Tagovi

Stjepan Mesic

Nakon malo duzeg "odmora" pregledavam stanice Pollitike.com i vidim kako se bitke jos uvijek vode na istom polju- lijevi i desni; partizani i Ustase; komunisti i fasisti; samoprozvani demokrati i demokrscani......... Uprkos cinjenici kako u 2 krugu izbora za III. PRH imamo osobe iz iste stranke (SDP) sukobi unutar glasackog tjela s time mi postaju sve interesantniji. Osobito, gledajuci reakcije "zadrtih" ljevicara, SDP-ovaca, liberala, anarhista itd. i tomu slicno.
Koga god izabrali, taj jeste i ostaje u njihovom taboru i "napokon" ce RH dobiti i treci put, naglasavam i treci put osobu sa "crvenom knjizicom".... dakle sto ce se promijeniti- apsolutno nista.

Ono sto mene zanima, a znate i sami za tu moju "opsesiju", je moj lipi dragi II PRH, toplooko stvorenje sa Pantovcaka, koje je cak odlucilo da ovo Silvestrovo vecer provede u MORH-u ili bolje receno u GS OSRH....zar se osjeca tako nesigurnim??? Zasto???!!!! Pa poBogu on je predsjednik gradjanin, prvi medju jednakima i kao takvomu najbolje, najkomotnije i nasigurnije bi mu trebalo biti npr. u Pakostanima ili....Bibinjama....ili Gospicu....svim tim lijepim pitoresknim mjestima Lijepe Nase (valjda i njegove).

Zanima me buduca reakcija novoodabranog tj. novoizabranog prvog u Hrvata spram te osobe,....da li ce ga se i dalje stititi tkzv. imunitetom, tko ce mu u svoj ovoj recesiji placati racune i troskove koje si je sam sa svojim "odabranicima" (svi redom ili u posjedu ili djeca onih koji imaju u posjedu crvenu knizici u djepu) odabrao. Biti prvi medju jednakima nije samo osobna cast i povlastica, vec prije svega ogroman rad, enormna odgovornost i svakodnevno odricanje u ime onih kojima upravljas. Zato se pitam da li ce i njegova (topookog stvorenja) imovina ici na "pregled" onih koje u posljednje vrijeme sam (?!) jako zaziva (USKOK, obavjestajne sluzbe, pravosudna tijela....), da li ce ici u posjetu krajevima koji nisu Brijunsko otocje ili birana "utocista", kako ce se "uvlakaci" (Karamarko,Lucic, Patrac&Co.)ponasati prema njemu sada kad izgube njega kao potporu, ili je to vec ugovoreno, i ako je na kako dugo vrijeme........

Zaboravnim Hrvatima skrecem pozornost na njega.....eto ako smo vec zaboravili Sanaderove nepodopstine i nestasluke s jedne strane, te s druge vrlo brzo se odrekli Ante Gotovine i njegovih herojska djela, 'ajde da nam ovaj "lik iz bajke" ne isklizne tako brzo. Zadrzimo malo fokus na njemu i njegovim "igracima s klupe".

Komentari

Kao što vidim ovih mojih

Kao što vidim ovih mojih par komentara uzburkalo je neke duše, a nisam kazao ništa osim istine o rezultatima izbora. Pa nije valjda više od polovine Hrvatica i Hrvata koji su birali našeg toplookog spasitelja iz međunarodne izolacije neki srbofili i jugoljupci. Narod stade iza svoga vođe, ni manje ni više nego nego 10 godina, a stoji i danas. Čak će i novi predsjednik biti onaj kojeg je preporučila toplooka simpatija hrvatskoga puka. Puk sluša voljenoga vođu i ako ga već nemože birati njega, birati će onoga koga naš vrli predsjednik vidi kao svog nasljednika. To bi učinio i Poglavnik da mu narod nije okrenio leđa. Moje vrle kolege i kolegice su odmah prepoznale opasnost od mojih komentara, jer u njima ne baratam rekla-kazala, već brojkama i faktima. Za razliku od njih ja ne zazivam bubovaljke gubitničke prošlosti. Nema većih pobjeda od onih pobjeda antifašizma, pobjeda koje slave i naši prijatelji širom Europe. Bilo bi dobro i krajnje je vrijeme da se skine crnilo s očiju i prizna da nije uzdanica puka Stipe Mesić izdao hrvatske generale. Nije ih u Hag smjestio građanin predsjednik, već su to učinili desničari i ekstremi koji nikako ne shvaćaju da je smiješnim i istrošenim pajacima prošlosti i ikonografiji koju štuju, kojoj se klanjaju, nema mjesta ni na buvljaku.

Tko je glasao

Blago nama kad se pojave

Blago nama kad se pojave ovakvi dnevnici pa se pruži prilika vidjeti hoće li se sve Uholađe okupiti na jednome mjestu, dali su svi na broju. Vidjesmo i ovdje da se šačica "najpametnijih" sveznadara u tren oka nađe na glodanju ubačene kosti. Tako je i bolje, ovakvim povjesničarskim kapacitetima koji se ne snađoše u vremenu i prostoru, još manje u povjesnim činjenicama i demokratskim procesima, treba dati ograđenoga prostora. Dopustimo i složime se s time da njihovim mudrostima treba dati oduška i naravno na zaboravimo s vremena na vrijeme povući vodu. Neka probrano duštvo kaka i piški na jednome mjestu, ne po cijelome portalu. Sva sreća takvih je istomišljenika sve manje i manje. U širenje laži nije dovoljno samo ih ponavljati, već trebaju uvijek nove izmišljotine, jer samo istina živi vječno i nju ne treba nadopunjavati.

Tko je glasao

Hrvat Hrvatski govorim i

Hrvat

Hrvatski govorim i hrvatski pišem,
Hrvatski mislim i hrvatski dišem.
Rođen sam Hrvat i Hrvat ću ostat,
Nikada drugo neću ja postat.
Uzalud spletke i uzalud laži,
Istina Hrvatska dnevno me snaži.
Ništa ne marim što dušman se prijeti,
Hrvat za Hrvatsku spreman je mrijeti.
Znajte da Hrvatska je moja mati,
Za nju i posljednji dah ću dati.
(1982 u Hrvatskom Domu - recitirao kao predstavnik "Osnovne Hrvatske Škole, Župa Sv. Nikola Tavelić")

Popratio sa nastavkom,
U riječima opere... N.Š.Zrinski...

ZA DOM....

A tebi druže i takvima kojima je stalo do jugobandita i zaštitu njihovi povlastica i partijske sile... samo mogu jedno reči.... "Možete koliko god želite... ali nećete još dugo"
Smrt fašistima koji se kriju pod jugobanditskom zastavom i ovakvim šupljim parolamo!
Dolje bando lažljiva koja je prešla iz jedne antihrvatske partije u druge i priko noći neiskreno se klanjali Bogu!

Živila Republika Hrvatska i svi koji ju vole kao naš jedini dom na ovome svijetu.

U drugim riječima kratko i jasno! Fark YU!

Jakša
"volim svoje najviše"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

@okupljaliste

@okupljaliste neprovjereno,

osim fraza s kojima izvrsno baratas (kao da si sa Pantovcaka), ponavjanja lazi dok ne postanu istina i razvidne netrpeljivosti prema onima koji ne misle kao ti- imas li sto dodati kao protuargument ili protutezu, ne daj Boze iznijeti uz to i svoje misljenje....provjereno, naravno....

Vidim da bi volio da Nas je manje, ali je..ga ne ide;)
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

Lipi moj rmarino69 i

Lipi moj rmarino69 i družino, kada me već tako lipo moliš imam li što provjereno, naravno.... evo ga provjereno, zvanično da ne može biti zvaničnije. Za lipoga nam toplookoga precjednika 2000. godine svoj glas je dalo 1,433,372 birača, a kako je bija dobar 2005. godine poželjelo ga je 1.454.451 birača. Di bi ljubavi i volji naroda bija kraj da su ga mogli birati još jedared. Neka vas rmarino69 i družino, neka vas bolje da vas je na nekom jebalištui drkalištu ko šta je tvoj dnevnik, nego da se razmilite po drugim dnevnicima. Sada me lipo izminusirajte da drugi ne vide što je napisano, sila istinu pobija, a jašta drugo!

Tko je glasao

zvanično da ne može biti

zvanično da ne može biti zvaničnije.
Uplati pa zatim završi tečaj hrvatskoga jezika ili se preseli u srbiju gdje ti je i mjesto.
Ne truj hrvatsko međumrežje!
Sada me lipo izminusirajte da drugi ne vide što je napisano...
Upitna je osnovanost ove tvrdnje, jer dvojim da bi netko normalan s tobom imao posla.

cogito ergo sum

Tko je glasao

Lipi đede jedinohrvatska,

Lipi đede jedinohrvatska, ako ti nije doša u posjetu pokojni psihijatar Aloysius (Alois) Alzheimer iz Njemačke, onda te lipo molim da paziš na svoje ispade. Vidin vratija si se onaki ka šta si otiša. Morda malo smušenije. Godine nose svoje a i oni Alzheimer zla čini. Ne moraš mi virovati na rič da je najhrvatskiji napisati zvaničničan,- čna, > služben, uredovan. Nemoraš mi virovati na rič a imaš neodoljivu želju nekoga učiti hrvatskom pravopisu ondak prije no što li počneš ražati na tipkovnici uključi mozak, uzmi cvike, očale, ili okulire. Uzmi riječnik hrvatskoga jezika, poslini prst i listaj do slova Z i čitaj što tamo piše, a joj Gospe nam vidider piše: zvaničničan,- čna, > služben, uredovan. Kako ja nisan zloban ka ti neću spominjati međunožje iliti tako nešto.

Tko je glasao

Vidin vratija si se onaki ka

Vidin vratija si se onaki ka šta si otiša.
Još jedan od onih koji mijenjaju 'nickove' kao normalan narod gaće.
A ja pomislio neki novi član željan rasprave kad ono 'mućak' kao i sve što piše odnosno predstavlja.
Ne razgovaram s onima koji nisu konzistentni, stoga odšetaj mi se :)
Uzmi riječnik hrvatskoga jezika
Uzmi razlikovni riječnik, polupismena jugoslavenčino, pa onda piši!

cogito ergo sum

Tko je glasao

Hmm,a da nisi ti Mesić

Hmm,a da nisi ti Mesić glavom,bradom i obrvama....,a sve se nešto mislim,ako nemaš obrve možda i nisi muško.

Tko je glasao

pritaji se i čekaj, već

pritaji se i čekaj, već će on ispalit neki vic, pa će se znat jel je il nije.

My Soul

Tko je glasao

Hmm,a da nisi ti Mesić

Hmm,a da nisi ti Mesić glavom,bradom i obrvama....
Tu si 100 % u pravu, jer Mesić ne govori hrvatski- inače bi napisao službeno , a ne zvanično.
Neki mogu 'otići' iz srboslavije, ali srboslavija iz njih nikada neće.

cogito ergo sum

Tko je glasao

@okupljaliste

@okupljaliste neprovjereno,

E sad nakon ovog tvojeg komentara i prosvjetljenja promijenio sam misljenje o toplookom stvorenju sa Pantovcaka......ako cemo lagat:)

Dnevnici sluze da se iznose misljenja i informacije, i ne moramo se svi u svemu sloziti. To nas je i ucinilo drugacijim od ostalih u zivotinjskom svijetu, zar ne?! Ili bi ti najradije pobio sve koji ne misle kao ti? I one koji se ne povinuju kultu osobe...kao ti? I sve one koji nisu- ti?
Ukoliko ti je vokabular sveden na 20-tak rijeci pokusaj ih logicki posloziti, a ruzne rijeci kojima se sluzis ostavi za svoj dom i svoju ekipu.

I da....kad pijes ne pisi komentare.
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

hehe, zvuči kao da se javio

hehe, zvuči kao da se javio perković jr osobno :D

obzirom da čovjek tvrdi da se radi o lažima, bilo bi lijepo da nam to argumentirano dokaže, a ne samo da viče kako to nije istina.
možda da za početak presluša mesićevu izvedbu jure i bobana, ili govor kojim slavi 10. travnja kao pobjednički dan, što svakako ide u prilog mesiću kao principjelnom i dosljednom političaru, koji nipošto ne mijenja svoja uvjerenja i postupke ovisno o tome kako vjetar puše :D

Tko je glasao

Dijana, molim te ne vridjaj

Dijana,
molim te ne vridjaj @okupljaiste neprovjereno, jerbo Perkovic mladji nije u stanju niti takvo sto napisati. Njegov vrhunac je stavit "bubu" u kravatu i otici u Bec;) A drugo raded "tatini prijatelji".
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

Zadrzimo malo fokus na njemu

Zadrzimo malo fokus na njemu i njegovim "igracima s klupe".
Hmmm, ali što reći za čovjeka čiji je otac odgovoran za 100- njak likvidacija u orahovačkom kraju neposredno nakon rata (ne treba ni spominjati da nije bilo suđenja u tim slučajevima); čija se majka ubila, a njega odgajala četnikuša pa nazivala 'Stevica'; koji je kopao po džepovima ubijenih hrvatskih vojnika u II svj. ratu tražeći nešto sitno; koji je tražio kazneni progon za potpisnike 'Deklaracije o hrvatskom jeziku'; koji tvrdi da je 'robijao za Hrvatsku', ali njegove presude odnosno predmeta nema u sudskoj arhivi nigdje (zapravo je poslan da špijunira hrvatske rodoljube u zatvoru!); koji je pokušao srušiti legalno izabranu državnu vlast 1994. ; koji je lažno svjedočio u Haagu protiv protiv cjelokupnoga vojnoga i političkoga vrha Hrvatske 1998. (s čime je zapravo kupio dva mandata na Pantovčaku, jer je već bio politički 'klinički mrtav'); koji je, kad je došao na Pantovčak, dijelio transkripte i ine dokumente (većina ih je imala oznaku 'Vojna tajna' i 'Strogo povjerljivo' i zakonom je zabranjeno otvarati iste određeni broj godina) kao na tržnici; koji je rasturio kompletnu obavještajnu i diplomatsku zajednicu i otjerao iz vojske zaslužne visoke časnike i generale pod krinkom 'demokratizacije' vojske; koji ovo što je ostalo od te vojske pozdravljala s riječju 'oficiri'; koji se svađa sa svim crkvenim velikodostojnicima izravno vrijeđajući većinu naroda u ovoj državi, a bez posebnoga razloga osim patološke mržnje prema svemu hrvatskom i katoličkom; koji na svakom koraku veliča zločinca koji zauzima 10. mjesto na listi zločinaca u XX stoljeću; koji na dan hrvatske neovisnosti polaže vijence na groblje boraca NOB-a, a ne na grob prvoga hrvatskoga predsjednika i na taj isti dan odlikuje redom sve komunističke dužnosnike (od kojih su većina, gle čuda, bili protiv hrvatske države), a ne one koji su tu hrvatsku državu krvavo izborili?
Što reći o takvom čovjeka?
Zaista ne znam što bih o njemu rekao.

cogito ergo sum

Tko je glasao

@jedinohrvatska: Hmmm, ali

@jedinohrvatska: Hmmm, ali što reći za čovjeka čiji je otac odgovoran za 100- njak likvidacija u orahovačkom kraju neposredno nakon rata...itd.itd.

dam ti plus za onih par činjenica koje navodiš dalje u teksstu (cinkanje u Hagu, nepoštivanje ex predsjednika, kakav god da bio, dilanje s transkriptima i još par stvar dalje navedenih)..

ali za ono gore, tko mu je bio ćaća, mama, tko ga je odgajao, itd. za to ga ne možeš kriviti; nitko od nas nije birao roditelje, jel tak? za to, dakle, zaslužuješ hrpu minusa; na žalost, ne postoji opcija "hrpa minusa" - a ponekad bi fakat dobro došla; možda da Mrak uvede i tu opciju?

i još ovo: Stipica je u ćuzi bil zbog PRIVREDNOG kriminala, i ZATO predmeta nema u sudskoj arhivi; odnosno, ako i ima onda je to na sudu u Osijeku, ali do toga ne moš' doći (to ti je provjereno, otac moje frendice je bio javna osoba inače nepristran i kulturan čovjek, pisac i profesor...on mi je o tome pričao, itd.)

a otkud ti ovo: ...koji je kopao po džepovima ubijenih hrvatskih vojnika u II svj. ratu tražeći nešto sitno...???

CC

Tko je glasao

...ali za ono gore, tko mu

...ali za ono gore, tko mu je bio ćaća, mama, tko ga je odgajao, itd. za to ga ne možeš kriviti;
Ne krivim ja roditelje, iznosim gole činjenice da se zna u kojem je duhu odgajan (mama), a da se zna zbog čega tako gorljivo brani komunističku, partizansku vojsku i njezine zločine (tata).
Još jedna zanimljivost po pitanju Josipa Mesića zvanog Tovariš (tata): dan nakon što je ukopan 1955 došli su grobari betonirati grob, međutim tijela nije bilo. Očito se netko osvetio zbog zločina koje je činio. Zanimljivo, zar ne?
Za ovu tvrdnju postoji još živući svjedok.
Samo činjenice da bi čitatelj lakše shvatio :)

cogito ergo sum

Tko je glasao

Sjećaš li se da je u

Sjećaš li se da je u povijesti bio sličan slučaj!?
Mislim,ono,pokopaš čovjeka,ostaviš vojnike da čuvaju grob,kad ono odjednom pokojnika nema,ali ima Božića i Uskrsa.
Slavi li se negdje Tovariš!?
Putin je to nadišao!

Tko je glasao

Mislim,ono,pokopaš

Mislim,ono,pokopaš čovjeka,ostaviš vojnike da čuvaju grob,kad ono odjednom pokojnika nema,ali ima Božića i Uskrsa.
Za razliku od tebe ja vjerujem u oboje.
Slavi li se negdje Tovariš!?
Kako da ne! U svetoj sekti jugokomunističkoj!
Pretpostavljam da bi ti, kao član, mogao to bolje znati od mene.

cogito ergo sum

Tko je glasao

charlie, slažem se da

charlie, slažem se da čovjek ne može biti odgovoran za grijehe svojih predaka, to doista nema smisla. al se i te kako trebaju postavljati pitanja kada netko zlorabi svoje ovlasti da bi te grijehe prikrio.
što se tiče mesićevog džeparenja mrtvaca, to ti je općepoznata činjenica, koju je potvrdio i sam mesić osobno.

Tko je glasao

@diannah: ...al se i te kako

@diannah: ...al se i te kako trebaju postavljati pitanja kada netko zlorabi svoje ovlasti da bi te grijehe prikrio...

je, slažem se, to je bljak, a opet je tako ljudski; ne branim ga, ali znamo da su ljudi općenito skloni uljepšavanju vlastite prošlosti; mnogi to rade, to je ta želja da potisneš ružno, da ispadneš bolji, u svojim i u tuđim očima, itd.

dakle, mogu to čak i razumijeti posebice kod javnih osoba (ta, ne može predsjednik javno reći da mu je otac bio ubojica - ako je tome tako); nitko od nas ne bi to baš rado rekao, jel tak?)

ono što me više smeta, posebice od njega, Mesića, je ovo: uporno gnoji da mu je žena Ukrajinka; to je teški bed, isti onaj kao kad je Francek rekao da je happy što mu žena nije Srpkinja oder Jew; puno mi je to gore od "friziranja" pok. roditelja; kako se ta Milka osjećala kad je to rekao? pa to je kao da ju je živu zanijekao (i opet ovdje ide ona: ta, nije ona birala starce, itd.itd.)

CC

Tko je glasao

jel postoji to negdje na

jel postoji to negdje na webu? živo me zanima

Dok dobri šute, zli caruju

Tko je glasao

debe, imaš to na puno

debe, imaš to na puno mjesta samo ukucaj ključne riječi.
ovo bi bio original

Citat iz beogradske Duge, 1990.
Pitanje: Jeste li vi, partizan sa 11 godina, znali nešto o ustašama?

Mesić: Vidjeo sam samo zarobljene neprijateljske vojnike, ili mrtve, jer sam kao djete poslije borbe skupljao oružje, uzimao municiju od mrtvih, počistio im sve džepove, sve im pokupio, i nosio sa drugima u prvu jedinicu. Devedeset odsto Hrvata iz moga kraja bili su u partizanima. Vrlo malo je bilo ustaša.

Tko je glasao

Halo samo osporavam onaj dio

Halo samo osporavam onaj dio di pišešo njegovom ocu... ali kako raja kaže nije bitno tko je čača.. bitno je na koga se vodi!

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

Apsolutno najgore što se

Apsolutno najgore što se moglo dogoditi ovoj zrmlji je 10 godina njegova predsjednikovanja! Mislim da je gora i stravičnija bila samo 1991. negdje do Božića.
Inače, ako ikog u ovoj zemlji treba detaljno "pretresti" USKOK i slične službe - onda je to sigurno taj. Nešto mi "krakovi" one ljubičaste životinjice SDP-ove trube iz Sabora - vode u čudnim smjerovima.

No, to će valjda obaviti Josipović ako i kada cijelu zemlju oboji "krvavo crveno"! -):)-):)-):)
Pa sam kaže: Pravda za Hrvatsku! - ili možda ovaj odlazeći nije Hrvatska?

Da, @rmarino69, čudan je taj začarani krug - u 20 godina smo se vratili na početak. Gdje si bio? Nigdje! Što si radio? Ništa!
Komunjare i "crveni" su opet javno, jasno i glasno čvrsto u sedlu.
Ima li u ovom narodu još i jedan jedini nedresirani mustang da ih iz tog sedla izbaci naglavačke?

Tko je glasao

@rmarino, jelenska Ne

@rmarino, jelenska
Ne gledajte sve tako crno. Dosta ste živaca uštedjeli zahvaljujući ograničenju na 2 predsjednička mandata.:)

Tko je glasao

jelenska, nisu opet nego

jelenska, nisu opet nego još uvijek.
nikada se mi njih nismo riješili, niti su oni nekuda otišli.
samo su devedesetih, kada su shvatili da se više ne može po starom jednostavno skrili partijske knjižice, krstili se i postali veliki domoljubi, te se rasuli po raznoraznim strankama, iz kojih i danas kroje našu sudbinu.
prvenstveno krivim tudjmana za takvu situaciju, a potom i nas. bili smo glupi i naivni, al sam sigurna da više nismo.
pa tu je pok. račan ipak postupio daleko poštenije, on bar nije skrivao što radi i što želi postići, dok smo od hdz-a dobili nekakvu kvazi desnu stranku za mazanje očiju, a u njoj je više bivših komunista nego igdje.
uglavnom se ponašaju prema nama kao da nam je napravlljena lobotomija i da se ne sjećamo ama baš ničega iz perioda ex jugoslavije.
ako jedan mesić danas može prozivati pisce školski udžbenika iz hvatskog jezika i davati svoje naputke o tome kako oni trebaju izgledati, a dao je sve od sebe da zatre hrvatski književni jezik, nije li to najbolji dokaz kako vjeruju da se ovaj narod više ničega ne sjeća?
a što se nedresiranih mustanga tiče, za njih su se pobrinuli da ih strpaju u zatvore, misleći da će tako biti sigurniji.
ono na što nisu računali je to, da ipak nisu mogli zatvoriti baš sve ;)

Tko je glasao

Nije se dogodilo. To je bila

Nije se dogodilo. To je bila instalacija odozgo. Kao i ovo sada. A naivni branitelji misle da su oni nešto oslobodili. Aha.

My Soul

Tko je glasao

Jelenska, Kaj nisi videl kak

Jelenska,

Kaj nisi videl kak su napadani oni, koji su na pollitika.com pokušali ljude spojit.

Tko je glasao

Ako uloviš kojeg nopliziča

Ako uloviš kojeg nopliziča de mi pošalji sliku mailom!

LP i sve najbolje u 2010 god.... a Stevica će do kraja svog života živjeti kao bubreg u loju... to je ovdje sasvim normalno da jedno partizansko ..ups.. mislio sam partijsko... ups.. mislio sam.. pa znate svi što mislim o takvima kao što je taj naš drug stevica....

Pozdrav Predsjedniku RH, ako tirba i život svoj za njega... a tog čoveka... kao takvog.... da ne kažem što! možda se ni ne sječa kada je govorio u ime omladine u nekim mjestima tu na ovom kraju Lipe Vaše!... ali ima onih koji se sječaju... i pamte i koji su svojoj dici prenjeli istinu o takvima...

Opraštam.. ali nikada ne zaboravljam!

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

Je, Jaksa , slazem se s

Je, Jaksa , slazem se s tobom, ali i ne mirim s tom cinjenicom. Sjeti se njegove i njegovih nemilosrdne harange na Aralicu.

Takodjer, oprastam, ali ne mogu zaboraviti (valjda je to usud).

Lip pozdrav, srcu i zdravlje tebi tvojim sokolovima!
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

jako mi je drago da si nam

jako mi je drago da si nam se vratio! želim tebi i tvojoj obitelji puno zdravlja sreće i veselja!

malo mi je čudno zašto si toliko navalio na Stipu - i tebi i njemu najviše zamjeram vaše brzo zapaljenje - ne znam kako se zove ono što explodira u dodiru sa zrakom ali vi obojica ste brži, zapravo i jelenska je tu negdje.

neka si ti nama došao natrag, bit će veselije!

Tko je glasao

@fuminati, mislis da sam

@fuminati,

mislis da sam zapaljiv kao "hepokockica"? Kakogod, tekst sam napisao miran i smiren u ozracju noci koja jeste, a sto se tice toplookog stvorenja s Pantovcaka (jos malo)........samo sam iznio svoja zapazanja.
Sto ti mislis kako ce se on pponijeti sada kad je zavrsio karijeru kao PRH? Da li ce doci u Bibinje? Hoce li posjetiti svoje generale u Haagu? Da li ce sa Aralicom pricati o glupostima koje su radili (kraj zemaljskog zivota je neupitan svima, pa tako i njima i bilo bi lipo pomiriti se medju ostalim i sa onima s kojima se nisi slagao tijekom svojeg djelovanja), ..........

I stoga sam napisao par crtica ciljajuci na zaboravnost u Hrvata i ulogu treceg odabranika.
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

ma ti si osnovna jedinica za

ma ti si osnovna jedinica za zapaljivost! eksplozivnost! ali te svejedno volim!

ti si moja vatra, ja sam tvoja voda! - sječaš se?

mi smo ljudi a ljudi grješe! pitanje je koliko koja greška pogađa nekog osobno. treba dobro razmisliti čije greške najmanje koštaju većinu i čije će greške našu djecu najmanje koštati!

a da zaboravljamo, istina! nažalost!

Tko je glasao

rmarino69, boje važne nisu

rmarino69,
boje važne nisu ...već onaj tko ih nosi,
dal ih zaslužuje...il samo prkosi?
Karakter je važan i naravno duša,
ipak to nema... baš svaka šuša.
Pustimo slijedećeg... nek se dokaže,
dal istinu govori il..malkice laže.
Ne bih o Stipi ...sve sam već reko,
zbog tog me blogeri...gledaju poprijeko;)

p.s.
Drago mi je što si se vratio na pollitiku.

Sretna Nova tebi i tvojoj obitelji.

Tko je glasao

aj neka te ponovo sa

aj neka te ponovo sa nama.
Ja bih dodao uz ono "Toplooki" i "Obrvaš". Dakle Toplooki obrvaš. Ima veće obrve nego Brežnjev.

grdi

Tko je glasao

hehe, da toplooki...ta ti je

hehe, da toplooki...ta ti je fakat dobra..uvijek se iznova nasmijem tom simpatičnom atributu za tu prefriganu ljenčinu, lažljivca i šminkera - on to doista jest; gledam tako neki dan neku njegovu fotku gdje, šatro, igra golf; ono ful skockan comme il faut: blue/white T-shirt , bijele hlačice, fancy patikice and rukavice a gard, kao da se rodio na engleskim travnjacima s golf štapom u rukici. pokondirena tikva, that's what he is; zato mu je valjda bed reći da mu je žena Srpkinja, Ukrajinka je so much fancier (asocira na Yuliu Tymoshenko a ne na, nedajbože, Jovanku)

nego watch this out (uvodni dio kolumne of Kuljiš u JL danas); jel to trebala bit' ironija, zajebancija ili je Kuljiš mrtav-hladan rekao nešto što je djelom istina, misleć' wtf. toplooki je ionako uskoro prošlost..

Mafija je već dugo u panici - odlazi Stipe! Tko će osiguravati pomilovanja? Tko će pružati zaštitu kriminalnim bandama koje su preuzele Slavoniju i glavne puteve droge, ali ne mogu, naravno, nesmetano funkcionirati bez institucionalne podrške? Mafija je, dakle, u frci - ali koga je briga za mafiju? Ona ipak ne spada u unutrašnji krug raspodjele političke moći.

CC

Tko je glasao

Neće,bez brige budi

Neće,bez brige budi -rmarino,ni dikobraz neće izbjeći onome čemu je sam u vještičjem kotlu cijelo vrijeme kuhao.
Samo slijepci nevide da se njegovo ime hologramski pojavljuje u svim dosadašnjim javno objavljenim policijskim
i uskočkim akcijama.Odstupnicu si je već pripremijo,neće proći dugo čvrsto sam uvjerena odgovarati će i on za svoja djela,a u GS OSRH vjerojatno se osijeća noćas naj sigurnije.:)
Drago mi je da si se vratio na pollitiku i tebi i tvojoj obitelji želim sretnu Novu 2010.g

Tko je glasao

Sanja1968, Sto se tice

Sanja1968,

Sto se tice toplookog stvorenja s Pantovcaka mislim kako ce lovcima biti tesko pratiti njegovo kretanje po sumi nakon sijecnja 2010, ali novi lovocuvar u tom lovistu bi mogao malo pripomoci svojim vjestinama i stalnim boravkom u njemu.

Fala na zeljama, te sricu i zdravlje zelim Tebi i Tvojima.
--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci