Tagovi

Strava u ulici Trg svetog Marka 2

"... Kada su u pitanju sva ova prava o kojima sam govorio na početku; i prava manjina, možda prije svega prava manjina, jer mi smo zbog toga išli u rat, zbog toga smo napadnuti...".

Dakle, napokon je pronađen uzrok zuluma srpskih vojnih i paravojnih postrojbi. Svaka čast Milanoviću, Hrvatska ti ovo nikada neće oprostiti, a ni zaboraviti. Nikada.

Vjerovali ili ne, ovo je izjava premijera Milanovića, kao što se vidi i u video prilogu.

https://www.youtube.com/watch?v=ClmvUyMwERo

I kada su profesionalni mrzitelji Republike Hrvatske i Hrvata izgubili dah, kad više nisu mogli naći izlaz iz začaranog kruga morbidnih teorija, a koje je i čitav svijet doživio kao morbidne teorije, iz začaranog kruga suludih objašnjenja zašto hrvatski narod nema pravo na mišljenje, a u konačnici niti na postojanje, Milanović je napravio herojski proboj:

"Za mnom tifusari!"

Dreknu najveći heroj od Drugog svjetskog rata.

Najveći od najvećih će zasigurno postati, samo još moramo definirati područje i naslov laureata, za sad ćemo laureata definirati kao ?.

Što je najveći ? u Hrvata htio reći, što je doslovno rekao, ustvari to je jedno te isto:

Najveći ? rekao je sljedeće:

S pravom su Srbi okupirali trećinu terirorija Republike Hrvatske

S pravom su postavili barikade i ubijali slučajne prolaznike, vozač Dalme, teško ranjen M. Hećimović, teško je ranjen i Z. Martinčić, s pravom su zaklali 12 hrvatskih policajaca.

A onda im se to dopalo pa su se raspištoljili do ludila.

S pravom su oteli tisuće hrvatskih građana, osobito su meta bili policajci, oni koji su se vratili živi imali su i po 50 ožiljaka od gašenja ćikova (vidjeh svojim očima), o ostalim ozljedama da ne govorimo.

I sam sam bio izbačen iz auta kod Štikade i pretrešen na brutalan način, od strane 15-ak Martićevaca, kad su provjerili motorolom jesam li u MUP-u, a nisam bio, pustiše me, jedva. Da sam bio u MUP-u, prgav kakav jesam sigurno ne bih ovo danas pisao.

S pravom su napravili ovo, predugačak je to tekst, previše događaja i imena ubijenih da stane u ovaj tekst pa evo link:

http://www.hic.hr/ratni-zlocini/hrvatska/banovina/kronologija.htm

Ovo je samo dio, da se ne zavaravamo.

S pravom se JNA obrušila samo na Hrvate, a niti jednom nije reagirala na ubijanja Hrvata, niti je reagirala na progon par stotina tisuća Hrvata s okupiranih područja.

S pravom su htjeli potpuno i zauvijek uništiti Hrvatsku državu, jer što je nego uništenje kad neku državu prepoloviš i kad njene građane protjeraš.

S pravom srpske paravojne zločinačke organizacije poklaše tisuće Hrvata i svih ostalih koji im se nađoše pod kamom, nemali broj i Srba koji nisu htjeli rat pobiše.

S pravom su u Vukovaru i okolici pobili oko 4000 građana RH,ranili oko 7000, a ostalih par tisuća odveli u zatočeništvo, pola ih se nikad nije vratilo, ali kako reče ? sami smo krivi, samo mi i nitko više.

S pravom pobiše preko 400 djece.

S pravom poslaše svoje najelitnije jedinice, oklopno mehanizirane brigade u uništavanje Hrvata i svih koji ne misle kao oni.

S pravom su Srbi bacali cvijeće po tenkovima koji su išli sijati smrt, a zašto? Pitam ja vas? Zar stvarno nije moglo drukčije?

S pravom je Stanimirović likovao kad pobiše sve ranjenike iz bolnice, zajedno s većinom osoblja. Zanimljivo, na youtube bijaše taj video, sad ga nema, no ima ga u privatnim arhivama.

S pravom je 91-e Pupovac izjavio da je u Hrvatskoj nasilno pokršteno 11000 srpske dece, a do dana današnjeg nema dokaz niti za jedno.

S pravom nam sve to uradiše prema riječima našeg najvećeg ?.

Dobro, recimo da je ? u u pravu i da smo zaslužili pokolj i pogrom, no što onda bješe razlog da napadoše Sloveniju, BiH, Kosovo, zašto se odcijepiše i Makedonija i Crna Gora.
Da nisu pogodili pravo vrijeme zar zaista netko misli da se ne bi isto proveli?

Velike su ovo riječi, mnogi ne shvaćaju koliko značenje imaju ove riječi.
Ove izjave će biti iskorištene na strašan način, a naš najveći ? zasigurno će u velikosrpskoj politici ostati zapisan kao najveći Srbin nesrpskih korijena, ili ja nešto ne znam o njegovim korijenima?

Bilo kako bilo, što je učinjeno učinjeno je, no neka se najveći ? ne zavarava, Judine škude nisu nikoga usrećile. Mržnja nije nikoga usrećila.

A narodi? Narodi ko narodi, nikako dočekati da završi ova igra prijestolja. Narodi su statisti i žrtve Joffrey-og ludila.

Zbogom pameti!

Komentari

Mesić, Račan, Pusić, Čačić,

Mesić, Račan, Pusić, Čačić, Milanović, Josipović, Puhovski, Mandić, Goldstein, Dežulović, Lucić, Jergović, Tomić, Frljić, Teršelić, Jović, jebivjetrović, petokolonašić, "agresija na Bosnu", "zajednički zločinački poduhvat", "Tito prije Tuđmana", "građanski rat", "konglomerat pogrešnih politika"... zanima me samo, dokle ćete se lagati, detuđmanizatori? Koliko će vam trebati da prvo sami sebi, a onda i urbi et orbi, priznate tko ste i što ste, koji su vam motivi i ciljevi, koje su vam želje i pozdravi? Kuda vam pogled bježi, kamo vam duša teži, što vam na srčekima leži, da nemirno spavate u krevetu vlastitom, da se strancima ćutite u kući rođenoj, da ste već 25 godina u teškoj banani, jer ste od početka bili, i ostali... na njihovoj, srpskoj strani?

Samo niste imali dovoljno muda. Da parafraziram Ljubu Ćesića - budite već jednom ljudi, pa priznajte da ste pederi :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Nevjerojatno! Sve po staroj

Nevjerojatno! Sve po staroj iskušanoj školi koja funkcionira već tisućljećima samo slabo ćeš to prodat na ovome portalu.Doti jedan ali baš doti jedan dnevnik ovoga autora nija ništa drugo nego interpretacija nečijega mišljenja uključujući i komentare. Psihologija tipa ako dovoljno dugo predsatavljaš interpretaciju ka činjenicu sve više sitnozubih će počet virovat da je interpretacija zapravo činjenica. Oni su rekli - "Zeleno nije dobro" pa kako se zeleno sastoji od žutoga i plavoga onda to znači da njima ni žuto ni plavo nije dobro. Moran ti ipak priznat da san impresioniran šta si sve i na koji način uspija povezat i primostit.

Tko je glasao

Jedno ti moram priznati

vidio sam ovdje svakakvih pamfleta, puno rečenica bez ikakvog smisla, osim odvlačenja pažnje, vidio sam i majstora sofista, ali ti si apsolutni pobjednik. Toliko rečenica koje ništa ne demantiraju, koje su najobičnije zamućivanje bistre vode. Jeftina demagogija garnirana uvredama i odricanjem prava na mišljenje, tebi će to apsolutno proći na ovom portalu, ali nigdje drugdje.

Eh da, u pravu si, ja samo pišem, drugi misle za mene, čitav tim. Btw, ako smatraš da je za ovo što ja pišem potreban veći broj ljudi i da sam ne mogu ovo sve znati ili složiti, onda si mi dao veliki kompliment, nehotično, al' kompliment. Hvala. :D

Nedostatak talenta često se nadoknađuje nedostatkom karaktera.

Tko je glasao

Kurir, Daj napiši kaj nije

Kurir,

Daj napiši kaj nije istina u njegovom dnevniku, inače bu ispalo po starim manirima nekih na ovom portalu.

Tko je glasao

Hehe

pa ne radi on to tako Skviki, nije bitno što je sve istina, bitno je da je istinu zabranjeno pisati. Ili, istina je samo njihova, ma tko oni bili, mi nemamo pravo na istinu, ma tko mi bili. :)

Nedostatak talenta često se nadoknađuje nedostatkom karaktera.

Tko je glasao
Tko je glasao

uvrnute teze prgavoga kreze

Tko je glasao

To majstore

vidiš...to ja zovem političkim dnevnikom. Svaka teza branjiva. Sve jasno ko dan.

Dvije trećine minusa budeš dobio...možda čak i potope dnevnik...ali nema veze...to je to.

Što se tiče samih četnika tj. četnički nastrojenih Srba... tja.. njima smo se najebali matere. Nije ni njima bilo lako kako 91. tako ni kasnije.

Srbi su skupo platili svoj pokušaj gospodstva nad drugima....

Milanovićeva stranka se sastoji od miješanih brakova, djece iz miješanih brakova, Srba koji su privatno desno a javno lijevo i još ponešto razočaranih i zavedenih socijaldemokrata Hrvata koji su mislili da je sdp- lijeva stranka.

Bude se to sve riješilo protekom vremena u procesu sazrijevanja .......

sve dobro...

Tko je glasao

Nije meni problem

što Hrvati nemaju pristup SDP-u, to je više manje i razumljivo, ne vole nasa i točka, ali da niti jedan Srbin dragovoljac nema pristup, e to je već simptomatično. Jer, ima Srba popriličan broj, koji su se borili za ovu državu, a marginalizirani su isto kao i branitelji dragovoljci! Jovanovića mi ne spominjite, bio je 3 mjeseca mobiliziran - logisitka u Krasnom, što se tiče rata to je kao da je bio u Japanu.
Drugim riječima, ti isti Srbi branitelji diskvalificirani su na isti način kao i svaki dragovoljac Hrvat.
E, al' zato je našem ?-u frend Stanimirović, njega brani, nas bi najradije istjerao iz države, nešto slično je jednom i rekao.

"Slušao sam izjave vodećih političara iz konkurentske stranke da u Hrvatskoj ne postoji atmosfera i neovisnost pravosuđa da bi se sudilo. Da sam na njihovom mjestu, ja bih se odrekao hrvatskog državljanstva."

Dakle, naš najveći ? može, a R. Tomašić ne može - predlagati seobu?

Principi drugovi, ti prokleti principi!!!

Nedostatak talenta često se nadoknađuje nedostatkom karaktera.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci