Tagovi

Svjetsko Gospodarstvo Je Teški Falsifikat, Živjela Nova Tržnica!

1-2-3-4-5-6-7, umrlo je jedno dijete, 8-9-10-11-12-13-14 sekundi, umrlo je još jedno, upravo sad, od gladi, i tako svakog sata, svih 365 dana u godini.

"Apsolutna vlast apsolutno korumpira" - ono što neke možda može iznenaditi, čak su i revolucionari lažni, u Hrvatskoj su kako saznajemo "plaćeni" 250 kuna po prosvjedu... Realnost je ta da je cjelokupno globalno gospodarstvo čisto krivotvorenje i to ono najteže vrste, prakticirano da bi se ljudi zaludili kako bi se zadobilo njihovo povjerenje kroz lukavo izmišljanje umjetne, lažne stvarnosti.

Financijske reforme su krivotvorene reforme, balansiranje proračuna je krivotvorenje, projekcije budućeg rasta su krivotvorene, brojke o nezaposlenosti su krivotvorene, statistika inflacije je krivotvorena; i naravno - krivotvorene su sve vijesti koje podilaze rastu tržišta dionica i održavanju statusa quo po pitanju monetarne politike. Ako je sve krivotvoreno, što od pravog i vjerodostojnog preostaje? U osnovi ništa.

Tekuću bolnu horror predstavu razne frakcije očajnički pokušavaju zaustaviti različitim pristupima. Svaki od glumaca, siguran u svoje vlastite stavove, na svoj način interpretira dostupne parametre. Jedina zajednička karakteristika svih ovih grupacija navodno u borbi za bolje sutra je jedan ozbiljni nedostatak. Sve, od prve do zadnje, bez iznimke, ignoriraju pravi korijen zla iz kojeg je izrastao lažni problem.

Zašto dobrovoljno sudjelovati u nečemu što nikad nije dobro funkcioniralo? Zašto okretati kotačiće mehanizma koji nam oduzima umjesto da nam daje? Zašto biti dio sustava koji je nelogičan, neprirodan, neodrživ, kriminalan? Zašto uvijek plesati na rubu kolapsa?

1) Slika govori više od tisuću riječi

2) Slika govori više od tisuću riječi

15-16-17-18-19-20-21 sekunda i nema ga više među nama, još je jedno dijete točno ovog trenutka crklo od gladi.

Samostalno za sebe i druge priskrbi životne potrepštine i obezbjedi smislenu budućnost koju ti korumpirana ekipa svjesno ili nesvjesno uskraćuje:
Globalna Ekonomija Je Teška Krivotvorina, Živjela Nova Tržnica!

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci