Tagovi

Što Plenković ne stvara poveznice s našim Srbima, hrvatskim braniteljima, nego muti s aboliranim teroristima

Toliko su lažljivi, podmukli i nečasni, da su zaista fenomeni.

Svakako da tipove koji se samoprozivaju braniteljima, a gradili su RH ZZP, smeta "Za dom! Spremni"!

Svojoj državi graditi zločinaštvo, na to malo kolaterale u sukobu nekoliko stotina tisuća ljudi, mogu samo potpuni idioti ili zlonamjerni suradnici neprijatelja.
A i na ovoj stranici se ZZP-ašilo i navijalo da Gotovina i Markač dobiju doživotnu robiju ..., i u tom pokvarenom poslu još su se pozivali da nas žele popravljati!

U vrijeme Kukuriku vlasti razvila se histerija na sve nacionalno, na sve hrvatsko, a SANU majstori i ORJUNA-ši su Hrvatskoj pokušali ponovo nametnuti svoju atavističku osvastičenu ćirilicu. I to gdje, ....prvo u Vukovaru!?

Nasrtali su kao najgore zvijeri na branitelje. Ti zločinci su ubili D. Pajčića i uzrokovali preranu smrt hrvatske junakinje N. Topalušić.

Ali zbog hrabrih branitelja, te roditelja poginulih branitelja, čak i kada su imali sve poluge vlasti u rukama, nisu uspjeli.

Mijenjali su hrvatske datume praznika, da bi ih obezvrijedili, rugali su se zabuni koju su sami stvarali, natrpali u vlast i udruge, u policiju, pravosuđe, državna poduzeća,..., gotovo sve svoje ljude, mijenjali su Božićni ustav da bi si stvorili priliku širenja svoga zastarjelog i Hrvatima apsolutno nepotrebnog pisma, preko Jokića i Kurikulske reforme pokušali su ideološki preodgajati Hrvatsku, provoditi rejugoslavenizaciju mladih, dok su kulturne institucije toliko okupirali da ih je gotovo nemoguće istjerati i natjerati da žive od rada, a ne pljačkašenja proračuna.
Osigurali su si bokove kroz medije i toliko ih zauzeli, da Hrvati istinu saznaju na "ilegalnim televizijama", a na javnoj TV, na kojoj defiliraju Severice, Stankovići,Trbovićke, Alfieri, prosrpski i projugoslavenski analitičari, srpski psiholozi i orjunaški sociolozi, medijaši i fašizatori "svih fela", da se Hrvatima jednostavno gadi plaćati pretplatu za radmanovizijsku HRT.

Svojim lažima proizvode nevjerojatnu dozu histerije i fašizatorskog bjesnila, kroz silna javna obraćanja dvostrukog četničkog brata, pismima kojekakvih prijatelja branitelja- poput Mladićeva snimatelja, pa raznoraznih baba, te sada ovih dana "židovske unuke".
To su isti oni koji zvižde Branku Lustigu (bivšem logorašu iz Auschwitza) u Jasenovcu, jer se drznuo doći kao izaslanik Predsjednice, pa taj njegov posjet simbolički znači da je Hrvatska demokratska, uljuđena zemlja, bez fašizma.

Što očekivati od Premijera, nakon što je za ministricu postavio N. Obuljen koja je radila u HAVC-u u vrijeme nastanka velikosrpskih laži o masakru invalida kod Dvora na Uni, koje su se ovih dana prikazivale i u Kanadi?
Što očekivati od onih koji ne vide nikakav problem u nesmjenjivanju Hribara?
Što očekivati od onih koji koriste Hasanbegovića samo za izbore, pa ga onda poslije izbora hladno odbacuju jer se ne uklapa u briselsku, anacionalnu politiku?

Hrvatski filmski radnici morali bi snimiti film o epohalnim velikosrpskim lažima, od one kako su oni jednake žrtve kao Židovi. U Beogradu su srpski fašisti ubijali Židove u takvom broju, te s takvim intenzitetom, da su se s pravom prvi pohvalili kako su prvi Judenfrei grad u Europi,.
Takvi su, prikrivajući svoje zločine u ww2, te neposredno nakon ww2, širili i šire svoje laži o preko milijun pobijenih u Jasenovcu, do laži o Dvoru na Uni u kojem su četnici pobili svoje invalidne Srbe, a onda lažljivo i fašizatorski trube da su to napravili Hrvati.

Hrvatski filmski radnici trebali bi snimiti i film o JNA tenkovskom gaženju srpskih civila, kod Dvora na Uni.
Zašto konačno netko u RH ne progovori i o tome?
Zašto DORH i "hrvatsko" pravosuđe ne podižu optužnice za te gnjusne zločine?

Istina se na kraju uvijek otkrije, ali fašizatori frustrirani Hrvatskom i nestankom SFRJ, i dalje histeriziraju kako se istina ne bi otkrivala, te kako bi Hrvatsku držali kao vječno stigmatiziranu državu.

A isti ti šute oko četničkih derneka po RH, a pogotovo o fašističkoj Srbiji u kojoj četnici i agresori na RH kolo vode i lažu li ga lažu,... toliko besprizorno da Hrvatima pokušavaju filmovima prikrpiti srpske zločine.
Zadnja morbidna perfidnost je da srpski ministar poziva EU da osudi Hrvatsku zbog spomen ploče braniteljima koje su ubili – četnički velikosrbi!

Zašto Plenković konačno ne počne stvarati poveznice s našim Srbima, poštenim i lojalnim hrvatskim građanima i braniteljima, koji su također bili spremni braniti svoj hrvatski dom, a ne s dvostrukim četničkim bratom čiji drugovi ismijavaju hrvatsku himnu, raduju se padovima hrvatskih zrakoplova, crtaju srp oko grla hrvatskom pjevaču i šire fašizatorsku histeriju i galamu, kako bi opravdali svoje pravo na velikosrpske gadarije?

Zašto nova Vlada RH ne mijenja DORH koji se četvrt stoljeća nije udostojio napraviti i podići optužnice za svirepo ubijanje hrvatskih građana, ubijenu hrvatsku djecu, silovane žene, logoraše mučene po srpskim logorima, razrušene hrvatske gradove?
Dok Orepić pljuje po Ustavnom sudu ("skrečući s teme i zamagljujući specijalnoratovske radnje"), Petrov i MOST-ovci u DORH-u podržavaju najodgovornije za nepodizanje optužnica prema zločincima nad hrvatskim narodom!

Očekujem da za srpski Božić Plenković ode pod noge Pupovcu i Irineju, na velikosrpski dernek, tako da mu imaju mogućnost u pogaču ubaciti novčić i očitati preko njega -kao predsjednika Vlade RH, bukvicu cijelom hrvatskom narodu, a da Plenković Pupovcu donese prijedlog Zakona o ukidanju hrvatskog povijesnog "Za dom spremni", na pregled - onako... kao Božićni dar!

Predsjednik Tuđman je 1. listopada 1991 donio zapovijed da postrojbe HOS-a ulaze u sastav zapovjedništava zbornih područja OS RH.

Znakovlje postrojbi HOS-a službeno je odobrilo Ministarstvo obrane 1994. sukladno odredbama Službovnika OSRH o znakovlju postrojbi OSRH.

U Zakonu o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, od 1996. god. ulaze i pripadnici HOS-a,

Grb Udruga HOS-a, s povijesnim hrvatskim početnim bijelim poljem, odobrile su službe Grada Zagreba i uz privolu tadašnjeg Ministarstva uprave u vrijeme SDP-ove vlade.

Baš me zanima tko će se uopće i pokušati usuditi „zakonski“ kriminalizirati postrojbe HOS-a i njihovu časnu ulogu u DR?

Onima koji pokušavaju fašizirati Hrvatsku (koordinirano sa srpskim dužnosnicima- četnicima preobučenima u europejsko liberalno ruho), izmišljanjem ustaštva, crtanjem svastika na Poljudu, do prljavo i podmuklo organiziranih cirkusa na nogometnim stadionima i izvan njih, konačno treba stati na kraj novim „Zakonom o navijačima“ i primjenom već postojećih zakona o znakovlju HOS-a.

Iza pokušaja prikazivanja HOS-ovog grba ustaškim, te kriminaliziranja "Za dom spremni" na HOS-ovim zastavama, krije se podmukla težnja kriminalizirinja i ustašiziranje cijelog DR i cijele Hrvatske, Hrvatske vojske kao fašističke vojske, a time pretvaranje JNA u regularne i zakonite snage koje su štitile narod od fašizma.

Time se otklanja svaka mogućnost naplate ratne štete od agresorske Srbije, pretvaranje agresora u žrtvu, koja ima pravo sudski proganjati sve HOS-ovce i njima zapovjedno nadređene.

Ako bi hrvatska Vlade pristala na, od agresora traženo, samofašiziranje svoje oslobodilačke vojske, to bi značilo pravni akt priznanja da je Hrvatska nastala na zločinu, te da je njena vojska zločinačka. Briljantnu vojnu pobjedu bi pretvorila u kapitulaciju u miru, te bi priznala JNA agresorske snage kao snage DOBRA.

Premijer Plenković i hrvatska Vlada (osim ako nisu u službi JNA i srpskoga agresora) nemaju nikakve ovlasti napraviti Zakon o hrvatskoj kapitulaciji. Ako to zaista i naprave, čine čin veleizdaje.

Ne radi se samo o simbolici, znaku HOS-a, nego o smišljenom specijalnom ratu usmjerenom protiv HV-a i hrvatske države, koji se nastavlja na fašiziranje DR Štrpčevog "Veritasa", iz Hribarovog HAVC-a, s ministricom Obuljen na čelu upravnog odbora, na lažima i povijesnim krivotvorinama u filmu o masakru kod Dvora na Uni (financirano i novcem HRT-a, novcem hrvatskih građana!?), na gnjusna hapšenja u Orašju, pokušaje zločiniziranja generala Gotovine i Krstičevića, te kompletne Hrvatske vojske.

Muti li Plenković, zbog želje starih struktura za ozakonjenjem kapitulacije RH i zločiniziranja HV-a, s aboliranim četnicima i dvostrukim četničkim bratom, umjesto da stvara poveznice s našim Srbima, hrvatskim braniteljima?
Nakon neizjašnjavanja o pripisivanja srpskoga ratnog zločina HV-u, takvog kadroviranja u Vladi, davanja ovlasti N. Obuljen, jednoj od odgovornih za to specijalnoratovsko, protudržavno zlodjelo u HAVC-u - da istraži isto...?, prisustvovanja proslavi godišnjice 101-inice, dovođenja članova SDSS-a na visoke funkcije u državnoj vlasti i javnim poduzećima, te najave da će rješavati pitanje HOS-ovog grba zajedno sa znakovima totalitarističkih i zločinačkih znakovlja, unaprijed proglašavajući grb regularnog dijela HV-a fašističkim, hrvatski građani sumnjaju s pravom - ne muti li on po zadatku?

Komentari

Bolej da Plenković ne muti s Mutti- najvećim problemom EU-a

Mutti je dala Plenkoviću zadatke da na račun Hrvatske vodi politiku Srbije.

Sramotno je što naši političari uopće "brinu brigu" za srpski ulaz u EU, i za to troše naše vrijeme, medijski prostor i naš novac.

Ma baš nas briga za njihov ulaz u EU.
Njemačka, ako želi biti sa Srbijom neka plati umjesto nje ratnu odštetu RH, a ne da stalno ta komunjarska odlazeća baba radi protiv RH.

Nacionalni interes RH, je da Srbija zauvijek ostane izvan EU, a uskoro će se ta komunjarsko- antidemokratska tvorba raspasti, koliko je god više lijepili to ćer se brže raspasti.

I o kakvoj to zajedničkoj imigracijskoj europskoj politici muti Plenković s Mutti?
Pa takve politike nema.

Merkel je dovela ubojice, silovatelje, necivilizirane iljude, rodne fašiste, nekulturne i antieuropske imigrante i ugrozila Njemačku, Europu, i cijeli svijet, svojom nebuloznom i bezobzirnom diktaturom.
Plenković nema pravo u naše ime priznavati Merkeljistu za našu vladaricu.

Bolje da pazi što radi, jer Merkel je na odlasku, politički mrtvac, za kojeg Europljani jedva čekaju da ga se zauvijek riješe, a ako ne ode mirno i ako po starom komunjarskom obrascu bude organizirala izbornu prijevaru ( a sposobna je za to) vjerujem da će njemački narod znati kako je udaljiti od položaja na kojemu najviše šteti njima.

Upravo Merkel je odgovorna (zapovjedno) za sva ubojstva i silovanja koja su napravili imigranti, jer ih je dovukla suprotno volji Nijemaca i zauvijek ugrozila njihovu sigurnost. I umjesto da se pokaje i zauvijek ode, ona je još željna vlasti i zlodjela protiv europskih naroda, pa i RH.

Upravo eje Merkeljista psostala zagovornica velikosrpske politike i nužno je njen utjecaj udaljiti od RH, a ne služiti joj.

Tko je glasao

"Hrvatski filmski radnici morali bi snimiti film"

Kakva je milina pročitati ovakvu rečenicu, poput vrhunskog uradtka iz najboljih vremena totalitarizma, "seljaka i poštene inteligencije"... je, dušice staljinistička, morali bi :)

Tko je glasao

a šta očekivati od konkubine kapetana dragana...

Tko je glasao

Jadno!

Što provociraš?
"Konkubina kapetana Dragana!?
Želiš da ti kažem da je to netko u tvojoj obitelji, da bi se onda žalio mraku i prozivao zbog uvreda tvoje obitelji?

A neću, jer poštujem tvoju obitelj, jer nisu oni krivi za tvoju zloću, a ako je u njima i malo zloće, onda ti jesi krvi za to.

Jadno od tebe, jer samo s "konkubina kapetana Dragana" opisuješ samoga sebe. Nisam mu ja na ovim stranicama liječila dušu zbog poraza u ratu sa ZZP-om, nego ti i ostala banda ZZP-aša, koji ste tako tražili doživotne za generale HV-a: Gotovinu i Markača, a samoprozivate se nekakavim braniteljima.

jadno!

Tko je glasao

hm

Tko je glasao

On to smije jer mrzi Hrvate i Hrvatsku, ti ne smiješ

I to moraš prihvatiti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

U tijeku je specijalni rat protiv RH

"Hrvatske obrambene snage - HOS, kao što i sam naziv govori da su obrambene, koristile su stari hrvatski pozdrav 'Za dom spremni'. Taj je pozdrav star više stoljeća i upotrebljavan je u različitim prilikama tijekom 20. stoljeća, a koristio ga je i naraštaj koji je obranio Hrvatsku.
Sve što se veže uz HOS, što uključuje taj pozdrav kao i korišteno znakovlje pripada naraštaju Domovinskog rata. Pokušaj da se to poveže s razdobljem Drugog svjetskog rata nema nikakvu objektivnu osnovu nego se radi o nasilnim pokušajima utjecaja na događaje u Hrvatskoj", ustvrdio je naš sugovornik.
Međutim, kako je istaknuo dr. Josip Jurčević, u Hrvatskoj se paralelno događaju drugi procesi.
"Vodi se, kako je upozorila predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, hibridni rat protiv Hrvatske. Istovremeno na isti način djeluje se iz Banja Luke, Beograda i na žalost iz Hrvatske. Slično je bilo i na početku Domovinskog rata kada su združene jugoslavenske komunističke snage pokušale sve da kompromitiraju samostalnost Republike Hrvatske, a hrvatski branitelji su uključujući HOS-ove snage učinili sve kako bi se stvorila prilika za stvaranje samostalne i neovisne Hrvatske"

http://direktno.hr/en/2014/direkt/70018/Vodi-se-hibridni-rat-protiv-nas-...

U tijeku je specijalni rat protiv RH.

Tko je glasao

ČasnaHV i hrvatski narod nisu zaslužili tako bijedne političare

Upravo je HDZ nakon DR napravio najviše protuhrvatskih poteza u suradnji sa SDSS-om i njegovim krilom SDP-om.

Evo i sada isto rade fašizirajući Hrvatsku vojsku, odnosno dio te vojske:HOS.

Stvarno je ta stranka postala udarna igla velikosrpskih igara, preko kadrova koji nisu izvorno hrvatski, nego komunističko-jugoslavenski.

Brzo će se osvijestiti na lokalnim izborima!

Ma da ih vidimo kako će sa šrafcigerima skidati spomen-ploču 11-orici hrvatskih poginulih vojnika!

Časna Hrvatska vojska i hrvatski narod nisu zaslužili toliko bijedne političare!

Tko je glasao

Kad se uspostavi pravna država ja ću osobno biti nazočan

na ispitivanju nekih petokolonaša kad ih se bude pitalo zašto ste radili protiv Hrvatske i osjećate li se krivim?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ako

se ikad uspostavi normalna država ti ćeš bit na psihijatriji, gdje ti je i sad mjesto.

Tko je glasao

Narikače na sedativima, u žalu za propalom Jugoslavom

Ako se ikad uspostavi normalna država ti ćeš bit na psihijatriji, gdje ti je i sad mjesto.Rekoše oni koji su na sedativima zbog nestanka totalitarističke tvorevine zvane SFRJ.

Tko je glasao

tebi

je svejedno koji je i kakav sustav, ti ćeš se uvijek jeftino prostituirat za one koji su na vlasti. zapravo, šljam poput tebe je uvreda za poštene kurve koje svoj novac u usporedbi s tobom dostojanstveno zarađuju. ti si smeće s dna četničke kace.

Tko je glasao

Sad me zanima kaj bu napravil

Sad me zanima kaj bu napravil Mrak.

Nazivat sugovornicu nepoštenom kurvom je za prijavu, koju idem sad poslat.

Tko je glasao

da

Tko je glasao

Od kud ti to znaš pa možeš

Od kud ti to znaš pa možeš tvrdit.

Ja se ne svadim s ljudima nego im napišem da te i te stvari nisu na mjestu i molim ih da to ne rade.

Tko je glasao

znam

da tvoj ptičji um ne može spoznat suptilne razlike u hrvatskom jeziku, ali postoji razlika između prostituiranja za nečije interese i kurvanja za vlastiti džep. ppetra radi ovo prvo, a ulične kurve ovo drugo. ja ulično kurvanje držim dostojanstvenijom rabotom od ove ppetrine. jel sad jasnije ili da idem po bojice pa da ti nacrtam kao dvogodišnjem djetetu?

Tko je glasao

Ja sam ti već napisal da sam

Ja sam ti već napisal da sam na takve ko ti cijepljen. Mene takvi primitivci nemreju iznervirat.

Tko je glasao

nema

veze, kao istinski ljevičar sam navikao na educirati djetinjaste krezumice čak i kad one to ne žele. ne možeš ti bit glup koliko ja mogu djelovat prosvjetljujuće. a sad idi prijavi upravi moje nepoćudno djelovanje.

Tko je glasao

@luka je lijepo opisao manjinu jugoslavenstvujuščih

nema veze, kao istinski ljevičar sam navikao ..Što bi to trebalo značiti?

Da se istinski ljevičari, u nedostatku argumenata, služe vulgarnim izrazima, psuju, prostače, vulgariziraju, vrijeđaju,.....!??

Hrvati i ostali građani ipak jako dobro prepoznaju istinske hrvatske ljevičare od patnika -jugonostalgičara, što je u našoj demokraciji također dopuštena politička opcija.

@luka je na ovim stranicama lijepo opisao manjinu jugoslavenstvujuščih:

luka — Sri, 23/12/2009 - 04:50.
kad odrastem bit ću

kad odrastem bit ću jugoslaven (a tito će biti zločinac)

petra
najteže je shvatiti da su i jugoslaveni hrvati,
da je njihova kultura dio hrvatske kulture
da su njihovi politički programi i ideje dio hrvatskog političkog i kulturnog spektra
tim teže što nam više boli nanose
od fizičke, ubojstva 100.000 zarobljenih, civila
do duševne, do koje dovodi vrijeđanje i ponižavanje onog što bi trebalo poštovati
domovine, branitelja, istine, pravde ... kao što si rekla
teško je,
teško kao kad imaš dijete psihičkog bolesnika, shizofreničara
i kad je dobro, čini ti se sve u redu
a onda dođu dani kad ti govori svašta, vrijeđa, pljuje, riga, uneređuje se po sebi i svojoj obitelji i domu
a ipak je tvoj, sin, kćer, brat sestra
tako nam je s jugoslavenima,
ali kad ti je najteže, sjeti se

njima je još teže,
teško im je što su izgubili
najteže što smo im oprostili
oprostili smo im zločin
koji oni sami sebi još nisu priznali

mi smo pobijedili, hrvatska postoji,
nas će slijediti naša djeca
i naša će djeca upoznati onakav svijet
kakav im mi ostavimo
i pamtit će onu istinu
koju im svojim životom svjedočimo
i imat će onoliko hrvatske koliko mi svojom ljubavi sačuvamo
(tko danas pamti sve one ljude s kojima se starčević politički sukobljavao
njegova je istina pobijedila
već je danas teško uspoređivati tita i tuđmana
masovnog ubojicu i demokratskog predsjednika
već je danas teško izbjeći izjašnjavanje o trećem entitetu)

nismo jedini, nismo sami, nismo uvijek u pravu
predlažem da i manjinu jugoslavenstvujuščih prihvatimo kao dio multikulturalne hrvatske
mali dio
kao neku našu egzotiku,
psihički pomaknutu manjinu
ljudi koji jedu staklo, ljudi koji gutaju žabe ... jugoslaveni

jednog ćemo dana živjeti sa susjednim južno slavenskim narodima i njihovim državama
kao skandinavci, a.k.a. jugoslaveni
ali prvo treba odrasti

luka

http://pollitika.com/razgovor-preko-praga#comment-191562

Tko je glasao

Mentalna

Tko je glasao

Neka ti dragi Bog pomogne , da nađeš mira

Odavno si sazrio za ban, ali stupanj sažaljenja prema tebi očito prevladava.tu nužnost.

I ja te žalim, jer iz tvojih komentara je jasno da je tvoja zloća, prostoća , nepristojnoća, nekulturnoća, govor mržnje , samo ekspresija duboko jadnog bića, koje teško pati budući priroda i realnost nije voljna posložiti se po njegovim zlim željama.

Neka ti dragi Bog pomogne , da nađeš mira , jer se gušiš u vlastitom zlu!

Tko je glasao

Draga ppetra, ova ljignja je krezuba Mirta Mirt

Svatko voli pričati o onome što ga tišti, a ovu jadnicu tište bolne krlje pa zat savki post spominje krezubost, jer zna kakva je to bol, neprekidna. Nemoj jadnici Mirt zamjeriti, ona je jadna da ne može biti jadnija, Bog je jadnicu blagoslovio.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

bog

Tko je glasao

Neka ti dragi Bog pomogne , jer se gušiš u vlastitom zlu

Neka ti dragi Bog pomogne , da nađeš mira , jer se gušiš u vlastitom zlu!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci