Tagovi

Tko tu koga ..be?

Možda ovo i nije tekst u kategoriji politike ali možda na drugom mjestu ne bi bio zapažen.Hrvatska je kao mala zemlja dobila čast i mogućnost organizirati Svjetsko prvenstvo u stolnom tenisu.Da nema drugih medija teško da bi to itko i znao jer ako je snimak 60 minutnih događanja iz prethodnog dana(emitira se 5 minuta iza ponoći) doprinos HT ovako velikom događaju onda je to jadno! A jadni smo i mi i naša djeca koja u to vrijeme spavaju(kao i radni ljudi).Koji je razlog nemoguće je shvatiti osim ako se ne pogleda u sportsku redakciju i poimanje pojedinih članova o tome što trebaju pružiti gledateljstvu.Kao pretplatnik HRT mislim da imam pravo pitati zašto je trošen novac da bi komentator radio svoj posao iz Atene iako je svakome jasno da mi gledaoci ne bi bili oštećeni da je sjedio u ZG studiju!Koliko bi se novaca uštedjelo znaju samo oni koji šalju reportere i na razna teniska natjecanja iako tamo nema naših tenisača.Nije li krajnje vrijeme da se HT prestane razbacivati novcem i konačno početi stvarati pravi program JAVNE TV?Ili ćemo mi s ove strane TV ekrana biti glupani koji plaćaju!?

Komentari

nemaju vremena prikazivati

nemaju vremena prikazivati to, jer prikazuju glupave sapunice, jer preko toga mogu izmusti veću lovu od tv-pretplate.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Najgore od svega je da za

Najgore od svega je da za praćenje SVJETSKOG PRVENSTVA u HRVATSKOJ nije trebalo ništa posebno jer sve imaju.Možda ih smeta što se to događa u HRVATSKOJ,a neke u toj katedrali duha užasno smeta jer bi se možda opet nešto DOBRO i LIJEPO čulo i vidjelo o lijepoj našoj koju neki od njih očito tako ne doživljavaju!

Tko je glasao

Treba ukinuti tv-pristojbu,

Treba ukinuti tv-pristojbu, pa neka tu televiziju financira onaj čiju jugo-propagandu propagira čitavo ovo vrijeme. Komunistička klika instalirana u vrhu HTV-a želi da Hrvatskoj bude što gore ne bi li se vratila u okrilje komunizma.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Bravo Lione!Pravi si

Bravo Lione!Pravi si lav,tako razmišljaš,tako i pišeš.Ovo sa tv-ptistojbom je točno:JAVNA TV mora nam i dati nešto za novce koje nam otima ili nek ne bude javna.Informativni program im je gotovo uvijek u zaostatku za drugim televizijama,a vrlo često im pravu lekciju održe neki novi klinci sa TV Z1.Već je vrijeme da netko istraži na što oni troše toliko novaca,a ukupno gledajući program im je katastrofa.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci