Tagovi

Svijet je u šoku, paraliziran / Dežulović dobio otkaz u S. D.

hypocrite

ŠOK, ŠOK, ŠOK…

Nijem, sjedim pred računalom i razmišljam – “Pa kuda ovo više dovraga i bestraga ide???

Danima zbrajam utiske, noćima ne spavam, tuga, očaj, nevjerica, svi doma plačemo, više čak ni ne razmišljamo kako platiti režije, što sutra jesti, djeca su prestala buljiti u smartphone, sad bulje u sliku Dežulovovićevu (ja ga objesio na zid), ma čak nismo više ni gladni, televizori ugašeni, ptičica spustila glavu, komarci teturaju, jednom rječju – živi očaj!!! Il to bjehu dvije? Vidite u kakvom sam stanju…

Plače i Dežulović

dezulovic 1 n1

Plače čitav svijet

Nakon početnog šoka i nevjerice svijet ipak odluči uzvratiti udarac zlu. I sile tame pobijediti ujedinjeni pod vodstvom kancelara Palpatina ili je sad Ban Ki Moon, nemam pojma, jel vidite u kakvom sam očaju?

No što se zbivalo prije toga?

U Africi su izbili masovni neredi, svi nose transparente s likom uplakanog heroja Dežulovića, majice s natpisom “Heroj, a ne plačipička Dežulović”, prosvjedi i prosvjednici usmjerili su se na Vlade i vladajuće. Prvi put u povijesti bijelci i crnci drhtali su zajedno nad sudbinom plačipč…, pardon, heroja Dežulovića. Masai pleme okupilo je vijeće, prema najnovijim vijestima kreću u pohod na Hrvatsku. Prema zadnjim izvješćima Mugabe je doživio srčani udar, ISIS i Kurdi zajedno plaču i ljube sliku Dežulovićevu, riču neutješno, razmjenjuju konzerve i bombe, ukratko – kaos.

Azijske zemlje također u kaosu, japanski vlakovi kasne po dva dana, skoro pa više i od hrvatskih, strojovođe se ubijaju, Jen je pao 60%, privreda u kolapsu, mlade Japanke vrište po ulicama, užas i tuga, nevjerica na licima kompletnog Japana. Poznati japanski duh je potpuno slomljen.

Plače i Kim Jong Ping Pong, i prijeti, “Sravnit ćemo Ameriku”, riče ovaj pravednik među narodima i Dežulovićev omiljeni političar. Na pitanje: “Zašto baš Ameriku, a Hrvatska upropasti ovog velikog mališana?” Kim Jong odgovori: “Amerika je sve kriva, Hrvatska je morala poslušati Ameriku i dati otkaz Debilžuloviću, ali nije problem, spalit ćemo i sravniti i Hrvatsku”. “Ali Dežulović živi u Hrvatskoj, Hrvati ga hrane i oblače”, ustvrdi novinar. “Dobro, njega ćemo izvući i dati mu posao kod nas, on će biti naš Ministar istine, zaslužio je”, poentira Kimi i upuca novinara.

Kina i Tibet na rubu su rata, podli Tibetanci tvrde da je Dežulović samo čovjek, a što je izazvalo momentalnu reakciju Kineske narodne partije, nakon sjednice Kinezi su poslali 2 milijuna vojnika na Tibet, s obrazloženjem da svijet ne smije tolerirati takvu zadrtost i primitivizam.

“U pitanju su civilizacijske vrijednosti, u pitanju je opstanak civilizacije i svako drukčije mišljenje treba se tretirati kao zločin protiv nečovječnosti, ili čovječnosti”, kineski je pomalo težak za prevesti… “Degenžbulović će biti naš Ministar istine”, izjavi Kineska ministrica nečega.

U USA konsternacija, gladni, žedni, bogati, mršavi, siromašni, debeli, crni, bijeli, rozi, plavi, zeleni, ljubičasti, gay, neonacisti, KKK, Talibani, svi se drže za ruke i gledaju velike ekrane na kojima rida Dezulovik, svi kriomice brišu suze, KKK crncima, neonacisti i crnicima i gay-evima, gay-evi djevojkama, debeli i bogati malim slatkim dječacima i djevojčicama, siromašni sami sebi, Talibani djele bombone i tješe ove debele, debeli neutješno plaču i ridaju, Obama drži govor: “Draga nacijo, Dezulovik… i zarida iz sve snage, kamere se ugasiše, teletabisi preplaviše ekrane… Neki drvosječe, u sred Amerike, prijaviše da im se, kad su porušili šumu, na panjevima ukazala slika Dezulovika, svi popadoše ničice i slaviše svetog panja Dezulovika.

UN sazva hitnu sjednicu, tema: Dezulovic!

Na sjednicu se odazvaše svi predsjednici i svi izaslanici i Dezulovic, kojega unesoše onesviještena od bola.

Ban Ki-Moon otvori sjednicu. Svi ustadoše, brada Ban Ki-Moona tresla se dok je plačnim glasom protisnuo:

“Dezulovik”

Dežulović vrisnu iza sna, neki se onesvijestiše, neki se uhvatiše za srce, potraja, ali se svi smiriše i uperiše očajničke poglede u Ban Ki Moona.

“Dezulovik”, opet protisnu Ban… “Dezulovik je dobio otkaz zbog vrijeđanja i prostačkog govora”, nastavi Ban. “Hrvatski sud je presudio i time napravio presedan u svijetu!”

“Blasfemija”, zaurlaše neki. “Ludilo”, zarikaše drugi. “Osveta, osveta…”, zaderaše se treći. “Glad u svijetu, ropski ugovori, djeca robovi…” javi se jedan glas, ali ga drugi nadglasaše, “proklet bio životinjo, kako se samo usuđuješ u ovom strašnom trenutku, kakave veze imaju izrabljivana djeca sa ovako strašnim slučajem Dezulovik?” Napadoše ga pravednici među narodima.

“Polako, polako”, sabra se Ban Ki Moon, “po redu, molim vas”. Ostavimo sad sve drugo po strani, ostavimo gladnu djecu, djecu robove, ratove, izbjeglice, mrtve i ranjene, propalu ekonomiju, beskućnike, ostavimo sve i koncentrirajmo se na bitno, najbitnije: Dezulovik!!!

“Tako je”, zaurlaše mudri vođe naroda i izbaciše van onoga diverzanta.

“Vode”, zastenja Dežulović, “Vode mi dajte i plaću od bar 30 000 kuna”, promrlja onako u polusnu.

“Vidite li ove muke i ovu bol ovog velikog prostaka, pardon, pisca kolumni, vidite li kakvo je stanje u Hrvatskoj i kolika je potreba da se pod hitno uvede red u tu zemlju?”

“Tako je”, opet zaurlaše pravednici.

“Vode i kuna”, zavapi opet Dezulovik.

Svi se stresoše od patnje tog barda pišane riječi.

I tako nastaviše raspravu o načinu na koji kazniti Hrvatsku, tako da nikad nikom više ne padne na pamet dati otkaz Dežuloviću, neki predložiše da se hrvatsku djecu odvede u roblje, neki predložiše da se spali sve žito po Hrvatskoj tako da bar polovica zlotvora umre od gladi, neki…, ma nebitno…

U međuvremenu, u Hrvatskoj, novinarka Hrga napala je na pravdi Boga Dežulovića i postavila pitanje njegovog Božanskog prava na bar 30 000 kuna po svakom ugovoru sa novinskim kućama, usput se još usudila spomenuti razliku između novinara i kolumniste, za razliku od novinara koji informacije skupljaju na razne pa i krvave načine, kolumnisti uglavnom čitaju tuđe izvještaje i daju nekakva svoja mišljenja.

Naravno da je ovo pogodilo jadnog malog siromašnog Dežulovića, zna Dežulović da je njemu Hrgovićka poručila: “Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju, nisi poseban, parazitiraš i lešinariš po Hrvatskoj, glumiš facu, a cmizdriš i lelečeš kad dobiješ otkaz na jednom poslu iako ti ostaje još hrpa drugih, cmizdriš ko zadnji papak, prijetiš i pišeš otvorena pisma, pamflete, panegirike sam sebi ko zadnji bijednik, tisuće djece jede po javnim kuhinjama dok ti bereš desetke i stotine tisuća kuna mjesečno i živiš ko krez, i zbog tebe su ova djeca gladna…”

A što je ovog brižnog čovjeka, koji nadasve voli, poštuje i obožava sebe, jako naljutilo pa joj onako, sav u bolu, odgovori:

‘Hrgino je ‘Optužujem!’ klasični, kako se to sad učeno kaže, case-study o čudesnoj preobrazbi Tuđmanove göbbelsovsko-ždanovljevske propagande u takozvano profesionalno novinarstvo, koje sa svih svojih udžbeničkih pet W – od what the fuck! do what the hell! – tako ozbiljno računa na kratku pamet svoje publike, da je preraslo čak i trpanje među veterane ‘prašine i straha’, pa je sad još i ljuto na njih što umjesto vijesti iz pakla Sarajeva imaju o njemu, vidi drskosti, svoje vlastito, privatno mišljenje.’

Što je pisac hotio reći ostat će u vječnosti nerasvijetljeno, neki psiholozi tvrde da je Dežulović bio pod sedativima dok je ovo pisao, neki psihijatri tvrde da je ovaj odgovor klasična reakcija potpuno slomljenog i izgubljenog čovjeka, filozofi se zadubiše da raspletu ovaj koloplet nebuloza, al im baš i ne ide, a neki oduševljeno klimaju i govore: “Baš joj je dobro odgovorio”, ako ih upitate: “A što joj je to odgovorio?” odmah vas napadnu da ste katoliban, ustaša i slično, jer – šupak, pardon, mišljenje druga Dežulovića se ne preispituje, ma koliko besmisleno bilo.
Bilo kako bilo, saga o Dežuloviću kao jedinom građaninu svijeta koji ne smije dobiti otkaz, nastavlja se, on će svoja jedinstvena prava istjerivati do kraja svijeta, do tada: gladna djeca nek’ čekaju, djeca kojoj trebaju lijekovi nebitna su, roditelji koji ne primaju plaće i nemaju što dati jesti svojoj djeci također su nebitni, kao i oni koji dobiju otkaz pa im još otmu i jedini stan...

Svi su nebitni, jedini bitan je uplakani i bogati Dežulović!

Mi ćemo doma cijelu noć moliti za Dežulovića da ne izgubi te desetke tisuća kuna od tog jednog od mnogih primanja, molit ćemo se dok ne umremo od gladi, a sutra odmah idem sve što iza nas ostane prepisati na njega pa da ima još više i da više ne plače po svim mogućim portalima i tv programima.

Molim sve dobre građane Hrvatske da odvoje sve što mogu i nemogu od usta svoje djece i pošalju Dežuloviću, dajte mu sve, jer njemu najviše treba, on je jedan i jedini, definitivno jedinstveno siromašan.

selfish 01

Komentari

ko ga jebe

ko ga jebe

Tko je glasao

Džaba tebi reći, prijateljski,kad si sam sebi neprijatelj...

common sense

Tko je glasao

Bla, bla, truć, ser, bla, ser, truć, bla, šmrc, cmizdr, bla, bla

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mazohizam

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Janus, mazohizam, ćitao

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

grammar nazi

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Hahaha, po čemu, po tome što vam mast vidim...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

A i ti bi rado dao guze Dežuloviću?

Vi ste svi stvarno promiskuitetni.

Tko je glasao

Ovako

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Što je tema jel Jalnuš? haha

Pitaj ovih skoro tisuću što pročitaše moj dnevnik, u jednom danu :)))

Pa zar ti stvarno misliš da sam ja nesretan što vas nekoliko mrzite istinu i navodno ne čitate moj dnevnik???

haahhahahaahhaahhhaah

A drugo, što si se tako naduo kad nisi pročitao, pa nisi valjda idiot da napadaš samo onako, da napadaš, jesi veliš??? A dobro! Svašta. haha

A budale.... hahahehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...

Pitaj ovih skoro tisuću što pročitaše moj dnevnik, u jednom danu :)))

ne laskaj si...tisuću ljudi ne otvori pollitiku u tjedan dana, a kamo li da tvoj dnevnik pročita...pod čitanjem dnevnika se broji svako njegovo otvaranje, eto samo sam ga ja otvorio jedno 50-ak puta da pročitam komentare...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

pod čitanjem dnevnika se

pod čitanjem dnevnika se broji svako njegovo otvaranje

Mislim da se broji IP, a ne svako otvaranje.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

misliti je jedno...a znati, nešto potpuno drugo...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao
Tko je glasao

Kakve to veze ima zbog čega

Kakve to veze ima zbog čega se jedan dnevnik otvara.

Svi oni koji trolaju i spamaju dnevnik su zaslužni za masu drugih otvaranja, jer ljudi očekuju nekaj pametnog no naiđu na sranja, ko i ovo tvoje i od MKn-a.

Tko je glasao

Imaš pravo

Imaš pravo

Tko je glasao

50 puta si otvorio moj dnevnik???

Pa ti si čudo, ne znaš što piše u dnevniku, a dolaziš ovamo ko na sol???

Hehehe...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

često otvaram ovaj prelijepi Dnevnik,

jer me zanima što je novo Ranković izjavio...
volim biti u toku sa svim najnovijim događajima...
smatram da sam zaslužan za cca 687 otvaranja...barem prema ovom mojem brojaču ( a stari gad zna nekad i zaštekati,otvori Dnevnik a ne otkuca...)

common sense

Tko je glasao

...

50 puta si otvorio moj dnevnik???

da, i na iznimno lošim dnevnicima poput tvojih zna biti zanimljiva rasprava i dobrih komentara...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

E moj jado

A što ti to napisa? I koje si ti mjerilo pa da mjeriš nečiju kvalitetu, misliš da je mjerilo to što si gay, pristaša krvave zločinačke diktature i vjerojatno Stbin, to ti kao dodaje na vrijednosti iznad prosječnog Hrvata, jelda? hehe

A sad jado izdvoji sve ovo pa vidi što je ostalo, ništa jelda, praznina i očaj, e vidiš baš to si pravi ti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...

misliš da je mjerilo to što si gay, pristaša krvave zločinačke diktature i vjerojatno Stbin, to ti kao dodaje na vrijednosti iznad prosječnog Hrvata, jelda?

hahahahah...koji si ti lik...znači biti gay i srbin je kao uvreda neka...ili što?

ps. fyi...nisam ništa od nabrojanoga...hetero sam, nažalost hrvat (zbog takvoih poput tebe me je sramota što sam hrvat) i protivnik bilo kakvih totalitarizama...i kad skimeš tu mrenu s očiju i obrišeš pjeenu s usta možda koji moj komentar i uspiješ pročitati s razumijevanjem...

do tada fuck off...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

"možda koji moj komentar i uspiješ pročitati s razumijevanjem...

a da ti već jednom počneš pisati tako da te se razumije...19 dana sam te muvao da najzad priznaš da je Tito zločinac...isto si mi rekao da čitam što ne piše..maloprije istim napadaš @ MKn-a..sada @Laganog....

...muljaš, petljaš, jebo bi se a da ti ne uđe i sl....

Piši bre, da te ceo svet razume....

To što si Hrvat i što si bio branitelj ..ništa ne znači...i Alojzije je bio solunski dobrovoljac a već nakon 20 g. "ustaški vikar" kruh te ranio..ni manje ni više...

hraniš se, laskaju ti plusevi velikosrba i jugošovinista..i ispadaš " pošteni" Hrvat.

Ako nešto hoda kao patka, glasa se kao patka zacjelo je riječ o patki.

@Laganini samo skida patke , a ne gleda na koje je lovostaj., koja je zaštićena i sl.

Znači, jednostavno..ako si s četnicima i drugim antiHrvatima..onda si četnik i antiHrvat.

Bio anarhist ili Jehovin svjedok- svejedno.

sve dobro...

Tko je glasao

haha

Dobro si mu rekao.

A opet, ništa to njemu nije jasno. :(

Ma ko ga šiša, nek ide s velkosrbima u mrakaču, ionako baš sve njihovo podržava i sve naše pljuje i veli da je Hrvat, ogavno.

Definitivno patka... :))) bum bum bum

hm, morat ću malo vježbati gađanje, zahrđao sam. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

zijev...

isto si mi rekao da čitam što ne piše..maloprije istim napadaš @ MKn-a..sada @Laganog....

a što da vam kažem kad qraca ne razumijete i stvari gledate plošno...to je vaš problem, moj nije...

hraniš se, laskaju ti plusevi velikosrba i jugošovinista..i ispadaš " pošteni" Hrvat.

ocijene me ne zanimaju...niti ih ikada komentiram...no, vidim da tebe to prilično jebe...valjda ti ego bude povrijeđen...što li?

Znači, jednostavno..ako si s četnicima i drugim antiHrvatima..onda si četnik i antiHrvat.

ako nisi s nama, onda mora da si protiv nas...da, to je tako u tvom dvodimenzionalnom svijetu...i dobro ti zaph neki dan reče da si nabaviš kolor televizor, jer je tvoj crno-bijeli dosadan...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

ma ok @janus

znam ja da podržavaš sve dugine boje...no oko nekih stvari nema pogađanja... postoji crta ispod koje se ne ide...svatko bira stranu na kraju kad mora odabrati stranu...

sve dobro...

Tko je glasao

I tako doteglismo do

I tako doteglismo do najbitnijeg, kad god vas jako pogodim i kad nemate odgovor, a nemate ga gotovo nikad, uhvatite se kao nekakvih pogreški u pisanju i slično.

ček ček malo napuhanac...tko je koga sada napao za tipfeler??? ja tebe ili ti mene? nije vrag da ti pamćenje traje k'o vinskoj mušici?

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ček, ček, nadrndanac

Nisi li ti došao na moj dnevnik i spamaš li ga spamaš, napadaš, trokeljaš i kad ti ja odgovorim od zajebancije u svezi tvog tipfelera oči ti ispadaju?
Kužiš, nećeš čitati ne moraš. Ne slažeš se, obrazložiš s čim se ne slažeš. Ne podnosiš me zbog drukčijeg mišljenja, iznošenja vašeg prljavog rublja, ne podnosiš, samo prijeđeš mišom do sljedećeg dnevnika. Osnove kulture.

A kad dođeš i napadneš dobit ćeš odgovor kakav zavrijeđuješ, stvar je inteligencije toliko shvaćati.

Dakle, ako ne želiš rat nemoj ga ni započimati. Žišku?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ahh...

sad je zajebancija...ma nemoj mi reć'!? :P

što si onda ljutiš i zarolavaš komentare? cezura rankovićevskog tipa...kojeg vidim da si postao veliki obožatelj, čim ga držiš u sig-u...internet ratniče...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

pa

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

...

ispričavam se na zatipku :P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao
Tko je glasao

ma

Tko je glasao

Haha digići opet jašu

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mogel bi dobiti tužbu

Tko je glasao

Ovaj prvi post sam pisao na brzinu jer sam morao nešto hitno

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

No

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Vi stvarno ko životinje koje su životinje odgojile

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

bijes

@laganini
Vidiš kaj delaš, Opet ti je bijes pomutio razum.
Što si više u krivu to više vrijeđaš, obmanjuješ, lažeš, Citiraš i vjeruješ jugo-srpske udbaše kojih se i Tito odrekao. I sad cviliš i jadikuješ.
Ako vjeruješ Rankoviću i njegovim brojevima mora da si srbin ili neki iz mješovita braka.
A možda ti je tetak kad ga stalno citiraš i vjeruješ mu.
Smiri se, odi na terapiju ili u toplice. Na more neidi jer bi te netko mogel prepoznati.
Svakojaki svijet se tam skuplja.
Dojdi sim k meni u Jamničku. Naša sveta voda i velećasni Oremus ozdrave svakog.

Tko je glasao

Za vrijeme ww2 partizani ubili 663 svećenika, Oremus svećenik

Bijes ti je pomutio razum, zato si se ko kakvo krme obrušio na mene lud od bijesa, a ja velim - pati. :)))

Vjerujem Rankoviću i vjerujem da bi nam ti mogao jako pomoći oko nekih informacija o Križnom putu, vele da si u ono vrijeme bio jako opak, naravno ne u borbi. Vele da si bio najveći velikosrbin u Zagorju, a bogme si i danas.

Smiri se, odi na terapiju, na more ne idi i ne hodaj cestom jer ima Hrvata koji bi te mogli prepoznati.

Ili nemoj, ostani u svojim vilama sa onim tonama suhog mesa, ima se, može se, hebeš djecu koja jedu po javnim kuhinjama, bitno da drugovi imaju na tone suhomesnatih proizvoda...

K tebi, hahaha, pa ti još kao dobar s velečasnim, hahahahaha, pa i nije baš smiješno.

Partizani ubiše (za vrijeme i nakon ww2) 663 svećenika, od toga - 88 bogoslova i sjemeništaraca, 31 časnu sestru

Ali što ću ja tebi pričati o događajima koji se zbiše u tvoje vrijeme, ti znaš sve o tome, jelda? Ma da, znao sam da znaš.

Dakle, prestani cviliti i jadikovati, drug Boro je pao, sad će ga, druže Bilmeztek, cipelarimo, tabamo, gazimo, i pokažemo mu kako izgleda kad se njegove metode primjene na njega.

Svećenik Oremus veliš??? Jadan čovjek, ni ne naslućuje...

Pa daj mu reci za ovo:

Partizani ubiše (za vrijeme i nakon ww2) 663 svećenika, od toga - 88 bogoslova i sjemeništaraca, 31 časnu sestru

Pitaj ga što misli o partizanima i klanju svećenika, zaređene djece i časnih sestara, reci mu da si ti uvjereni komunist, partizan, jesi bio partizan? Ako jesi, priznaj mu.

Pokaj se, dok još možeš, a onda ćeš stati pred onoga koji jest, ali znam da ne možeš, nemate vi partizani ni srce ni dušu, a bogme ni vi milost tamo kud svi idemo nećete ni dobiti.

Partizani ubiše (za vrijeme i nakon ww2) 663 svećenika, od toga - 88 bogoslova i sjemeništaraca, 31 časnu sestru

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Vjerovanje

Vjerujem Rankoviću
Tvoj problem je da vjeruješ isključivo u ono što se uklapa u ono što želiš da je istina, prvenstveno u logici "čim gore tim bolje". Doduše to je tipična karakteristika nacionalista, opsesivno bavljenje svim mogućim i nemogućim nepravdama i strahotama, naravno, isključivo vlastitog naroda (vidi ppetrine tekstove kao apsolutni ekstrem na ovoj stranici). To je ono gdje sadašnjost nikad nije dobra, a bilo je dobro u nekom dijelu prošlosti, evenutalno, i biti će dobro kad nacija doživi nacionalno pročišćenje, što znači nikad jer što je život bez opsesivnog bavljenja neprijateljima?

Pretpostavljam da takva opsesivna aktivnost generira i prisutan kompleks manje vrijednosti koji se prikazuje kroz stalnu agresivnost prema bilo kojem sugovorniku koji bi eventualno mogao pokazati i minimalno drukčije mišljenje.

Tko nije s nama taj je protiv nas!

leddevet

Tko je glasao

Vjerovanje

Tvoj problem je da vjeruješ isključivo u ono što se uklapa u ono što želiš da je istina, prvenstveno u logici "čim gore tim bolje". Doduše to je tipična karakteristika komunista i lažnog antifašista, opsesivno bavljenje svim mogućim i nemogućim nepravdama i strahotama, naravno, isključivo vlastitog naroda (vidi Peniksove, LudaBuba, Biguzičine, L9 tekstove kao apsolutni ekstrem na ovoj stranici). To je ono gdje sadašnjost nikad nije dobra, a bilo je dobro u nekom dijelu prošlosti, evenutalno, i biti će dobro kad nacija doživi nacionalno pročišćenje, što znači nikad jer što je život bez opsesivnog bavljenja neprijateljima?

Pretpostavljam da takva opsesivna aktivnost generira i prisutan kompleks manje vrijednosti koji se prikazuje kroz stalnu agresivnost prema bilo kojem sugovorniku koji bi eventualno mogao pokazati i minimalno drukčije mišljenje.

Tko nije s nama taj je protiv nas!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Skočio si. I predomislio se

Tko je glasao

Rankovićevac

Vidim da si upotrebio oprobanu metodu falsifikovanja teksta. Bravo bre dete, još kad bi to bilo učinjeno s mozgom gde bi ti bilo kraja.

leddevet

Tko je glasao

Ne zbunjola

To nije "falsifikovanje", to je samo zoran prikaz kako se u tvoju jednadžbu savršeno uklapaš baš ti - i svi tvoji drugovi.

Valjda si naučio lekciju. Nisi, no frks, budeš već.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Potvrtko

leddevet

Tko je glasao

hm

Tko je glasao

E moj jado

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci