Tagovi

Što nam je pokazao slučaj Lalovac?

Što nam je pokazao slučaj Lalovac?

U emisiji „Bujica“, voditelja Velimira Bujanca, koja je emitirana 11.01. 2017. objavljen je šokantan zvučni prilog na kojemu se čuje kako bivši ministar financija, saborski zastupnik SDP-a, prvo ružno vrijeđa i psuje svoju suprugu Tončiku Anastasiju Lalovac, a zatim se uz psovke čuje i premlaćivanje žene koja je teško bolesna i ide na kemoterapiju.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/73159/%C5%A0okantna-ispovijest-bolesne...

U emisiji je prikazana i fotografija njene ozlijeđene noge, na kojoj su vidljivi podljevi od zadobivenih udaraca.

Doznaje se da je gospođa Lalovac obavijestila policiju, koja je po njenim riječima, korektni izvršila uvid i cijeli slučaj proslijedila DORH-u.
Po njenim navodima suprug joj je rekao da je dobar s Dinkom Cvitanom- ravnateljem DORH-a, s Orsatom Miljanićem – bivšim ministrom pravosuđa, te da njega nitko neće procesuirati.

O cijelom slučaju obavijestila je tadašnjeg predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovana, Milanku Opačić, članicu predsjedništva SDP-a i bivšu ministricu zaduženu za resor socijalne skrbi, Sanju Sarnavku i udrugu B.a.B.e koja dobiva novac hrvatskih građana za pitanja oko zaštite žena.

Nitko joj se nije javio na mailove, a u procesu razvoda nasilni Lalovac (po anketama, tada najpopularniji SDP-ov ministar), koji je premlaćivao svoju bolesnu suprugu, morbidno i bizarno od nje je zatražio plaćanje alimentacije!?
Angažirao je odvjetnica Natašu Pećarević, koja inače radi i za udrugu B.a.b.e

Reakcije SDP-ovaca su bile još morbidnije i bolesnije.

Predrag Fred Matić, čudesno izliječen PTSP-ovac, bivši ministar branitelja, izjavio je da želi da B. Lalovac dokaže nevinost u cijeloj priči, da mu je on prijatelj, da je Tončika Lalovac instruirana da svome suprugu uništi karijeru i obitelj (!?), te da sve ostavlja mnogo sumnji.

http://direktno.hr/en/2014/domovina/73333/Mati%C4%87-napao-Lalov%C4%8Dev...

Rajko Ostojić, bivši ministar zdravstva (!), rekao je da je Boris Lalovac topao čovjek (!?), te da se iskreno nada da će dokazati svoju nevinost i vratiti se u politički život.

Arsen Bauk je izjavio da ne treba razvlačiti slučaj, te da treba prvenstveno voditi računa o djetetu Lalovčevih.

U Saboru je Stiv Culej postavio pitanje o slučaju premlaćivanja gđe Lalovac.
Nenad Stazić mu je rekao da on o tome ne bi trebao govoriti, jer je odgurivao i nasrtao u Saboru na I. Pernara.

Klub zastupnika SDP-a je nakon toga u saboru zatražio stanku, a poslije nje je SDP-ovka moralizatorka Sabina Glasovac zamolila zastupnike da zbog brige oko maloljetnog djetete Lalovčevih, ne razvlače tu obitelj.

Sanja Sarnavka je dala izjavu da ne želi komentirati nešto o čemu se priča na „Bujici“.

Rada Borić je izrekla tvrdnju da se uvijek nađu spinovi, da se zaborave druge teme, poput INA-e i Predsjedničinog odlaska u SAD.

Što nam je tako jasno pokazao slučaj Lalovac?

- Pokazao je da zaštita žena i provođenje zakona i pravde u RH ovisi o tome tko je zlostavljač.
Ako se radi o visokopozicioniranom članu SDP-a, tada ga se zaštićuje.

- Pokazao je svu bijedu SDP-a kao stranke, koja naveliko i naširoko raspravlja o ravnopravnosti spolova, zaštiti žena, bolesnih osoba, zaštiti od obiteljskog i svakoga drugog nasilja, kao što to već zadnjih dana neprekidno slušamo od Joška Klisovića, Foruma žena SDP-a, koji pričaju o drugim strankama kao o ženomrzilačkim, o "Danu nulte tolerancije na nasilje", organiziraju konferencije za tisak, ...a konkretno pokazuju da rade sve dijametralno suprotno.

Uostalom, što uopće i očekivati od stranke koja i dalje veliča Tita, koji je radio zločine nad političkim neistomišljenicima, te LGBT osobama.
Toleranciju?:))

Što očekivati od članova SDP-a koji se i sami među sobom na društvenim mrežama "drugarski časte" najgorim uvredama?
Toleranciju?:)))

http://direktno.hr/en/2014/kolumne/73317/Lalovac-udario-na-sve-vrijednos...

Pravi licemjeri koji i dalje šute, kao što su šutjeli nakon što ih je Tončika Lalovac obavijestila o tome da je premlaćena

- Pokazao je svu mizeriju udruge B.a.b.e, koja tobože postoji radi zaštite žena, a u ovome slučaju premlaćivanja nisu se uopće ni očitovale. Očigledno se radi o osobama koje svoju zaradu, te političku moć, stavljaju ispred onoga zbog čega uopće i postoje.

To smo već doduše vidjeli i nakon premlaćivanja starice dr. R. Ćavar (od strane HNS –ova orangutana Nevena K.), za koju je pokvarena i licemjerna Sarnavka rekla da ona nije starica, već vrlo agilna aktivistkinja.

http://narod.hr/hrvatska/sarnavka-opovrgava-navode-toncike-lalovac-a-pet...

I na primjeru izostanka bilo kakvih reakcija B.a.b.a na seksistička i šovinistička vrijeđanje Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, vidljivo je što su zapravo takve udruge.

- Pokazao je da izostanak reakcije većine kontroliranih medija, HRT-a, udruga, „kulturnjaka“,... koje inače glasno prosvjeduju na bilo kakvu ugroženost ljudskih i drugih prava, zaštite slabijih,....zapravo pokazuje umreženost tobožnje hrvatske ljevice, koja moralizira i drži monopol na pitanje ljudskih prava, a zapravo se radi o parazitima koji crpe novac hrvatskih građana, te licemjernim uhljebima koji su sami sebi svrha.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/73251/Peternel-Imbexovcu-Ne-dirate-Lal...

- Pokazao je u punom sjaju pravo lice DORH-a, koji je po navodima predsjednika Nacionalnog sindikata policije Nikole Kajkića, trebao reagirati u roku 72 sata. DORH se nije držao protokola, trebao je žurno izvršiti uvid u dokazne materijale koje mu je dostavila policija, trebao je podići optužnicu protiv Lalovca, ukinuti mu imunitet, staviti ga u zatvor, nakon čega se provodi suđenje, baš kao za sve građane RH (osim visokopozicioniranih SDP-ovaca).

DORH zapravo nije ništa postupao sve dok slučaj nije ovako javno izašao u alternativnim medijima.
Prekršili su sve zakonske okvire, a Cvitan sada govori da izvidi još traju (gotovo pola godine!!??).

- Pokazao je pravo, netolerantno lice D. Cvitana, koji je verbalno napada novinare koji mu postavljaju pitanje zašto slučaj B. Lalovca drži u ladici.
Napao je i Željku Markić i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić, rekavši im da pričaju gluparije.

http://direktno.hr/direkt/dinko-cvitan-pravobraniteljica-i-zeljka-markic...

Na sjednici saborskog Odbora za ljudska prava napao je i Brunu Esih koja je upitala zašto taj slučaj nije riješen, rekavši joj da nema pojma o čemu priča, te da on radi cijele dane kao životinja

http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/napokon-i-video-bruna-esih-proti...

Što radi i kako radi, vidimo iz priloženoga.

- Slučaj Lalovac je pokazao tako jasno tko i kako vlada Hrvatskom, bijedu hrvatskoga pravosuđa, razotkrio je MOST, ali i HDZ, te SDP, zapravo neproglašenu, ali prisutnu tripartitnu vlast koja vrišti o kriminalu i bezakonju koji je u RH prisutan zadnjih desetljeća, a onda ostavljaju na čelu DORH-a iste osobe.

Preko njih, svi zajedno štite svoje „Lalovce“ i sebe.

Komentari

Preglupo!

Na dotičnoj snimci se NE ČUJE PREMLAĆIVANJE ŽENE! Da je ta snimka dokaz o premlaćivanju žene, onda Bujanec ne bi morao u nju intervenirati, a intervencija je očigledna!

Dalje od te rečenice mi se više ne da čitat.....

Tko je glasao

"Ljudi" koji šire toleranciju mržnjom i nasiljem

Na dotičnoj snimci se NE ČUJE PREMLAĆIVANJE ŽENE! Da je ta snimka dokaz o premlaćivanju žene, onda Bujanec ne bi morao u nju intervenirati, a intervencija je očigledna!Čuju se samo izljevi ljubavi i nježnosti Borisa Lalovca, prema supruzi Tončiki Anastaziji Lalovac.

Ovo na bedrima su također izljevi ljubavi- usisnih poljubaca koji su ostavili tragove kao mladenački poljupci na vratu mladih ljubavnika.

Uz te izljeve ljubavi idu i nježne riječi poput: "Evo ti sad"," Idi u tri p. materine", "Oćeš još?", "Oćeš da sve razbijem?",...

A sama Anastasia je uživo ispričala gledateljima kako je sve bio samo ljubavni "klinč", te da se Opačićka, Milanović, Dragovan, Miljenić,... Cvitan i DORH nisu htjeli uključivati u tu ljubavno-bračnu idilu "toplog i najpopularnijeg" SDP-ovca.

Dalje od te rečenice mi se više ne da čitat.....Kako čitaš tako i zaključuješ.

Za tebe je Neven Kovačić, Kukuriku kadar, pomagao doktorici Ružici Ćavar, da podigne kunu koja joj je ispala iz novčanika, na Cvjetnom trgu, a Sarnavka joj je samo rekla da je toliko vitalna da bi trebala biti vječno zahvalna N. Kovačiću, što joj je pomogao da se brzo i učinkovito spusti do zemlje, te da je sama kriva što je slomila rame.
http://pollitika.com/ljudi-koji-sire-toleranciju-mrznjom-i-nasiljem

Komentar je za one koji čitaju, a za tebe je ovaj sljedeći komentar- s malo riječi i puno slike.

Tko je glasao

Ima samo

"Evo ti, evo ti ga!", a ostalo što si navela ne postoji na toj snimci. Izmišljaš i lažeš, po običaju. Rečenica "Evo ti...! praćena je udarcem, ali ne u njezino tijelo, nego vjerojatno udarcem mobitela kojeg je nekamo bacio. Žena na to apsolutno nikako ne reagira, iz čega se dade zaključiti da joj taj mobitel nije bacio u glavu.....Snimka je valjda još uvijek dostupna, pa se lako provjeri.

Tko je glasao

Snimka je valjda još uvijek dostupna, pa se lako provjeri.

"Evo ti, evo ti ga!", a ostalo što si navela ne postoji na toj snimci. Izmišljaš i lažeš, po običaju. Znači ne priznaješ pjesničke slike, pa želiš izvorne, prave citate "izljeva nježnosti" SDP-ova SMS poete.

Citiram dakle "toplog", "dobrog" SMS poetu u izvornom obliku, samo za Fomu Fomič:

Jel ima potrebe da ja po.izdim?
...
TRES! P...ka ti materina, ne možeš se smiriti!
Evo, evo!
TRES! P..ka ti materina, da ti p..ka materina!

Svi TRES-ovi se odnose na sve Lalovčeve mobitele sa ljubavnim SMS-ovima (nismo stigli razumijeti da li se radi o I Phonu, ili Samsungu, a to je prevažno za Fomu), a PLJUS na snimci je sigurno Lalovčevo otvaranje aktovke (gdje su mobiteli bili pohranjeni), jer "žena na to apsolutno nikako ne reagira, iz čega se dade zaključiti da joj te mobitele nije bacio u glavu.....Snimka je valjda još uvijek dostupna, pa se lako provjeri."

http://direktno.hr/en/2014/direkt/73159/%C5%A0okantna-ispovijest-bolesne...

Tko je glasao

Tužna Petra, taj

Tko je glasao

Nema na snimci

Tko je glasao

Pardon, ima!

Ima, na samom kraju, i to u trenutku kad se ponovno čuje ISTI ZVUK koji se čuo u početku, a koji je vjerojatno predstavljao zatvaranje akten taške. Sada je to vjerojatno otvaranje akten taške i vađenje mobitela iz nje, pri čemu je taj dio podvrgnut MONTAŽI, jer se DVA PUTA čuje na dlaku jednaki zvuk i iste riječi, što je naprosto NEMOGUĆE! Bujanec ti je, draga, da bi te što više usrećio, tu sekvencu DUPLIRAO! Sekvencu koja ni po čemu ne nalikuje na UDARAC U LJUDSKO TIJELO! .... Da bi ju udario, jebote, MORAO JOJ SE PRIBLIŽITI, a on joj se apsolutno nije približio, ostao je na istoj udaljenosti od nje na kojoj je i do tada bio!

Da, rekao je to "pizda ti materina", ali s udaljenosti s koje je nije mogao udariti, a "Evo ti!" je vjerojatno značilo: "Evo ti taj jebeni mobitel!", i ništa drugo!

Snimka se u tom trenutku PREKIDA, što bi po tebi blesavoj, i svima takvima kao ti, trebalo značiti da je žena PREKINULA SNIMANJE NA SVOJEM MOBITELU UPRAVO U ČASU KAD JU JE ON ODALAMIO!

Što je, dakako, TOTALNO FASCINANTNA varijanta!

Isuse kriste, koje idiotarije drobiš! Daj naćuli uši i slušaj, ako već toliko voliš gnojiti!

Tko je glasao

Foma, smiri se, popij tabletu

Smiri se, bit će sve u redu, u pravu si da je Lalovac je u pravu kad ju je prebio, što mu ima srati? Smiri se Foma ti i Lalovac ste u pravu, žene treba tući, evo slažemo se s tobom, sad se samo smiri i popij tu tabletu.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Evo, popila tri!

Dakle, Lalovac ju je prebio prije dvije godine: ona je tada - prije dvije godine, prebijena - prijavila policiji, tužila, obratila se javnosti za pomoć, obratila se svim mogućim institucijama da je zaštite od patološkog nasilnika!.... Nažalost, cijeli jebeni sistem hrvatske države organiziran je tako da štiti patološkog nasilnika Lalovca! Zaštita je bila tako jebeno dobra da ni jedno slovo, nijedna naznaka tog sranja nije iscurila u javnost! Ni Hdz koji je tada u oporbi, ni Tomislav Karamarko koji se sprema osvajati vlast, ni udruga U ime obitelji, ni Dnevno.hr, ni 24Sata - nitko nije u moći da se ikako založi za prebijenu gospođu Lalovac!

To je zbilja strašno!

Nakon toga se razvode, Lalovac izlazi iz stana, sud mu dodjeljuje dijete....

Nakon toga prođe šest mjeseci, i eto gospođe Lalovac kod Bujanca! Ne žali se na njegove preljube, nego se žali što se on nije rado družio s njezinom familijom, nego je, zamisli užasa, "htio da živimo svoj život"! Također se žali što on "traži alimentaciju za dijete"!

Da, nakon tri tablete moram reći: zaista je jezivo gledati svu tu nesreću gospođe Lalovac, koju ona, u suradnji s Bujancem, uopće nije instrumentalizirala na najbljutaviji mogući način!

Tko je glasao

Licemjerje naslijeđeno iz komunjarske zločinačke Partije.

Dodijelili su mu sina, nakon toga što je tužen za obiteljsko nasilje?
Jasno je svima kako je to ostvareno.

Toliko si gluposti nadrobila da bi opravdala neopravdivo, da bi obiteljskog nasilnika štitila, a na žrtvu nabacivala prljavštinu vlastite ti duše i licemjerja. I još tu svu SDP-ovu pokvarenjaštinu želiš nabaciti Domoljubnom dijelu HDZ-a i ocrnjivati ga sramotom i pokvarenošću SDP-a.

Pokazuješ da si vjerojatno uključena u taj skandal. Možda kao primateljica poezije. Samo takva bi se spustila na tako niske grane i branila neobranjivo: nasilje obiteljskog nasilnika, te napadala žrtvu toga nasilja.

Na isti pokvareni način odnosiš se prema Sauchi i S. Zeljko i pokazuješ svo licemjerje u kojem si ogrezla- licemjerje naslijeđeno iz komunjarske zločinačke Partije.

Tko je glasao

Jest,

pišemo si sonete svaki dan!

(A ti kao provjerena pjesnikinja valjda znaš da sastaviti sonet nije mačji kašalj!)

Tko je glasao

Sonet-lije

Na primjeru Lalovca očito je kako prije i poslije pisanja soneta treba ispljuskati suprugu!

A na tvome primjeru , nakon primljenih soneta, nužno je i pljuvati po ispljuskanoj supruzi.

Odličan par SDP-sonetlija!

Tko je glasao

14. travnja 2017.

Prijava protiv Lalovca odbačena!

Brzo piši novi dnevnik o tome koga je sve i kako Lalovac potkupio da bi bio oslobođen!

Tko je glasao

Kaj sam ja to dobro čul, da

Kaj sam ja to dobro čul, da je ovaj nasilnik na Gospođu pred pravoslavnom crkvom peder.

Tko je glasao

Gay-evsku agresiju pravno ne sankcioniraju, te je tako potiču

Kaj sam ja to dobro čul, da je ovaj nasilnik na Gospođu pred pravoslavnom crkvom peder.

Gay-evi poput N. Kovačića i V. Bosanca, te sličnih "aktivista" su prepuni agresije i mržnje prema svima koji ne smatraju da su LGBT organizmi vrhunac ljudske evolucije- ponos ljudskog roda.

N. Kovačić je gospođu Ružicu Ćavar udarcem u glavu srušio na beton i pri tome je ona zadobila prijelom ramena, te ostala doživotni invalid. Isti je "kažnjen" uvjetnom kaznom, a njegov napad nije tretirtan kao "zločin iz mržnje" prema osobi koja promiče humanost u tradiciji katoličke vjere.

Tući stariju osobu bi pravno trebalo biti teže zlodjelo, ali tući stariju osobu koja je katolkinja i koja koristi svoje pravo na demokratsko izražavanje svojih stavova, sudac je, prema presuđenoj kazni, proglasio olakšavajućom okolnošću, kao i činjenicu da je nasilnik koji joj je slomio ruku pripadnik LGBT zajednice, te je tako iz privilegirane kaste za koju sudac smatra da ne vrijedi normalni pravni sustav RH (kao izgleda i za Lalovca).

U isto vrijeme u Bujici je prikazano kako je mladić koji je ošamario dvije lezbijke koje su se ljubile na ulici, dobio zbog "zločina iz mržnje" zatvorsku kaznu. Pravosuđe tretira LGBT ljude, u odnosu na sve druge ljude, kao "svete krave" te promiče dvostruka pravna mjerila za ljude u RH.

Ozljeđivanje i agresija na katolike (premlaćivanje R. Ćavar, harangaško vrijeđanje Blanke Vlašić i svih koji se usude javno iznositi stavove suprotne o obitelji, vjeri, ideologiji LGBT aktivista i radikalnih ateista), na aktiviste civilne udruge UIO drugačijeg svjetonazora od onoga koji promiče agresivna LGBT-manjina i njeni politički zaštitnici (razbijanje štandova i premlaćivanje ljudi koji su skupljali potpise za referendum o braku, pravno proganjanje ljudi koji su im ustupili štandove-kao i samim LGBT aktivistima-što je onda nekažnjivo) ), napadi na HRVI, pa čak i nasilje do ubojstva nad D. Pajčićem, pravosuđe i DORH tretiraju kao nekažnjiva djela, ili uvjetno kažnjiva, te tako poručuju svim nasilnicima, pa i ubojicama, da je na ljude iz većinskih skupina u RH dozvoljen "slobodan lov", jer su oni manje vrijedni.
A takvih "slobodnih lovina" je u RH oko 90%, Hrvata i katolika.

To pokazuje da se nad većinom građana u RH provodi teror manjine, koji seže do prava manjine na premlaćivanje ljudi, na dozvoljeno brutalno medijsko nasilje nad tom većinom, pa čak seže i do prava na ubojstvo (Saša Sabadoš kojega sustav zaštićuje od odgovornosti za ubojstvo hrvatskog branitelja, jer je iz obitelji četnika koji je napadao RH- odnosno pravno povlaštene i zaštićene kaste u RH) i nametanja pisma i kulture agresorske manjine koja je napadala i razarala RH.

Tko je glasao

Imal je taj govnar sreću da

Imal je taj govnar sreću da ja nisam bil tam. Pokazal bi mu ja kak prolaze oni koji tuku žene u mom prisustvu.

Tko je glasao

LGBZ-organizam- "sveta krava" NWO-a

Skviki, onda bi bio suđen za "zločin iz mržnje" i osuđen na bezuvjetnu zatvorsku kaznu, jer si nasrnuo na LGBT organizam- na "svetu kravu" NWO-a.!

Tko je glasao

A fotografija je

fotografija, nešto posve neovisno o zvučnoj snimci, jadna Petra! Fotografija koju si vidjela tijekom emitiranja zvučnog zapisa predstavlja postupak koji se zove: montaža! Montaža je umjetnost slaganja sličica jedne do druge, tako da na koncu dobiješ uzbudljivi film: na primjer, glumac skoči s nekog kamena na meki madrac, a ti povjeruješ da se bacio u provaliju i razbio se u komadiće! ..... Bedro na toj fotografiji može biti i bedro moje susjede Katice, no sve ako i jest bedro dotične gospođe, ti još uvijek ne znaš kako i kada je zaradila modricu. Sasvim je sigurno, sto posto je sigurno, da ju nije zaradila za vrijeme događaja što ga je snimila mobitelom, te zvučnu snimku uručila Bujancu dvije godine kasnije.....

Tko je glasao

Ti si drago dijete Foma potpuno pomahnitala

Sramotiš se neviđeno.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Slikopis"Lalovac"ljubavi"", za fiju-fiju-živ-živ @Fomu.Fomič

Ljevičarska tolerancija i demokratski standard :

pollitika Neovisni, ali ne i neutralni

Ljubav i poštivanje starijih:

Ljevičarsko poštivanje hrvatskog vukovarskog branitelja, zarobljenika srpskih logora:

Ljevičarski iskaz ljubavi prema hrv. veteranu:

Ljevičarsko poštivanje HRVI :

Tko je glasao

To je također

nešto o Lalovcu, ili si odbludjela tko zna kamo, na način koji je samo tebi svojstven?

Tko je glasao

SDP koji je štiti nasilnika Lalovca, drugima "popuje"

To je o društvu kojemu pripada Lalovac, koje podržava nasilnika i žrtvu njegova nasilja ne zaštićuje, nego koristi politički utjecaj da Lalovca zaštiti od jednakog odnosa pravosuđa prema njemu,kao prema bilo kojem nasilniku.

Braneći nasilnika, samo zbog posebnih emocija prema njemu, pokazuješ pravo lice licemjernih lijevoloberalnih talibana.
Takvima argumenti ne znače ništa.

Oni "tepu" svoje i zaštićuju ih taman bili i najgori ubojice (Tito i njegova partija ubojica), dok istodobno izbacuju svoje parole "žrtva je žrtva", "zločin je zločin", kojih se sami ne predržavaju.

SDP koji štiti nasilnika Lalovca, drugima istodobno "popuje" poput najgorih licemjera i govori o "Boljem društvu" zajedno s osuđenim provalnikomu automobile- Beljkom.

Tko je glasao

svatko tko glasa za SDP...

... je peder... i mlati žene...

... i Skviki će ga zatuć :)

https://www.youtube.com/watch?v=kO8wuHzczQ8

Socijaldemokrati su govna neviđena, to ti je... svi do jednog :) Živijo drug Staljin.

Tko je glasao

Daješ replikuna svoju repliku, a ne na riječi sugovornika

svatko tko glasa za SDP...
... je peder... i mlati žene...
... i Skviki će ga zatuć :)

Nisam pisala o glasačima, jer glasači mogu biti i budale koje nasjedaju na "avangardnu" i "progresivnu" SDP-zaštitu žena suvremenim metodama poput metodom šamaranja, zavrtanja ruke (M. Holly), udarcima šakama i rušenjima starijih žena (N. Kovačić), premlaćivanjima žena i ljubavnica (više njih iz SDP-a) ..., bez da su sami glasači pederi i nasilnici poput SDP-ejaca i ostalih kukurikaša.

To je tvoja logika komentiranja: drugima nabacuješ da su rekli, što si ti rekao u komentaru na koemntar, a onda se repliciraš na vlastite riječi: odnosno daješ repliku, na vlastitu repliku!

Tko je glasao

Ne znam da li bih se smijao ili plakao

Sve je istina što si napisao za SDP, ali Skviki nije nasilni ljevičar pa da nekoga zatuče, to je privilegij i kućni odgoj leftarda.

Ovo za govna si isto u pravu. Pa danas te baš ide, priznaj da si uzeo onaj serum istine? hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Jebote!

"premlaćivanje žene" je dokazano modricom na UNUTARNJOJ STRANI BEDRA! Nečijeg, tko zna čijeg bedra, s obzirom da FOTOGRAFIJA OBJEKTIVNO NEMA NIKAKVE VEZE S AUDIO SNIMKOM! ....

Aha, s obzirom da paralelno ide audio snimka, s obzirom da je na nekim mjestima montiran natpis "TRAS", s obzirom da je u gornjem lijevom kutu namontirana Lalovčeva fotografija, zasigurno ju je on izmlatio!...... U unutarnju stranu bedra je lupao sve dok nije boga ubio u njoj!..... Čudno, jer kad se nekoga MLATI, zasigurno se prije dođe do lica, prsa, ruku, leđa..... Ili bar do VANJSKE STRANE BEDRA.....

Da imaš malo mozga i savjesti, savjetovala bih ti da poslušaš snimku, pa da procijeniš koliko je žena udaljena od naprave za snimanje zvuka (jamačno mobitela), a koliko muškarac, i kada se začuje to slavno "tras"je li taj zvuk došao na istu udaljenost na kojoj se cijelo vrijeme nalazi žena? Naime, morao bi doći na istu udaljenost ako je udarac išao na ženu, zar ne?...... Zatim bih ti savjetovala da se upitaš kako to da žena na navodni udarac APSOLUTNO NIKAKO NE REAGIRA - nije se ni pomakla, ni promeškoljila, a kamoli da bi ispustila neki dah od boli, neki "joj", ili slično?

Da imaš malo mozga i savjesti, pitala bih te kako objašnjavaš činjenicu da žena PREKIDA SNIMANJE na svojem mobitelu UPRAVO U ČASU KAD JE NAJNAPETIJE, TO JEST, KAD JE ON BAŠ ZDRAVO MLATI? Ono: uključila snimanje da bi ga uhvatila na djelu i prikupila dokaze, a onda isključila snimanje baš kad su dokazi stali pljuštati! ? ..... On ju cipelari u UNUTRAŠNJU STRANU BEDRA, a ona istovremeno ISKLJUČUJE SNIMANJE NA MOBITELU!

Ali ti mozga, ni savjesti nemaš, pa je sve to uzalud.....

Tko je glasao

Čuvaj se, oni biju i žene, ali i ljubavnice,... kažu.;)))))

Aha, s obzirom da paralelno ide audio snimka, s obzirom da je na nekim mjestima montiran natpis "TRAS", s obzirom da je u gornjem lijevom kutu namontirana Lalovčeva fotografija, zasigurno ju je on izmlatio!...... U unutarnju stranu bedra je lupao sve dok nije boga ubio u njoj!..... Čudno, jer kad se nekoga MLATI, zasigurno se prije dođe do lica, prsa, ruku, leđa..... Ili bar do VANJSKE STRANE BEDRA.....Toliko laži i montaže, a ministar Lalovac nije tužio niti svoju suprugu, niti Bujanca, za duševne boli, usljed plagijata i laži?
A ima i svjedoka- F. Fomič zna istinu da je baš sve namontirano.

Zatim bih ti savjetovala da se upitaš kako to da žena na navodni udarac APSOLUTNO NIKAKO NE REAGIRA - nije se ni pomakla, ni promeškoljila, a kamoli da bi ispustila neki dah od boli, neki "joj", ili slično? Kako si vidjela da se nije niti "pomakla ni promeškoljila", kada si samo slušala audiozapis?
Ti ljevičari- uvijek vide čega nema i ne vide čega ima!
kamoli da bi ispustila neki dah od boli, neki "joj", ili sličnoNavikla žena na te izljeve ljubavi. Valjda zna što "toplog čovjeka" strastvenog ljubavnika-SMS poetu- B. Lalovca uzbuđuje, a što je bolje da prešuti u takvim intimnim i strastvenim trenutcima.

Da imaš malo mozga i savjesti, pitala bih te kako objašnjavaš činjenicu da žena PREKIDA SNIMANJE na svojem mobitelu UPRAVO U ČASU KAD JE NAJNAPETIJE, TO JEST, KAD JE ON BAŠ ZDRAVO MLATI?Trebala je pozvati HAVC i naručiti snimatelje da se sve vidi istinito kao u 15 minuta "Dvor na Uni"! Cvitan bi ekspresno zarobio Anastasiu, a o Borisu Lalovcu koji bi imao povez preko oka, bile bi emisije u Otvoreno, Nu2, jer je HDZ-ovka izmlatila SDP-ovog potpredsjednika.

Sarnavka i razne "babe", Imbeks,GOLJP-ovci, Teršelička, .., tražili bi da se odmah očituju Predsjednica i "Premijer".
Pupovac bi širio svijetom kako desničarska Hrvatica premlaćuje Srbina i naredio bi D, Cvitanu da je odmah zarobi. D. Cvitan bi to ekspresno učinio i Anastasia, ne bi izašla iz Remetinca brzinom Sauche, nego kada i Đuro Brodarac.

Ali ti mozga, ni savjesti nemaš, pa je sve to uzalud.....
Je li to Lalovac tebi pisao SMS-poeziju, pa si se tako uključila u raspravu , nakon dugo izbivanja s pollitike?

Čuvaj se, oni biju i žene, ali i ljubavnice,... kažu.;)))))

Tko je glasao

O, jadna Petra!

Ako se na snimci čuje neko škljocanje (zvuk je najsličniji otvaranju "akten-taške"), a to je na većoj udaljenosti od naprave koja snima zvuk nego što je gospođa Lalovac udaljena od te naprave (a to zaista nije teško čuti, ako se sluša), onda bi se udarac rukom, nogom ili bilo čime drugime u njezino tijelo neminovno morao čuti.

A onaj film sam odgledala do sredine, pogledat ću ga do kraja uskoro, i sve što mogu reći jest da je to jedan vrlo dobar, vrlo potresan film u kojemu ti Danci što su bili tamo preispituju svoju savjest. I čula sam ih nekoliko puta kako govore da ne znaju tko su bili ubojice.

Tko je glasao

Krivo si čula i lažeš Fomo

Uloga Armije BIH
Istražujući vijesti o ovom zločinu, “Novosti” su uočile da će biti potrebno rasvijetliti i ulogu treće strane – Armije BIH, kojoj su prvi novinski izvještaji, pozivajući se na UN, pripisivali masakr u Dvoru. Primjerice, “The New York Times” u tekstu od 10. kolovoza 1995, koji se još može naći na internetu, citira glasnogovornika UN-a u Zagrebu Philipa Arnolda o tome kako UN istražuje tri slučaja ubojstva, uključujući i onaj petero hendikepiranih Srba iz škole u Dvoru. U tekstu piše kako je “danski vojnik koji je svjedočio incidentu prijavio da su ubojice nosile uniforme s oznakama 5. korpusa Armije BIH”. Dan kasnije iz Zagreba slično izvještava i “The Independent”, navodeći da su “danski mirovnjaci u Dvoru potvrdili da su bosanski muslimani bijesno utrčali u školsko dvorište”, pobivši petero starijih Srba.
Informacija o tome da je zločin počinila neregularna jedinica Armije BIH pojavit će se u izvještaju State Departmenta iz 1996. o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj, dok se u izvještaju Human Rights Watcha iz 1996. zločin pripisuje bosanskim muslimanima ili hrvatskim snagama.
Međutim, već u izvješću Vijeća sigurnosti UN-a od 23. kolovoza 1995. gubi se podatak o Armiji BIH, pa tamo stoji kako je Danski bataljun prijavio da su njegovi pripadnici svjedočili ubojstvu hendikepiranih civila od strane vojne postrojbe čiji je identitet nepoznat. U samom ratnom dnevniku Danskog bataljuna Armija BIH se 8. kolovoza spominje samo jednom, kada se navodi da postoje indicije da su i VRSK i HV i ABIH uključeni u borbe u Dvoru. Stoga bi valjalo ustanoviti i kako je došlo do toga da je UN u prvim danima nakon incidenta dao takvu informaciju i zašto je ona nestala već u izvještaju Vijeća sigurnosti.

Ovo ti je sa stranica nacističko fašističkog velikospskog portala Novosti, a ako oni ovako pišu...

O tom sam i ja pisao pa ćeš na mom linku naći link na Novosti na kojem to još uvijek piše.

http://pollitika.com/jurica-pavicic-veleizdajnik-i-placenik-teroristicki...

Što sad misliš Fomo o tužnim malim Dancima koji su slijepi, nijemi, gluhi i glupi?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ti bi se Foma do kraja života sramila kad bi srama imala

Definitivno ima nešto neljudsko u vama ljevičarima, od drugih zahtjevate savršenstvo u svakom slovu, zarezu, ponašanju, svemu mogućem, a ladno odmahnete rukom na 100 tisuća zazidanih obitelji u tunele, i slično, pa nije čudo i da onu snimljenu svađu iz koje se vidi/čuje da je lik potpuni psihopat, ali potpuni, opravdavaš. Bolesno, mogu ti samo poželjeti da se osobno obiteljski susretneš sa takvim manijakom pa da onda pričaš priče o mozgu i savjesti, bolesna si, fuj.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Smanji doživljaj, čovječe!

Nikoga ne opravdavam, jer nemam argumenata da bih opravdavala! Jedino što činim jest to da upozoravam da se na temelju bljutave Bujančeve manipulacije ne može zaključiti niti to da je on tu ženu udario, a kamoli da je "psihopat"! Daj, pliz, ne trabunjaj!

(Neki Španjolac je prepoznao svoju fotografiju na kutiji cigareta.... Čovjek je bolestan, istina, i čovjek je bio na nekoj operaciji, istina, ali čovjek NIJE PUŠAČ, pa se nije ni razbolio zbog pušenja!.... Uslikali su ga u operacijskoj sali i nakvačili fotku na kutije cigareta, u sklopu ove veličanstvene kampanje protiv pušenja!..... Mediji su javili da je odlučio podići tužbu, a ja mu želim da utrži sto milijuna dolara, milijardu dolara, sto milijardi dolara!.... Ima sve moralno pravo ovoga svijeta, što se mene tiče!)

.... Dajte se saberite!

Tko je glasao

Ustrajno ga štitiš i pri tome pokazuješ svoju "inteligenciju"

Nikoga ne opravdavam, jer nemam argumenata da bih opravdavala! Jedino što činim jest to da upozoravam da se na temelju bljutave Bujančeve manipulacije ne može zaključiti niti to da je on tu ženu udario, a kamoli da je "psihopat"! Daj, pliz, ne trabunjaj!Tebi niti Huda jama nije dokaz da je Tito zločinac i psihopata, a kamoli audio zapis Lalovčeva nasilja i riječi njegove supruge, izravno u eter.

(Neki Španjolac je prepoznao svoju fotografiju na kutiji cigareta.... Čovjek je bolestan, istina, i čovjek je bio na nekoj operaciji, istina, ali čovjek NIJE PUŠAČ, pa se nije ni razbolio zbog pušenja!.... Uslikali su ga u operacijskoj sali i nakvačili fotku na kutije cigareta, u sklopu ove veličanstvene kampanje protiv pušenja!..... Mediji su javili da je odlučio podići tužbu, a ja mu želim da utrži sto milijuna dolara, milijardu dolara, sto milijardi dolara!.... Ima sve moralno pravo ovoga svijeta, što se mene tiče!)Vidi se da si "jezičarka", jer si posvađana s logikom!

Mediji su štitili i štite B. Lalovca, kao i DORH i D. Cvitan, a vi biste da ne postoji niti jedna televizija koja ne bi bila pod kontrolom Partije.

Koliko ga štitiš,ustrajno, ali i neinteligentno, izgleda kao da uživaš u SMS-poeziji "toploga čovjeka" iz SDP-a.
Ne bi bila prva SDP-SDP-ovska ljubav!

Tko je glasao

Lalovac je na toj snimci

samo bacio mobitel! S obzirom da ona nije rekla ni "jao", niti se pomakla, pretpostavljam da joj ga nije bacio u glavu, niti u bilo koji drugi dio tijela.

To je sve.

Zaključke o njegovoj psihopatiji ostavljam na volju tvojoj psihopatiji.

Tko je glasao

Lalovac je na toj snimci samo

Lalovac je na toj snimci
samo bacio mobitel! S obzirom da ona nije rekla ni "jao", niti se pomakla, pretpostavljam da joj ga nije bacio u glavu, niti u bilo koji drugi dio tijela.
To je sve.
Možda je mobitel bacio negdje dalje, a šaku, ili nogu u glavu. I to tri puta, kako je izjavila gospođa A.T. Lalovac.

Čak je i Rudanica "oprala" Lalovca i Cvitana, SDP zaštitnike žena:
http://direktno.hr/direkt/rudan-o-lalovcu-i-njegovoj-supruzi-slucaj-koji...

'Dogodila se revolucija u stoljetnoj povijesti zlostavljanja hrvatskih žena. Svaka od nas na ekranu može čuti što zvijer radi i govori svojoj kućnoj krpi koja mu služi za liječenje mužjačkih frustracija. Svi znate, pišem o bivšem ministru Lalovcu, trenutno “uvaženom” saborniku i visokopozicioniranom gospodinu u SDP-u, Stranki demokratskih pizdeka. Neka mi ženski spolni organ oprosti što sam ga uvalila u tako prostački kontekst.
Taj Lalovac, vidjet ćete na snimku, odlučio je razvaliti svoju bolesnu suprugu i majku njegovog jedanaestogodišnjeg sina zato jer ga je uznemiravala. Htjela je da razgovaraju o temi o kojoj on nije želio razgovarati. Nju su zanimale poetske poruke koje su stizale na njegov mobitel, a on je svršavao na činjenicu da će idućeg jutra o njemu pisati svi hrvatski večernjaci a i Bago će ga spomenuti. Činjenica da se nekome diže na Bagu perverzna je do pakla, mlaćenje žene u Hrvatskoj nije nikakva perverzija, to je normalna komunikacija između mrcine od preko sto kila žive vage i onog nečeg bolesnog sa druge strane.
Što je u ovoj priči Lalovčev grijeh? Prebijanje teško bolesne žene sigurno nije. Nije jedini u svojoj stranci, da jest već bi ga iz iz nje izbacili. Glavni je problem što “uvaženiku” nije palo na kraj pameti, e, moj Lalovče, da je prostorija u kojoj ubija ženu savršeno ozvučena. Savršeno. Nije znao, dok je nogama i rukama nasrtao na, naglašavam jer nije nebitno, teško bolesnu suprugu, da će njegov zločin moći čuti i vidjeti stotine tisuća ljudi, čak i njegovo dijete. Lalovče, Lalovče, šta radiš u politici tako naivan? Ispričavam se zbog glupog pitanja. Kad mužjak pred sobom nanjuši bespomoćno biće sav mu oprez krene u šake i stopala broj četrdeset i osam. Jače je to od njega.
Na sreću, državni odvjetnik neće moći reći da snimku nije vidio, ni jedan hrvatski sudac neće moći reći da ju nije vidio, ni glasači SDP-a neće moći okrenuti glavu na drugu stranu. Čelnici Stranke demokratskih pizdeka, oprosti mi organu na odvratnom kontekstu u kome se valjaš, jučer i danas sigurno provjeravaju svoje jazbine, traže bubice i odgađaju prebijanje žena dok zrak ne bude čist. Sve njihove žene nekoliko će dana moći biti sigurne da im muž neće cipeletinom razvaliti glavu.
Snimka ovog zlostavljanja nešto je što bi trebalo promijeniti Hrvatsku. Ako ikome ovdje nije bilo jasno da među nama žive zločinci obučeni u fina odijela, vrhovnici, čelnici stranaka, ministri, o “običnim” mužjacima da ne govorim, ovaj će snimak sve reći. Oni koji nisu znali nešto su saznali i o “nevladinim udrugama” koje se bore za ženska prava. Postoji li nešto “nevladino” koje se bori za ženska prava? Teško će se babe upletene u ovaj slučaj oprati. Na žalost onih koje su im vjerovala, na moju sreću koja im nikad vjerovala nisam. Babe troše državnu lovu na lansiranje crnih balona kad obilježavaju neki od dana ubijenih žena i na svoje plaće. Maštu i energiju uključuju kad treba pomoći nasilniku, ako je visoko pozicioniran, da zamete svoj krvavi trag.
Znam kako će se priča odvijati dalje. SDP će reći da mu podmeće HDZ, žrtva je, navodno, članica te stranke. SDP će se ozbiljno očitovati o slučaju “kad institucije sistema odrade svoj posao.”
U međuvremenu će Lalovčeva bivša žena umirati od straha da će joj bivši suprug oteti sina. Neće, gospođo, neće. Nisu djeca njima bitna. Oni moraju mlatiti nešto. Priča će pasti u zaborav, vjerojatno će i gospođa biti osuđena jer je “provocirala.” Iskaz će joj uzeti u bolnici dok bude dobivala kemoterapiju, a Lalovac će krenuti u lov na novo meso.
Pa pak, ja sam zadovoljna. Sve mi prebijene imamo dokaz da jedna od nas nije “pala po stepenicama.”, piše rudan-info.
, a ti ga braniš, kao zaljubljena žena kojoj piše ljubavnu poeziju i kojoj je njegova žena , prepreka na putu ljubavi i sreće.

Tko je glasao

Svaka čast gospođi Lalovac,

ona može izjavljivati što god hoće, ali zvučna snimka koju je dala NIJE DOKAZ, jednostavno zato jer na toj zvučnoj snimci taj čovjek nju nije udario. Nije joj ni blizu prišao.

Možda je istina da ju je tukao, ali ako je pred tv kamerama govorila istinu, onda je sasvim neshvatljivo zašto je tu istinu potkrepljivala falšim dokazima? Jerbo, da ponovim: na toj snimci nema ni "d" od dokaza da ju je udario.

Tko je glasao

Još si pod utjecajem SMS-poezije i širokog pogleda poete

Mislim da te Lalovac posjetio i demonstrirao što je bilo, da bi ostala pod utiskom njegove SMS-poezije, jer ga upravo tako i braniš- kao zaljubljena žena koja mrzi suprugu..)))

Tko je glasao

Ako ti na temelju one snimke još sumnjaš da je on psihopat

onda ti nitko ne može pomoći. On je psihopat i nije u rangu nekog pijanca kojemu pukne film ili bilo koji razlog da čovjek uđe u takav afekt. Ovo je hladna psihopatska jeziva osobnost za izučavanja na psihijatriji. Čak nije bitno da li ju je udario ili nije, bitno je da ona kad zucne on psihopatski pušta agresiju, ono je strašno i užasno, a ti si potpuno pogrešna i da je na njegovom mjestu Hasanbegović ili Karamarako ti bi pisala ovo što ja pišem i bila u pravu, ali jbg. Srbin, ljevičar, en može on biti psihopat isto kao što nisu psihopati onakvi ako Ivančić što pišu da će Hrvati biti skrckani i posrani ili Pupovac preko svojih Novosti kad zastupnicima poručuje da su šupci i da nemaju državu, da i slijepo crijevo ima smisao ali Hrvati nemaju, ni to nije psihopatija jelda? Ok, žmirit ćemo mi još malo, ali sudbina psihopate je da se ubije spktakularno i to je jednostavno tako, tako svi psihopati završe, prije ili poslije i jedini slučaj kad se spektakularno ne ubiju je kad ih se stavi u košulju sa kopčanjem nazad i sveže za krevet.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Isuse Kriste!

I Marijo!

Tko je glasao

Svašta, vjernica ljevičarka, svašta???

I ti si za liječenje, garant, hehe...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Naslov teme je slobodno mogao biti i ovaj

Djevojke, ne udavajte se za leftard političare jer oni imaju licence to kill"

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

najprije javno dobo,

...dobar,
ali malo jednostran,
jer,
tko zna je li dotična gospoja exLalovac zaslužila da ju se grubo zaustavi u protudržavnim aktivnostima? uime općeg dobra, naravno
BaBe možda znaju bolje, kao i DORH, i kao tadašnji/sadašnji/sutrašnji premijer i njegova svita, pa novinari i urednici
...ma, svaki javni djelatnik..
...svaki svakcati dan se baš oni u okviru svojih zanimanja susreću sa nerazumjevanjem u prvom redu supružnika koji ih svojim sebičnim izvoljevanjem odvlače od općekorisnih radnih zadataka.
...a u drugom tek redu potom dolaze sva ostala smetala..
I eto ti belaja.
Tko da najebe najprije? pa, normalno, najbliža jezičava baba...tko drugi?
Što to nije najnormalnije?
Možda jest utuživo, nu, ali ima tu gomila olakotnih okolnosti...
Svatko ih može naći u okviru svog svjetonazora,
Čak i drugarice ex-feministkinje, he, he, ...´ebate,

Tko je glasao

Dotična audio snimka

daje vremenski orjentir, pa se bez problema može zaključiti da je nastala gotovo dvije godine prije nego što se s njom izašlo u javnost u Bujančevoj emisiji.....

Dalje, iz snimke se može razaznati samo to da je žena uključila svoj mobitel na snimanje zvuka, i da je potom ciljano usmjerila dijalog prema željenoj temi.... A željena tema je očito njegov preljub, to jest, nekakva "poezija" koju je putem mobitela navodno slao nekoj drugoj ženi....

Iz snimke se također može razaznati da se u njihovoj kući o tome nipošto ne razgovara prvi put, nego da je to očito već neko vrijeme glavna tema...

Razaznaje se da je njemu "kratak fitilj", tu nema dileme, te da je stvar vjerojatno kulminirala time da je on odnekud dograbio svoj mobitel s tom "poezijom" za koju je maločas ustvrdio da je to izbrisano, da toga više nema, da je to stavljeno ad acta, ali mu ona ne vjeruje - te da je dotični mobitel grubom gestom bacio nekamo prema njoj, poprativši to riječima: "Evo ti, evo ti ga na!"......

Bujancu je to bilo dovoljno da montira scenu "premlaćivanja"......

Jebiga, preljub u braku još uvijek nije krivično djelo, bar ne dotle dok Željka Markić, Ladislav Ilčić, Bruna Esih i kompanija ne odluče drugačije.....

Tko je glasao

SDP-ov poeta širokog srca i vidnog polja i SMS-dama

Razaznaje se da je njemu "kratak fitilj", tu nema dileme, te da je stvar vjerojatno kulminirala time da je on odnekud dograbio svoj mobitel s tom "poezijom" za koju je maločas ustvrdio da je to izbrisano, da toga više nema, da je to stavljeno ad acta, ali mu ona ne vjeruje - te da je dotični mobitel grubom gestom bacio nekamo prema njoj, poprativši to riječima: "Evo ti, evo ti ga na!"......
Bujancu je to bilo dovoljno da montira scenu "premlaćivanja"......
Kratak fitilj SDP-ovac
nadoknađuje dugim šakama!

Što ignoriraš Anastasiu Lalovac i sve svodiš na priglupo relativiziranje zlodjela jednoga nasilnika?
Imaš neke osobne porive?
SMS-poezija?
SDP-članstvo?

Mržnja prema mediju izvan kontrole SDP-a i prema Bujancu?

Možda se poistovjećuješ, ne s Anastasijom, nego s primateljicom poezije SDP-poete širokog vidnog polja?

Tko je glasao

A možda

sve to zajedno!

Tko je glasao

Po aroganciji i prepotenciji bez pokrića u inteligenciji kao S.G

Po aroganciji i prepotenciji bez pokrića u inteligenciji, podsjećaš na SDP-ovu Sabinu Glasovac, medijski proglašenu "budućom predsednicom" Partije.

Kao i ona licemjerno i bez argumenata braniš nasilnika.

Još očekujem da ćeš jednako zloupotrijebiti maloljetno dijete, tobožnjom brigom za njega, "da se ne razvlači obitelj", odnosno da se zaštiti punoljetni poeta Boris Lalovac i njegova SMS poezija.

Tko je glasao

petra,

preljub u ovoj zemlji još uvijek nije krivično djelo! Jebe mi se za bilo čije bračne preljube, pa tako i za lalovčeve! Mogao ju je varati ujutro, u podne i navečer - TO NIJE KRIVIČNO DJELO!

A to da je ona pred cijelom hrvatskom javnošću blatila oca svojeg djeteta, i to dvije godine nakon inkriminiranog događaja koji se mogao čuti na snimci, i oko pola godine nakon što ga je deložirala iz stana tako da više očito nije ni u kakvoj opasnosti od njega - to je činjenica.

Tko je glasao

Besprizorna braniteljice obiteljskog nasilnika, gluparaš

Čak je i Rudanica "oprala" Lalovca i Cvitana, SDP zaštitnike žena:
http://direktno.hr/direkt/rudan-o-lalovcu-i-njegovoj-supruzi-slucaj-koji...

a ti i dalje braniš obiteljskog nasilnika, kao da si sama SDP partijašica Sabina Glasovac, koja je to radila u Saboru, licemjerno braneći nasilnika "zaštitom maloljetnog djeteta".

Rudanica dobro prepoznaje obiteljsko nasilje, pa je dala pravu dijagnozu u svome osvrtu na Lalovčevo nasilje nad suprugom ( nad ženom koja je preboljela dvije vrste raka).

A to da je ona pred cijelom hrvatskom javnošću blatila oca svojeg djeteta, i to dvije godine nakon inkriminiranog događaja koji se mogao čuti na snimci, i oko pola godine nakon što ga je deložirala iz stana tako da više očito nije ni u kakvoj opasnosti od njega - to je činjenica.
Kažeš:" Blatila je, pred cijelom javnošću "oca svjojeg djeteta"?

Blatila oca koji je tom djetetu premlaćivao bolesnu majku, pozivao se na prijateljstvo s Cvitanom i moćnim SDP prijateljima u pravosuđu, tražio alimentaciju (jer valjda bi mu moćni prijatelji dosudili i skrbništvo za dijete), koji joj je razbijao ured, sredstva za rad i egzistenciju?

Što je trebala?
Nereagiranjem i trpljenjem pokazati djetetu da, kada poraste, i on može tako sa svojom gospođom, ako se dovoljno visoko popne u političkom establishmentu i bude u lijevoideološkim zaštitnicima žena, poput Lalovčeva društva, Milanke, Zorana, Cvitana i ostalih "drugova" kojima se žalila na obiteljskog nasilnika Lalovca?

I kažeš "dvije godine nakon inkriminiranog događaja?

I pola godine nakon što ga je deložirala iz stana?

Ti dakle znaš da takve stvari zastarjevaju?

I kažeš "pola godine" od događanja?

A zanemaruješ da je gospođa tužila DORH-u tog nasilnika, odmah po tom događanju!

Zanemaruješ da je u prosincu došla kod Cvitana pitati što je u tih nekoliko mjeseci poduzeto!

Zanemaruješ da ju je Cvitan, samo otpremio kući!

Zanemaruješ da se žena žalila Sarnavki i njenim "babama", koje nisu ništa poduzele , jer nasilnik nije suprotne političke opcije od njih!

I kažeš da više nije bila u nikakvoj opasnosti od njega?

Kako ti to znaš?

Smirivala si Lalovca i smanjivala mu agresiju?

Jadne sve te žene iz RH ( i širom svijeta), koje su nasilni supruzi poubijali, nakon što više nisu bili skupa, nakon što su deložirale supruga (ili "pobjegle glavom bez obzira"), jer nisu imale jednu F. Fomić, koja bi smirivala njihove muževe i "znala" da oni više nisu opasni po njih.

Gospođa T. A. Lalovac , postupila je onako kako je postupila, tek nakon što DORH i pravna država nisu odrađivali svoje, jer selektivno primjenjuju hrvatske zakone i sudsku praksu.

Time je dala poticaj za sređivanje stanja u pravosuđu, u jačanju zaštite žena i RAZLOG ZBOG KOJEG PLENKOVIĆ MORA SMIJENITI CVITANA i dovesti ljude koji će časno raditi u DORH-u štiteći pravni poredak i jednakopravnost građana. U suprotnom je i Plenković podržavatelj čovjeka koji je umjesto žrtvi, pomagao nasilniku, čovjeka koji je glave branitelje predao na pravnom pladnju (univerzalna jurisdikcija Srbije nad RH) agresorskoj državi i koji namjerno opstruira pokretanje postupaka protiv ratnih zločinaca agresora na RH već desetljeća, čovjeka koji je sudjelovao u Lex Perković (kroz rad u DORH-u),...

Foma , toliko si se osramotila svojim komentarom. Ne samo da si pokazala kako si vjerojatno privatno upletena u tu obiteljsku dramu, nego i da si apsolutno bez zdrave logike.

Tvoje tvrdnje su čista glupost, pa mi se javlja sažaljenje prema tebi, kao ono koje izazivaju mentalno hendikepirane osobe.

Zato ću te poštedjeti tvoga samosramoćenja i ubuduće tvoju glupost staviti u spam, da ne sramotiš ženski rod.

Tko je glasao

...'fala za uvođenje u

...'fala za uvođenje u temu,
naime, doslovno be zabole, ehm, to kako je što bilo u ex-familiji ex-ministra,
niti sam, niti ću gledati, slušati zapise iz njihovog ex-budoara, niti sam osim naslova u novinama pročitao išta o tome,
...bračnih svađa sam čuo i proživio, vidio uživo,
a o tome kako izgleda razvodni rat, posebno sa damske strane...i istinoljubivost s tim razvodnim sukobima do istrebljenja vezanu, eh, (najbliži prijatelji su mi advokati, s različitim putovnicama i sjedištima...ali priče su uvlas iste), pa uzimajući u obzir "ravnomjernu" rodnu i spolnu zaposlenost na mjestima koja odlučuju o tim razvodima,
e, pa, kada je o takovim stvarima riječ, iako sam u načelu redovito na strani žena, žao mi je svakog muškog (čak i kada je ministar) koji dođe u situaciju razvoda. To o samom razvodnom procesu.
No, ali, pa...
...iako veze nemam i ne želim imati ikakva saznanja o njihovim privatnim životima, sasvim mi je zgodan mehanizam kontrole štete i u takvim mizernim slučajevima koji postaju medijski i politički zanimljivi već time što je jedno od njih članom političke opcije, e, koja nikako, baš nikako, a priori i po definiciji ne može bitii za što odgovorna,
čak niti za eventualnu grubost u afektu.
Koja bolesna javna scena. U kojoj nema prostora za ništa ljudskog. Niti za najobičniju malu istinu da se ostavi da odživi svoj život.

Tko je glasao

Eh, dragi Indiane,

supruga Sdp-ovog ministra se u nekom odsudnom trenutku učlanjuje u Hdz, zaim se (kad je sve to manje-više lanjski snijeg, jer ga je u međuvremenu deložirala iz stana kojega su zajedničkim snagama kupili), kod Bujanca žali da se nije rado družio s njezinom mamom i ostalom familijom, nego da je htio da "žive svoj život"... :) Ona u tom bljutavo navođenom intervjuu, jadnica, nijednom riječju ne navodi preljub kao njegov glavni krimen, nego to što se on nerado druži s njezinom familijom! :) S familijom "kanadskih Hrvata"..... :)

Također se žali što on traži alimentaciju za dijete, ali se nijednom riječju ne žali zbog toga što je dijete (očito, ako "traži alimentaciju") - sud dodijelio njemu na skrb!....

Zabavno, sve skupa....

Tko je glasao

...očekivano, i to svakom tko

...očekivano,
i to svakom tko išta zna o tim stvarima, i svakome tko ima nekog iskustva,
i zato je mizerno da se uopće nađe itko tko je "političar" ili "žurnalist”, ili "stranka" ...itko tko se smatra ozbiljnim, osim pravosuđa kojemu je to posao, da se u to paća.
Svi ostali su tu samo ...što? ne mogu naći korektne riječi...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci