Tagovi

Sve Gore je i Gore.

U nespretno sročenom blogu Cool Triatlon moglo se krivo protumačiti da su pobrojane tjelesne aktivnosti između okrijepa smisao poziva na okupljanje umjesto okupljanja samog po sebi.

U međuvremenu se na Kvarneru zbila i prava vremenska nepogoda te je 11. studenoga došlo do pada i oštećenja presostatskog balona nad Olimpijskim bazenom 2 (otvoreno plivalište) u sklopu kompleksa bazena Kantrida te će isti bazen do daljnjega biti zatvoren za sve korisnike.

Balon je toliko oštećen da ga nije isplativo popravljati te će se nabaviti novi, a postupak javne nabave traži vrijeme pa do održavanja Cool Triatlona, onako kako je zamišljen, s izmjenama bazena, neće doći još neko vrijeme.

Stoga smo primorani malo odgoditi samu manifestaciju, no nikako ne bi bilo primjereno odustati od samog druženja, pa kao i u zagrebačkoj verziji, najbolje da prvo održimo generalnu probu. Koja će imati skoro sva obilježja prave manifestacije, ali umanjena u obimu nekih od aktivnosti.

Dragi pollitičari s Kvarnera i okolce,

kome god je usput, pozivam vas na druženje, na ručak u restoranu Sorisso koji se nalazi na morskoj obali u kompleksu bazena Kantrida 7. prosinca 2013. godine u 14:30 sati, te potom na večernje druženje u Lovranskom Pubu s početkom oko 19:30.

Kome kako odgovara. Druženje u Lovranskom Pubu sam pomaknuo ovako kasno jer je tih dana u Opatiji festival čokolade pa da ne interferiram s drugim zanimljivostima.

Prema prognozi, vrijeme će biti krasno.

Objektivno, od Kantride do Lovrana se može prošetati, barem mi to radimo, a nakon druženja ja sam raspoloživ za razvoženje do šest uzvanika automobilom kućama. Koliko nas se u Zagrebu na generalnoj probi okupilo. Dok ću do Kantride i nazad preko Veprinca do Lovrana biciklom.

U naslovu se malo pretjeruje. Nije baš sve Gore, ali dosta toga jest. Rukavice jesu. Potkapa isto. I vjetrovka, i duge zimske hlače, i majca s dugim rukavima i nekave specijalne čarape koje još nisam isprobao.

Dakle ozbiljno sam se opremio za druženje, ali idemo prvo s generalnom probom.

Hvala svima koji će doći.

Komentari

7. studenoga 2013. godine

kome god je usput, pozivam vas na druženje, na ručak u restoranu Sorisso koji se nalazi na morskoj obali u kompleksu bazena Kantrida 7. studenoga 2013. godine u 14:30 sati, te

7. studenoga 2013. godine !?

Jesam li što propustio ? :(

Pozdrav, i gledajte oko sebe !

Tko je glasao

Zabuna

idem odmah ispraviti.
Hvala već mi je i Lun javila.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci