Tagovi

Srpske Novosti, Jutarnji list, četnici, kante & kreteni

[Slika]

Ljeto Gospodnje 2015, pokušajte zamisliti da ste detuđmanizator. Bogami, nije vam lako. Unatoč silnom uloženom vremenu, novcu i trudu, neojasenovački projekt haaškog "zajedničkog zločinačkog poduhvata" katastrofalno je propao. Gotovina, Markač, Tuđman i Hrvatska oslobođeni su svake krivnje, nema više ni govora o jugosferama, rekomima, rektumima i regionima, petnaest godina života bacili ste u vjetar, beskorisni ste, impotentni, život vam je bio besmislen. Izgubili ste sve izbore od 2011, popušili ste čak i referendum protiv mrskih "ustaških klerofašista", a od poraza na skorim izborima za Sabor više vas ne mogu spasiti ni Josip Broz i Čiča Draža zajedno. Još gore, presuda ICJ-a zauvijek je zacementirala srpsku odgovornost za Domovinski rat, strahovite ratne zločine i ratnu štetu, te pokopala sve srpske mitove i tlapnje o Oluji, Tuđmanu i modernoj hrvatskoj državi. Koma. Što ćete sad?

Što uopće možete? Detuđmanizacija je mrtva, a vi ste samo zaostala hrpa njezinih raspadnutih zombija koji uludo bauljaju i tumaraju naokolo. Jasno vam je što slijedi. Uskoro više neće biti masnih šuškavih kuna iz hrvatskog državnog proračuna, jer će sve vaše "udruge", "inicijative", "centri" i "mediji" dobiti nogu u dupe s državne sise, a nekažnjeno srbovati moći ćete samo još iz otadžbine. Kako je tamo daleko zadnja bijeda, jad i žalibože, a prečane vole k'o kerovi šugave mačke, budućnost vam je nedvojbeno turobna. Preostaje vam samo šiziti, cviliti i ludovati, te otvoreno javno lagati - pljuvati i mrziti Hrvatsku i Hrvate, dok još možete.

Tako Pupovčeve Srpske Novosti, bivši Feral Tribune, besramno izmišljaju i krivotvore nedavnu presudu ICJ o hrvatskim i srpskim tužbama za genocid:

Nemanja Stjepanović Srbija i Hrvatska su dvostruko poražene
"...hrvatske snage tokom i nakon akcije Oluja također počinile zločine kako bi protjerale srpsko stanovništvo...
...najmanji intelektualni napor uz elementarno poznavanje događaja u Oluji dovoljan je da se shvati presudna uloga državnog vrha Hrvatske u etničkom čišćenju Krajine u leto 1995. godine...
...Međunarodni sud pravde je ocenio da su vojne i policijske snage obe države počinile zločine u okviru kampanje etničkog čišćenja..."

I još:

Tamara Opačić 03. veljače 2015. Odbačene tužbe Hrvatske i Srbije
"...Smaknuća Srba bez suđenja za vrijeme i nakon operacije Oluja su utvrđena i Hrvatska je priznala da je bilo takvih ubijanja. Sud nalazi da su ta djela počinili pripadnici hrvatskih vojnih snaga protiv srpskih civila i vojnika koji su se predali te da ona mogu spadati pod genocid, kao i maltretiranja Srba za vrijeme i nakon Oluje - kazao je Tomka te naveo kako dokazi o maltretiranju Srba te pljačka i uništenje njihove imovine nisu za cilj imali fizičko uništenje srpskog stanovništva, već njegovo iseljenje..."

Naravno, kao i uvijek, cijela priča sinkronizirana je sa srpskom vladom, za koju je izjavu nakon presude ICJ-a dao Šešeljev četnički vojvoda, osumnjičeni antinski ubojica, Toma Grobar:

NIKOLIĆ O PRESUDI: Pali stereotipi o ratu u SFRJ, potvrđeni masovni zločini nad Srbima "...iako protivtužba Srbije nije usvojena, sud je utvrdio da su vlasti Hrvatske bile svesne da će vojna akcija Oluja dovesti do proterivanja civila..."

Na sličan način, u istoj koordiniranoj damage control akciji pokušaja stvaranja dojma da su Hrvatska i Srbija pred ICJ jednako prošle i odgovorne za rat, piše i domaći Jutarnji list, općepoznat i kao Jutarnji Srbobran. Prvo Ante Tomić, od milja zvan "Kanta", zbog svog iznimnog doprinosa rasterećenju javnih kloaka, zbori ovako:

KOMENTAR ANTE TOMIĆA Nacionalizam ima vampirsku prirodu, ovisan je o krvi i nikad mu nije dosta
"...'U Oluji je počinjen genocid', reče mi nedavno jedan prijatelj, inače povjesničar.
'Gle, nije', odgovorio sam mu nešto i iživciran megalomanskim posezanjem za genocidom. 'U Oluji se dogodilo etničko čišćenje.'
Nije to, naravno, nešto na što sam kao Hrvat specijalno ponosan, ali za ljubav istine mora se kazati kako je u opsežnoj akciji zauzimanja Knina, Drniša, Benkovca, Gračaca i stotina krajških i ličkih sela bilo razmjerno malo žrtava. Hrvatski vojni i politički vrh razumno se odlučio za protjerivanje umjesto istrebljivanja neprijatelja..."

Potom slijedi Jurica Pavičić, znan i kao "Kreten", zbog svoje notorne uljudbe, pristojnosti i dobrog kućnog odgoja:

PIŠE JURICA PAVIČIĆ Zašto se liberalna polovica Hrvatske tako smrtno boji one nacionalističke?
"...umjesto da se postavi pitanje zašto je i zbog koga ovo siromašno društvo platilo 28 milijuna da bi doznalo ono što ionako zna: da je Srbija napala Hrvatsku, da je htjela pripojiti njen teritorij, da su Srbi ubili mnoge Hrvate i Hrvati protjerali mnoge Srbe..."

Krasno, a? :-)

Nigdje u presudi ICJ ne stoji, niti se iz ičeg što ona navodi može zaključiti ono što tvrde Pupovčeve Srpske Novosti, Jutarnji list, Tomić i Pavičić, suglasno sa srpskom vladom i Tomom Grobarom, a što sam gore izdvojio i citirao. Nigdje ICJ ne utvrđuje nikakvo hrvatsko "protjerivanje srpskog stanovništva", niti "presudnu uloga državnog vrha Hrvatske u etničkom čišćenju Krajine u leto 1995. godine", niti da bi hrvatske "vojne i policijske snage počinile zločine u okviru kampanje etničkog čišćenja". Čista je izmišljotina da je ICJ utvrdio da bi "vlasti Hrvatske bile svesne da će vojna akcija Oluja dovesti do proterivanja civila" ili da "dokazi o maltretiranju Srba te pljačka i uništenje njihove imovine nisu za cilj imali fizičko uništenje srpskog stanovništva, već njegovo iseljenje". Na isti način kao ICTY u drugostupanjskoj presudi Gotovini, ICJ te dokaze razmatra samo u smislu planiranja vojnih akcija i minimiziranja ljudskih žrtava, ničeg drugog.

Ujedno, kad ICJ govori o hrvatskim zločinima, radi se o onima koje Hrvatska priznaje, koje s hrvatske strane nitko nije ni sporio, ni prije ni sada - zločinima koji su zabilježeni i glede najvećeg dijela kojih su hrvatska policijska i pravosudna tijela provela kaznene i ine postupke. To je utvrdila još prvostupanjska presuda Gotovini (konkretno 44 žrtve, od toga oko četvrtina vojnici). Međutim, Pupovčevi i "novinari" Jutarnjeg lista, kao i njihovi prekodrinski srpski gazde, s toga odmah skaču na izmišljanje "etničkog čišćenja", "protjerivanja" i "padanje stereotipa" što je, po dobrom starom srpskom običaju, tragikomično. Kad se radi o laganju, moram reći da je pokojni Dobrica Ćosić bio u pravu:

"...Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno... laž je srpski državni interes...“

Podsjećam, drugostupanjska haaška presuda Gotovini i Markaču ne samo da ih je oslobodila krivnje za sve što im se stavljalo na teret, nego je utvrdila i da nikakav "zajednički zločinački poduhvat" Tuđmanovog hrvatskog državnog i vojnog vrha nije postojao. Upravo zbog toga su dvojica haaških sudaca koji su bili protiv oslobađanja pisali ona zapjenjena izdvojena mišljenja, i upravo to je izazvalo najviše srpske političke, komentatorske i ine histerije od 2012. godine naovamo.

U Domovinskom ratu niti jedan jedini Srbin nije protjeran iz Hrvatske. Tko je tvrdio da se u Oluji dogodilo etničko čišćenje i protjerivanje srpskog stanovništva? Srbija, Milošević, Savo Štrbac, Veritas, Šešelj, četnici, razni hrvatski petokolonaši, orjunaši, "Jugoslaveni", HHO, Documenta i haaško tužiteljstvo Carle del Ponte, svi tek negdje od 2003. Jesu li to ikad, ičim, igdje i ikako uspjeli dokazati? Nisu. Upravo nasuprot, oba međunarodna kaznena suda ICTY i ICJ nisu im dali za pravo.

Za Srbiju je jasno, ali zašto navodno hrvatski mediji i novinari, Pupovčeve Srpske Novosti, Jutarnji list, Ante Tomić "Kanta" i Jurica Pavičić "Kreten", ipak tvrde da je Hrvatska počinila etničko čišćenje i protjerivanje Srba?

Pa, jednostavno - zato što zastupaju srpsku politiku i ciljeve države Srbije.

Zato što su isti kao i svi ovi gore nabrojeni miloševićevci, četnici, "Jugoslaveni" i ina detuđmanizatorska bagra. Zato što su bili i ostali na neprijateljskoj srpskoj ratnoj strani, zato što iz dna duše mrze državu Hrvatsku i Hrvate, zato što su u 15 godina detuđmanizacije pisali, govorili, radili i pokušavali sve što su mogli da se ta zločinačka protuhrvatska rabota ostvari, i sada jednostavno ne mogu podnijeti da su izgubili, propali, popušili. Da je stvarnost drugačija, a da su oni ispali zadnje budale.

E, sad. Možemo li mi to trpjeti? Možemo li tolerirati kante i kretene u vlastitom dvorištu?

(Dramatična stanka.)

Možemo, naravno.

Okej, znam da je to samo moje mišljenje, a svatko od vas imat će vlastiti odgovor na to pitanje, ali dajte, ni kante ni kreteni (još) ne drže oružje i ne pucaju, zar ne? To su zadnji trzaji poraženih, razoružanih, bezubih, impotentnih zombija, frustriranih bradonja koje smo obrijali još 1995. i ispratili ih na traktorima. Sramotne provokacije? Točno, ali to su ipak samo riječi - bezvezna, bespomoćna pljuvačka i izazivanje, a mi nismo luđaci da upadamo u Charlie Hebdo zamke. Hrvatska je slobodna, demokratska zemlja u kojoj pravo govoriti imaju čak i mala ljigava stvorenja što žive pod blatnjavim balkanskim kamenjem... molim, ne zaboravite, nikad ne zaboravite: dvadeset tisuća hrvatskih ljudi dalo je svoje živote 1991 - 1995. da bismo mi danas mogli o tome slobodno brbljati i tipkati za računalima, na toplom i sigurnom.

Slažem se, nije moguće očekivati da reakcije neće biti, ali ako mene pitate, ona mora ostati u okvirima apsolutnog uskraćivanja bilo kakvog financiranja, boycotta, razotkrivanja u raspravama, zalijevanja kantama i izrugivanja. Nešto kao kad se nađete u blizini nekog tko puno priča, a jako dugo nije održavao osobnu higijenu, pa ste prisiljeni začepiti nos i okrenuti glavu na drugu stranu. Ako vas taj nastavi gnjaviti, objasnite mu da je sapun u trgovini vrlo jeftin.

Neće proći mnogo vremena, a detuđmanizatori će postati predmet masovne javne sprdnje. Što dalje, bit će im sve teže.

Komentari

"107 novih". Pa dajte,

"107 novih". Pa dajte, ljudi... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

kretenu

trazio si od mraka da me banira i poslusao te.da li iz straha ili postenja ne znam.da sam zasluzio,jesam.evo odradio sam kaznu.a da te pitam ZASTO si presutio da tvoj podcinjeni Budha,koji je par dana prije mene baniran,nakon dva dana pise pod nickom laganini.znao si pizditi mraku:"banirao si budhu a tenor psuje,baniraj i njega."e pa jebo te tenor.i tebe i laganinija i budhu i shivu i sve nickove kojim se sluzite.

Tko je glasao

kretenu Kao i uvijek,

kretenu

Kao i uvijek, impresionira tvoja silna elokvencija, retoričke vještine, staloženost, racionalnost, kao i neusporediva snaga tvoje blistave argumentacije. Pomislih, trebao bih se i ja ugledati na toga čovjeka... ali ne, nemoguće, nemam šanse - to je nešto nedostižno :-)

trazio si od mraka da me banira i poslusao te.

Točno. Zbog ovog:

MKn 27.10.2014 - 18:10
Evo što piše Tenor: "jebem vam mater ustasku obojici.zadovoljni?"
Vidio sam da si Buddhu banirao 3 mjeseca zbog vrijeđanja i psovanja. Očekujem da jednak kriterij primijeniš i na ovog primitivca. Hvala.

Dakle nije pogriješio.

da li iz straha ili postenja ne znam.

Straha!? Mene se ni moji unuci ne boje, pobogu, kamoli tko drugi :-)

Za razliku od nekih 99% drugih detuđmanizatora, Rakar ima mrvicu časti i objektivnosti, pa ako iz nekog razloga zabrani jednog korisnika, iz istog razloga to učini i drugom, neovisno je li taj "desni" ili "lijevi". Poznat je slučaj kada su staljinistički infantilci na Forum.hr mene banirali bez ikakvog razloga, dok Rakar ovdje za istu stvar nije ni trepnuo. Što god mislio o njemu i Pollitici - a iskreno, ne mislim naročito, osobito nakon one svinjarije s braniteljima i Ku Klux Klanom - koliko god se politički neslagali, uvijek ću mu priznati ono što učini dobro. I svakom drugom, bajdvej.

da sam zasluzio,jesam.

Pošteno je priznati.

evo odradio sam kaznu.a da te pitam ZASTO si presutio da tvoj podcinjeni Budha,koji je par dana prije mene baniran,nakon dva dana pise pod nickom laganini.znao si pizditi mraku:"banirao si budhu a tenor psuje,baniraj i njega."e pa jebo te tenor.i tebe i laganinija i budhu i shivu i sve nickove kojim se sluzite.

Opet precjenjuješ moj utjecaj, i to preko svake mjere. Jesu li Buddha i Laganini ista osoba, ne znam, kao što ne znam jesu li npr. Zaphod i Janus isti čovjek (iako sam posve siguran da je nick Zaphod koristilo više različitih osoba, pa onda ne znaju što su o čemu rekli prije). Ja tu ne mogu ništa, niti želim, niti me je uopće briga, jer bitno je što piše, a ne tko.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ti ne znas tko je laganini

znas ti vrlo dobro jer sjedite u istoj prostoriji skupa sa ppetrom i sirite mrznju prema svima koji misle drugacije.lazete,podmecete pa cak prijetite i likvidacijom.poruci laganiniju da dolazim na ljeto na godisnji pa bih imao strasnu zelju da ga upoznam,a onda ce i on mene dobro upoznati.prijeti bolesnom kukljici.neka zaprijeti meni,pa ako mi Bog da zdravlja do juna,vidimo se.

Tko je glasao

znas ti vrlo dobro jer

znas ti vrlo dobro jer sjedite u istoj prostoriji skupa sa ppetrom i sirite mrznju prema svima koji misle drugacije.lazete,podmecete pa cak prijetite i likvidacijom.

Haluciniraš. Nažalost, kako rekoh u dnevniku, Dobrica Ćosić je bio u pravu.

poruci laganiniju da dolazim na ljeto na godisnji pa bih imao strasnu zelju da ga upoznam,a onda ce i on mene dobro upoznati.prijeti bolesnom kukljici.neka zaprijeti meni,pa ako mi Bog da zdravlja do juna,vidimo se.

Nemam pojma o čemu govoriš. No čini mi se da nisi baš ništa naučio, pa da te podsjetim, i tebe i sve ostale: ovo je mjesto gdje se raspravlja, diskutira, razgovara, priča, a ne prijeti. Prijetnja je kazneno djelo. Za kaznena djela se ide u zatvor. U zatvoru nije baš lijepo, znaš..?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Nema problema, samo reci kad i gdje stižeš

Btw, tko je bolesni Kukljica? Ili, što je to?

Bogme si hrabar na internetu, hajdemo svi zapamtiti što si mi zaprijetio pa vidjeti hoćeš imati muda ponoviti kad budeš dolazio, odakle već dolaziš, kukavelju.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ma to ti je jadnik

jedan od osnivača SDS-a oko Osjeka. Onaj Srbin koji je ubijen u autu s Reihl- Kirom bio mu je kum. Prijatelj. Neki dan je sam to napisao.

Pretpostavimo...abolirani traktoraš..koji vjerovatno kad dolazi u rodni kraj..moli Sv. Savu da ne sretne nekog od žešćih Hrvata koji ga poznaju iz tih vremena.

Meni je psovao majku kad sam ga počastio ovom pjesmom...

https://www.youtube.com/watch?v=3OIe0h_kycU

Slobo je takve zvao: zečevi, pobegulje

sve dobro...

Tko je glasao

Ja: Osnivač, član, kum, prijatelj i jadnik

Da, shvatih tvoju zbrkanu tužbalicu, pa da te podsjetim

Slabo Se Srbi u Bijegu Hrvatskih Matera Najebu.

Tko je glasao
Tko je glasao

LMAO

https://www.youtube.com/watch?v=dpl7i3iJPrY

Pervan genijalac :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

opet

rat prostata.

predlažem da se svi na ljeto nađete pa usporedite kome je najviše pobjeglo u pelene za inkontinenciju i tako se obračunate.

Tko je glasao

A ti Ljiga opet ne vidiš da ovaj tvoj traktorče borac prijeti

Ha? Praviš se mutav jer ti paše da on prijeti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mensčini da ti

prakticiraš rektalnu stimulaciju prostate...nešto je često večeras spominješ

sve dobro...

Tko je glasao

Čuvaj se mrakove pravedničke ruke

i Ljiganinija Buddhale alias Krkan.

Mraku, pored silnih uspješnica u zadnjih nekoliko godina kojima obogaćuje svoj CV, nedostaje samo, kao višnja na šlagu, ona - "owning and maintaining pro fascist internet site for orange revolution in Croatia".

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Za mrak spremni

Čuvaj se mrakove pravedničke ruke
...Mraku, pored silnih uspješnica u zadnjih nekoliko godina kojima obogaćuje svoj CV, nedostaje samo, kao višnja na šlagu, ona - "owning and maintaining pro fascist internet site for orange revolution in Croatia".

Oho-ho, sad vam je i Rakar fašist? Ništa čudno, Šuvar je bio ustaša, bio je i Josipović, više nije dosta biti ni Jugoslaven, jebote, tko god nije četnik, taj je ustaša. Patologija, bolest, notorna, kontinuirana, neprekidna spirala načertanijskog ludila, gotovo dva stoljeća, nema vam izlaza, nema van iz blata i krvave kaljuže. Do istrage naše, ili vaše, zar ne...?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Mrak je lak na okidaču

kad treba sankcionirati "prekoračenje nužne samoobrane". Pri tom ga ne zanima prethodno višestruko veće maltretiranje žrtve.

Je li ili nije ovo ili ono - ovisi o tome što je po zakonu. Legalist do u zadnje... zadnjeg zareza.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Biguzača podivljala otkad se krkan traktorče pojavio

a ekipe...hehe...svaka vam čast, vidi se po rječniku tko vas je odgajao, neka stoka izgleda... hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nedaj se Floki

ostani pseto. :))))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

▂▃▄▅▆▇█▓▒░ T U Đ M A N ░▒▓█▇▆▅▄▃▂

Istina o Tuđamnu namjerno je malo skrivena.
Naime dobro je poznato da ljudi ne vole baš golu istinu (pogledajte kako su progresivci izopćili Golu istinu kad je prije mnogo i mnogo godina trebala dobiti Kiklopa). Nešto je manje poznato da ni istina baš ne voli ljude, ali u svakom slučaju i za ljude i za istinu nekako je najbolje da se istina ne pokazuje sama već je najbolje da se skirje iza legende o njoj. Eto tako nastaju legende.
Tuđman je upravo jedna takva legenda. Onaj koji je traži i naći će je, a bolje i za ljude i za istinu da je malo skrivena.

Ima li istine da bi po prilici stvari vezano uz obožavanje, ali i odricanje Tuđmana protagonisti zapravo trebali posve izokrenuti strane?
Ja mislim da ima. Obje od strana zapravo su vrlo nepravedne prema samom sebi svaka sa svoje strane dakako i to stvara velike probleme.
Naime, upravo je Tuđman uznjegovao sve što uživaju, jer da je bilo i kad bi bilo po onima koji se u njega zaklinju ni Erduta, ni Pupovca, ni eto ni tih Novossti, ... ne bi toga bilo u obliku koji imamo danas. Vrijedi time i obrnuto da postojeći štovatelji djela i prilike imaju "zahvaliti" Tuđmanu sve to činjenje protiv svoje volje i davanje tako "traumatičnih" koncesija srpskoj manjini koja je poslužila za agresivni rat koji je zadesio Hrvatsku.
Dakle i jedni i drugi trebali bi zapravo, bolje rečeno mogli bi razmisliti o zamjeni pozicija spram famozne tuđmanizacije i detuđmanizacije.
Detuđmanizairati bi valjda trebalo značiti i malo zaviriti u Erdutski sporazum, možda je došlo vrijeme da je takvo što rigidno.
Tuđmanizacija, nije li to produbljenje Erdutskog sporazuma nadgradnjom srspke manjine u Ustavni zakon o pravima nacionalnih manjina ...
Tko je tu Tuđmanizirao ili Detuđmanizirao zapravo je zbrka.
Kad obje grupe shvate tko je i što zapravo bio i što učinio Franjo Tuđman vjerujem da će već biti bolje.

Tko je glasao

Besmislice.

Besmislice.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

@obaladaleka, detuđmanizacija

@obaladaleka, detuđmanizacija definitivno nije uspjela u svom osnovnom cilju: Ukidanje/nestanak Republike Hrvatske! A to im je bio cilj, znam to, taj njihov cilj, s "prve crte", kada je detuđmanizacija buktala.

Čak ni prevarantski i podmuklo opak način ulaska Republike Hrvatske u EU nije uništio RH. Barem ne u onom dijelu koji se odnosi na naciju, vjeru i narod.
Ekonomski su nas uništili skoro do ruba gladi ili ...

Tko je glasao

Tuđmanorizacija

detuđmanizacija definitivno nije uspjela u svom osnovnom cilju
Kad jednog dana vi Tuđmanoljupci shvatite da je upravo tuđmanizacija proizvela ono što vi pripisujete detuđmanizaciji onda možda ova država krene naprijed, a do tog trenutka smo u stoljeću sedmom ako ne u stoljeću šestom, upravo tamo gdje je vaš omiljeni generalčić tako volio biti.

leddevet

Tko je glasao

upravo tuđmanizacija

upravo tuđmanizacija proizvela ono što vi pripisujete detuđmanizaciji

Tuđman je umro 10. prosinca 1999. godine, dakle prije više od 15 godina. Kladim se da voliš gledat' Walking Dead, al' da znaš, pretjerao si totalno. Vjerovao ili ne, to je samo fantazijska TV serija, znači nemoguće u stvarnosti :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

O umrlima najgluplje

Tuđman je umro 10. prosinca 1999. godine
Deder dete ne kaki, jel' ti znaš kad su umrli Marx ili Lenjin ili Isus ili tvoj omiljeni Ante P.?

leddevet

Tko je glasao

Deder dete ne kaki Još jedan

Deder dete ne kaki

Još jedan velemajstor pisane riječi... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Wups

Još jedan velemajstor pisane riječi
Zar je opet prekomplicirano za tebe?

leddevet

Tko je glasao
Tko je glasao

Glede mede

On je vidimo bio dosljedan
On se zapravo od stoljeća sedmog nije ni najmanje promijenio, čudo neviđeno!

A kad ovo vidim drago mi je da se ta budala vratila u stoljeće sedmo:
http://youtu.be/IIDfXtS5esA

leddevet

Tko je glasao

A kad ovo vidim drago mi je

A kad ovo vidim drago mi je da se ta budala vratila u stoljeće sedmo:
http://youtu.be/IIDfXtS5esA

Ta budala je bila u pravu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Teorija relativnosti

Ta budala je bila u pravu.
Za adekvatne IQ naravno . . . a ostale tko šiša!

leddevet

Tko je glasao

Svetinja

:):):):)
L9 - ma baš si našao tuđmanoljupca! :):):):):)
No, nema veze, ako te to veseli... nek ti bude!

Tko je glasao

Partizan

Svetinja
Kakva "Svetinja" te spopala, ta nije Tuđman Dinamo, on je Croatia :-P

leddevet

Tko je glasao

Kada bi se takvo što dogodilo

Kada bi se takvo što dogodilo sadašnji Tuđmanizatrori tipa ppetre bi Tuđmana isključili iz HDZ-a.

Tko je glasao

U dvije riječi- stao je opis

Tuđman je u dvije riječi opisao srpsku manjinu: "remetilački faktor"!

I danas se pokazuje kako je bio u pravu.

Tko je glasao

Svakako, no pravo je pitanje

Svakako, no pravo je pitanje bi li ga ovi drugi konačno prihvatili?

Tko je glasao

ne bi prihvatili nikad

mržnja je to ..a trebala bi mu mnogi biti zahvalni za štošta

sjećam se uzrečice: " Ne pusti nas Franja da pravimo sranja"..

često sam koristio među ekipom....

pa kad je Franjo Kuharić na TV-u jednom rekao da se u tenk smije pucati ali ako tenk stane i posada se preda...treba ih kao ljude poštovati i zaštiti..prepričavam..bilo na TV-u..nama koji smo gledali mrtve i kod sebe i kod njih je bilo drago da se ne ide vojno rješavati onaj istočni dio..

Oni su također ..odahnuli...mada se danas ponašaju kao da eto...nismo imali snage..što je nonsens...

Mnogi Srbin mu duguje život i slobodu...

sve dobro...

Tko je glasao

Mnogi Srbin mu duguje život i

Mnogi Srbin mu duguje život i slobodu...
Uzalud ti trud @drvosjek Uzalud!
Nikada npr. @Fenix, @Bigulica, @.... i još stotinu onih koji samo ovdje črčkaju, smrde i ... da ne kažem što još shvatiti neće da samo Franji (jednom s Pantovčaka i onom drugom s Kaptola) mogu zahvaliti što su živi i abolirani.
Samo njima!
Tu dvojicu bi upravo oni trebali štovati više nego li Sv. Savu!

... ali prijatelju, previše očekujemo od nekih koji su bili neljudi kada se odmah vidi ko je čovjek a ko je smrad...
Druže..prisjeti se, bilo je tada lakše sve..
https://www.youtube.com/watch?v=zU73yqxM7iU
ili
https://www.youtube.com/watch?v=DTsdB96orM8

Tko je glasao
Tko je glasao

Mnogi Srbin mu duguje život i

Mnogi Srbin mu duguje život i slobodu...I?

Tko je glasao

Nije glavna tema

No, svakom s guštom preporučam Novosti...naručito Puligove kolumne...

Btw1 Koji su ti detuđmanizatori...nekako mi promakoše?

Btw2 Što nastavi nakon dramatične stanke? Bilo je dovoljno drame i prije iste.

Statistička pogreška

Tko je glasao

svakom s guštom preporučam

svakom s guštom preporučam Novosti...

I ja, osobito onima s kroničnom konstipacijom.

Btw1 Koji su ti detuđmanizatori...nekako mi promakoše?

Imaš na Wikipediji.

Btw2 Što nastavi nakon dramatične stanke? Bilo je dovoljno drame i prije iste.

Da nije bilo nastavka ne bi bila toliko dramatična.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

hrvatsku wikipediju uređuju

hrvatsku wikipediju uređuju 'novinari' i 'kolumnisti' s dnevno.hr i dr jurčević a citiraju je kao izvor studenti na hrvatskim studijima.

Tko je glasao

Uf, dobro je, a ja mislio da

Uf, dobro je, a ja mislio da su je preuzeli kukuriku & feraljugend.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Za "Srbe na vrbe" spremni

Hrvatska je slobodna, demokratska zemlja u kojoj pravo govoriti imaju čak i mala ljigava stvarenja što žive pod blatnjavim balkanskim kamenjem
Ne samo govoriti nego i pisati ljigave dnevnike!

leddevet

Tko je glasao

Za "Srbe na vrbe"

Za "Srbe na vrbe" spremni

Točno, Srbi etnobiznismeni poput Pupovca svaki dan mole boga da ih netko uputi u tom pravcu. Konstantno zastupaju miloševićevsku srbijansku politiku i ciljeve, besramno lažu i otvoreno provciraju, a kad dobiju natrag istom mjerom, naravno, izigravaju žrtve - jadnu, nevinu nejačad koja je 1990/1991. bila "ugrožena" i "nenaoružana", a 1995. "etnički očišćena" i "proterana" u "zajedničkom zločinačkom poduhvatu", iako nikad, bre, ni mrava nije zgazila. Iako oduvek nadasve voli, ljubi, ceni & poštuje svoju "jedinu otadžb... pardon, domovinu", a prevashodno slatke ustaške kune iz ustaškog državnog proračuna :-)

Btw, još jedno malo podsjećanje: Pupovac se još 2002. dogovorio sa Sanaderom da Glavaš bude osuđen. Kad je došlo vrijeme, samo je trebalo postići da "svjedoci" tipa Fehira odigraju svoje, te pronaći suca koji će napisati da su hrvatske postrojbe sve do 15. siječnja 1992. bile "paravojne"... poznato, a? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Dr. Milorad Pupovac

@MKn

Prvo, čestitam ti na poznavanju srpskog jezika. Mada ga koristiš da pojačaš sprdnju.

Upornost u ponavljanju stavova i mišljenja ne mora biti svojstveno samo tebi.

Svaki izlazak za saborsku govornicu Dr. Milorada Pupovaca  je, za razliku od drugih, uvijek obrađen tematski, sadržajno i u (manje uspješno) interpretaciji državnički. Jedini je koji je svjestan da je Hrvatska u EU i u obradi teme uvijek svaki problem veže i za tu činjenicu. Domovinci, njih 5-6 koji samo o Srbima i ratu drve, mu svojim obaveznim replikama tipa ‘pobijedili smo pa da vas malo jebemo’, pokvare opći dojam i razjebu što je više moguće.

Da je Dr. Milorad Pupovac političar državničkog tipa (s kiselom facom) pisao već jednom ovdje.

No ti mu, po zaplotnjačkom običaju, dodaješ i moć; da s izvršnom vlasti (Sanader) dogovara istragu (policija, uskoci, dorhovi, karamarkovi), servira, pripremi i obradi svjedoke, namjesti sudije (sudska vlast), US i sve to, što nisi primijetio, u postupku čije će troškove platiti poreski obveznici.

Nije Pupovac namjestio suđenje zločincu Glavašu, žrtve su krive jer su neke ostale žive. Pomogle su i blage upute sa ljubljenog Zapada, sugestije da se ipak nekom mora suditi za zločine u Osijeku..

I sve to Pupovac uspije mada su žrtve izmišljene, žrtava kao nije uopće bilo. Nije za zgore podsjetiti da je policija je još 1991. i 1992. upozoravala Zagreb na pogubnu Glavaševu ulogu u ratnom Osijeku, o čemu je u nekoliko navrata pisao Feral.

Do 9. mjeseca 1992. sam živio u Osijeku, Glavaša znam osobno. Niti jedno normalno misleće ljudsko biće u Osijeku i okolini, svjedoci rata u i oko Osijeka, o Glavašu ne može imati lijepu riječ.

Njegovo ponašanje i istupi, sada kada je opet na slobodi, još više me u to uvjeravaju.

Tko je glasao

čestitam ti na poznavanju

čestitam ti na poznavanju srpskog jezika.

Uživaj :-)

ti mu, po zaplotnjačkom običaju, dodaješ i moć; da s izvršnom vlasti (Sanader) dogovara istragu (policija, uskoci, dorhovi, karamarkovi), servira, pripremi i obradi svjedoke, namjesti sudije (sudska vlast)

Nažalost, nema tu nikakvog "dodavanja". Poznat je i slučaj kad je Pupi za županijskog suca u O. postavio osobu koja nikad prije nije radila taj posao ni na jednoj razini. Naravno, uz Sankijevu pomoć... i onda Sanki zaglavi u buhari, al' kamarad Pupi i dalje pravednik, "ugrožen" & "žrtva". Ma, 'ko bi te tužne okice zatvarao :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

umjesto fašističkih traktata

@MKn
Prije tri ili četiri godine su te h-alteru opisali ovako ..".to vam je jedan jedini parazit - donedavno se zvao Milan Knežević, odnedavno je i MKn na pollitika.com - bolesnik koji obožava provocirati ljevičare a ne smeta ga ni kad dobije po labrnji. Teže ga je naravno išamarati kad se pojavljuje kloniran i umjesto fašističkih traktata napiše po rečenicu-dvije."

Tko je glasao

I? :-)

I? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Anali u političkom dogovaranju

Pupovac se još 2002. dogovorio sa Sanaderom da Glavaš bude osuđen
Ti si očito bio prisutan tom dogovoru i vjerujem da nije teško pogoditi di si se točno nalazio :-P

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci