek?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/akcija-seks-kako-si-gradonacelni...

Tko je glasao

potroših kutuju maramica

Rasplakah se i potroših cijelu kutuju maramica nad sufbinoma jadnih Bandića i Kalmete. Bandić je pravo nevinašce koji pokušava s puno usphea uništiti ono što se godinama prije njega nije uspjelo - a to je duh, šarm Zagreba. Devastacija Zagreba je uzela puno maha i ono, po čemu je Zagreb bio poznat polako nestaje i ostati će samo na starim fotografijama. Da je Bandiću zbilja stalo do Zagreba i Zagrepčana, a puna su mu usta toga, onda bi već napravio nešto sa starim Paromlinom iNadom dimić. Ne bi dozvolio urušavanje i uništavanje starih spomenika tvorničke arhitekture. Postojalo je nekoliko arhitektonskih prijedloga za ta dva objekta, ali su svi redom bili odbijeni, jer im je namijenjena ista sudbina kao i Kamenskom - rušenje zgrada i građenje nekog staklenog-metalnog čudovišta zvanog poslovno-stambeni-garažni objekt. tu je i nesretna Slje,emska žičara, koja je gle čuda, prestala raditi kad je Bandić došao na vlast.
Zagreb se može pohvaliti ne samo s brojem fontana koji raste iz gorine u godinu, već s crkvama koje se grade na javnom zemljištu prakovima - koji se oduzimaju građanima kako bi se na njima gradile crkve. Također se Zagreb pod bandićevom upravom može pohvaliti s novim plavim oznakama kućnih brojeva i imena ulica - koj su svo do jednoga potpuno netočno napisana. Ne može se na javnoj tabli staviti ime ulice koje nije službeno već ga upotrebljavaju stanovnici, kao prezime se ne mijenje. Primjer. Ulica fra Grge Martić ne može biit ni ULICA fra Grge Martića ni Martićeva ulica (ovako piše pokraj kućnog broja).
Cvetni trg koji je ime dobio po cvijeću, više ne smije imati cvijeće javno, vani izloženoe, kako je bilo od amog nastanka trga. cvijeće mora nagurano u kućicama, znači više ga se ne vidi, ali do punog izražaja dolazi metalna konstrukcija koja narušava izgled.

Ima li tko kutuju maramica. više ih nemam .

w. ;)

Tko je glasao

Selektivnim i političkim optužnicama DORH ugrožava pravnu državu

Selektivna pravda stvara veću nepravdu , nered, nesigurnost,, nemoralnost, neodgovornost, i više upropaštava društvo nego jednaki kriteriji prema svima, makar i manjkavi.

Ako D. Cvitan progoni hrvatske branitelje, a već preko 2 desetljeća s Bajićem omalovažava hrvatske žrtve i štiti srpske zločince nepodizanjem optužnica, a to je gore , nego da ništa ne radi.

Vrijem je da takvi odu iz DORH-a, jer to što su oni radili gore je od svega što su radili oni koje su njih dvojica progonili.
Trump je smijenio njihovog glavnog državnog odvjetnika, a MOST ovoga štetočinu koji ne želi podizati optužnice protiv antifa i SDP-HNS-ovaca, kakav god kriminal odrađivali, čuva da bi i dalje upropaštavao DORH.

Bandić vodi Zagreb na zadovoljstvo najvećeg dijela građana Zagreba.
Sentimentalnost i priče o cvijeću su priče za ljevičare. Uglavnom se radi o prekupcima cvijeća, uvoznicima cvijeća, ć.., a grad ide naprijed.

I u drugim gradovima su terase , ali antife toleriraju iste kada to rade njihovi gradonačelnici. Cvitan podiže političke optužnice i protiv Kalmete, dok niti protiv Milanovićevog brata, niti protiv Jakovine, niti protiv Vrdolajka , ... nije podnio kaznene prijave.

A što čeka s optužnicama za rušenja i uništavanja hrvatskih gradova i sela, za nestale, za ubijene i ranjene?
Selektivno bira one slučajeve u kojima je žrtva poneki Srbin uz lažne dokaze i sumnjive svjedoke, dok za zločine nad Hrvatima namjerno ne podiže optužnice., iako su podmesene i kaznene priajve i priloženi čvrsti dokazi.

Zašto ne podiže optužnice protiv ubojica koji su ubijali Hrvate nakon ww2 jer "zločin je zločin" i "zločini ne zastarjevaju"!

A Kalmeta?
Što Cvitan ne podiže optužnice protiv gradonačelnika Rijeke, nego se okomljuje na hrvatski Zadar kriterijima koje ne primjenjuje na druge i umjesto da jača pravnu državu, on je još više podkopava nego bilo koji kriminalci.

Ne podiže optužnice protiv Obersnela, a kroz sve te godine u Rijeci se nagomilalo kriminala, ali Cvitan se ponaša licemjerno i na jednoj strani sve dopušta, namjerno ne procesuira, dok na drugoj "tjera mak na konac" i izmišlja optužnice.

Vrijeme je da najveće štetočine i najveći kočničari hrvatskog društva: stari kadrovi u DORH-u i pravosuđeu , odu kamo je otišla i bivša država- u odbačenu povijest. O nepodizanju optužnica protiv Grizly MOST-ovaca napisano je u dnevniku, kao i to da bi pljuštale optužnice da se radi o nekome drugome , a ne MOST-u koji ga podmićuje ostankom na funkciji, iako je postao jedan od najgorih prepreka za napredak RH prema pravnoj državi-

Tko je glasao

krive postavke

Banidić ne vodi Zagreb na zadovoljstvo Zagrepčana već ga vodi na zadovoljstvo uskog kruga oko njega. Bandićevo vladanje se očituje preko užasne devastacije Zagreba koje je s jedne strane praćena mešetarenjem zemljištem na štetu grada, a na korist bandićevih kumova i prijatelja. Izgrađene fontane, wc su preplaćeni. Što se tiče Cvjetnog trga ovdje do punog izražaja dolazi utjecaa dolazi kako se zbog privatnih interesa uništava onaj dio grada po kojem je grad poznat. više stranaca zna za Cvjetni trg nego za ktedralu.
Svojim malverzacimama Bandić ne samo da se je obogatio, da je omogućio bogaćenje kumova i prijatelja već je i uništio Zagreb. Također si je na račun Zagreba i štetu Zagrepčana osigurao stalnu glasačku mašineriju. Njegova tzv. socijalna osjetljivost do punog izražaja dolazi u djelomičnoj osjetljivosti ili bolje rečeno neosjetljivosti prema djeci (vrtići, dječje bolnice), djeci i osobama s invaliditetom (nema novaca za pse vodiče, za rad udruga). Glasačku mašineriju osigurava preko besplatnih udžbenika za obitelji s puno djece, s novčanom pomoćui za novorođenu djecu - 1 800 kn za prvo dijete, 3 600 za drugo i za treče i svako sliedeće dijete 54 000 kn. Na taj način si je osigurao glasačku mašineriju među onima koji su kao izbjeglice došli u Zagreb i zagrebačka adresa ima je ostala uz njhovu adresu u BiH, i romskom populacijim, koja u zadnjih nekoliko godina je jako porasla.
Tu je i uništene privreda Zagreba zbog firmi na gradskom terenu, koje inda Bandić mijenja za jeftiniji negdje na periferiji. Uništeni su 'Sljeme', 'Zagrepčanka,'.Biserka', 'Nada Dimić', Kamensko', 'Marko Orešković', a Paromlin se dalje urušava i da dalje ne nabrajam. Radi se o atraktivnim gradskim atrakcijama. Bandić ima fest putra na glavi.

w. ;)

Tko je glasao

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠLJUSSSSSSSSSSSS

Tko je glasao

Valjda je to zato što ti je kuhinja u WC-u.

Tko je glasao

Sramotno i bahato, grizlijevski,stvara se kumovska mreža MOST-a

Da je M. Bandić mijenjao Statut da bi zapsolio svoga rodijaka iz rodnog mjesta i kuma, u Hrvatskim vodama, DORH bi ekspresno podigao optužnicu zbog toga, a ovako ništa: Petrovljevi i općenito MOST-ovi kumovi mogu na sve položaje i bez tražene stručne spreme ( sve će to MOST srediti snižavanjem uvjeta u statutima) , a u isto vrijeme se medijski proganja druge zbog "kumovske podjele poslova".

I još otvoreno "farbaju" Statute, ne 2 puta, nego daleko više puta, počevši s Orepićevom priajteljicom koja nema veze s policijskim poslom, ali je stručna budući je baš Orepićeva prijateljica.

Kumovi, prijateljice, rodbina,.. MOST-aša su jedina vještina, stručnost i sposobnost koju isti potražuju za vodeće položaje u državnoj službi i javnim poduzećima.

I još se usuđuju prozivati nekim moralnim vertikalama.

Sramotno i bahato, grizlijevski!

Tko je glasao

Grizlijevac Orepić odrađuje Grizly-plan s urednikom Nacionala?

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/u-hdz-u-ljuti-na-orepica-sumnjaju-...

Orepić izgleda nastavlja Grizly plan i suradnju s medijima onako kako je opisana u Grizly-dokumentima, a za što DORH nije niti podignuo optužnicu, iako se radi o najtežoj aferi , od postanka suverene države!

Tako zaštićen, on izgledno samo nastavlja svoju djelatnost koja je opisana u dostupnim dokumentima o protuzakonitoj djelatnosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci