Tagovi

Tko ima najviše koristi zbog nestanka malezijskog aviona MH 370

Previše je dokaza da je avion otet te nikakvi više spinovi o padu zrakoplova ne prolaze iole ozbiljniju raspravu. Naravno, ako je inteligentno preusmjeren na drugo odredište postavlja se pitanje svrhe odnosno cilja koji se tim manevrom htio postići! A kada se govori o cilju onda se nameće pitanje – „tko od nestanka zrakoplova može imati najveće koristi“!?
Poradi kratkog uvoda treba spomenuti slijedeće činjenice koje mic po mic otkrivaju dase zapravo radi o još jednom „false flag“ bolesnih vladara svijeta iz sjene. Pa niste valjda zabrijali da u eri kada ameri mogu locirati sičušnog Osamu u bespućima afganistanistanskih pećina i vrtaća da jedan ogromni B 777 na letu MH 370 može propasti u crnu rupu bez traga posebnu onu tisućama milja suprotno od stvarne destinacije. I da nijedan vojni radar to ne registrira da ne spominjemo stotine satelita koji vire u svaku našu spavaću sobu – a jajaj...
Ali vratimo se mi na činjenice s početka priče;

Činjenica 1.

Kompanija Freescale Semiconductor (Austin, Texas, SAD) je izrazila žaljenje u vezi nestalih putnika leta MH370. Pitanje je zašto bi se oni izražavali žaljenje u vezi ovog događaja, ako nemaju ikakve veze s time?

Činjenica 2.

Među desetak inženjera gore spomenute kompanije koji su nestali u spornom letu MH 370 bili su i;
Peidong Wang, Suzhou, Kina
Zhijun Chen, Suzhou, Kina
Zhihong Cheng, Suzhou, Kina
Li Ying, Suzhou, Kina
suvlasnici patenta poluvodiča 8671381 B1 koji je odobren od strane američkog Ureda za patente. Sam patent je podijeljen na 5 vlasnika s udjelom od 20%, a 4 od 5 su fizičke osobe (točnije, nestali vlasnici i osnivači tvrtke Freescale Semiconductor: Peidong Wang, Zhijun Chen, Cheng, te Li Ying Zhijong, a koji su nestali skupa s letom MH370, 8. ožujka 2014.), te sama tvrtka Freescale Semiconductor.
Zašto je bitna tvrtka Freescale Semiconductor za ovu priču pa zato jer ista proizvodi i razvija mikroprocesore, senzore i druge tehnologije za vojne potrebe u posljednjih 50 godina, a tehnologije koje stvara se obično nazivaju ugradbeni procesori, koji su prema prema izjavama tvrtke "samostalni poluvodiči koji obavljaju namjenske računalne funkcije u elektroničkim sustavima". Freescale Semiconductors je nedavno izdao dosad najmanji i komercijalno potentan ARM mikrokontroler KL03 za vojne radare itd., i to nedavno prije nestanka malezijskog aviona MH370.
http://www.freescale.com/webapp/sps/site/overview.jsp?code=MALAYSIA

Činjenica 3.

Kompanija Freescale Semiconductor (Austin, Texas, SAD) u vlasništvu je tvrtke Blackstone, a koja je u vlasništvu Jacoba Rothschilda. Koja slučajna koincidencija, bla, bla...

Vlasnici patenta mogu prenijeti svoje vlasništvo nad patentom ostalim suvlasnicima tog patenta u njihovo naslijeđe, međutim, to se ne može učiniti sve dok to oni sami ne odobre, tako da se preraspodjela nije mogla ostvariti. Ipak, u slučaju smrti vlasnika patenta, ostali živi suvlasnici ravnomjerno nasljeđuju udio kojega su posjedovali preminuli. U ovom slučaju, sav udio (100%) od patenta poluvodiča 8671381 B1 dobiva Jacob Rothschild, a što se ostvarilo 11. ožujka 2014.

Činjenica 4.

Predsjednik malezijske Vlade Najib Razak izjavljuje 24.3.124., bez pokazivanja ikakvih emocija, čitajući tekst s lista papira, da je izgubljeni zrakoplov Malaysia Airlinesa najvjerojatnije pao u Indijski ocean (ne u Kini kamo je krenuo) zapadno od australske obale (službeno lokacija zrakoplova i dalje ostaje nepoznata), te da od putnika nitko nije preživio.
Naravno, poanta i je u tome da nitko ne izvuče živu glavu (on to zna) , nema veze što nema dokaza za izrečenu tvrdnju – dobio je papir s takvom formulacijom koju je poslušno otpjevao u nezainteresiranom tonalitetu...
Nešto slično trenutku kad je Bush informiran o katastrofi 9/11 dok je boravio u jednoj osnovnoj školi, a ovaj se nastavio zabavljati s djecom kao da se to njega ništ ne tiće (nije bio iznenađen jer je znao unaprijed za režiju).

Ima i drugih promišljanja o mogućim razlozima i sudionicima otmice; jedna od bolje argumentiranih je ona da su cijeli projekt izrežirali CIA i Mossad glede sravnjivanja računa s Iranom. U prilog tome ide činjenica da postoji dvojnik otetom avionu u jednom hangaru u Tel Avivu te da su optužbe o dvoje putnika Iranaca s ukradenom putovnicom čista izmišljotina unaprijed pripremljena i lošim fotošopom obrađena.
Ali glavna teza i dalje ostaje - ovakav zahvat nije bila u stanju izvesti obična teroristička organizacija, ovo su definitivno izvele državne organizacije kao uvod u još veću psinu na međunarodnom planu. A tu su CIA i Mossad doma...

A ja šutim jer se to mene ne tiće – a kad su došli po mene nije bilo nikog da mi pomogne u nesreći...
jer su prije odvedeni raznim letovima bez povratka!!! Malezija je slučajni sudionik...

Komentari

Spotakla se o Boing!?

Dok je lovila ptice u džungli na Filipinima, spotakla se o avion ...

http://www.jutarnji.hr/na-filipinima-pronaden-nestali-mh370----otkrila-s...

Tko je glasao

Tragovi

Dvometarska zakrilca koja su nađena na otoku La Reunion analizirana su u vojnoj bazi kod Toulousa, specijaliziranoj za analizu olupina nakon nesreća, službeno su identificirana kao dio zrakoplova Boeing 777. To su provjerile francuske vlasti zajedno s proizvođačem Boeingom, američkom nacionalnom agencijom za sigurnost prometa (NTSB) i malezijskim timom.
Južno od grada St Denis pronađena su vratia zrakoplova i predana su vlastima.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/tabid/67/articleType/ArticleView/...

Tko je glasao

'Mama, to izgleda kao krilo aviona!'

Dva kofera, a jedan od njih zakopan u pijesku i dva kotača pronašli majka i dječak šetajući plažom prije više od dva i pol mjeseca.
Dio krila pronašao lokalni čistač plaže.
Pronađene boce s naljepnicama s azijskim natpisom.

http://www.jutarnji.hr/misterij-nestalog-aviona-dijelovi-olupine-nasukav...

Tko je glasao

Krilo i kovčeg

Dio krila otkrio je Johnny Begue na obali otočića Sv. Andrije.
Pronađeni hrapavi kovčeg, će se ispitati u laboratoriju žandarmerije u blizini Pariza.

http://www.zinfos974.com/Fragment-d-avion-a-St-Andre-Toulouse-prend-le-r...

Meni nije jasno kako su prije uz pomoć satelita u uzburkanom Indijskom oceanu otkrivali predmete i manje veličine (npr. palete), a promaklo im je nešto veličine 2 m?

Tko je glasao

Gotovo sigurni?

Ima dijelova i to komadić krila. „Gotovo su sigurni“ da je to dio „otetog“ aviona ...

http://www.telegram.hr/politika-kriminal/pronadeni-ostaci-aviona-u-indij...

Nema dijelova aviona jer je pao u more okomito i to baš pod kutom od 90 stupnjeva ...

http://www.telegram.hr/zivot/matematicari-su-dosli-do-jedinog-logicnog-r...

Tko je glasao

Troškovi potrage preveliki - treba ju obustaviti

Vrlo dobro Frane...

Ha, ha - krhotina nije nađena na obali već u dubojoj unutrašnjosti, čudno neko more!!?

Kao i mobiteli koji su još danima uredno zvonili nakon nestanka, kao i GPS fotke s Diego Garcia...

Došlo vrijeme da se potraga obustavi - sad će na krhotini sigurno naći serijski broj koji dokazuje pripadnost MH 370.

Tko je glasao

"Došlo vrijeme da se potraga obustavi"

Zbog opreza nisam htio i ja reći da žele "zaključiti priču", da su napravili mape dna Indijskog oceana i istražili sve što ih je zanimalo (... gdje bi se mogle kriti ruske podmornice :) ), pogotovo ako je avion otet pa im treba za nove akcije (jer mrtvaca treba pokopati 100%, ako želimo da opet oživi, zar ne?).

"Krhotina nije nađena na obali već u dubokoj unutrašnjosti, čudno neko more!!?" - Sjenka, nemoj tako ( :) ) ipak je riječ o avionu, a avion može letjeti ... :(

"Sad će na krhotini sigurno naći serijski broj koji dokazuje pripadnost MH 370" - i ne samo to, bit će i otisaka prstiju ...(a, Sjenka, jesu li maheri uzeli dio sa starog aviona i močili ga u moru godinu dana?).

Tko je glasao

Krhotina nije nađena na obali

Krhotina nije nađena na obali već u dubokoj unutrašnjosti, čudno neko more!!?

Ovo gore je obična i lako provjerljiva laž: krhotina je pronadjena nekoliko dersetaka metara od ruba niske obale, u zoni u kojoj lagani plutajući objekti mogu biti izbačeni valovima.

The Observer

Tko je glasao

Bet vidi valove

Da, da - trava raste tamo gdje plima dopire, ha, ha...

Ovo i mali kikići vide da je namještaljka!

Tko je glasao

Ova slika pokazuje oko 60

The Observer

Tko je glasao

Ova slika pokazuje oko 60

Ova slika pokazuje oko 60 stupnjeva od 360 ukupne panorame lokacije. Da se potrudiš i pronadješ video koji dokumentira pregled nadjenog dijela avionskog krila (npr. http://www.theguardian.com/world/live/2015/jul/30/mh370-possible-breakth...), vidjela(vidio) bi more u neposrednoj blizini.

Uopće nije smješno biti uhvaćen u laži. Neznanje ne opravdava.

The Observer

Tko je glasao

Moguća prijevara pomoću rezervnog dijela

@bet,
zahvaljujem na linku i pomoći u rasvijetljavanju kako kaže @sjenka -„misterije za male kikiće“.

Kako je sve u svezi mh370 čudno, izdvojio bih mišljenje istražitelja zrakoplovnih nesreća, Davida Gleavea koji je „upozorio na moguću prijevaru, sa sličnim dijelovima dostupnih od zrakoplova otpisanih za rezervne dijelove.“ A i boja nađenog dijela krila mu nekako ne odgovara jer je trebala biti više siva nego bijela ...

http://www.theguardian.com/world/2015/jul/29/suspected-aircraft-debris-f...

Ako je samo ovaj komadić krila dokaz i ako je jedini, onda je velika vjerojatnost da je ovo namještaljka – ili kako kaže istražitelj, "moguća prijevara pomoću rezervnog dijela". Naravno da su pužići-račići nasađeni baš sa područja gdje je avion „pao“, i po vrsti i po vremenu rasta, jer i oni trebaju biti dokaz, da je rezervni dio „plovio“ (ako je rezervni dio, onda je donešen, a bačen je na travu jer nisu htjeli močiti noge, jel tako @sjenka ...?).

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Fatamorgana umišljenih

Nemoj si pucati u stopalo gospodine sa sjevera, kolko ono ima metara od žala do krhotine po tvome videu...!!! trava i grmlje tamo sigurno bujaju od plime do plime.
I ne sramoti se dokazima koji to nisu, pozdravlja te pilot Volshin.

Tko je glasao

Bože sjenka, daj se skuliraj

Pa da podvaljuju, podvalili bi profi...

Inače, nisu sve obale kao na Jadranu, ponegdje sve izgleda kao močvara, trska raste iz mora...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Za neke nestanak MH370 nikad neće biti profi prijevara

Pa da podvaljuju, podvalili bi profi...

A kako ti doživljavaš svjedočenja s Maldiva i DG-a u odnosu na australske i ove prozirne bakraće!!!?

Tko je glasao

Moguće preuzimanje kontrole nad zrakoplovom

Prvi puta se spominje da neka civilna osoba govori o hakiranju sustava u avionu: Chris Roberts nazvan „prominentni haker“ i istraživač sigurnosnih sustava, a i osnivač sigurnosne kompanije One World Labs 'identificirao ranjivosti' na brojnim letjelicama, a popis uključuje Boeing 737-800, 737-900, 757-200 te Airbus A-320. Potvrđuje da je moguće preuzeti kontrolu nad zrakoplovom.

http://www.jutarnji.hr/haker-preuzeo-kontrolu-nad-zrakoplovom--mijenjao-...

Tko je glasao

Koji je avion bio u to vrijeme na tom mjestu? Jel to NLO?

Dužnosnici Malezije, Australije i Kine dogovorili se da ako ništa ne pronađu nakon istrage u Indijskom oceanu, na području od 60.000 km2 koju trebaju uskoro završiti, da će ju proširiti za još 60 tisuća km2. Tada bi to prošireno područje pokrivalo „cjelokupnu zonu koju su analize stručnjaka identificirale kao najvjerojatniju".

http://www.jutarnji.hr/siri-se-zona-potrage-za-malezijskim-avionom-ekipe...

Sve pohvale "analizama stručnjaka" i njihovoj "najvjerojatnijoj zoni" ... ( : ?!

Pored mnogih satelita i sondi (osim signala „mobitela iz anusa“) najkonkretniji dokazi su očevici „aviona koji nije trebao biti na tom mjestu“.

Samo desetak dana nakon nestanka – 19. ožujka 2014., ipak je (barem) netko bio na tragu puta aviona sa živim svjedocima sa otoka Kudahuvadhoo. To je NY Post.

Još točnije se zna vrijeme prelaska: stanovnici spomenutog otoka su rekli da je masivni zrakoplov iznad njih protutnjao oko 06:20 sati (a ne 6:30) 8. ožujka 2014. Posvjedočili su da je avion imao "zaštitni znak bijelog tijela i crvene pruge“. Jedan svjedok je i posvjedočio da „nikad nije vidio zrakoplov koji je letio tako nisko nad njihovim otokom“ i da je čak „mogao jasno razabrati vrata na avionu“.

NYPost je već tada objavio da je kapetan aviona Zaharie Ahmad Shah, kao vježbe na svom kućnom simulatoru imao pet pisti za slijetanje: Male International Airport na Maldivima, aerodrom američke vojne baze Diego Garcia te tri zračne luke u Indiji i Šri Lanki.

http://nypost.com/2014/03/19/residents-on-remote-island-we-saw-missing-p...

Nakon svjedoka sa Kudahuvadhoo-a naprasno se o tome prestalo govoriti, a krenule su velike i skupe potrage, da bi se tek nakon godine dana toga prisjetio australski novinar i ponovo potražio očevidce.

Izgleda da bi pojava nekog „letećeg tanjura“, a ne pravog aviona, izazvala više pažnje u medijima nego pojava aviona kojeg su vrlo brzo nakon nestanka proglasili nestalim sa svim mrtvim putnicima ... a pilot se ubio jer se posvađao sa ženom?!

Zašto nema službenog objašnjenja šta su to vidjeli stanovnici otoka sa Maldiva tj. da kažu: KOJI JE AVION U TO VRIJEME TOGA DANA MOGAO BITI NA TOM MJESTU?

Tko je glasao

Zašto svjedoke nitko ne pita što su vidjeli očima i ćuli ušima

Na maldivskom otočiću Kuda Huvadhoo obitava mala ribarska zajednica na koju je svijet gotovo zaboravio. No, upravo ti ljudi godinu dana nakon misterioznog nestanka malezijskog Boeinga 777 inzistiraju da su na dan iščeznuća aviona s radara jasno vidjeli letjelicu u niskom letu iznad svog otoka.

http://www.jutarnji.hr/-letio-je-tako-nisko-da-smo-mu-vidjeli-vrata--mje...

Tko je glasao

Subota-jutro, 6-30, niski let, veliki avion, buka, cr-pl oznake!

Kudahuvadhoo jedan od otoka Maldiva, samo je 400 km udaljen od DG. Prema izjavama više svjedoka, koji su već prije godinu dana dali izjave policiji i koje su, iako ocijenjene vjerodostojnima, odbačene, u jutro u subotu 8. ožujka 2014., na dan nestanka aviona, u 6 h i 30 min po lokalnom vremenu, vidjeli su veliki avion u niskom letu koji je prouzročio veliku buku. Na njemu su uočili crvene i plave oznake. Očevici nisu senilni ni nepismeni starci već uglavnom školovane osobe srednjih godina. Samo upornošću pojedinih novinara, svjedočenja očevidaca pojavljuju se ponovno nakon više od godine dana.

Nakon viđenja aviona očevici su u nevjerici međusobno razgovarali i ustanovili su da su vidjeli isto. Oni koji ga nisu vidjeli čuli su veliku buku. Mjesto je to sa oko 4 tisuće stanovnika, bio je vikend, subota ujutro, i mnogi su još spavali. To je inače turističko mjesto i stanovnici su imali prilike vidjeti manje privatne avione s kojima turisti dolaze na otok, ali tako velikog aviona do tada nitko nije vidio, pa im se taj događaj veoma dojmio.

http://www.theaustralian.com.au/business/aviation/the-maldive-islanders-...

http://en.wikipedia.org/wiki/Kudahuvadhoo

Tko je glasao

Zašto je malezijska vlada požurila?

Rodbina i članovi porodica nestalih putnika i nakon godine dana (godišnjica nestanka je 8. ožujka) aktivne su u pronalaženju odgovora o nestanku. Njihove najčešće primjedbe su o neiskrenosti vlasti u informiranju javnosti o onome što znaju o nesreći jer je mnogo je pitanja bez odgovora. Njima još uvijek nije jasno zašto se malezijska vlada požurila proglasiti sve putnike i članove posade mrtvima iako letjelica nije pronađena.

http://www.jutarnji.hr/mh370-je-zagonetka-i-godinu-od-nestanka/1307955/

Tko je glasao

Istraživanje: pilot glumio podmornicu?

Izvjesni Simon Hardy, iskusni pilot Boeinga 777, pola godine je proučavao let MH370 i zaključio da je pilot nestalog aviona napravio "nevjerojatnu stvar" jer je osam puta ulijetao u zračni prostor Malezije i Tajlanda čime je naravno zbunio kontrolore leta.

Poslije osam uleta pilot je išao pozdraviti ili oprostiti se od svog rodnog otoka Penanga zbog čega je napravio snažan zaokret za 180 stupnjeva. Hardy vjeruje da je pilot spustio letjelicu na površinu mora te ju potopio, čime je objašnjen nedostatak olupine i krhotina.

http://www.jutarnji.hr/-ukleti--let-malezijskog-aviona--emotivni--prelet...

A ima li neko drugo objašnjenje za nedostatak krhotina, kao npr. slijetanje na neki usputni aerodrom ...

Tko je glasao

Uskoro je godišnjica nestanka MH370

Uskoro je godišnjica nestanka MH370. Znaju da je avion nakon skretanja s kursa letio još četiri sata. Za mnoge poznavatelje nestanak je još uvijek misterij.

Evo jedne teorije (meni, jedne od glupljih) o kojoj nismo pisali:
Bivši predsjednik francuske aviokompanije Proteus Airlines tvrdi kako je Boeing 777 Malaysia Airlinesa na letu MH370 srušila američka vojska i potom sve zataškala. Marc Dugain, stručnjak za zrakoplove, bivši šef aviokompanije i ugledni autor, vjeruje da su Amerikanci naciljali MH370 jer su se bojali terorističkog napada zrakoplovom na svoju vojnu bazu u Indijskom oceanu, poput onoga 11. rujna.

http://www.jutarnji.hr/video--strucnjaci-rijesili-misterij-pada-malezijs...

A što je sa razasutim dijelovima nakon raspada "naciljanog" aviona? A što su to vidjeli očevici na Maldivima? A zašto bi Ameri sudjelovali u potrazi, ako znaju da su ga "naciljali" - znaju gdje je pa zato odugovlače? A koja je to "vojna baza u Indijskom oceanu", jel možda DG? Dakle, boje se da će napasti bazu na kojoj je vjerojatno sletio, a oni bi ga upucali zato što se boje onoga što su učinili ... :(((

Tko je glasao

Ameri su uvijek bili ljubitelji istine

I glede Libije, i glede Iraka, i glede MH370, i glede Majdana, i glede MH317, i glede rasizma u Americi i bla, bla................

Tko je glasao

Na morsku površinu izlaze dijelovi koji plutaju ...

Nije MH370, ali je (opet?) malezijska avio kompanija AirAsia. U avionu je bilo 162 putnika.

Posada od kontrole leta zatražila promjenu visine leta kako bi letjelica izbjegla nevrijeme i oblake. Istražitelji pretpostavljaju da je nagli i neočekivano visok uspon aviona uzrokovao gubljenjie brzine, „možda je čak i doslovce stao pa se stropoštao u more“. Ostaci zrakoplova su pronađeni u moru kod otoka Jave.

Dakle, nije MH370, ali primjer ovog aviona pokazuje da pad u more raspada avion i na morsku površinu izlaze dijelovi koji plutaju. Pronađeni su dijelovi aviona, prsluci za spašavanje, sjedala, tobogan za hitnu evakuaciju i nekoliko tijela poginulih.

http://www.jutarnji.hr/pronasi-nestali-avion--morem-plutaju-tijela--osta...

Tko je glasao

MH370: 'Veliki avion koji leti jako nisko'

Opet ništa novo što nije već rečeno:
- Olupina aviona ne nalazi se tamo gdje ga spasioci traže.
- zrakoplov je srušen usred Indijskog oceana blizu američke vojne baze na atolu Diego Garcia.
- netko namjerno nastoji sakriti dokaze, jer - u današnje vrijeme visoke tehnologije, malo je vjerojatno da objekt dugačak 63 metra nestane bez traga.
- postoje svjedočenja s Maldiva gdje je na dan pada navodno viđen 'veliki avion koji leti jako nisko' prema Diegu Garciji.
- MH370 mogao biti otet daljinski, uz pomoć hakera, a potom usmjeren prema vojnoj bazi na atolu.

A iz ovoga zaključujemo: pretraživanje dna Indijskog oceana je skretanje istrage i pretraživanje zbog drugih razloga. Zašto bi bio otet pa srušen, pa je vjerojatno ovako: uz pomoć pilota i daljinskog upravljanja i uz svjedoke na Maldivima, koji se neopravdano zanemaruju, sletio na DG.

http://www.jutarnji.hr/americka-vojska-srusila-je-malezijski-mh370-/1260...

Tko je glasao

GPS crne fotke putem MMS-a dokazuje Diego Garcia

MH 370 je preuzet izraelskim softverom za daljinski GPS nadzor
Izraelska firma Blue Umbrella Inc. i njezin čelnik Ehud "Udi" Mendelson izvorni su kreatori patenta Wirelles cocpita iliti daljinskog kokpita kojim posredstvom GPS-a u bilo kojem trenutku leta aviona s ugrađenim određenim hardwerom mogu preuzeti apsolutnu kontrolu nad istim mimo volje pilota i voditi daljni let zrakoplova po vlastitom izboru.
Svi Boeningovi avioni od 2010.g. imaju ugrađen navedeni sustav s napomenom da Boening uopće nije informirao svoje kupce na tu okolnost svojeg proizvoda...

http://patents.justia.com/inventor/ehud-mendelson

http://patents.justia.com/patent/8836580

Sam Mendelson je kapetan izraelskog Mossad-a!

Iz istog proizlazi da vrhuška Boeninga zna tko stoji iza otmice MH 370 i gdje se isti sada nalazi. Prema mojim spoznajama MH 370 je definitivno sletio u američku bazu Diego Garcia u Tihom oceanu gdje je u podzemnom hangaru napravljenom za bombarder B-52 bio 43 dana kada je odletio u nepoznatom pravcu. Sudbina putnika - tragična...

Tko je glasao

Traži, traži pa ćeš naći ...

Kažu da je ovo najveća potraga u povijesti čovječanstva, ali ipak, ni nakon devet mjeseci od nestanka nije dala rezultate.

Brodovi GO Phoenix i Fugro Discovery nastavljaju s intenzivnim pretraživanjem dna južnog Indijskog oceana na dubini od oko šest kilometara. Dosad je pretraženo više od 9000 km2, što je 16 posto od 55.000 kvadratnih metara površine koja se pretražuje.

http://www.jutarnji.hr/misterij-leta-mh370-evo-sto-je-snimljeno-na-dnu-o...

Tko je glasao

MH 370 je preuzet izraelskim softverom za daljinski GPS nadzor

Izraelska firma Blue Umbrella Inc. i njezin čelnik Ehud "Udi" Mendelson izvorni su kreatori patenta Wirelles cocpita iliti daljinskog kokpita kojim posredstvom GPS-a u bilo kojem trenutku leta aviona s ugrađenim određenim hardwerom mogu preuzeti apsolutnu kontrolu nad istim mimo volje pilota i voditi daljni let zrakoplova po vlastitom izboru.
Svi Boeningovi avioni od 2010.g. imaju ugrađen navedeni sustav s napomenom da Boening uopće nije informirao svoje kupce na tu okolnost svojeg proizvoda...

http://patents.justia.com/inventor/ehud-mendelson

http://patents.justia.com/patent/8836580

Sam Mendelson je kapetan izraelskog Mossad-a!

Iz istog proizlazi da vrhuška Boeninga zna tko stoji iza otmice MH 370 i gdje se isti sada nalazi. Prema mojim spoznajama MH 370 je definitivno sletio u američku bazu Diego Garcia u Tihom oceanu gdje je u podzemnom hangaru napravljenom za bombarder B-52 bio 43 dana kada je odletio u nepoznatom pravcu. Sudbina putnika - tragična...

Sam sustav je kreiran 1999.g. a patentiran puno godina kasnije. U međuvremenu ga je upotrebljavala i Izraelska i američka i tajna služba i vojska.

Isti sustav je primijenjen na avionima koji su sudjelovali u operaciji 9/11.

Izraelska strana ga je prvi put upotrijebila u rušenju Egipt Air 990 na letu TWA 800.

Tko je glasao

"Nestanak" je neprihvatljiv

Nakon osam mjeseci od nestanka MH370 počele tužbe rodbine poginulih u Maleziji.

Tužbe se odnose na mnogobrojne propuste odgovornih uz primjedbu da 'nestanak tako velikog zrakoplova u današnje vrijeme visoke tehnologije, naprosto je neprihvatljiv'.

Slične tužbe podnijeli su rođaci žetava u SAD-u, ali su odbačene kao neosnovane zbog nedostatka fizičkih dokaza.

http://www.jutarnji.hr/prva-tuzba-u-slucaju-nestalog-zrakoplova-na-letu-...

Tko je glasao

Kako su ameri lažirali spuštanje na mjesec

Dakle, za njih je otmica i show glede MH 370 bio zaista sitnica kao i MH 117 kao i ebole kao i ...........

A neki s diplomama ovih i onih fela misle da su znanjem uhvatili boga za ...........

Tko je glasao

Filmmaker William Karel

Filmmaker William Karel pursues his reflection on the relation of the United States with image, cinema and their capacity to produce "show". What other story can lend itself to such a examination but the space conquest, a war of image and show more than anything else. What if it was just a huge hoax initiated by the two great powers? Between lies and truths, this film mixes actual facts and others, completely trumped-up. Playing with irony and lie, its purpose is to entertain and raise the question of the use of archive, which can be made to tell whatever you want.

Ovo je "mockumentary" - umjetnička manipulacija javnošću, koja se"igra ironijom i lažima, sa svrhom zabave i postavljanja pitanja korištenja arhiva tako da se može reći bilo što se želi".

Slično kao ono o navodno nikad održanom svjetskom nogometnom prvenstvu u Švedskoj.

Više na Wikipediji.

The Observer

Tko je glasao

Očekivano od bet-a

Naravno da se alibijem show-a koji je naznačen na kraju videa duboko manipulira javnošću u namjeri ismijavanja mnogih dokaza i pojedinaca koji ukazuju da je spuštanje odrađeno u studiju. Ima pregršt originalnih fotki na kojima je vidljiva manipulacija sa svjetlom i vijorenjem zastave i ne da mi se ulaziti u nabrajanje linkova koji se time ozbiljno bave.
O nestajanju nezgodnih svjedoka nekih škakljivih političkih događanja u zadnjih 30 g također je sve poznato počev od Zaljeva svinja, Tonkina, JFK-a, alfa tima u Afganistanu, Karlosa na kijevskom aerodromu, pošiljatelja crne fotke s baze Diego Garcia........
Da, i ebola je po tebi božji dar... ima mnogo izgubljenih sinova koji su zalutali uz zdrave oči i vuha!!!

Tko je glasao

Ti očito imaš problema u

Ti očito imaš problema u dijeljenju realnoga od fantazije, pa nam tako serviraš i ovaj film kao ultimativni dokaz navodnog lažnog spuštanja na Mjesec. Prozvao si nas koji upozoravamo na infantilnost takvih konstrukcija, pa ti ja evo i odgovaram.

Sad se nakon upozorenja da se zapravo radi o psihološko- sociološkom eksperimentu, korigiraš i tvrdiš da se radi o manipulaciji namijenjenoj ismijavanju navodnih dokaza koji su btw. odavno uvjerljivo odbačeni kao obične izmišljotine.

Tko ovdje manipulira - produkcija ARTE, ugledna francusko-njemačka televizija? Zašto su se i oni uključili u to? Izgleda da cijeli Svijet konspirira protiv @sjenke i njezinih uvjerenja.

Vrijeme je da se uozbiljiš.

The Observer

Tko je glasao

bet kao ultimativni vojnik NWO-a

Takvi kao ti su veoma opasni u agendi navlačenja koprene poslušnosti i pokornosti populacije što dokazuje tvoje negiranje svih zavjera koje su potaknute na ovom portalu.
Stoga imaš prigodu na ignoriraš takve upise jer već unaprijed znamo (znam) i reakciju i tvoje objašnjenje.
Da, cijeli svijet vjeruje mainstreamu i ta vjera je robovanje bez obzira kako ti to doživio.

Da svijet nije bajka kakvom je ti prikazuješ u čistoči nauke i morala dokaz je činjenica da 1% populacije reketari ostalih 99%. A to se ne može bez zavjereničkih alata kolko god ti to osporavao. Neke istine vrlo brzo će izaći na vidjelo pa ćemo onda vidjeti ti i ja i još neki...

Tko je glasao

Sjenkice...

Za slučaj da ti je ovo promaklo, prilažem članak vezan za misterij koji zaokuplja mnoge - http://www.news.com.au/travel/travel-updates/emirates-chief-tim-clark-re...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Sumnje u potpuno iščeznuće

Zahvaljujem Bigulici što se pridružila svjetskom auditoriju za praćenje magičnog išćeznuća ...
Svojim linkom bila si brža od naših medija.

Inače, u svijetu, a ne samo na ovom portalu, MH370 i dalje zaokuplja pažnju.

Mnogi, pa tako i šef zrakoplovne kompanije Emirates Tim Clark, sumnja u najčešću verziju objašnjenja - potpuno iščeznuće zrakoplova, tj. da se avion upravljan autopilotom zbog nestanka goriva srušio u Indijski ocean bez traga.

On smatra da je avion bio pod kontrolom (bez autopilota), odbacuje pad u more - jer nema nikakvih tragova, a pogotovo smatra upitnim da se nalazi tamo gdje ga traže na osnovi zadnjeg signala kojeg je zabilježio satelit.

Zamjera istrazi što nije objavila više detalja o putnicima i sadržaju prtljažnog prostora.

Također stavlja primjedbu da su na MH370 isključeni komunikacijski uređaji „do tog stupnja da se avion sa zemlje nije moglo pratiti“, pored toga što to nije jednostavno, a piloti se za to ne obučavaju, jer ti uređaji ne bi smjeli biti pod njihovom kontrolom.

http://www.jutarnji.hr/sef-zrakoplovne-kompanije-tvrdi--nestali-malezijs...

Tko je glasao

Imaš dvostruki plus

Em za link, em za trud da uopće pročitaš materiju koja izaziva odbojnost i podsmjehe onih koji su prelijeni da promisle što u prići o nestanku aviona smrdi a smrdi do nebesa...a epilog samog nestanka kao kolateral žvaće 200-tinjak putnika kao nebitne... ista stvar sa 9/11 te sa rušenjem MH17 u Ukrajini - zar je onda ćudno što nas tisućama godina tlače raznim religijama kao dogmom ne bi li nas držali kao stoku u toru.
Istina je tu pored nas, međutim mi ne da ju ne vidimo - mi ne želimo vidjeti samo da nam ne poremeti privid ugode i mira.
MH 370 je otet od 3 svjetski moćne tajne organizacije, prizemljen u strateškoj bazi SAD-a na engleskom otoku Diego Garcia jer su tome posvjedočili "neuki" domoroci otočja. Fotografija koja je poslana od jednog putnika mobitelom s navedenog otoka jest autentična jer su računalni stručnjaci proveli ekspertizu iste i nisu našli sumnji u bilo koji oblik falsifikata.
Tu temu namjerno držim stalno iznad vode (hvala kolegi Franu što mi daje podršku, a i tvoj upis doživljavam kao podršku) da na tom obrascu pokažem ovima koji teže uočavaju današnju globalnu i lokalnu zbilju da elite niti imaju isti cilj niti imaju slične interese s većinskom masom populacije.
To je ono što religije adresiraju kao djelo sotone, a čemu se priklanjaju intelektualci tipa Bet i Janus...

Tko je glasao

Predviđanje: "Nalazimo se u opasnom razdoblju"

Istina je tu pored nas, međutim mi ne da ju ne vidimo - mi ne želimo vidjeti samo da nam ne poremeti privid ugode i mira. (sjenka)

"U intervjuu 2001. godine, na pitanje koja je najveća prijetnja s kojom se SAD suočava, odgovorio sam da bi to mogao biti teroristički napad biološkim ili nekim drugim oružjem za masovno uništenje, to je bilo u travnju. Kada je došao 9/11 postalo je jasno što su teroristi u stanju učiniti u pogledu rušenja zgrada WTC-a i napada na Pentagon u kojima je poginulo 3000 ljudi".

"Nalazimo se u opasnom razdoblju, vjerojatno mnogo opasnijem nego onom koje je prethodilo napadima 9/11. Smatram kako će se ispostaviti da napadi 9/11 nisu ništa prema sljedećem napadu koji će, ako i kad do njega dođe, biti puno smrtonosniji nego što se svojevremeno moglo napraviti sa zrakoplovnim kartama i skalpelima".

http://www.advance.hr/vijesti/bivsi-americki-potpredsjednik-dick-cheney-...

Tko je glasao

Kada jastreb počinje graktati dolaze turobna vremena

Kanada je zaštitila patent Ebole pod br: CA2741523 A1
Naravno da imaju i lijek protiv - rezervirano za odabrane...

Tko je glasao

Ja ne vjerujem u nebuloze

kako na "onu", tako i na "ovu" stranu.

A mogućnost da je u današnje vrijeme jedan takav avion jedne takve kompanije naprosto nestao, spada u nebuloze.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Tu se sad otvara pitanje kriterija

Kako lučiš nebuloze ove od one strane!?

Tko je glasao

Stvarno imaš volje :)

truditi se nacrtati ovce onima koji od drveta ne vide šumu :(

Provinciopolis

Tko je glasao

Inscenirani teroristički napadi planirani već od 1962.

Na početku video priloga @sjenkinog komentara, u prvoj minuti, zapazio sam simpatične informacije vezane za inscenirane terorističke napade avionima. Ovi podaci postali su zanimljivi poslje čak više od pola stoljeća:
http://pollitika.com/i-s-i-s-israeli-secret-intelligence-service#comment...

Vrijeme događanje je 13. 03. 1962. kada je ministru predložen inscenirani plan Sjeverne šume (ali nije usvojen), a koji je trebao poslužiti kao opravdanje za vojnu intervenciju na Kubu. Tu se spominje prebojajnje aviona i krivotvorenjem oznaka pretvaranje u putnički, pojavljuje se avion-dvojnik, agenti glume putnike, pravi civilni avion prepravlja se u bespilotno upravljanu letjelicu koja se onda daljinskom komandom ruši, naravno, baš iznad kubanskih teritorijalnih voda ...

Dakle, u vojnoj bazi se oboji avion (iz vojnog) u civilni i označi brojem kao civilni (avion-dvojnik), putnici su federalni agenti, a glume studente na izletu najprije u pravom avionu, koje onda, na dogovoreni aerodrom, preuzme dvojnik, pravi avion preprave u bespilotnu letjelicu (bez putnika) koja nastavlja letom ka kubanskim vodama odakle bi poslala signal za opasnost, a onda bi avion bio oboren daljinskom komadom, a dvojnik bi sa dogovorenog aerodroma nastavio letom kao pravi avion ...

Je li pretpostavljena otmica MH370 bila potrebna zbog aviona-dvojnika?

Tko je glasao

Zračne luke uvijek otvorene za putničke zrakoplove?

Dužnosnici zabrinuti su za otete avione u Libiji (ali ne za nestali MH370) zbog nadolazeće 13. godišnjice 9/11.

Oni znaju da oteti civilni avion može koristiti na dva načina: biti „precizno pogonjeni projektil“ ili se može koristiti kao sredstvo za prikriveno prebacivanje većeg broja napadača jer su zračne luke uvijek otvorene za putničke zrakoplove.

http://www.jutarnji.hr/amerikanci-u-strahu-od-11--rujna--teroristi-ce-na...

Tko je glasao

Otmica zbog dva načina korištenja

Dva načina:

Prvo: MH370 je Boeing 777-200 koji može primiti više od 300 putnika. Ako je otet i sačuvan, putnici mogu biti vojnici, koji, iz razloga "da su zračne luke otvorene za putničke avione", a avion ima veliki dolet i do 20 tisuća km, lako mogu sletjeti na planirano mjesto (ako je u vojnoj bazi D.G., uzmite šestar i napravite krug-dolet). Inače, to znamo iz crne kronike, kad lopovi idu u krađu, da ne bi otkrili svoj identitet - ukradu prijevozno sredstvo. Ako je avion otet on će vrlo vjerojatno biti upotrebljen, jer je za otmičare besmisleno oteti nešto pa spremiti "u garažu". Vjerojatno se samo čeka vrijeme i planirana prilika.
(http://hr.wikipedia.org/wiki/Boeing_777)

Drugo: Boing može biti daljinski upravljan, a napunjen eksplozivom - razorna je bomba ...

Tko je glasao

Avion kao napalm-bomba za neke „velike ciljeve“

Pokušaj ostvarenja plana aviona bombe krađom nije puka maštarija već je stvarnost od prije deset godina.

Dakle, postoji i krađa aviona, a i plan aviona-bombe:
Prije 10 god. (i 4 mj.) dogodila se jedna zanimljiva krađa i to Boinga 727 na aerodromu Luanda u Angoli. Tu je avion bio parkiran dugo vremena, ali je ukraden i odletio je u nepoznatom smjeru bez putnika. Uspješan bijeg iz zračnog prostora Angole ostvaren je vjerojatno letom aviona prema moru.

Kasnije se otkrilo da su na avionu napravljene preinake, jer su sva, (od oko 150 sjedala za putnike), bila izbačena, a prostrana unutrašnjost (dužine oko 40 metara), prepravljena za spremnike za dizel goriva. Nagađalo se da napunjen gorivom takav avion može poslužiti za napad kao napalm-bomba za neke „velike ciljeve“, ali srećom, to se nije ostvarilo.

http://www.jutarnji.hr/je-li-mh370-nestao-zauvijek-zbog-zlih-otmicara-il...

Tko je glasao

A sad potraga „malo više južnije“...

Australski istražitelji (ponovo) dobro pregledali satelitske podatke tražeći MH370 i zaključili
da trebaju pretražiti dodatnih 60 tisuća m2 područja dna oceana nasuprot australske zapadne obale i to
- „malo više južnije“.

Potragu će voditi nizozemska tvrtka Fugro, trajat će godinu dana i koštati 52 milijuna američkih dolara.

http://www.jutarnji.hr/nove-informacije-o-nestalom-boeingu-pilot-je-usre...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci