Tagovi

Sramotan istup Vesne Pusić u Londonu

Sramotan je istup ministrice Vesne Pusić na svjetskoj konferenciji o silovanjima u ratu koja je održana u Londonu. Na svjetskoj konferenciji o žrtvama silovanja u ratu koja je održana ovog tjedna u Londonu ministrica Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji.

Nakon što su brojne hrvatske žene u velikosrpskoj agresiji bile sustavno silovane, a njihovi silovatelji prošli nekažnjeno, njih nastavlja simbolično silovati sadašnja vladajuća garnitura Kukuriku koalicije na čelu s mnistricom vanjskih poslova Vesnom Pusić i ministrom branitelja Predragom Matićem. Ne samo da se oni ignorantski ponašaju prema žrtvama silovanja kod kuće, nego to čak rade u inozemstvu. Upravo tako je na svjetskoj konferenciji o žrtvama silovanja koja je ovog tjedna održana u Londonu nastupila više u svojstvu gospođe ministarke nepostojećeg Zapadnog Balkana nego u svojstvu hrvatske ministrice vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Dok se u usvojenom protokolu o ovom problemu humanitarnog prava govori o cilju da se zaustavi nekažnjavanje zlostavljača i to uspostavljanjem međunarodnih kriterija za sprovođenje istrage kako bi počinitelji bili efikasnije gonjeni, Vesna Pusić u svojem istupu uopće nije spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u Srpsko-hrvatskom ratu. Zato nije ni govorila o propustu hrvatskih pravosudnih organa da se osude silovatelji, nego je štoviše pokušala izjednačiti silovanja u ratu sa silovanjima u miru, što uopće nije bila tema ove konferencije. Po njezinim riječima nužno je posramiti te zločince nad ljudskim dostojanstvom, dakle njoj je važnije to od kažnjvanja. Ako se tko treba sramiti u cijeloj ovoj priči onda je to upravo Vesna Pusić koja sustavno pod dirigentskom palicom svojih inozemnih sponzora zagovara tezu da se u Hrvatskoj vodio građanski rat, a ne da je Hrvatska bila žrtva velikosrpske agresije u kojoj su počinjeni i zločini silovanja.

Zato i nije uključila u hrvatsko izaslanstvo na tom međunarodnom skupu predsjednicu udruge „Žene u Domovinskom ratu“ Mariju Slišković kao kompetentnu osobu da govori o problemu silovanih žena, nego je povela sa sobom u braniteljskoj populaciji već degradiranog ministra branitelja Predraga Matića. Kako on nastavlja simbolično silovati žrtve silovanja u ratu najbolje pokazuje prijedlog novog zakona o pravima žrtava seksualnog nasilja u Domovinskom ratu. Skandalozno je i veleizdajnički u članku 4. tog prijedloga izjednačiti pripadnike vojnih ili paravojnih postrojbi citiramo „neprijateljske vojske“ s oružanim i redarstvenim snagama Republike Hrvatske. Po tom zakonu izbjegava se uopće spomenuti da je neprijateljska vojska bila srpska, ali se zato izravno govori o oružanim snagama Republike Hrvatske, po čemu proizlazi da su Hrvatice bile silovane od vlastite vojske. U svakoj državi s urednom parlamentarnom demokracijom nakon ovakvih istupa dva visoka državna dužnosnika koji u jednom osjetljivom humanitarnom pitanju nastoje relativizirati patnje žrtava silovanja ustala bi cjelokupna javnost, ali u Hrvatskoj sa strogo kontroliranim medijima to nije slučaj. Zato bi barem HDZ kao vodeća oporbena stranka trebao kategorički osuditi ove postupke Vesne Pusić i Predraga Matića.

Komentari

Vesna Pusic

Znate li što znači Vesna na Ruskom , proljeće. Ovakav napad na g. Pusić je za mene gori od silovanja.
Nikada nisam ništa negativno od nje čuo. Za mene bi ona bila idealan premijer. Ona i g. Kosor su idealne osobe i vi ih možete mrziti i vrijeđati koliko hoćete.
Da bi g. Karamarko došao na vlast blatite i g. Pusić i preds. Josipovića.
B_ga bi ste blatili za taj đavoski čin.
Kad vas Karamarko stavi na psihijatriju znat će te što ste učinili.
Opraštam vam jer ne znate što činite.
Neka vam se Svemogući smiluje.

Tko je glasao

Premijerka Srbije-maloumivenija od Vučića i nevinija od Nikolića

Nikada nisam ništa negativno od nje čuo.Nije ti negativno ženama, Hrvaticama, žrtvama silovanja, reći da trebaju stupati u gay-paradi, da dokažu svoje patništvo- valjda slično onome, koje doživaljavaju gay-osobe.

Nije ti negativno što je "baba" prijetila umirovljenicima kod referenduma o EU?
Nije ti negativno što nije razuvjerila hrvatsku javnost istine o njoj koju je iznio Ž. Olujić. da nije ni maturirala- odnosno da nema ni završenu srednju školu.

"Vasu" su razapeli zbog prepisanoga diplomskoga rada, a ona nema čak ni završenu srednju školu, pa joj propada svo dalej obrazovanje, jer nije imala uvjeta za uopće i odlazak na fakultet.

Mediji šute, DORH šuti, Vlada, čiji je član -šuti!
Otac joj je bio u ustašama - svi šute.

Postavlja se pitanje- što je ta "baba" da svi šute o njenoj "mračnoj" prošlosti.
Svi drugi bi već odlepršali iz politike, a ona- kao da joj je engleska kraljica "rođena kuma"!

Kada već spominješ Karamarka, da ga bivši državni odvjetnik javno prozove da nije ni maturirao, užario bi se HRT, pisani mediji bi znatno povećali broj stranica, Predsjednik bi se oglasio s Kapitola, a za nju šute, kao zaliveni.

Govorilo se da će u UN, ali očito se nije usudila, zbog lažiranih diploma- budući nije imala uvjete- nije maturirala!
Oni bi sigurno provjerili njene kvalifikacije.

Uostalom, ona nije trebala niti ići u London- nije je uopće trebalo niti biti u hrvatskoj politici nakon skandala s gay-paradom!
Kad vas Karamarko stavi na psihijatriju znat će te što ste učinili.Kao što je stavio u ludnicu i Franciškovića?,(((

Za mene bi ona bila idealan premijer.S podrškom od 1,4%. Hajde da upoznam jednoga od tih 1,4%;(((.

I za mene bi bila idealan premijer, ali druge, neprijateljske nam države- recimo Srbije. Ipak je malo umivenija od Vučića, i malo nevinija od Nikolića!(((

Tko je glasao

Minus

Zelio sam vam dati minus i dao sam vam plus. Nisam citao vas text.Znam sto pisete.Sve sa ciljem da srusite ovu vladu. Placa vas CIA.

Tko je glasao

Procitao sam ga

i sve ste napisali, sto sam ocekivao ili vas placa Karamarko

Tko je glasao

@vladimirar nesmiješ sve

@vladimirar nesmiješ sve novinare gledati kroz prizmu tvog prijateljstva s piskaralom koji piše po naruđbi!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene ..........

Kada znamo njeno ponašanje u svezi Hrvatske tužbe protiv Srbije onda nije čudo da izbjegava spomenuti kalvariju stradalnika i žrtava srbočetničke agresije, pa tako i govoriti o hrvatskim ženama, koje su bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji.
http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=315...
http://www.jutarnji.hr/pusic---tuzbu-za-genocid-cemo-povuci-ako-rijesite...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/89742-vesna-pusic-otrcala-u-beogra...
http://www.dnevno.hr/humor/karikature/102361-gospoda-ministarka.html
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hoce-li-niske-strasti-vesne-pusic-sprije...

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

E da nam je samo znati koliko

E da nam je samo znati koliko je naših političara nakot stranih obaviještajnih službi!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

vecina

vecina

Tko je glasao

obrneš tezu

i zaključiš da možda neke strane službe rade u interesu RH

recimo BND nam pomaže da se rastosiljamo komunističke svijesti i naslijeđa, malo oko Haidera i Sanadera i sl., a MI 6 poravnava situaciju da ponovo ne ratujemo sa Srbima tj. da ih više ne ganjamo jer se smatra da su dosta dobili po pički , bombardirani su i ostali su bez Kosova itd.

CIA vodi brigu da ne dođemo u poziciju da nas Rusi brane a Kinezi hrane i te brije...

Znači, ne bih se ja s tim previše opterećivao. Obavještajci samo rade svoj posao a ovo područje je super za mlađe praktikante tipa...pomoćnik trećeg savjetnika i tako to

))))

sve dobro...

Tko je glasao

"Regija" by night

Evo još malo materijala za svađu na www.pollitika.com:

- http://www.vecernji.hr/hrvatska/razgovarat-cu-s-angelom-merkel-o-integra...,
- http://www.vecernji.hr/knjige/ivana-gundulica-uvrstili-u-antologiju-srps....

Sad ocjenjujte novinare Večernjeg lista, što su u naslovu članaka napisali - činjenice.

Tko je glasao

Za lignju ništa novoga, jer

Za lignju ništa novoga, jer na kraju krajeva glavni mu je savjetnik Dejan Jović http://www.vecernji.hr/hrvatska/savjetnik-predsjednika-josipovica-podrza...

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

ponosim

se svojim suradnikom jovicem koji je vec sa tri godine progonio proljecare.

Tko je glasao

i ovaj cetnicka gamad oce

i ovaj cetnicka gamad oce potopit... e necete

Tko je glasao

@Vjeko, Vjeko svaka čast!

@Vjeko, Vjeko svaka čast! Pogodio si ovu jugonostalgičarsku braću i sestre s pollitik.com direkt u srce i "vrla demokratska" sila pollitike.com odmah pohrlila da ti potope dnevnik! Naravno ima se to na račun te individue još štošta reči, ali ovo što si napisao dovoljno govori o deficitu morala i karaktera Vesne Pusić.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

dok je vkrsnik jedan

dok je vkrsnik jedan proračunati silovatelj tumačenja stvarnosti, ti si jednostavno jedna budala.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

ajmo vidjeti što je tu sramotno...

citat 1: Cilj je da se silovanje i seksualno nasilje u ratu, u konfliktu, pretvori u nešto što je toliko sramotno za počinitelja da se on ne može više vratiti u svoju zajednicu, da ga zajednica isključi, kazala je Pusić. To je nemoguće ako se o seksualnom nasilju govori samo u ratu i zato se to nasilje mora povezati s onime koje se događa u miru, istaknula je.

citat 2: Pusić smatra da su žrtve silovanja u ratu zaslužile i naknadu poput ostalih ratnih žrtava. Kazala je da se time daje vidljivost tome problemu, jer u našim zemljama tretiramo invalide i žrtve rata kao ljude koji imaju pravo na određenu naknadu, a seksualne žrtve su apsolutno žrtve rata.

Dakle - žena se zalaže da žrtve ratnih silovanja- budu ratne žrtve (što nije napravljeno u 16godišnjem HDZ-ovom mandatu, a niti u prvom mandatu SDPa)... i zalaže se za što jaču transparentnost i stigmatiziranje počinitelja.

Što je tu sramotno?

Tko je glasao

V.Pusić u Londonu -kao Mengele o zaštiti blizanačke trudnoće

Dakle - žena se zalaže da žrtve ratnih silovanja- budu ratne žrtve (što nije napravljeno u 16godišnjem HDZ-ovom mandatu, a niti u prvom mandatu SDPa)... i zalaže se za što jaču transparentnost i stigmatiziranje počinitelja.
Što je tu sramotno?

Što im nije preporučila isto što i Hrvaticama koje su četnici koristili kao ratni plijen i silovali , pa preporučila da sve silovane žene širom svijeta moraju u gay-parade!?
Sramotno je što je lažljivica, koja podlo i pokvareno i uvijek s ciljem zaštite silovatelja, i s ciljem vrijeđanja hrvatskih žrtava!

Još je sramotnije što takva besramnica predstavlja mjerodavnu osobu za nešto reći na svjetskome skup o ratnim silovanjima- čisti lažnjak: kao da su Mengelea doveli da priča o zaštiti blizanačke trudnoće!

Tko je glasao

debilizam...

... ček malo... imali smo onog Prvog Jedinog i Voljenog do koje ono godine na vlasti... i gospodin nije nikada predložio takvu izmjenu zakona - imao je vremena baviti se Feralom, januškim diletantima, zagrebačkim gradonačelnicima - ali on nije kriv... nego je kriva ekipa (Pusić & Matić) koji prvi puta to uvode, koji govore da silovatelje treba stigmatizirati.... onda štiti silovatelje?

Ti nisi, ali stvarno nisi normalna :))

Tko je glasao

kao Mengele u pitanjima zaštite blizanačkih trudnoća!

Pusić je svoje rekla ignoriranjem stradalnica, a onda zahtjevom da budu u prvim redovima gay-parade. Time ih je stavila u jednakost s gay "stradalnicima" koji nisu silovani, nego je malo čudan njihov izbor za "igre razmnožavanja",(((

Međutim, silovane žene nisu birale, one su odabirane za žrtve nasilničkoga seksualnoga iživljavanja onih koji ih mrze, smatraju ratnim plijenom i ... ostalo sam probaj domisliti.
Zato je skandalozno da takva žena uopće ostane u vlasti, čak i u Srbiji, a kamoli u RH.

Vrhunac podlosti i pokvarenosti je da ta ista žena predstavlja hrvatske žene i iznosi svoj prilagođeni "stav" u ime Hrvatica, Vjerujem da se mišljenje i Srpkinja iz RH, ne razlikuje od mišljenja Hrvatica, jer se ni one ne ponose svojom braćom i muževima koji su radili takve gnjusne stvari!

Na put je trebala ići predstavnica udruge Sunčica, a mogao je i Matić, ali ne Vesna- ona u Londonu u pitanjima ratnih silovanja- čista blasfemija- kao Mengele u pitanjima zaštite blizanačkih trudnoća!

ps. Hajde otkači se od osobnih obraćanja!

Tko je glasao

osobnih obraćanja?

To kažeš ti koja me nazivaš kojim sve ono imenima - od lažnog branitelja dojugosrbočedooficirskokomunjarskopartijsko i čega sve ne?! Što sad - postali smo alergični na vrijeđanje, koje si uvela upravo ti?

Ajde dobro, ja se mogu suzdržati, ja to nisam niti uveo, pa da vidimo tko će dulje izdržati.

Elem, imaš gore na vrhu - dva citata Vesne Pusić - gdje se traži stigmatizacija i uvođenje tog zločina u ratne zločine. Sori - ja tu ne vidim mjesta nikakvih "Hrvatima" niti "Srbima" - silovani su silovani (bez obzira koje nacionalnosti bili) - jednako kao i silovatelji. Uopće ne kužim što joj zamjeraš (osim što ti se ne sviđa njezin stil, ali to nije tema).

Tko je glasao

Mogao bi joj DORH, za početak, provjeriti diplomu mature!

Elem, imaš gore na vrhu - dva citata Vesne Pusić - gdje se traži stigmatizacija i uvođenje tog zločina u ratne zločine. Sori - ja tu ne vidim mjesta nikakvih "Hrvatima" niti "Srbima" - silovani su silovani (bez obzira koje nacionalnosti bili) - jednako kao i silovatelji."Silovani su silovani", kao onda "žrtva je žrtva" kada si zagovarao ZZP.

Riječ je o ratnim silovanjima u kojima je i prisilan seks korišten kao oružje protiv neprijatelja: za ponižavanje, za vrijeđanje, za diskriminaciju, za provođenje rasističkoga nasilja. Jedino su Srbi, poput divljih plemena, uveli masovno silovanje kao način ratovanja i naglasak je na tome, a Vesna je to pretvorila "tko nas bre zavadi"!
Žena je otrov na položaju koji joj po ničemu ne pripada, ali ga čvrsto drži, iako čak nema niti završenu srednju školu.

O njoj šute, kao u komunističkoj Jugoslaviji.

Nedodirljiva, kao da je Jamesica Bond britanske službe, pa nije važno ima li uopće završenu školu.

To što je ona radila u RH, bit će primjer protudržavnoga djelovanja na kojemu će se učiti pripadnici budućih hrvatskih službi za zaštitu države!

Da su samostalni u djelovanju, već odavno bi je raskrinkali!

Nije "baba" išla na skup o policijskim poslovima s temom silovanja, nego o ratnim silovanjima i onda je bitno, ono što želi zatajiti: da su sgresorski Srbi bili jedini masovni ratni silovatelji na ovome prostoru!

Mogla je iznijeti i brojke, kojima bi se to vrlo lako potvrdilo!

Nisu Srbi bili u ulozi antifašista, kao Rusi u Berlinu, pa da bi im ta nedjela čuvali u tajnosti do suvremenih dana, nego su bili fašisti koji su napali Hrvatsku, te BiH, i ratnim silovanjima se koristili kao metodom ratovanja!

osim što ti se ne sviđa njezin stil, ali to nije tema).
Ne da mi se ne sviđa njezin stil- nego njezino podlo djelovanje u RH!

Zato treba promijeniti Izborni zakon, u izbor osoba, da takve nakaradne političare i takva nakaradna politička čudovišta narod udalji od političkih funkcija za taj narod.

Ona je prva koja po tome Izbornome zakonu ne bi nikada niti ušla u Sabor.

Mogao bi joj DORH, za početak, provjeriti diplomu mature!
http://pollitika.com/vesna-pusic-zeljko-olujic-javno-sramocenje-drzave

Tko je glasao

jugosrpski debil

zaphod,

kao jugosrspki debil uopće se ne čudim ovom komentaru. Jeste li uopće pročitali prijedlog zakona u kojemu ne postoji srpska agresija na Hrvatsku u kojemu ispada da su Hrvati silvali Hrvatice i u kojemu postgoji samo Hrvatska kao strana u sukobu, ali ne i Srbija, i po kojemu će hrvatski porezni obveznici obeštetiti silovane žrtve a ne tvoj draga Srbijica. SDtvarno set se ne samo po ovome deklarirali po čovječnosti i humanosti kao dno dna. Ali utjeha vam je jer niste jedini u ovoj poplavi pollitičara koji zdušno podupiru silovatelje. Uistinu divno društvo.

Tko je glasao

Aha

Kažeš zaphodu,"kao jugosrpski debil uopće se ne čudim tvom komentaru"- jako dobro !
Znači priznaješ da si "jugosrpski debil" ?! I ti si kao bio novinar od formata ?! Ma, naj ga srat !

vojko27

Tko je glasao

po kojemu će hrvatski porezni

po kojemu će hrvatski porezni obveznici obeštetiti silovane žrtve
Kao što hrvatski porezni obveznici obeštećuju i sve ostale ratne stradalnike: invalide, udovice itd. Po kriterijima turbodomoljuba, humanije je očekivati obeštećenje za žrtve silovanja od nepostojećih ratnih reparacija uz ponavljanje kako je Srbija bila agresor, nego učiniti nešto konkretno u granicama mogućnosti i realnosti. Uistinu divno razmišljanje.

Tko je glasao

Sve odštete koje RH isplaćuje

Sve odštete koje RH isplaćuje za stradalnike ratnih djelovanja treba ukalkulirati u ratnu odštetu i račun isporučiti Srbiji!

Isto treba postupiti i u slučajevima silovanja, ali država treba i povesti sudske postupke i naplatiti odštete izravno od silovatelja, ako je moguće, ili onih u čijim su ratnim jedinicama bili!

Tko je glasao

Sve odštete koje RH isplaćuje

Sve odštete koje RH isplaćuje za stradalnike ratnih djelovanja treba ukalkulirati u ratnu odštetu i račun isporučiti Srbiji!
To misliš na onu odštetu na kojoj je inzistirao Franjo Tuđman, a nastavile uporno potraživati sve HDZ-ove vlade. Od komunjara i jugofila valjda nismo ni očekivali da to naprave.

Tko je glasao

Najveće dobro od njih- da se skinu s vrata RH

Da je Franc poživio, Srbija bi platila odštetu! HDZ je, nakon njega, bio u rukama komunjara i jugofila, pa nije ni čudo što nije potraživao ratnu odštetu.

Ova vlast navijala je da RH bude optužena za ZZP i za to da RH plaća odštetu ubojicama svojih ljudi, rušiteljima i silovateljima, pa od nje ljudi ništa ne očekuju, osim najvećega dobra- da im se skinu s vrata!

Stalno su tražili izgovor da povuku optužbu za genocid, a i stalno je oslabljuju kako bi spasili Srbiju od onoga što je dužna- platiti ratnu odštetu za zločine i štete koje je napravila u RH!

Kada se RH oslobodi od jugošljama to će se i poduzeti, jer nitko na svijetu ne bi propustio da odgovorni plate za ono što su napravili, pa neće ni Hrvati!
I evo odmah porasta BDP-a i izlaska iz krize!

Tko je glasao

kako kaže Orwell u 1984...

"srest ćemo se tamo gdje nema mraka..."

A onda ćemo vidjeti tko će koga nazivati debilom.

Tko je glasao

Ma ne...

Nisi ga kužil , on je sam sebe proglasil " jugosrpskim debilom "! Krečana za popizdit'!

vojko27

Tko je glasao

...

ovo govnarsko novinarsko smeće od krsnika bi moglo bili zaliveno kantom govana, poput tomića...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ma neće...

protivnici ovakvih kao vkrsnik ne bave se skupljanjem vlastitih govana u kantu i šetnje istima gradom. To treba biti od posebne jako govnarske sorte, da bi skupljalo vlastita govna i slijedilo ljude naokolo zalijevajući ih vlastitim smradom.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

...

da, u pravu si...s tom matorom budalom nitko pametan ne želi imati posla...njemu je najveća kazna što su ga odjebali svi mediji, pa čak i notorni profašistički dnevno.hr...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

A vkrsnik spominje i

A vkrsnik spominje i ignoranta Matića. To je onaj isti koji je u ožujku 2014. predstavio prijedlog Zakona o pravima žrtava seksualnog nasilja u Domovinskom ratu.
Matić je podsjetio da je sadašnja Vlada prva koja pokušava zakonski urediti prava žrtava seksualnog nasilja ...
Što se tiče najdomoljubnije opcije, ona se u svoja 4 mandata na vlasti nije trudila ovo urediti zakonom jer je valjda dovoljno da se do besvijesti ponavlja kako su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji.

Tko je glasao

sta je sramotno?

Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji
Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji

jes procito? ako si corav na jos:

Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji
Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji
Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji
Vesna Pusić nije uopće spomenula da su hrvatske žene bile sustavno silovane u velikosrpskoj agresiji

al je zato govorila o pederskoj paradi ponosa......... na sto? na j....e u g.....u :))))))))))))))))))))))

Tko je glasao

...

Što je tu sramotno?

šjor krsnik i njegove tanjugovske laži i podmetanja...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

bjdnk z mrtr

jns,

v st s k lžn brntlj vć srmtl kd nrmlnh ljd n vm prtl, mj čnjnc gvr vsn psć Lndn nzvtb lžm pdmtnjm. l kk st lžn brntlj d vs s n mž drg čkvt, k n d všh kmpnjn kmnjr, jgfl, vkksrb, ćtnk dbš kj plč z prplm Jgslvjm.

sv skp st jdn d jdnj n mžt bt mžt cvlt klk hćt, l v st cjlj prč n plltc, bl vm drg l n, gbtnc. mđtm kk mt zkrčn mzgv trb prć jš pn vrmn d shvtt svj dlšk prz. tm st s spstl tlk nsk d z vs slvnj Hrvtc Srpk-hrvtskm rt nj zlčn, k št t nj n z mšljn gspđ s mdrc Vsn Psć. l vš vrjm stjč, gbt sv dć zbr. jdn št vm prstj d dlj šzt, l d tg nm krst sm št ćt k gbtnčk kmplsš zrdt nk čr n žldc, l ć vm tlk drt glv.

Tko je glasao

pretjerivanje u žaru borbe

ili...

g. Krsnik, smanjite malo doživljaj pobogu

Reći branitelju da je lažni branitelj, teška je uvreda, pogotovo ako to ne možete ničim potkrijepiti...

a ne možete........je nadasve ružno i uvredljivo

on jest ljevičar...ali mnogi ljevičari su bili em dragovoljci em se uredno odazvali na poziv

sve dobro...

Tko je glasao

lžn brntlj

drvsjk,

z mn j jns bz bzr št j sdjlv Dmvnsklm rt lžn brntlj, jr nj ptnj d s n n slž s pltkm HDZ- kj sm svjdbn sm krtzr ng j n p svjm npsm n vm prtl prtv sm hrvtsk držv z kj s br. čt j zbg nčg frstrrn, l t nj rzlg d pljj p svjm čšć Dmvnskm rt. Mn j s mjst prvg glvng rdnk HN smjnl Šškv mfj z Nrvl, l zbg tg n pljjm p Hrvtskj, ng p pltčrm bz bzr js l z HDZ- l SDP-. Kd Jns t nj slčj jr j z njg krv sm pstjnj Rpblk Hrvtsk, p p tm svj lg Dmvnskm rt mž bjst mčk z rp.

Tko je glasao

Šušak i mafija iz Norvala

joj, joj

Vi ste jednostavno pali kad i struja uz koju ste bili. (Manolić, Mesić, Boljkovac....)

Još ste dobro i prošli. Jedan moj poznanik kojeg je "Boljkovac držao na vezi" je najebao jer kad su pali Manolić i Boljkovac i ostali, pala je i cijela njihova mreža, pa je tako i on završio čak u Beogradu u zatvoru.

Mogu Vam reći da je bio samo prosijed kad je " pao" , a kad je razmijenjen bio je bijel kao ovca.

a Vi ste samo ostali bez funkcije tako da....

niste u poziciji da nekom tko je s puškom mirisao barut i sve što ide s time mjerite " braniteljstvo" jer hrvatska ptica da bi letjela treba oba krila...i lijevo i desno...

Znači @janus...

Čovjek je anarhist, ne voli državne stege i to je njegovo demokratsko pravo.....što ne mijenja činjenicu da je bio branitelj...

Na Vašem mjestu ja bih se čovjeku ispričao.

sve dobro...

Tko je glasao

budaletino jedna,

nego je on po svojim napisima na ovom portalu protiv same hrvatske države za koju se borio

nisam se borio za hrvatsku državu, već sam se borio protiv srpskog okupatora...bolio je mene qrac za državu...ja sam anarhist i po defaultu sam protiv svake države, bilo koje i bilo kakve, pa i hrvatske, ali teško da će to tvoj komunizmom indoktrinirani mozak moći shvatiti shvatiti...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

smeće novinarsko,

možeš ti uporno gebelsovski ponavljati laži o meni, ali one nikada neće postati istina...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

janus - Ćetnik :)

Kako se usuđuješ tako razgovarati sa savjetnikom za američko-hrvatske odnose predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića učio predsjedničkih izbora 2000. godine, te političkim savjetnikom Nadana Vidoševića 2008.-2009.?

izvor: www.sabor.hr/lgs.axd?t=16&id=22069

Tko je glasao

...

hehe, svaki puta se dobro nasmijem kada u njegovom cv-u ugledam ovo...

Clan Zirija na internacionalnom festivalu trubadura Curacao, Nizozemski Antili, 1984,86

:)))

btw, ako se sjećaš, prošle godine na paprovoj fešti u pivnici sam tom smeću pružio ruku bez obzira na njegove uporne laži na moj račun...slijedeći puta kada ga negdje sretnem dobit će pljuvačku po sred face...da je 20 godina mlađi, onda bi ga nabio nogom u glavu...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

meik lav not uor

Radje mu donesi pokloncic- uokvireni isprint falsificirane diplome beogradskog univerziteta.

Tko je glasao

Misliš, ovaj?

Misliš, ovaj?

Tko je glasao

Skviki i Zrakomlat, to je

Skviki i Zrakomlat, to je fotokopija diplome koju Krsnik šalje okolo na javne natječaje. Fotokopija mu nije ovjerena.

Pitajte ga, pa će vam potvrditi. Usput ga možete i pitati kako to da gore piše FNRJ i NRS, a ne SFRJ i SRS, kako su se država i republika zvale na datum izdavanja diplome.

Prema tome, zašto minusi?

Tko je glasao

Argus, Kakve to veze ima sa

Argus,

Kakve to veze ima sa temom dnevnika?

Tko je glasao

Ima, Skviki, ima. Ima s

Ima, Skviki, ima. Ima s raspravom koja se povela i s kredibilitetom autora. To bi i ti mogao razumjeti.

Tko je glasao

Argus, Da je Vjekoslav crvena

Argus,

Da je Vjekoslav crvena krpa za neke je jasno, On piše onak kak zna, a normalni sugovornici pobijaju njegovo pisanje ili kritiziraju to isto, no osobni napadi su neprimjerni.

Niko osobne napade ne voli, no ima takvih koji to rado čine.

Tko je glasao

Vjekoslav crvena krpa? Mora

Vjekoslav crvena krpa? Mora da se šališ, Skviki. Vjekoslav može biti, u svojoj sadašnjoj fazi, jedino crna krpa.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci