Tagovi

Stankoviću je vrana mozak popila, definitivno !

Dakle,. čemu pripisati Stankovićeve gafove koji bivaju sve veći i veći? I jesu li to gafovi ili nešto drugo? Vuče li taj lik hrvatsku javnost za nos koristeći za to jedan od najelitnijih TV termina na državnoj televiziji samoinicijativno ili mu je to netko dao u zadatak? Ili sada novinari mogu (ne)raditi što hoće i nikom ništa?Sve te opcije su jednako odurne i istovremeno lako moguće.
Opčinjen srpskom pameću tlači nas već dvije nedjelje za redom, najprije Tadićem a jučer s tim nekim Mihajlovićem. Gdje ga je samo našao?Predstavio je lika kao savjetnika kancelarke Merkel, četverostrukog doktora znanosti, pripadnika HOS-a i branitelja Vukovara!!!!!! Naravno, i kao ugroženog Srbina koji je '91. dobio šimiku s Rebra gdje je, navodno, bio knjigovođa, nakon čega se rečeni Mihajlović, sav predan hrvatskoj stvari, prijavio u HOS i krenuo oslobađati Vukovar.
Stankoviću je valjda do te mjere voda ušla u uši da nije ni pomislio bilo što od toga provjeriti nego nas je počastio Mihajlovićevim lamentacijama o trenutnoj gospodarskoj i političkoj situaciji u Hrvatskoj i EU, kao i stručnom prognozom budućnosti. Možda Aca nema dovoljno visoku plaću i nije motiviran da provjerava svoje goste . Kaže.doduše, da toga Mihajlovića poznaju Maja Vučić i Filip Juričić. Eeeee, ako oni - onda je njegov kvalitet doista neupitan i k'o metlom odsječen!
Nakon što su toga Mihajlovića provjerili neki drugi novinari koji malko drukčije prilaze svom poslu, ispostavilo se da isti nije nigdje i nikada doktorirao, na u njemačkom veleposlanstvu nikada nisu čuli za njega, da je HOS demantirao bilo kakvu povezanost s njim i da ga nema u registru branitelja. Upitan zbog čega se tako predstavio, odgovorio je da nije, te da ga je tako na početku emisije predstavio Aca Stanković, a on nije imao potrebu to demantirati !!!!!!! Aca kaže da ni inače ne provjerava vjerodostojnost životopisa svojih gostiju i tu se pozvao na Maju Vučić.
Pa dakle........
A možda je Mihajlović doista "oslobađao" Vukovar, tko zna! Ne valja nam griješit' dušu...

Komentari

NU2 danas11.11.2012.

Evo danas gospođe Srnavke u gostima.Onakva kakvu je nisam vidio dosad. Ljudska veličina i veliki borac. Ona služi potrebitima, a ne potreba o 50% žena na listama forme radi. Ova gospođa je sve više od forme, žena koja bi itekako znala biti Ministrica socijale i skrbi.

Tko je glasao

Mentalna bolest publike

Nakon što sam napokon i ja pogledala emisiju, mogu samo konstatirati ovo iz naslova.

Daleko da zamjeram Stankoviću na izboru gosta, barem ne ni više ni manje u odnosu na njegov prosječni izbor gostiju, a je li ovaj četverostruki doktor ili priučeni knjigovođa manje je bitno od onoga što je nacija zgutala dobrovoljnim i aktivnim gibanjem gutačkog mišićja.

Kao i uvijek kad se najavljuje neki prorok i mesija, osjetila sam usplahirenu uzbuđenost pomiješanu s onim osjećajem kao kad gledate dijete koje vam se popelo previoko... Međutim, srećom, izostala je katarza u smislu uspješnog spuštanja ili nesretnog pada.

Bacatelj frazetina dosadnijih i ispraznijih od onih koje možemo čuti u prosječnoj birtiji ili placu mene baš ničim nije uspio impresionirati.

Malo protiv banaka, onako taman, s pozicije bjelosvjetskog razumitelja, kako je više puta diskretno naglasio...

Onda - kuženje EU i naše pozicije kao EU periferije, a znamo, trebali bismo biti metropola EU, baš kao što smo uostalom i predvodnici ove balkanske kaljuže... Glazba za uši, onima koji strahuju da će biti drugi u gradu, umjesto prvi na selu...

Potom, ugođenost s Jurčićem, starim kolegom i bliskim prijateljem, s kojim se "slaže"... Great minds think alike...

I za kraj, ultimativni argument zagrebačkog dečka, slučajnog Srbina - bio je eminentni HOSovac, što je bio rezultat moralnog zova kojem se njegovo biće nije moglo oduprijeti. Svima je postalo toplo oko srca, sjetivši se te paravojske u crnim odorama sa ustaškom simbolikom, koja je u prvim danima rata širila blagost i svjetlost, prvo u Hrvatskoj, a potom i u BiH...

Prevario se čak i Stanković, kojemu bi bolje bilo da ga je pitao o njegovim iskustvima sa samoborskim vilama... jedino se naša Ljube nije dala nasanjkati...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Hehe. I ja pogledo. Sta jes,

Hehe. I ja pogledo. Sta jes, jes, blefer. No, ostat ce mu jedna velika zasluga. A to je sto je rekao neke stvari koje velika vecina vec odavna misli, no mediji su zabranili postojanje takvih misli. Od zdravorazumskog euroskepticizma, ekonomskog fasizma i potrebe da kriza rodi nove ljude s novim pogledima.

Stvari koje su toliko pitke nakon svih govana sto smo morali progutati sa strane raznih inteletkualnih nakaza koje su nam do sada uzurprirale puni prime time.

E sad. Mozemo pretpostaviti da nista nije slucajno, pa tako niti ovaj gost. Kako je moguce da onda tako jedan gost s nultom vjerodostojnoscu (javljam se iz zadnjeg reda ljevo pored vrata) nastupa u nu2 i iznosi doticne stavove?

Jeli moguce da je to ona shema, prvo te ignoriraju, onda te ismijavaju.

I da smo sada u fazi ismijavanja gdje je dobro dosao neki redikul koji ce iznjeti takve radikalne stvavoe, kako bi isti na nivou ad hominema mogli biti ismijavani?

Tko je glasao

Previše si kritična, uhu

Previše si kritična, uhu ugodnije je slušati bistaške mudrosti nego latinsko-francusko-engleske i citate iz Biblije s vrlo kreativnim tumačenjem.

Kao razumljivije običnom puku, Mihajlovićeve su frazetine više prijemčive duhu naroda od istih ili složenijih frazetina političara koje nam se obično serviraju kao desert poslije nedjeljnog ručka.

B-52

Tko je glasao

A "duh naroda"

je neki visoki meritum?

Tko je glasao

Alfa i omega politke.

Alfa i omega politke.

Tko je glasao

Tko? Što?

Narod? Koji narod? Onaj koji se pali na Severinu i Sulejmana Veličanstvenog? Koji se mlati i ubija zbog rezultata nogometne utakmice?

??????

Daj Gale!

Narod - to je tolika količina korumpiranih liječnika da bi se urušio sustav zdravstva kada bi ih sve odjednom priveli zbog korupcije! Eto ti naroda!

Tko je glasao

Eh, da...

Smetnula sam s uma da je to emisija koja je prilagođena potrebama gledatelja kojem je sav kisik iz mozga pobjegao u probavni trakt...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Sad kad ste se tako lijepo

Sad kad ste se tako lijepo istovarili, primjetite da covjek ima fakultet (diplomirao 82-ge), da je odista radio kao sef financija u KBC Rebro, da nije sam spominjao svoje doktorate i sto je najglavnije da je pricao vrlo logicno i suvislo....

http://www.index.hr/vijesti/clanak/smjesta-li-netko-stankovicu-index-u-p...

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Ako je suditi po

kasnijoj, također vrlo sugestivnoj izjavi koja glasi: "Ja sam obični knjigovođa", teško je povjerovati da je netko, pa bili to i glupani s HTV-a, baš iz prsta isisao izmišljotinu o "četiri doktorata" i "savjetovanju Angele Merkel"......

Bit će da čovo ima vrlo specifičan smisao za humor..... To je njegovo pravo, naravno, ali problem je u tome što Stanković ne misli da radi emisiju po uzoru na skečeve Monty Pytona....

Neki nesporazumak uslijed neke krive premise ipak je očigledan.....

Tko je glasao

pa bili to i glupani s HTV-a,

pa bili to i glupani s HTV-a, baš iz prsta isisao izmišljotinu o "četiri doktorata" i "savjetovanju Angele Merkel"......
Za doktorate ne znam, no za savjetovanje Angele Merkel moze se lako utvrditi ponovnim gledanjem 10 sekundi priloga od 6:06 do 6:16
da nije lagao Mihajlovic, niti su glupani s HTV-a bilo sto isisali iz prsta - vec da ti manipuliras cinjenicama navodeci da je u prilogu receno nesto sto nitko nije izrekao :).
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=186&cHash=0432f339cb

Evo ti link pa pogledaj jos jednom.
pa onda odgovori da li je u prilogu receno:
1. da je savjetovao Angelu Merkel ili
2. da je u Becu u svojstvu clana analitickog tima sastavljenog od ekonomista i pravnika govorio i savjetnicima Angele Merkel?
A te dvije izjave nikako nisu iste. Prva se lako moze demantiratiprovjerom u veleposlanstvu pa samim tim Mihajlovica svrstati u blefere, dok je druga (i to ona prava koja je izrecena u prilogu) najvjerojatnije istinita, no u svakom slucaju ne moze se tako lako i prizemno demantirati jer nije receno niti koji je skup bio u pitanju niti kakav akcijski tim.

To sto se to na koncu ( u tvojoj gornjoj recenici) pretvorilo u savjetovanje Angele Merkel govori, ili o tvom elementarnom nerazumjevanju prosto prosirene recenice, ili o namjernom i svjesnom pokusaju manipulacije.
Zanimljivo je kako su se istom taktikom posluzili ostali mediji koji su krenuli dokazivati kako on nije bio savjetnik Angele Merkel - iako u prilogu to nitko nije ni tvrdio

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Čoban tjera ovčice

jaojj lane mislil mala na me :)))

Provinciopolis

Tko je glasao

Na Prisavlju već dugo bijesni

Na Prisavlju već dugo bijesni rat između različitih struja.

Ekipe se smjenjuju i nijedna ne bira sredstva za eliminaciju sebi nepoćudnih.

U ovom je slučaju jedna nasjela.

B-52

Tko je glasao

tko ne želi plaćati državnu televiziju neka odjavi tv prijemnik!

http://www.narodni-list.hr/posts/13007?utm_source=most-commented
http://pollitika.com/necu-financirati-htv-javnu-tv-koja-to-nije
Nije Petrina jedini koji ne plaća prisavsku maloumnicu i ja sam još prije njega učinio isto

Nakon što mi se je zgadilo gledati defile prisavskom maloumnicom i ugošćavanje kojekakvih lupeže i kriminalce koje su prisavske poslušničke političke sluge i sluškinje pozivale u svoje emisije i pustile ih da blebeću bez mogućnosti da im se proturječi i da mi se u mojoj vlastitoj kući i s moga vlastitog televizora mi se glupavo cere u lice, lažu, obmanjuju i prodaju muda pod bubrege odjavio sam televizor.

Poslao sam email na pristojba@hrt.hr, Marija.Tibijas.Zonja@hrt.hr, Damir.Kosovac@hrt.hr i dopis sa povratnicom na adresu HRT-a. Dopis je glasio: “Ja XY dana ........... odjavljujem svoj televizor marke ......... iz razloga jer ne želim više pratiti tv program HRT-a”. Idućeg sam dana na email dobio odgovor u kojem se ne prihvaća odjava jer nisam poštovao neke njihove interne propise i da ne dužim s navođenjem ostatka bla, bla sadržaja emaila kojim je odjel pretplate potvrdio da je zaprimio zahtjev za odjavom televizora. Upravo je ta potvrda dokaz koji ima istu snagu kao i povratnica.

Nakon toga sam prestao plaćati TV pretplatu, a opomene koje su slane sam jednostavno ignorirao, vraćajući ih pošiljatelju, prema kojem nakon odjave nisam imao nikakvih obveza.

Jednostavno nisam želio da plaćam državnu televiziju s koje me grobari demokracije i tamničari istine i prava na javnu, otvorenu i slobodnu televiziju servisirajući svoje mentore i svoje interese obmanjuju bez ikakve mogućnosti da gledateljstvo putem svojih predstavnika reagira i kontrira lupežima i lažljivcima koji su krivi za stanje u državi i naravno cenzuru na HRT-u.

S tim prije što tu političku pretorijansku gardu s prisavske maloumnice ne plaća lupeška politička oligarhija i interesne skupine i lobiji kojima služe, već gledatelji kojima je banda lopovska nametnula plaćanje harača u obliku tv pretplate, a taj harač kao što je poznato, ne služi za financiranje javne televizije kao slobodne, neovisne institucije i servisa koji služi općem dobru i zajednici, a ne političkoj oligarhiji i njihovim slugama i sluškinjama s prisavske maloumnice koje godinama cenzuriraju pravo ne istinu i servisiraju one koji su ih postavili na vodeće pozicije i glavne urednike prisavske maloumnice.

Nisam gledao emisiju, ali smatram da je nedjeljni Acin gaf sa gostom bez uobičajenog "pedigrea" po kojem se biraju gosti na državnoj televiziji je upravo dokaz koliko bi zanimljiviji i po političku oligarhiju i bandu lopovsku bio opasniji nastupi običnim malih ljudi bez dlake na jeziku i putra na glavi. Upravo bi takvi gosti i takva javna, otvorena i necenzurirana televizija bila otrov u zubu političke oligarhije i hobotnice pod čijim kracima žare, pale i lešinare našim životima i budućnošću koju su nam zadužili generacijama unaprijed!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Meni su u potpuno istoj

Meni su u potpuno istoj situaciji, u ovršnom sudskom postupku, Sud i HRT odbili priznati da sam e- mailom poslao dvije odjave TV prijemnika i još zabranio HRT-u da me nasilno zajebava. Sudac je "utvrdio" da printane kopije e- mailova nisu vjerodostojan dokument i da sam ih ja mogao falsificirati. Na moj zahtjev da se od HRT-a zatraži potvrda da su odjave zaprimili, zaprijetio mi je da će me kazniti zbog vrijeđanja suda.

Na moje tvrdnje da je HRT-a klero- fašistička banda, koja se bavi protivdržavnim terorizmom, sudac je ostao zaprepašten, ali bez riječi je htio preći preko izrečenog. Zahtjevao sam da se moje riječi zapisnički utvrde, što je sudac odbio. Argumentacija je bila fantastična- "ja vas želim zaštititi od kaznenog progona". Kada sam skočio na njega poput vuka umro je od straha- "mrtvu ti mater jebem, ciganine prokleti, tko si ti da mene štitiš? Od kakvog kaznenog progona?".

Dakle, tko nije svjestan što se u državi događa, ne bi smio ulaziti u sukob s mafijom, jer će to krvavo platiti. Ne postoji način da se bilo tko odupre i suprostavi klero- fašistima, osim ako ih nije pročitao, skupio dokaze protiv njih i pripremio im smrtonosnu zamku, iz koje se ne mogu spasiti. I iz koje ih ne mogu izvući ni europski kriminalci. Kolektivistička i totalitaristička gamad je donijela odluke za sebe, i od provedbe zločinačkih planova neće odustati ako ih se ne zgazi.

Tko je glasao

@poveznik izgleda da ti je

@poveznik izgleda da ti je promaklo da sam odmah nakon odjave, već idućeg dana na email dobio odgovor u kojem se ne prihvaća odjava jer nisam poštovao neke njihove interne propise i.t.d, čime je odjel pretplate potvrdio da je zaprimio zahtjev za odjavom televizora.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Nije li, @kukljica, vama

Nije li, @kukljica, vama promaklo bitno- bez obzira da li HRT odbije pisanim odgovorom priznati odjavu ili ne, banda ne priznaje mogućnost odjave. Zato sam vam i rekao da se s mafijom nije za zajebavat, jer ne samo da će vam kad- tad i to sudski naplatiti pretplatu, nego će vam uredno zaračunati astronomske kamate, a ciganin Hanžeković će vam naplatiti svoje troškove bar tri puta veće nego je iznos pretplate. Što god vi mislili i dokazivali, ovo će vam biti ovako, kao da vidite.

Javna objava e- mail adrese na koju se odjava može poslati je samo zamka za naivne, koji vjeruju da su problem riješili. Nisu, jer HRT izmišlja interna pravila, koja po Ustavu RH nisu valjana. Međutim, sudsku mafiju ne zanimaju činjenice, dokazi i Ustav RH, nego potreba da mafiji pribave nepripadajuću zaradu, od čega suci dobivaju postotak. Samo su se u jednom zajebali- u mom slučaju su naletili na luđega od sebe- zgazit ću ih.

Tko je glasao

Kvaka 22 - HRT

Za one koji su u procesu raznih dokazivanja glede HRT-a i Hanžeka mogu samo reći da sam ovih dana primio konačnu drugostupanjsku presudu kojom se potvrđuje prvostupanjska presuda u moju korist. Bitni detalj u čitavoj priči (pod uvjetom da imate dokaz da je HRT zaprimio vašu odjavu) bez obzira jel proces vodite prema starom ili novom zakonu o HRT-u leži u nezakonitosti internog akta kojeg HRT naziva "Odluka HRT-a o načinu prikupljanja-naplati RTV pristojbe"a kojeg se pretplatnici nasiljem moraju kao pridržavati u proceduri odjave.
Naime odredbe te Odluke su u suprotnosti sa općim načelima ravnopravnosti te savjesnosti i poštenja u obveznom odnosu ustanovljenim odredbama čl.3.i čl. 4. ZOO (NN 35/05; 41/08; 125/11;) Dakle rušenjem zakonitosti spomenute odluke odriče se zakonska prisila poštivanja iste i taj element možete koristiti u svim spomenutim procesima!!

Tko je glasao

Nije potrebno ni raspravljati

Nije potrebno ni raspravljati o činjenici da li je neki akt zakoniztili nije. U cijeloj priči je iz aviona vidljivo da se u osnovi radi o brutalnom kršenju mnogih ustavnih odredbi i zakamčenih individualnih prava i sloboda. Tako mafijaško- sudske farse apsolutno ništa ne znače i po njima ne postoji mogućnost da se neustavna pretplata naplati. Jedini način je da im ljudi dopuste naplatu ili da se ne znaju suprostaviti nasilju. Radi se o barbarskom pljačkanju naroda, koje nema veze s mozgom, ali je posljedica demokratskih poimanja stvari.

U ovoj nesretnoj tvorevini od navodne države, svaka pizda misli da može svojim aktima poništavati zagarantirane slobode i prava građana. Što je najgore, te pizde su obično pravnici i to Hrvatin, Potočki i slična bagra, "vrhunski" pravnici kao što su Leko, Josipović, Milanović, članovi Ustavnog suda, ministri pravosuđa, Šeparovići, a da o "sitnežu" ne govorim. Koliko je bolest uznapredovala, u državi ne postoji odvjetnik koji stručno i etično brani interese svojeg klijenta, koji ga plaća, nego svi štite prvo mafijaške interese, a tek potom, ako se usude i ako im mafija dopusti, nešto naprave i za svoga klijenta. Sada već postoje dokazi da se u banalnim parničnim postupcima, odvjetnici nezakonito i vanraspravno dogovaraju s tuženom stranom kako ublažiti štetu, a onda sudovi takve dogovore na štetu klijenta, samo formalno potvrde. Pravno i financijski nepismene klijente, njihovi odvjetnici straše velikim sudskim troškovima postupaka velike vrijednosti, nekakvim "tablicama" duševnih boli i sličnim pizdarijama, kako bi ih natjerali na pristanak na manje odštetne zahtjeve. Ispada da odvjetnici izračunaju koliko im treba zarade od određenog klijenta, i onda odštetni zahtjev odrede u tom iznosu. Kako je sa Sudom stvar dogovorena, onda po isplati odštetnog zahtjeva, odvjetnik odštetu prisvaja na ime svojih honorara i "usluga".

Proizlazi da su odvjetničke usluge astronomski vrijedne, dok povreda ljudskih prava i sloboda nemaju nikakvu vrijednost. Ali to je praktična istina- vrijednost ljudskog života i temeljnih ustavnih vrijednosti u Hrvatskoj su istovjetne onima u koncentracijskim logorima. Dobiti sudski spor u korumpiranom sudskom postupku u Hrvatskoj znači samo jedno- da je dobitnik korumpiran isto kao i sistem i da je u ljubavnom i suradničkom odnosu s mafijom.

Tko je glasao

@Golgota točno tako, a sve to

@Golgota točno tako, a sve to u svezi ZVDSP-u, ZAKONU O VLASNIŠTVU I DRUGIM STVARNIM PRAVIMA o čemu sam prije više od dvije i pol godine dao komentar na dnevniku kolegice Mirtaflora http://pollitika.com/comment/reply/7831/207479

Koliko se sjećam napisao sam joj i emailom poslao tekst žalbe na rješenje o ovrsi.

Hanžeković i CO profitiraju na sprezi sa predmetnim sudcima koji donose presude u Hanžekovićevu korist. Hanžeković i CO profitiraju na nestručnosti, nesavjesnosti i koruptnosti hrvatskih sutkinja i sudaca koji ne sude po Ustavu i zakonu koji vriejdi za sve pa tako i HRT. Ne samo tvoj primjer, već i nekoliko drugih primjera u kojima su presude donosili stručni, moralni i neovisni sudci i sutkinje su bili u korist tužene stranke, a ne Hanžekovića CO.

Nažalost takvih je presuda premalo što samo potvrđuje lošu sliku hrvatskog pravosuđa i spregu mita, kriminala, korupcije, a sve pod utjecajem i zaštitom političkih i odvjetničkih lobija.

PS:
Zainteresiranima mogu poslati tekst žalbe na rješenje o ovrsi, ili je uz suglasnost sutora dnevnika objaviti ispod dnevnika.

.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

davno sam prestala gledati

davno sam prestala gledati Nu2 pa ne mogu komentirati ni tu epizodu.
no, napisat cu nesto drugo povezano sa Stankovicem i Nu2,
a vi lupajte minuse koliko vam drago.
mene recimo jako ljuti i krivo mi je, a i neprihvatljivo,
-- da u Hrvatskoj na hrvatskoj tv, jedan Srbijanac iz Srbije ima svoju emisiju u koju svako malo dovede nekog Srbina 'da soli pamet'.
-- umjesto srbina/srbijanca/srbije moze se komotno staviti i 'Slovenac iz Slovenije..... dovodi Slovence..... u Hrvatskoj i na hrv. tv".
gospodo reci cu otvoreno da se to meni gadi, jer ni srbi ni slovenci hrvate ne vole i nonstop nesto rovare protiv, podmecu klipe, traze/zahtjevaju ovo pa ono, ucjenjuju.... isl., a o tome sta su ne tako davno pripadnici srpskog naroda ucinili hrvatskom narodu i koliko zla, da se i ne govori.
a sad eto paradiraju na ekranima zahvaljujuci jednom stankovicu kojeg pak kao 'vrsnog novinara i voditelja, profesionalca ' koji je hvaljen od hrvata u hrvatskoj!
(za moj ukus niti neki narocit novinar ni profesionalac, posao radi rutinski i to je sve prenapuhano o njemu )
-- pitam ja vas, dal' bi u tim nasim dobrosusjedskim drzavama Srbiji i Sloveniji moglo biti tako? da napr. neki hrvat iz Hrvatske ima svoju emisiju u udarnom tv terminu i tako svako malo dovede nekog hrvata da gledateljstvu soli pamet?
sipak bi moglo tako biti.
ma, nema teorije!

uvijek me iznova zaprepascuje ta neobicna i neraskidiva povezanost hrvata sa srbima i to, sto prvi ne mogu bez drugih, sto sve oprastaju i zaboravljaju ma sta da im ovi naprave, pa se ponasaju kao da nista nije ni bilo!
zbog cega je tako manje vise zna se, a sto je tema posebna, duboka i siroka.

Tko je glasao

evo kako branko nađvinski u

evo kako branko nađvinski u emisiji "hrvatska uživo" najavljuje i predstavlja acinog gosta darka mihajlovića! bilo je to 11.10.2011.

http://www.youtube.com/watch?v=xJJXzN4tl8g

Tko je glasao

A snimi Lesara

kako skuplja bodove :)
Dakle unatoč svemu onome kaj je iskritizirao i to priličlno dramatično kako on to voli činiti, ipak je pozvao građane da glasaju za EU ... A ovce bleeejeeee li ga bleeejeeeee

Provinciopolis

Tko je glasao

Nasilno u EU, protiv smiju/smjeli su biti samo zbog folklora

Kako su panično svi izjašnjavali svoju privrženost ulasku u EU, može se zaključiti da Europljani imaju moć odmah iz hrvatske politike isključiti, a možda i još gore, svakoga onoga tko bi se usudio biti protiv ulaska.

Sve ovo me nakako podsjeća na sudbinu Libije i Sirije, na opasne ucjene. Nešto poput hitlerovskih.
Čak su i otvoreni antieu- novinari, morali javno istupiti i u staljinističkome ili inkvizicijskome stilu slobode izreći stav kako se "Zemlja ne okreće oko Sunca", odnosno da su oni "ZA ulazak u EU".

Bilo je vidljivo da se ljudi muče dok izgovaraju ono što im je , tko zna kakvim, ucjenama naređeno!
Mislim da je ista stvar i s Lesarom.

U RH niti jedan političar i novinar, niti jedna istaknuta osoba u političkome ili društvenome životu, ne smije/nije smjela biti protiv ulaska u EU, osim tek onako folklorno, zbog njegovanja privida demokracije.!

Tko je glasao

Pa što je čovjek rekao

Pa što je čovjek rekao pogrešno? Na ovoj snimci ja ne vidim da je čovjek blesav, da je Srbin , a najmanje da je zlonamjeran. Štoviše. Kada bi Milanović danas ili Kosor juče, ovako djelovali, kako Mihajlović priča, pa Hrvatska bi za godinu dana bila raj na zemlji. U čemu je problem? Što nema diplome? A koliko su diplome uništile u posljednjih 20 godina?

Ovaj Mihajlović je po svemu sudeći, genijalac. Kada ga već ne poštuje društvo i okolina, čovjek se dosjetio sam sebi dati pripadajući značaj. Spominjanjem "officea" , dobivanjem podataka iz Londona i sličnim lukavstvima, ništa nije slagao, ali impresionira naivne pizde. I što je tu loše? Osim toga, na nevjerojatno jednostavan način je doskočio medijskoj cenzuri i zločinačkom djelovanju medija. Možda najveća njegova zasluga je u tome što je zorno pokazao totalnu nesposobnost voditelja da "pročitaju" tko su im sugovornici. Ispada da su voditelji doslovce panjevi koji navodno vode razgovore, a u stvari nemaju pojma tko im glavu nosi. Što to govori o njihovim diplomama? Što to govori o njihovom moralu, karakteru i svjesnosti? Pogledajte malo pozornije način na koji vode razgovore, kulturu navodne komunikacije, nesposobnost slušanja sugovornika, upadanje u riječ sugovorniku, sugeriranja autobiografskih zaključaka, koji nemaju veze s onim što je gost izgovorio, pa ne rijetko argumentirao, pa se morate zapitati: koga HTV, ali i drugi mediji zajebavaju? Jesu li oni ludi? Ja tvrdim da se radi čak i o goroj bolesti od ludila.

Ali, mediji mogu zajebavati samo one koji im dopuštaju da ih vuku za nos. One koji ih ne gledaju i ne čitaju- ne mogu.

Tko je glasao

I što onda sad napadaju

I što onda sad napadaju Stankovića? Pa čovjek je na HTV-u očito već etablirani stručnjak i analitičar.

Ne vjerujem da Puhovskom i ovim drugim stručnjacima koji su se udomaćili na TV ekranima prije svake emisije traže diplome na uvid.

Aco je samo "podgrijao" onoga koji je ranije gostovao kod drugih.

B-52

Tko je glasao

Mihajloviću se svašta može

Mihajloviću se svašta može imputirati, ali ga se za ništa ne može optužiti, a najmanje za nezanimljivost i suhoparnost. Za razliku od uobičajenih "gostiju" na HTV-u, koji su pretplaćeni na komentiranje svega i svačega, i koji vječito mlate praznu slamu i laprdaju iste pizdarije, Mihajlović je teatralan, zabavan pa i informativan. Čak je vrhunski elokventan. Ako nema diplome, ja bi mu ih poklonio ili kupio, pa da može češće "gostovati". Bar ne bi bilo dosadno.

Da Stanković ima pameti i osjećaja za medijsku zbilju, ovaj slučaj s Mihajlovićem bi mudro iskoristio, a ne se posipao pepelom. Mihajlović je slobodan i ravnopravan građanin? Zašto kao takav ne bi mogao imati pristupa javnoj televiziji? Ne bi li trebala biti sramotna činjenica da slobodan građanin, kao vlast u ovoj državi, ne može dospjeti u medije i izraziti svoj stav i volju? Nije li to čisti fašizam? A kako Vlada misli izaći iz krize, kada odbija slušati građane, isto kao i mediji, iako je to dužna činiti? Tko ima pravo odlučivati tko može a tko ne može javno govoriti? Na temelju kojih kriterija se to odlučuje. Analizirajte ova pitanja malo dublje, pa ćete okriti u kakvoj baruštini živite i s kakvim nekrofilima imate posla.

Tko je glasao

Pojednostavimo!

Industrijska proizvodna pala za skoro 8%, maloprodaja pala za skoro 7 %, do kraja godine će na zavodima za zapošljavanje naći s enajmanje 350 000 nezaposlenih, ministar financija javno izjavio da privatna imovina nije privatna imovina nego da je državna(privatni stan kao društveno dobro!!!), Rusi ne žele surađivati s nama, odjebali nas u trasi plinovoda, svi energenti i komunalije su u nebesa otišli s cijenama, kokošja jaja poskupjela u 2 mjeseca 100 posto.....a glavna pitanje u svim medijima je dali netko ima 4 doktorata... i da li nas je Mihajlović prevario?? Ili Stanković??
Zapravo ovo sve pokazuje kako je:
1. mala razlika između genija i čudaka,
2. da smo kao Hrvatska zaista mala zemlja velikih čuda (definicija MIhajlovića),
3. da je Stankoviću pomalo dosadaila vlastita emisija,
4. da je vrijeme da je nazove "Vjerovali ili ne?", nastavi sa sličnim gostima u drugom, manje udarnom terminu!
Jedino ne vidim nikoga tko bi ga zamijenio kao voditelja-moderatora u Nu2?? A sam ne znam za što da se ponudim - da budem gost Nu2, Vjerovali ili ne, ili vodtelj jedne od dvije spomenute emisije.
Jer, Hrvatska je mala zemlja, velikih čuda! I ako je to stvarno originalna MIhajlovićeva izjava, već je samo zbog nje zaslužuio biti gost Nu2! Ako nije njegova originalna izjava, onda neka ide u 3MP, vara bolje nego Boža Pik i bolje nego Gazimirko!!! E, a to treba znati, pa je i opet zaslužio mjesto u Nu2!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

1.

A zašto bi ga itko trebao zamijeniti?

2. Dotična izjava nije originalna, a sve i da jest, nije takva da je se ne bi moglo dosjetiti barem 2 milijuna Hrvata od njih 4!

(U kvizovima za milijun nečega, prvo pitanje obično glasi: "Znači li crveno svjetlo na semaforu da su dozrele trešnje, ili da vam je zabranjen prelazak preko ceste?")

Tko je glasao

Meni se osobno sviđa što je zvao tog čovjeka

Čovjek ima svoje stavove, koje većinom djelim s njim. Osim toga koga je trebao zvat , Vesnu Pusić po 73 put, da nam objasni kako ćemo dobit miljarde i miljarde eura drito u džep.
Treba zvat obične i normalne ljude da se čuje i njih.

Tko je glasao

A očito nam nedostaje

A očito nam nedostaje Bombarder s Kvarnera, jer se ljudi ne mogu pomiriti s činjenicom da je ovaj tip teški folirant.

Pa neka puste neku reprizu, da ga se prisjetimo.

Tko je glasao

jer se ljudi ne mogu pomiriti

jer se ljudi ne mogu pomiriti s činjenicom da je ovaj tip teški folirant.

A čuj, nagledao sam se ja i težih foliranata kod Stankovića.

Primjerice, koliki su samo etablirani političari i nekakvi "stručnjaci" ispali teški foliranti. Usporedi ministra "skupiosamčetiritisućepotpisa" Marasa i Mihajlovića.

Darko barem ima 35 godina knjigovodstvenog iskustva. A Maras koji je ministar poduzetništva? A Lugarićka koja je bila zamjenica ministra obrazovanja? A dobar dio uguženih na čela državnih i javnih poduzeća?

Siguran sam da bi/su mnogi od njih i kolega im kod Stankovića do nogu potukli Mihajlovića u diletantizmu i foliranju.

Nu2 spada u informativni koliko i Na rubu znanosti u znanstveni program. Sumnjam da ih je itko od gledatelja tako percipirao.

Ako misle mijenjati Stankovića, mogli su to i elegantnije.

B-52

Tko je glasao

slažem se. Na kraju krajeva,

slažem se. Na kraju krajeva, optuživati Stankovića da mu se u emisiju šveracju likovi koji se lažno predstavljaju i nije neki štos u zemlji gdje se krivotvorenim diplomama služe zaposlenici u MUP-u, ili gdje se diplome kupuju.

Tko je glasao

Od četiri NU2

Od četiri (pet) mjesečnih NU2 dobro bi bilo da bar jedanput dođe netko tko javnosti nije poznat, a ima svoj stav, osebujan i originalan, van navijačkih podržavanja postojećih politika.

Tko je glasao

Nije problem u

"poznatosti", odnosno "nepoznatosti", nego u lažnoj biografiji koja se uzima "zdravo za gotovo", diletantski, idiotski, ispod svakog nivoa.

S ovom svinjarijom, a kratko vrijeme nakon Sanadera, Stankovićevoj emisiji bi trebao doći kraj.

Tko je glasao

A uobičajeni i stalni, vječno

A uobičajeni i stalni, vječno isti mlatimudani na HTV-u nisu diletanti, nisu idioti ispod svakog nivoa? Dajte se osvjestite @Fomička! Njih se ne uzima "zdravo za gotovo" punih 20 godina? I to nisu svinjarije?

Ne, Stanković mora ostati u sedlu, jer su on i njegova emisija ogledalo zločinačkog klero- fašističkog i nekrofilskog društva. Njegove emisije su vrhunski povijesni dokaz jednog sramotnog razdoblja kroz koji prolazi ne samo Hrvatska, nego i globalizirani svijet. Kako bi buduće generacije mogle shvatiti duhovno i mentalno potonuće hrvatskog društva, da se ukinu dokazi? Vrijednost ovih i sličnih TV emisija je antologijska- na njima će buduće generacije besplatno učiti. Besplatno, jer smo strahovitu cijenu platili mi.

Tko je glasao

Slažem se da treba zvati

Slažem se da treba zvati obične i normalne ljude.

Ali ovaj nije takav.

Ovaj se lažno predstavio. Tvrdio je da ima četiri doktorata, poslije je u novinama to demantirao i rekao da on to nije rekao, ali to je samo još jedna laž. Naime prilog gledaju i gosti u studiju, ponekad i reagiraju ako je nešto netočno, dakle očito je da je to on rekao novinaru koji je to u prilogu istaknuo, ovaj je preko toga prešao.

U uvodnom prilogu je paradirao kako govori hrpu stranih jezika, i pozdravljao gledatelje na stranim jezicima, da bi još više dao na cijeni svom obrazovanju i kompetencijama. Vjerujem da je samo naučio pozdravljati na tim jezicima..hahahhaha...

Izjavio je da je ni manje ni više nego savjetnik Angele Merkel, .....

Da je bio pripadnik HOS-a u Vukovaru....

Da savjetuje biznismene diljem svijeta, irske sindikate itd....

Ništa od toga nije istina.

A govorio je mantre koje su opće poznate. Koje je moglo izreći 70% ljudi koji pišu ovdje blogove.

I u tome je problem i šteta koju je Stanković napravio. Jer je na ovakav način diskreditirao alternativni način razmišljanja i izjednačio ga s prevarom.

O tome se radi.

Tko je glasao

Zašto 70% ljudi svoje mantre,

Zašto 70% ljudi svoje mantre, poput političara i sličnih mlatimudana, ne mogu javno reći na TV? Zašto se opće poznate činjenice, ne smiju javno reći? Je li alternativni način razmišljanja diskreditirao i kompromitirao Mihajlović ili to 20 godina radi HTV i to rutinski?

Tko je glasao

Mozda je Sanader zelio

Mozda je Sanader zelio kompromitirati alternativni nacin misljenja, ali ispade da je to cisti mainstream, dok razni kokosrai sa HRTa nemaju nikakvo stvarno zaledje.

Tko je glasao

Sander -> Stankovic.

Sander -> Stankovic. Whatever.

Tko je glasao

Moj papar,

mene i tebe lažu svakodnevno svi saborski zastupnici, svi lokalni političari, svi članovi vlade, predsjednik i njegovi i još mi se pritom smiju. U čemu je problem s ovom individuom čija me laž, ako je lagao, ništa ne košta za razliku od ovih prije navedenih.

Tko je glasao

Na tv-u vam postoji emisija

"Na rubu znanosti".... Emisija je išla u terminu znanstvenog programa. U jednom trenutku se znanstvena zajednica pobunila, ne protiv emisije kao takve, nego protiv toga da ona zauzima prostor određen za znanstveni program.

Ne znam kakav je bio ishod, ali mislim da je zahtjev znanstvene zajednice bio opravdan.

Možemo mi koliko god hoćemo simpatizirati takve popularne emisije o "malima zelenima", o paranormalnim pojavama i slično, ali takve teme nisu znanstvene, pa i ne spadaju u termin znanstvenog programa na javnoj televiziji.

Slično je i sa ovim Stankovićevim likom..... Ćaskanja s anonimusima koji se lažno predstavljaju možda su veoma zanimljiva publici, ali ona bi spadala u tome primjereni termin, a ne u ovo što Stanković uvjerava javnost da NU2 jest. I što javnost dobrim dijelom vjeruje da NU2 jest.

Cijene televizijskih termina se ne određuju po satu, nego po sekundi! Cijeli jedan sat dopustiti monologe nekog nepoznatog čovjeka koji se lažno predstavlja - to je totalna sablazan!

Tko je glasao

Jadna @Foma! Što god kaže-

Jadna @Foma! Što god kaže- slaže. Ne namjerno, naravno, već iz čistog neznanja.

Jedina znanstvena emisija na HTV-u, koja ima smisla i ukazuje na strogo znanstvena otkrića, je "Na rubu znanosti". Urednik, po svoj prilici, čak ne smije objavljivati intervjue sa nekim znanstvenicima prognanim iz znanstvene zajednice, iako su do juče bili vrhunski znanstveni autoriteti na svom području istraživanja, jer su njihova istraživanja i otkrića zaprepastila samu znanstvenu zajednicu. Odjednom je znanstvena zajednica potresena do temelja. Odjednom bi trebalo priznati da su se znanstvene karijere gradile desetljećima na potpunom smeću od tradicionalnih zabluda i vjerovanja. Na "zdravom razumu" i "čistoj logici", koji su zdravi i čisti samo utoliko što je društvo tisućama godina vjerovalo u iste gluposti

Indijska konoplja više nije tretirana kao droga, nego se otkriva da je to nevjerojatno vrijedna biljka budućnosti- liječi sve bolesti i od nje se mogu u cjelosti proizvesti auta, kuće i tko zna što sve ne. Ne iscrpljuje zemlju, već je obogaćuje. U svijetu je već krenuo val eksperimentalnog uzgoja i upotrebe te biljke. Naravno, njenu zabranu je inicirala farmaceutska industrija početkom prošlog stoljeća, radi svojih prljavih interesa. Mišak je o tome prvi progovorio.

Kvantna fizika je otkrila toliko znanstvenih zabluda i predrasuda, koje su istovjetne geocentričkom poimanju Svemira. Glupost na glupost. Sve u svemiru je energija i pulsiranje duha. Materija ne postoji. Stvarnost oko nas- ne postoji. Postoji samo kada je čovjek promatra, što znači da je čovjek kreator svoje stvarnosti. Svaki atom u svemiru je direktno prostorno povezan sa svim ostalim atomima. Dokazano je da postoji duhovna ili beskonačna inteligencija svemira, koja upravlja svime u svijetu, pa i čovjekom. Zbog svoje potencijalne duhovnosti i svjesnosti, čovjek je ravnopravan s prirodnom energijom i iz nje može doslovce uzimati što god zaželi. Paranormalne i parapsihološke sposobnosti su svojstvene svakom čovjeku i svatko se njima može neograničeno koristiti, ako ih je svjestan i ako ih razvije. Razvoj i potencijal nanotehnologije je takav da zbunjuje same znanstvenike. U znanstvenim i političkim krugovima vlada panika- kako priznati sve dokazane činjenice, a ne osramotiti se? Rodonačelnike promjena, koji ne pristaju na kompromis, se brutalno izolira i zabranjuje diljem svijeta.

Paradoksalno, "Na rubu znanosti" je emisija koja je u znanstvenom smislu ispred svog vremena i bavi se znanošču budućnosti, dok se službena znanost bavi pizdarijama i očuvanjem "znanstvenog" i "profesionalnog" ugleda akademske zajednice i pojedinih impotentnih karijera.

Stanković nikoga u ništa ne uvjerava, pa nije njegova krivnja što rulja misli što misli. Stanje duha na HRT-u, kao i u društvu je katastrofalno, pa ovakva emisija ima sasvim primjeren i termin i sadržaj. Ljudima koji spavaju, koji izbjegavaju razmišljanje i vlastitu odgovornost za vlastiti život, NU2 nudi vrhunski ispraznu zabavu i razbibrigu. Stoga bi hipnotiziranoj masi bila velika šteta ovakvu emisiju ukinuti ili premjestiti u neki drugi termin. Termin je zapravo idealan. Di ćeš bolje uživancije, poslije mise i nedjeljnog ručka, uvaliti se u rupu u kauču ( vrijednu milion dolara) i sat vremena pljuvati sve živo na ekranu i okolici, psovati, vikati i jebavati sve po spisku? Pa to se ne može platit! A, emisija je poput pretis- lonca: kad se ispusti višak tlaka, u loncu nastane bonaca.

Po meni, posljednji gost se nije lažno predstavljao. On jest građanin Hrvatske i on je vlast u RH. Lažno se predstavljaju drugi gosti NU2. Naročito političari. Tvrde da sve znaju, a ne znaju ništa. Obećavaju brda i doline, a nisu sposobni učiniti ništa. Izigravaju vlast, a trebali bi biti sluge naroda. Umjesto odgovornosti, nude fraze i floskule. Nije li to totalna sablazan? Mihajlović i Sanader se nisu lažno predstavljali, nego Stanković i HRT nemaju karaktera i svjesnosti. To je ljudski ološ nesposoban razlikovati "Nagu Maju" od "Noge Moje". Ali, čemu čuđenje? U banana državama ionako je sve ispodprosječan očaj i tuga. Otkud očekivanje da je Stanković iznad toga?

Tko je glasao

Eto, nakon lustracije imat

Eto, nakon lustracije imat cemo opet koga pozvat na tv.

Tko je glasao

Uostalom,

Denis Latin je u "olovnim '90-ima" svoju Latinicu kreirao tako: u svakoj emisiji poneki redikul, na radost i zabavu narodu..... I bilo bi mu bolje da je pri tome i ostao.....

Tko je glasao

mislim da

bi ti i poneki još, od njega trebali naučiti kako se nekome može reći ružno a da se ne uvrijedi i da
ne izazovete kontraefekt. mnogi tvoji upisi su točni, ali način kako ih iznosiš, mene užasno razljute. sve to i mnogo više možeš reći i bez tih teških riječi. ja nemam volje s tobom razgovarat čim u naslovu upotrijebiš uvredu. jer se razgovaramo za šankom s pivicom. a ni tamo ne trebaju takve riječi. ništa odlučnije neće zvučati s manje uvrjedljivim rječima.
neka i jesu mantre, ali su vrlo dobro odmjerene. i rado ću ih poslušati.
kad bi tvoji politički upisi bili ljudski topli kao tvoji putopisi, rado bi ih čitala, ovako preskačem. jer mi svaki grubi napad, ma o čemu bio, unaprijed digne živac.
srećom, nismo svi jednaki i ono što meni smeta, drugima očito ne.

Tko je glasao

@Fuminanti, ne bi se trebalo

@Fuminanti, ne bi se trebalo bez veze užižat na svaku malu. Nikad problemi nisu u riječima. Ne postoje uvrede. Čim mi netko počinje filozofiju sa šporkim riječima i uvredama, ja znam da čovjek bježi od suočenja sa samim sobom. Počinje moralizirati , kako se ne bi suočio s činjenicama. Ne vrijeđa ga sugovornik, nego vlastita beskarakternost i nesvjesnost. Ljude vrijeđa njihova nemoć u pameti i moralu, njihova nesreća i očaj od života, istina, a ne uvredljive riječi. Osim toga, uvreda se može nanijeti samo ako to sugovornik dopusti i nikako drugačije.

Grubi napadi šokantne istine doprinose patnji nesvjesnih ljudi i ponekad upravo to dovede do buđenja. Nema garancije, ali....

Tko je glasao

Poveznik, Čim mi netko

Poveznik,

Čim mi netko počinje filozofiju sa šporkim riječima i uvredama, ja znam da čovjek bježi od suočenja sa samim sobom. Počinje moralizirati , kako se ne bi suočio s činjenicama.

Jel ti uopče pamtiš ono što pišeš?

Nedugo si upotrebljavao šporke riječi i konstantno vrijeđaš one na koje imaš pik.

Tko je glasao

Zašto bi pamtio, kada sam

Zašto bi pamtio, kada sam karakter i ne mogu sebe izdati? Jebem ti Boga ludoga, je li tebi jasno da sam lijepo napisao- ne postoje uvrede! I tebi to ne ide u glavu! Onda mene optužuješ da sam ja što- lažljivac ili budala? A kakve veze ima tvoja nesposobnost shvaćanja s mojim psovanjem?

Ne postoje šporke i uvredljive riječi, @Skviki. Daj mi popis takvih riječi i objasni mi tko ih je i po kojim kriterijima proglasio šporkim? Objasni mi na koji način te može uvrijediti kada ti napišem da si kurvin sin, a ti znaš da nisi? Koga ja vrijeđam s takvom "uvredom"- tebe ili sebe? Tko meni daje dopuštenje da ga uvrijedim? Drugim riječima, mogu li ja nekoga uvrijediti, ako mi to on ne dopusti? A što ako sam ja tim riječima izrazio istinitu tvrdnju? Je li to istina ili uvreda? A misliš li da bi karakteran čovjek, sve i da zna nešto zaista kompromitirajuće o nekome, to javno iznosio s namjerom da ponizi i uvrijedi drugoga? Ne, @Skviki, normalan čovjek to ne bi nikada napravio, jer poštuje Zlatno pravilo- nikada drugome ne bi učinio ono što ne bi volio da se njemu napravi.

Kada ja koristim " grube riječi" ja to radim ciljano i dobronamjerno. Ja želim kod tvrdoglavog sugovornika, koji ni teoretski ne želi priznati argumente i činjenice, izazvati patnju, ne bi li ga učinio svjesnim. Pri tom, ja sugovornika uvijek više cijenim, nego on sam sebe. Kakva bi korist meni mogla biti poniziti i uvrijediti drugoga? Može li tako nešto uopće biti zadovoljstvo? Pa tako nešto mogu raditi samo bolesni mazohisti i sadisti. Mene tako nešto ne zanima. Ja prezirem svaki oblik manipulacije ljudima i onda bi svaki pokušaj da na bilo koji način manipuliram tuđim osjećajima bio doslovce zločin s moje strane. Osim toga, ja sam prvi dan na ovoj stranici objavio svoje ime i prezime, kako bih mogao stajati svojom odgovornošću iza svake napisane riječi. Misliš li ti da ja mogu jednu jedinu lažnu riječ ili neku uvredu plasirati, a da me policija smjesta ne sprovede u zatvor u Dubrovniku? Nema teorije, moj @Skviki, da bi ja mogao učiniti krivi korak, a da ga smjesta ne platim. Međutim, godinama me policija prati u stopu, svaku objavljenu riječ, ne samo ovdje nego i u drugim medijima, policija trenutno čita, čitaju moje e- mail korespodencije i vrlo često prijete sudom i zatvorom. Ali, vidi vraga, nikako da nađu dokaze i da podnesu kaznene prijave. Da mogu, platili bi ih. Ali ne mogu. Ja svaku svoju riječ mogu obraniti vjerodostojno i to božjim načelima, koju, recimo, ni Crkva ne priznaje.

Kada me već potežeš za jezik, onda ću odgovoriti temeljito i iscrpno na tvoje blesave optužbe. Ja sam u proteklih desetak godina podnio policiji i DORHU na stotine argumentiranih i bogato dokazanih kaznenih djela. Na veliku većinu vrlo teških optužbi, državne institucije nikada nisu odgovorile. Zakonitog odgovora, a da se zaštite mafijaši, jednostavno nema. Onda se služe mafijaškim zakonom šutnje. U redu. Ja ni protiv toga nemam ništa. Međutim, u nekoliko kaznenih prijava, po kojima je Sud pokušao spasiti pripadnike mafije, stvari su im se izjalovile. Sada su sudovi u čudu- moraju izreći kazne zatvora za neke službene osobe, a to ne žele. Ma nema druge.
Što mislite da će se dogoditi onoga trenutka kada sutkinja bude prisiljena izreći kaznu zatvora? U tom trenutku, ja ću povući optužni prijedlog!!! Bez optužbe, nema kazne! Ne, nisam lud! Nisam ni bijesan na konja koji se ponašao kao životinja prema meni! Ali nisam ja njegova nivoa, da mu uništim život, obitelj, djecu. To bi idiotski sud još i mogao sebi dozvoliti, ali ja- ne! Moj sin bi takvu moju svinjariju krvavo platio: Zašto bi ja to sebi priredio? Radi jedne budale?

Ja sam ovdje preko četiri godine, i ako od silnih komentara @Skviki, nisi shvatio tko sam ja, onda meni ne preostaje nego da te žalim. Ali, ne možeš ti mene razumjeti, kada ne razumiješ sebe. Nažalost, ja nekoga tko ne razumije samog sebe ne mogu učiniti svjesnim i odgovornim čovjekom. A nekoga tko je svijestan, ja nema što činiti svjesnim. Čista kvadratura kruga.

Tko je glasao

Skvikač,

on je protočni bojler. Nema kaj za zapamtit. :))

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci