Tagovi

Tajni sastanak Milanović-Sanader

Povodom raznih tema vezanih na relaciji HDZ - SDP odlučio sam objaviti ovaj vrlo važan transkript poduprt fotografijama na kojima iz kojih se jasno može isčitati u kakvom su raspoloženju ova dva politička oponenta bila. Mjesto događanja ovo sastanka je zasad tajno te ne postoje nikakve indikacije ni iz jedne stranke da žele objavti da se ovaj sastanak uopće zbio. Detalje tajnog sastanka Sanader - Milanović sa slikama možete pročitati na ovoj adresi: http://rejban.blog.hr/2007/09/1623286379/tajni-sastanak-sanadermilanovic.html
:)

Na sastanku je izrečeno par oštrih riječi, a teme su bile nula promila, divlja gradnja na Hrvatskoj obali, unutarnji problemi kojima se većinom bavio Milanović.

Komentari

Mislim da ste malo previše

Mislim da ste malo previše ozbiljno ovo shvatili. Chill! :D

Tko je glasao

E, da je meni Paint, i

E, da je meni Paint, i znanje uz to, mogao bih pisati hrvatsku povijest ispočetka.

Tko je glasao

Ima dovoljno drugih mjesta

Ima dovoljno drugih mjesta na kojima možeš plasirati ovakve uradke.Potrošiti sat vremena na nešto ovakvo daje mi ideju da želiš privući posjetitelje na svoj blog.Možda radi reklama koje tamo objavljuješ.

cvjetići

Tko je glasao

što je loše u privlačenju

što je loše u privlačenju posjtitelja na blog? što je loše u držanju reklama na blogu? zašto onda posjećuješ ovu stranicu - i na njoj ima reklama

Tko je glasao

Vrlo loša foto montaža:)

Vrlo loša foto montaža:)

Tko je glasao

Ipak je trebalo sat vremena

Ipak je trebalo sat vremena da se napravi! U Paintu.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci