Tagovi

stranačka stega

Kada na vidjelo izađu prave namjere onih koji su još samo do jučer bili podanici stranačke stege,onda dolazi do kaosa.Još ne tako davno bilo je popularno iznenada onako pred same izbore promjeniti stranku.To su činili gotovo svi od lijevih do desnih.Po sistemu kupi me -prodaj me.
Danas dvije največe stranke ne nude niti im se nude transferi.Sada je u modi individualan pristup.Sigurno dobar dio ljevice i desnice ,a i centra nema osobne potrebe za promjenom stranke jer svi oni su ustabilili svoje pozicije kroz zadnjih 15 godina.Materijalno osigurani ,dobro pozicionirani ,oni slobodno napuštaju stranačku stegu i ulaze u avanturu samostalnog eksponiranja.

Neki to čine tako da naprosto odlaze zauvijek ,bez obrazloženja,neki opijeni vlastitom moči žele još više moči ,a to možeš samo sam.Neki pak mijenjaju čud ,ali dlaku naravno ne.Pravednika i čistunaca u pozitivnom smislu ostaje jako malo,pa kome onda povjeriti svoja uvjerenja?

Katarza kao da je krenula i kao da će ipak na koncu individualno eksponiranje rezultirati čišćenjem unutarstranačkih redova od svih onih koji su tu zbog stege i vlastite dobrobiti.Možda zaista svoja pozitivna uvjerenja damo u ruke onima koji bi tu trebali biti zbog nas ,a ne zbog sebe i stege.

Ovi predsjednički izbori trebali bi iznjedriti nekog pravednika ,nekog tko će Hrvatsku stavit u naručje Evrope ,nekog tko nije tu za eksponiranje svoje stranke več svog naroda u cjelini,nekog tko mora okrenuti leđa svemu lošem ,a da pri tom ostane cijenjen i uvažavan.

Imamo mi takvih kandidata samo ih treba znati izabrati.

Komentari

a odgovor bi bio???? koji bi

a odgovor bi bio????

koji bi to kandidat bio????

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci