Tagovi

Test: Koliko Zaista Poštujete Tuđa Ljudska Prava I Osobne Slobode

"Kondicionirane od najranijeg djetinjstva usvajati svakakve raznorazne prekoncepte, mnoge OSOBE uporno poriču neporecivu činjenicu da su one same isto kao i BANKE te DRŽAVE i sve državne institucije - fikcije bez svoje fizičke stvarnosti. Najznačajnije kod usađivanja predrasuda u djecu, a tiče se upravo ovog Zahtjeva za povratom imovine i nadoknadom štete, posljedični je kolektivni skoro stopostotni zaborav odraslih da je ovo neosvojivi Slobodni Planet. Uprkos tome što su puste milijarde potrošene na masovnu distrakciju kako nikad više ne bi došlo do njegovog ponovnog otkrivanja, čovjeku eventualno probuđenom iz virtualne atmosfere u realnost Slobodnog Planeta staru milijunima godina - nitko ne može nametati tuđu volju".

Pozdrav svim korisnicima bloga Pollitika.com,
evo dakle moje solucije na individualnom nivou za decentralizaciju svemoći banaka i politike, prelaska s riječi na djela po pitanju izbavljanja iz globalnog kaveza što mu od pamtivijeka nemoćno robujemo: "AgroTurizam Farma Vivian - Održiva Zajednica Dobrih Ljudi".

Koliko je cijela stvar iznad osobnih interesa, to sam procijeni.
Želiš li mi pružiti podršku, dosta je isprintati izjavu s doljnjeg linka i potpisanu mi je poslati na aljosa[at]cromalternativemoney.org
Sve će vrlo skoro postati ne samo domaći već problem internacionalnog karaktera od i ne tako malog značaja... još ako informaciju preneseš i svojim prijateljima...
Budi mi dobro :)

IZJAVA:
http://cromalternativemoney.org/mediafiles/izjava.jpg

Komentari

@peacemaker, nepotrebno se

@peacemaker, nepotrebno se uzbuđujete, što stoka ne razumije jezik vrijednosti. Ne razumiju oni ni same sebe, pa kako bi mogli razumjeti vas?

Odavna svjetski mudraci kažu: "Ne učite svinje pjevati. Razdražiti ćete svinje, a ništa nećete postići".

Tko je glasao

reklamiranje

Mislim da si povećao promet na stranici.

Jedino ću ti reći da je cijela tvoja početna koncepcija pogrešna.

Citat:"Tko kontrolira hranu kontrolira ljude, tko kontrolira energiju kontrolira kontinente, dok onaj tko kontrolira novac kontrolira cijeli svijet"

To je samo današnji zapadni pogled na svijet.

Novac ne kontrolira ništa ili ako hoćeš drugačije novac kontrolira samo slabe državne lidere koji dopuštaju da budu od njega kupljeni.

Tko je glasao

@Kvarner, kako vam se mogla

@Kvarner, kako vam se mogla potkrasti tako suštinska kontradikcija? Kažete da novac ne kontrolira ništa, a onda priznajete da kontrolira državne lidere? A zar to nije dokaz da kontrolira zapravo sve? S novcem se danas može kupiti apsolutno sve- život, zdravlje, bogatstvo pa čak i siromaštvo. Što ste htjeli reći? Da novac nije vrijednost.? Nije, ali jest sredstvo da se ima sve.

Tko je glasao

@poveznik

Ja gotovo nikada ne dajem negativne bodove, ali vi ste realno zaslužio 2 (a mogu dati samo jednog).

Prvi ste zaslužili zbog mog, a drugi jer površno čitate.

Napisao sam da novac kontrolira samo slabe državne lidere koji dopuštaju da od njega budu kupljeni

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci