Tagovi

Svjetska eugenika Dio 2. John Holdren: Ecoscience

John Holdren, trenutni "znanstveni car" u Obaminoj administraciji, poznatiji hrvatskoj javnosti kroz Davora Pavunu, koji svoj kredibilitet crpi iz tvrdnje kako služi na njegovom timu, u knjizi koju je 1977. potpisao zajedno sa Paulom Ehrlichom i Anne Ehrlich iz Rimskog kluba; naslov knjige u originalu: "Ecoscience- population, resources, environment"
"Obvezujući zakoni za kontrolu populacije, uključujući zakone za obavezne pobačaje, mogući su i pod postojećim ustavom ako populacijska kriza postane dovoljno ozbiljna da ugrozi društvo.."
"..Jedan način... jest inzistiranje na tome da se sva nelegitimna (rođena bez dozvole) djeca uvedu u proceduru za usvajanje, pogotovo ona maloljetnih roditelja, koji u pravilu nisu sami sposobni brinuti se za dijete. Ako samohrana majka zaista želi zadržati svoje dijete, bilo bi moguće prisiliti ju da prođe proceduru za usvajanje i demonstrira svoju sposobnost da se za njega brine. Proces usvajanja vjerojatno bi trebao ostati teži za samohrane roditelje nego za bračne parove, uvažavajući činjenicu da se teže brinuti za dijete samostalno. Bilo bi moguće prisiliti samohrane majke na udaju ili pobačaj, možda kao alternativu usvajanju, ovisno o društvu u pitanju."
"Dodavanje sterilanata u vodu za piće ili pakiranu hranu prijedlog je koji plaši ljude više od većine ostalih prijedloga za nedobrovoljnu kontrolu plodnosti... Kako bi bila prihvatljiva, takva substanca mora ispunjavati prilično stroge zahtjeve: mora biti uniformno učinkovita, unatoč velikoj razlici u dozama primljenim od strane različitih pojedinaca i njihovoj različitoj osjetljivosti; mora biti slobodna od opasnih ili neugodnih nuspojava; ne bi trebala imati učinka na suprotni spol, djecu, starce, kućne ljubimce ili stoku."
"Program sterilizacije žena nakon drugog ili trećeg djeteta, unatoč relativno većim poteškoćama u usporedbi sa vazektomijom, vjerojatno bi bilo lakše provesti nego sterilizaciju muškaraca."
"Razvoj dugoročno sterilizirajuće kapsule koju bi bilo moguće usaditi pod kožu i ukloniti kad trudnoća bude poželjna otvara nove mogućnosti za prisilnu kontrolu plodnosti. Kapsulu bi bilo moguće usaditi u vrijeme puberteta i eventualno bi ju bilo moguće ukloniti, uz službenu dozvolu, za ograničeni broj poroda."
"Ako neki pojedinci doprinose općoj deteriorizaciji društva prevelikom produkcijom djece, i ako se ukaže potreba, može ih se zakonski prisiliti na prakticiranje reproduktivne odgovornosti- jednako kako ih se može prisliti na odgovornost u njihovim konzumentskim navikama."
Prema planetarnom režimu
"Možda bi UNEP i Agencija za populaciju UN-a, u suradnji sa ostalim agencijama mogle biti razvijene u Planetarni režim, međunarodnu superagenciju za populaciju, resurse i okoliš. Takav bi sveobuhvatni Planetari režim mogao kontrolirati razvoj, administraciju, konzervaciju i distribuciju svih prirodnih resursa, obnovljivih i neobnovljivih...
Režim bi logično bio centralna agencija za regulaciju međunarodne trgovine, možda uključujući pomoć razvijenijih zemalja onim manje razvijenima, uključujući svu hranu na međunarodnom tržištu. Planetarni režim imao bi odgovornost utvrditi optimalnu veličinu svjetske populacije, svake regije, i država unutar regija. Kontrola populacije mogla bi ostati u nadležnosti pojedinih vlada, no Režim bi imao moć sprovesti dogovorene limite."
"Kako bi to bilo moguće postići, sigurnost bi trebala pružati naoružana međunarodna organizacija, globalni analog policijske sile. Mnogi su ovo prepoznali kao cilj..
..Prvi korak nužno uključuje djelomičnu predaju suvereniteta međunarodnoj organizaciji..."
"Čovječanstvo si ne može priuštiti vrludanje kroz ostatak 20.-og stoljeća; rizici su preveliki i ulozi previsoki. Ovo je možda zadnja prilika da izaberemo svoju i sudbinu svojih potomaka. Nikakva ili kriva odluka mogla bi dovesti do katastrofe. No ne smijemo nikad zaboraviti da bi ispravne odluke mogle voditi ka mnogo boljem svijetu."
Optimalna veličina svjetske populacije se, prema drugim publikacijama Rimskog kluba, kreće između milijardu i dvije milijarde ljudi, što znači kako je za put ka boljem svijetu potrebno izvršiti- masovni genocid.
Originalne stranice možete vidjeti ovdje: http://zombietime.com/john_holdren/
kao i nedavnu izjavu samog Johna Holdrena za CNSnews

http://www.cnsnews.com/news/article/67690

Komentari

bojim se @magnakarta da će Ti

bojim se @magnakarta da će Ti ovaj dnevnik potopiti ili barem okititi definicijom teorije zavjere.
Ovdje je običaj da se istina titulira - teorijom zavjere!
Tako sam bio vrlo oprezan ovdje, ali sa sličnom nakanom:
http://pollitika.com/globalizacija-kraj-svijeta-kojeg-poznajemo

Tko je glasao

dnevnik ne sadrzi gotovo

dnevnik ne sadrzi gotovo nista osim citata iz same knjige. Tako da ne vidim kakve bi se objektivne zamjerke u mogle naci u ovom slucaju.

trenutak istine

Tko je glasao

Daaa, točno; - ali ovdje ima

Daaa, točno; - ali ovdje ima i takvih koji vide bijele miševe i ružičaste slonove a naročito ono čega nigdje nema. :):):):)

Tko je glasao

ima nas svakakvih. Hvala, g.

ima nas svakakvih. Hvala, g. jelenska na plusevima i zanimljivoj raspravi, ali nazalost nisam u mogucnosti predugo ostati, do sljedeceg puta- srdacni pozdrav.

p.s. ako imate vremena i volje, mozete svratiti na moj blog, ima tamo 2-3 teksta koja nisam objavio ovdje (teorije zavjere, znate)

trenutak istine

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci