Tagovi

Tko ništa ne zna?

Polančec ništa ne zna. Šuker ništa ne zna. Kalmeta ništa ne zna. Čobanković ništa ne zna. Sanader ništa ne zna. Ivezić ništa ne zna.

U utorak cijela oporba zna sve. HSS TRAŽI ŽURNU SABORSKU RASPRAVU O HFP-U ZAGREB,20. lipnja 2007.(Hina) - Klub HSS-a zatražio je danas od premijera Ive Sanadera da do kraja dana dođe u Sabor i očituje se o stanju u Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP). "Prošlo je već pet dana od afere u HFP-u i vrijeme je da Sabor raspravlja o toj temi, kako se ona ne bi razvodnila", rekao je predsjednik HSS-ova Kluba Željko Pecek, na konferenciji za novinare u Saboru. Kazao je i da HSS očekuje da će njihov zahtjev podržati sve parlamentarne stranke, te da je namjera Kluba da se kroz saborsku raspravu utvrdi "postoji li za HFP zapovjedna ili osobna odgovornost". Upitan hoće li HSS podržati HNS-ovu inicijativu da Sabor zbog stanja u HFP-u Vladi izglasa nepovjerenje, Pecek je rekao kako je za raspravu, ali da još uvijek nije vidio HNS-ov prijedlog. "Nemamo dovoljno informacija pa ne znamo kako ćemo se prema tome postaviti, a sve što o HNS-ovoj inicijativi znamo, doznali smo iz medija", kazao je. Odbacio je tumačenje da si HSS time čuva mogućnost koaliranja s HDZ-om nakon jesenskih parlamentarnih izbora. "Želimo samo raspravu početi već danas, a s kim ćemo koalirati, nije važno", rekao je. Jučerašnji zaključak stranačkog Predsjedništva, koje je pozvalo i na političku odgovornost za stanje u HFP-u Pecek je protumačio kao poziv da se ministri povuku iz Upravnog odbora HFP-a, ali i iz nadzornih odbora svih tvrtki, jer takav model nadzora smatra neefikasnim. (Hina) U srijedu Friščić i HSS ništa ne zna. Ne zna što HNS traži. Ne zna za što bi Sanader trebao odgovarati. Ne zna što bi trebali njegovi zastupnici potpisati. Ali zna tko ga je četiri puta zvao u srijedu navečer. I to je to. Fuj.

Komentari

Polančec ništa ne zna.

Polančec ništa ne zna. Šuker ništa ne zna. Kalmeta ništa ne zna. Čobanković ništa ne zna. Sanader ništa ne zna. Ivezić ništa ne zna.
A sjeća li se netko Prosjaka i sinova i recitacije:
...živ živkajući, čiv čivkajući...

Ovi se brane da ne znaju, a Matan se izvlačio na neuračunjivost. Da se ne nadaju još jednom mandatu, glavu dam da bi se i ovi na to izvlačili. Kako pretpostavljaju da nitko ne bi glasao za neuračunjivog, igraju na neznanje.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

dodao bih i slijedeće

dodao bih i slijedeće
cijeli nadzorni odbor ništa ne zna

naime član Nadzornog odbora, bivši vaterpolista gosp. Perica Bukić, sadašnji član HDZ, kaže:
- Ja sam član Nadzornog odbora HFP-a, no iskreno da Vam kažem, nikada nisam niti ušao u tu instituciju niti znam što se tamo radilo osim onoga što čitam u medijima. Prije gotovo tri godine imali smo konstitutirajuću sjednicu NO-a, mene su predložili i tada sam izabran za člana, iako niti na toj prvoj sjednici nisam bio. Od tada se nikada nismo sastali........
ŠL Broj: 2268 - 22.06.2007.

što reći na ovo, nego se složiti sa drlesar --NITKO NIŠTA NE ZNA

savjesni

Tko je glasao

Uistinu je neshvatljhivo

Uistinu je neshvatljhivo ponašanje HSS-a. Friščić se povukao iz zahtjeva da se ispita politipčka odgovornost Vlade u ovoj korupcijskoj aferi i time direktno pomaže Sanaderu. Prema tome, sve je jasno. Bliže se izbori i na njima će glas za HSS značiti glas za HDZ.

Tko je glasao

Dragi gosp. Stažić odgovor

Dragi gosp. Stažić odgovor na Vašu, a i našu (ne)iznenađenost postupkom HSS svi smo dobili u Večernjem listu od 23. lipnja 2007. godine gdje član NO HPF i član HSS kaže kako on zna za malverzacije i korupciju za vrijeme koalicijske vlade.
Osobno sam da se svi kazne, ali mi ovaj nije baš jasan. Ako se ne varam ovakvom konstatacijom on tvrdi da je znao za kriminal ali ga nije htio prijaviti -- dakle kriv je i on koliko i svi ostali
INTERVJU Haesesovac Ante Markov, sadašnji član Nadzornog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju
Markov: Korupcija je stolovala u fondu za vrijeme koalicije
Autor Kornelija Arapinac

savjesni

Tko je glasao

Pa gledajte, mladi

Pa gledajte, mladi gospodine, najbolje što mogu reći je da ništa neznaju. Da znaju, morali bi biti u Remetincu. To barem znaju. Zato ništa neznaju. A s obzirom na životno iskustvo mogu reći da su bedaki uvijek bolje prolazili od pametnih, hulje bolje od poštenih.

Tko je glasao

Bez obzira na sve zbrke oko

Bez obzira na sve zbrke oko hrvatskog pravopisa, bez obzira na to što i sama vrlo često griješim, jako me u ovom postu smeta preko nekoliko puta krivo napisano "nezna". Jer bez obzira na to što nitko ništa "nezna", uvijek je bio ne znam.

Sorry, al totalno tekst nisam mogla uhvatiti koliko mi je to bolo oči.

Tko je glasao

A kaj buš. Mene pak na tvom

A kaj buš. Mene pak na tvom blogu puno toga bode pa ga izbjegavam. Svakom njegovo, bi rekli. ;-)

Tko je glasao

E ti sine Lesarov, da bi

E ti sine Lesarov, da bi malo b olje razumio o čemu se radi pitaj svog velikog oca o tome što je on znao kad je bio kao predstavnik sindikata u nadzornom odboru fonda. Kako to da je onda, u vrijeme najvećih privatizacija šutio i ništa ne govorio. Pasalo mu je uzimati ne mali novac od naknade u tom fondu. Ne, nisu svi oboljeli od amnezije kako to misli tvoj veliki tatica.

Tko je glasao

Marija uzmi kapi za oči.

Marija uzmi kapi za oči.

Tko je glasao

Gospođo, vi ste mladi, pa

Gospođo, vi ste mladi, pa samo napomena: pravopis se samo za mog 12-godišnjeg školovanja više puta mjenjao. Pa se mjenjalo ne znam i neznam, neću i ne ću itd. Nisam stručnjak. I zato obično za sebe kažem da znam bolje njemački nego hrvatski. Odnosno govorio sam, jer su i Njemci napravili "reformu" pravopisa i sad pola Njemačke piše ovako a druga polovica onako. A ja na sredini.

Tko je glasao

Koliko ja znam, "ne znam" je

Koliko ja znam, "ne znam" je uvijek bilo "ne znam".

Ali predložio bih svima da tekstove pišu u Wwordu s uključenim hrvatskim spell checkerom i kad zgotove tekst jednostavno naprave copy+paste u blog editor i time ste riješili sve nedoumice oko pravopisa.

Tko je glasao

Microsoft Word košta, nije

Microsoft Word košta, nije besplatan. Osim toga, tko bi za običan komentar na blogu koristio pripreme u Wordu.
Pisanje zajedno ili odvojeno - pitanje je na koju se verziju hrvatskosrpskog, odn. srpskohrvatskog, po kojoj "školi" i u kojem razdoblju to odnosi u FNRJ/SFRJ... IC ima prilično životnog staža, tako da je sigurno prošao nekoliko "škola" (i jezika)

Tko je glasao

Koristite Firefox i njego

Koristite Firefox i njego dodatak za hrvatski spelling i sve je besplatno:-) Dok pišete dnevnik, sam ispravlja:-)

Tko je glasao

Srpsko-hrvatski ili

Srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski, srpskohrvatski ili hrvatskosrpski, bilo je još složenica ali se ne mogu sjetiti. Zatim točka pa tačka itd.itd. I taman kad ja naučim, kako tako jedno, oni promjene. Imali smo tri razrednice u Osmogodišnjoj, svaka iz hrvatskog, svaka svoj pravopis. Kod prve sam bio odličan, kod druge dovoljan a kod treće zbroji jedno i drugo pa podjeli.

Tko je glasao

Hvala, ispravljeno.Brzinsko

Hvala, ispravljeno.Brzinsko noćno pisanje. Preporučam se i ubuduće.

Tko je glasao

Cekaj malo, ali Friscicev

Cekaj malo, ali Friscicev zahtjev ima rezona.

Iliti, prvo pitas fino, a onda udaras. Drukciji princip izaziva suvisno negodovanje.

Tko je glasao

a koji je to

a koji je to rezon?

prosvijetli nas

Tko je glasao

Baš me zanima kako će se

Baš me zanima kako će se postaviti kad će trebat glasati o povjerenju Vladi. Možda će ipak poduprijeti prijedlog. A možda i neće. Sistem APP. Ako Prođe - Prođe. Bilo što.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci