Tagovi

Snimanje filma: Milanović Tarzan, Vučić "Džejn", birači majmuni Čite, a imigranti statisti

Od čega to Milanović i Kukuriku štite RH zatvaranjem službenih graničnih prijelaza?
Od imigranata?
Ta više ih ulazi u RH preko poljskih putova, nego što bi ih ulazilo preko službenih prijelaza.

Zašto onda uopće i zatvoreni službeni prijelazi prema Srbiji?
Zašto ekonomske štete, ako imigranti ulaze gdje i kako hoće?

Milanović odlučio glumiti Sanadera, a Vučiću dodijelio ulogu Janše pred izbore.

Hajde brate, da malo za izbore glumimo sukob, za naivne Hrvate!

Sada slijedi bildanje Milanovićeve domoljubnosti: Vučić se žali EU, EU potvrđuje da RH može kako hoće, Milanović ucjenjuje Srbiju da imigrante usmjerava prema Horgošu, Srbi "pod ucjenom" upravo tako rade, a onda slijedi HRT i opisi veličanstvenog Milanovića koji je uspio politički poraziti Srbiju!

A zašto su uopće zatvoreni službeni prijelazi?
Zna li tko?
Zbog imigrantske krize?
Ne, zbog snimanja o orangutanu King-Kongu na hrvatsko-srpskoj granici.

Pa sve je to dakle samo zbog filma!

Ostojić je osobno dogovarao uvjete za snimanje filma, u Beogradu, sa srbijanskim ministrom, da im scenarij filma ne bi propao kao Arbitraža Slovencima, ili dogovor o zapošljavanju Orsatu Miljeniću.

Sve se odvija po poznatom scenariju, a Vučić također uspješno glumata Janšu.

Evo, svjedoci smo, Kukuriku pušta i Sanadera na slobodu, tako da Milanoviću da neke savjete o glumi sukoba sa susjedima, da bi Milanović mogao iskazati domoljublje kojega nema niti u tragovima.

Konačno evo jasne istine zašto se Milanović tako žestoko opire stavljanju Hrvatske vojske na hrvatske granice:

  Milanović se opire izlasku Hrvatske vojske na granice, da bi oslobodio teren i stvorio uvjete za film: "Ja Sanader, a ti Janša", odnosno "Ja Tarzan, Vučić "Džejn", a Hrvati majmuni Čite"

  Iza ove hinjene humanosti Kukuriku vlade, iskazuje se zlouporaba imigranata,da bi oni odigrali propagandni film za izbore u režiji jugopodrumaša iz RH i Srbije!
  Za taj film pogazili su i državnu suverenost po kojoj šaraju!
  Sramota i neviđena podlost korištenja nevolje imigranata u SDP-ove predizborne prljave aktivnosti!

Uz to koriste se poznatim "Držite lopova" principom uvaljivanja vlastitih nedjela i namjera drugima, jer upravo sada Kukuriku provodi, iskorištavajući jadne ljude, gazeći hrvatske zakone, stvarajući od hrvatske granice neviđeno ruglo, podlo, smišljeno predizborno manipuliranje humanošću, i snimanje filma u kojemu imigrante drži svojim neplaćenim statistima!

Evo Milanovićevih statista na lokaciji za snimanje- državnoj granici:

Dakle, Milanović kao Sanader, Vučić kao Janša i dogovoreni sukobi za potrebe izborne kampanje Kukurikavaca.

Komentari

Schengen i HR

Zbilja, plačemo oko problema granice s Srbijom i zatvaranje iste? Ajde, koliko gluposti - problem je granica s Srbijom - moš si mislit.

Što kada izbjeglice uđu u BiH, koji dio granice ćemo onda zatvoriti...taj dio granice je sito i nije pod nikakvom kontrolom. Baš da vidim kako bi ti ppetra riješila problem, mecima na granici s Srbijom, a za BiH minama možda?

Tko je glasao

Evo jasnog odgovora: Orban ima pravo, a Milanović je ispao ...

Evo jasnog odgovora: Orban ima pravo, a Milanović je ispao ...

Konačno evo jasnog odgovra iz EU. Mialnović je ispao ......, a njegovi ......... harangaši na pollitici isto:

http://www.jutarnji.hr/donosimo-odgovore-na-5-kljucnih-pitanja-o-izbjegl...

Dakle , pseudohumano društvanjce opet ste ispali ........... kao i sa ZZP-om, a razotkrivena je milanovićeva farsa.

Pljeskali ste Neronu, i sada EU daje svoj pravorijek i o milanovićevom zdravstvenom stanju!.))) i daje upute o daljem postupanju. Sva medijaška haranga propala je, a i Neronovi navijači s polllitike su osramoćeni , odnosno već su se sami isramotili na ovoj stranici na kojoj su mi upućivali riječi pune mržnje, osuda, primitivističkih seksizama, prostačkih riječi....

Dovoljna kazna je što ćete s milanovićem lizati sve budalaštine koje ste prosipali!

Uskoro Hrvatska vojska na hrvatskim granicama, a ako nova Vlada odluči ide i žica!

Sada patite,
kada ne želiti da shvatite -
ovo "da shvatite" samo je zbog rime,
za sve one teške primitivčine,
koji su ppetru napadali bez argumenata,
zbog svojih komunjarskih sentimenata"

ps. U ovom dnevniku sam napisala da je Vučić sudjelovao u performansu na granici, a kad ono , iznenadilo me, Vučić je pokazao lice pristojnog političara, a Milanović je glumatao Tarzana i bez Džejn, ili je to bio Ostojić, a ne Vučić.)))

Iz uvjerenja da netko ne može toliko improvizirati, sve je upućivalo da je srpska strana u istom scenariju.

Srbi su ispali kulturni, a Milanović i Ostojić su postali veći lažovi od onih koje je D. Ćosić opisivao!

Bravo, Srbi!

Tko je glasao

Nešto nije u redu s linkom, pa evo cijelog teksta iz jutarnjeg:

EU ističe da čuvanje granica i primanje izbjeglica ne isključuje jedno drugo, od članica traži da ne vraćaju one koji zatraže azil. Ostale Hrvatska može vratiti u Srbiju

"1. Smije li neka država EU potpuno zatvoriti granice za izbjeglice?

Ako je suditi po dosadašnjim odgovorima Europske komisije na pitanja o gradnji zida i žičane ograde na granicama Mađarske i Srbije (koja je vanjska granica EU) i na granici Mađarske i Hrvatske (vanjska granica Schengena), svaka država ima pravo to učiniti. Ali to ne znači da nemaju obvezu primiti svaku izbjeglicu koja se pojavi na granici i zatraži azil. Dakle ‘čuvanje vanjskih granica i poštivanja prava na azil ne isključuju jedno drugo’, smatraju u EU.

2. Može li jedna država EU vratiti izbjeglice u drugu preko koje su došli?

Prema pravilima EU, koja se zbog bilo kojih razloga namjerno ne primjenjuju, svaka država ima pravo vratiti izbjeglice u prvu državu EU u kojoj su ušli. Izuzetak je Grčka koja zbog jedne presude Europskog suda za ljudska prava ne jamči humano tretiranje izbjeglica. EU želi da se to sada promijeni jer je ta presuda koja je postavila taj presedan bila još 2011. godine.

3. Može li Republika Hrvatska vratiti izbjeglice u Srbiji?

Može na osnovi sporazuma o readmisiji koji Srbija ima s Europskom unijom. Ali za to je potrebna procedura preko koje Hrvatska mora Srbiji uputiti zahtjev za readmisiju određene osobe koja je državljanin treće države, ako Srbija to prihvati. Obično se pravo na readmisiju odnosi na one koji nisu uspjeli dobiti azil ili su odbili tražiti azil. Srbiji je taj sporazum bio nužan za vizne olakšice, a kasnije i za viznu liberalizaciju.

4. Može li izbjeglička kriza utjecati na vizni režim EU prema državama Zapadnog Balkana?

Zasad sama kriza ne utječe, a države Zapadnog Balkana, prije svega Makedonija i Srbija, dobivaju pohvale zbog načina na koji postupaju prema izbjeglicama koje su tuda u tranzitu. Međutim, zbog povećanog broja tražitelja azila iz Albanije i Sirije, postoji opasnost da neka država EU pokrene i postupak vraćanja viznog režima za neku od tih država. Albanija, primjerice, treća je po broju državljana tražitelja azila u EU iako ima status kandidata za članstvo. U usporedbi s brojem stanovnika u EU, ima više tražitelja azila iz Albanije nego iz Iraka ili Sirije.

5. Hoće li i na Zapadnom Balkanu biti postavljeni ‘hot spotovi’?

Iako to još nije javni prijedlog, postoji ideja u EU da se i u nekim državama ‘zapadnobalkanske rute’ naprave ‘hot spotovi’ gdje bi se izbjeglice registriralo i zadržavalo dok im se ne odgovori na zahtjev za azil. Ako bi bili odbijeni, vraćalo bi ih se u njihove države, a u slučaju da zadovoljavaju uvjete mogli bi biti premješteni u neku državu primateljicu u EU."

Tko je glasao
Tko je glasao

Vučić je moralniji od Milanovića, jer štiti interese svog naroda

Srpski mediji , kao i srpski predsjednik vlade štite i u dogovorenom scenariju srpske i velikosrpske interese i zato su oni daleko moralnija i odgovornija vlada , nego ova neronovska vlada koja gazi hrvatske interese i štiti jugočetničke.
Oni odrađuju po dogovoru Milanović i njegov "brat "Vučić".

Neron je svome narodu daleko teži teret, nego četnički Vučić svome i zato je na skali moralnosti daleko moralniji čovjek od Milanovića.

Srpski mediji pjene protiv Hrvatske po direktivama Milanovića i Kukuriku, u skladu s dogovorenim scenarijem.

Dokazani ZZP-ašu, i ti pišeš po tim direktivama hrvatsko-srpskih podrumaša iz jugopodzemlja!

Index odrađuje, u skladu s činjenicom da im je Milanovićeva vlada, koja odrađuje performans "Milanović Tarzan, Vučić Džejn", jer su mu oprostili stotine milijuna duga.

Jadan si u upornosti laganja, iako ste svi razotkriveni u podloj i pokavarenoj igri protiv Hrvatske.

Vučić je po moralnosti kopljima iznad hrvatskog Nerona, jer Vučić radi u interesima svog naroda, a Neron- jasno je što radi!

Tko je glasao

!!! novi ispadi prekaljene četnoljupke!!! vučić je moralan

Tko je glasao

Vučić radi svoj posao u korist Srbije,a Milanović protiv RH

Vučića su izabrali građani Srbije. On je četnik, a građani su ga kao takvoga birali.
Dok on dogovorom s Kukurikavcima glumi jJanšu, a Milanović Sanadera, on u toj glumi štiti srpske interese (što mu je i dužnost). Za to vrijme Milanović ugrožava hrvatske interese, u svojoj predizbornoj igri na granici).

Budući da si poluobrazovan, očito nisi čuo za relativnost: Vučićevu moralnost mjerimo prema građanima Srbije, a Milanovićevu prema građanima RH.
Po tim kriterijima Vučić je daleko moralniji i korisniji za svoju državu.

Vučić nije u srpsku vladu natrpao pola Hrvata koji bi radili protiv Srbije, nego je Milanović u Hrvatsku vladu natrpao pola iz srpske manjine, a napadao je čak i i Hrvate iz Vukovara velikosrpskim svasikama, i HRVI čak i u Crkvi sv. Marka.

U odnosu na nas Milanović nam je daleko štetniji od Vučića. Ovaj performans na granici Hrvatska previše plaća i vrijeme je da netko toga Nerona upristoji.

Ti se ZZP-ašu usuđuješ nekome govoriti da je "šešeljeva pudlica",a stotine dokaza je da si ZZP-ašio iHrvatskoj, po šešeljevim željama ,pokušavao četnike pretvoriti u žrtve, a branitelje i njihove genrale, te dr. F. Tuđman,a u zločince. To je zlodjelo bez premca, a ovdje glumataš moralnu osobu.

Pokvareno , ali što očekivati od čovjeka koji je najblistaviju i najčistiju na svijetu pobjedu, nad agresorom , nazivao zločinom?

Dobro ime za ZZP-aše : "šešljeve pudlice"!
A ti si ZZP-ašio toliko da je bilo gadljivo čitati tvoje prenemaganje dok je trajala ta histerija frustriranih gubitnika, a ti to jesi, jer sam si se tako deklarirao!

Tko je glasao

hehehe, pa dobro, razumin

Tko je glasao

Nekultura, primitivizam , trolanje,... pa u spam

Čisti spam, nekultura, primitivizam!

Tko je glasao
Tko je glasao

Primitivizam, nekultura, glupost i trolanje... u spam

Primitivizam, nekultura , glupost i trolanje.. za spam!

Tko je glasao

našla tikva čepinu!!! ppppetra se pali na vučića!!!

Tko je glasao

Primitivan i neinteligentan komentar tzv@profesora

Kako je @MKn rekao: vulgarizirate jer nemate argumenata.

Tvoji partneri su poznati- otkrio si ih kada si ZZP-ašio protiv RH u korist četnika, zato Vučić može biti samo tvoj partner, jer je imao iste ciljeve, kao i ti, a očito je i danas tako!

Tko je glasao

a šta'š

Tko je glasao

Nekultura, primitivizam glupost i zato u spam

Zbog gore navedenih razloga u spam

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

hehehe

Tko je glasao

hehehe nestalo vučićevki municije

Tko je glasao

...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Hrvatski Neron i obožavatelji njegove poezije

Istina izađe na vidjelo i ima samo jedan oblik.

Još nitko Nerovnovih kreatura nije smislio odgovor na pitanje: "Zašto je Kukuriku vlast zatvorila 7 legalnih graničnih prijelaza, aotvorila 110 km nelegalnih?

Skupite te svoje tupoglave klonove i smislite na partijskim sastancima odgovor, a ne histerizirajte i ne sramotite se nekulturom, primitivizmom, agresijom, vulgarnostima- već vam to dovoljno odrađuje hrvatski Neron!

Tko je glasao

Otkrili te Srbi

@ppetra
Sad mi je sve jasno.
Srbi su prozvali Milanovićevu vladu Ustaškom bandom.
Ti prozivaš istu tu vladu,
Sad se vidi tko puše u istu trubu

Tko je glasao

Tako piše u scenariju: Zoki Tarzan , Vučić Džejn"

.Srbi su prozvali Milanovićevu vladu Ustaškom bandom..Pa svakako, tako piše u scenariju koji je Ostojić dogovorio osobno s njihovim ministrom.

.Srbi su prozvali Milanovićevu vladu Ustaškom bandom..Nikada više Srba među ustašama!.))))

Ti prozivaš istu tu vladu,
Sad se vidi tko puše u istu trubu
Neronov pljeskaču, hajde ti odgovori, kada kukavica drvoneronovac nije u stanju: "Zašto je Neron zatvorio 7 službenih prijelaza, a otvorio tisuće neslužbenih'?"

Zašto je Tarzan imigrante vodao kao slijepce i patio ih hodanjem po poljima, umjesto da ih je sa službenih prijelaza odvozio autobusima, makar onima koje sada nudi Srbiji?

Moj ti je odgovor da impresionira Džejn, dogovorenom igrom, zbog njenih punih usana, (to ti piše u dnevniku), a kada je u ulozi Nerona, da pripremi Rim za paljenje, i optuži obične Rimljane-što ti upravo radiš svojim komentarom .))

Sada je jasno tko su članovi laburista: Neronovi pljeskači koji uživaju u svjetlima Rima

Tko je glasao

gospođo

vi bi se trebali odlogirati s ovog foruma...promjeniti IP..već nešto..i logirati se pod nekim drugim nickom...pa pokušati isponova...............

............raditi to što već radite...........

samo suptilnije...jer to Vaše utjecanje na javno mnijenje..taj pokušaj građenja stavova kod drugih ljudi....bode u oko ko krava rogom ;-)))

ovo je dobronamjeran savjet...

sve dobro...

Tko je glasao

Neron pali Hrvatsk, a ti mu plješćeš i diviš se stihovima

Svakako da klubu obožavatelja Nerona, pametan smeta.

Stiže vrijeme kada će te biti sramota što si Neronu pljeskao.

Jasno je da su Kukurikavci uznemireni mojim pisanjem, jer njihov Neron bljuje svoje stihove, a oni uživaju u svjetlima u noći.

Može te biti sramota!!

Sreća da se ne mogu brisati komentari, pa će ostati zapisane tvoje pohvale Neronu, kao što su ostali i zapisi svih onih koji su pisali protiv generala Gotovoine, generala Markača , protiv hrvatske oslobodilačke akcije Oluja i koji su Hrvatskoj zbog pobjede gradili Zajednički zločinački poduhvat.

Tada je bila haranga da se ppetru izbaci s portala i @luka ih je osramotio. I? Ppetra je bila u pravu, zločinačkog poduhvata nije bilo, a napada poput ovih tvojih bilo je još i više.

I kada sam Vam napisala da će Kolinda Grabar Kitarović biti predsjednica, bilo je sličnih ruganja, ismijavanja, vrijeđanja, vulgarizama, a stvarnost im je pokazala da je ppetra daleko iznad njih u promišljanju i vjerodostojnosti.

I sada, bez obzira što je razotkrivena Neronova poezija koju Neron svakodnevno čita, plješću Neronu, a ppetri koja ih upozorava da svugdje gori, žele eliminirati s portala.

Čak i tvoje unuke pratit će sramota, jer im je djed pljeskao Neronovoj poeziji i napadao protivnike iste..

Ovaj tvoj komentar neću staviti u spam, nego neka se vidi tvoje partijaško bezumlje, koje čak i ludome Neronu daje podršku u paljenju RH i napada one koji su upozoravali i upozoravaju na paljenje.

Jasno je da Neronu plješću svi neprijatelji "Rima", i oni koji su bili hranjeni od istoga, ali na žalost bilo je i lude svjetine.

Kojem dijelu pripadaš, svejedno je, jednako si štetan po "Rim"!

Tko je glasao

Odgovori na pitanje/a

I da, kada si već takav ljubitelj Neronovih stihova, napiši što u Neronovoj poeziji znači / značilo je zatvorenih 7 službenih prijelazi, a otvoreni h tisuće neslužbenih?

Dakle Neron pali i hrvatsko gospodarastvo, zar ne?
Odgovori na konkretna pitanja i ne baljezgaj partijaške gluposti.

Još nitko od vas- Neronovih obožavatelja, nije odgovorio na pitanje: "Zašto jeMilanović uopće zatvorio 7 službenih, a otvorio tisuće poljskih prijelaza državne granice prema Srbiji?

Imaš odgovor u dnevniku, a svoj odgovor , još nisi napsisao, jer si zauzet pljeskanju crvenom Neronu!

Evo pozvan si objasniti zašto takva Neronova budalaština zatvaranja malo službenih, aotvaranej tisuća nesslužbenih prijelaza.

Skupljao je statiste, za svoj propagandni filmič na granici, zaskllijepljeni drvoNeronovcu.

Ako misliš opravdati Neronov zahtjev ,"Šaraj malo brate", upućen Vučiću, sa smanjenjem troškova, niti to nećeš moći, jer Neron je ponudio hrvatske autobuse za prijevoz po Srbiji?

Pa izvoli, odgovori na pitanje.

Usput odgovori i što Neron može kada svi s Europske strane granice zatvore granicu prema RH?
Vraćat će ih Srbiji kaže!
Opet Neronova budalaština.

Tko je glasao

"Odgovori na konkretna pitanja "

na većinu jesam..ali ti bi ponovo i ponovo pa u krug...a pošto si nepoučljiva i nisi prijemčiva na argumente...neću se ponavljati nego te upućujem da ponovo pročitaš, jel

eno u "otvoreno" Jandroković poteže "argument" lex perkovića...tko je prvi na ovom forumu otvorio tu temu..i kakve veze ima lex p. s ovom temom...kužiš. Jednostavno ste ispali blesavi i sada se batrgate...

tako i ti sada razvodnjavaš sirće koje ste prvi dan krize prosuli...

nisi u pravu i niste u pravu i nećemo vam dopustiti da nam osramotite državu...

sve dobro...

Tko je glasao

Kao i Neron udaraš po vatrogascima,kukavico

Nisi odgovorio nikada, pa ni sada, kao niti Milanović, niti bilo tko od harangaša. Odgovor je ovaj dnevnik, ali ti se ne sviđa, jer upozorava da je Neronova poezija štetočinska jer ima inspiraciju u paljenju.

Ovo tvoje izbjegavanje konkretnog odgovora je stvarno jadno i kukavičko.

Hajde sukobi se argumentima?
Kako ćeš jadan, kada argumenata nemaš i kada slijediš Neronovu poeziju sa svojoj Tirellijevskom ljubiteljicom neronovštine!

Sramotiš se.

A svakako da ne može biti opravdavajućeg odgovora na pitanje :"Zašto je ova neronovska Vlada zatvorila 7 službenih državnih prijelaza, a otvorila tisuće neslužbenih?

Moj odgovor je ovaj dnevnik, a na taj odgovor samo stiže histerija Neronovih obožavatelja, pa i hvalospjevi što ima toliko svjetala dok on recitira svoju poeziju.

Hajde junačino koji si "prolijevao hektolitre srpske krvi" koji "pišeš protiv jugošljama i pederoliberala" odgovori jasno zašto ova igra s prijelazima?

Da netko, ne znajući o kome je riječ, čita Neronove zapise i njegovu poeziju, odmah bi shvatio da se radi o luđaku

A ako još zna i ono o svjetlima pozornice, onda ne bi imao argumenata reći da nije lud!

Tako i ti ne možeš smisliti obranu Neronova paljenja po graničnim prijelazima i Neronovoj zabrani da vatrogasci (Hrvatska vojska na granici) gase požar, nego udaraš, kao i Neron i njegova ekipa, po vatrogascima!

Kukavice, opravdaj racionalnim razlogom zatvaranje 7 službenih prijelaza, i otvaranje tisuća neslužbenih!

Suoči se argumentima, a ne mržnjom iskazanoj u vulgarizmima i vrijeđanjima, omalovažavanjima , pa čak i pokušajima tjeranja s portala.

Moj odgovor je dnevnik, a ti histeriziraš i gomilaš ( ne samo ti-nego i ostali Neronovi obožavatelji) svoje vulgarizme, agresiju i ostalo što lažov koristi kada laž izađe na vidjelo . U nemoći,
omalovažavanjima i ruganjem, pokušavaš me otjerati s portala.

Kukavico, nemaš argumente, pa se izmotavaš.

Hajde napiši dobrobiti po RH koje je imala od zatvaranja 7 službenih prijelaza, a otvaranje tisuća neslužbenih! (Štete su ogromne, a ti valjda znaš neke dobrobiti kada plješćeš Neronu za to-pa napiši ih "junačino")

Hajde napiši koju dobrobit imamo od ove igre nametanja sukoba sa Srbijom? (osim dobrobiti na koju Neron cilja u izbornoj kampanji čak i neviđenom zlouporabom imigranata). Ne bježi opet kao kukavica!

Napiši koja je korist od neizlaska Hrvatske vojske na granice?

Odgovori jesu li Slovenci, Austrijanci, Mađari budale, kada svoje vlade podržavaju u izlasku na granice i branjenju granica svojih država?

Odgovori je li cijeli mađarski parlament skup fašista kada odobrava izlazak vojske na granice Mađarske i ovlašćuje ih na zaštitu države od imigranata?

Odgovori je li u imigrantskoj krizi, Neron jedini pametan? I koju je to korist donio RH? Možda novi termin u politici: "Šaraj malo brate!"?

Valjda mu je četnik Vučić politički "brat"!
On zna čarobnu riječ: Plan 21, Plan A, Plan B, Plan C,....?-(ma sve su to stihovi iz Neronove poezije, a ti im plješćeš očaran svjetlima gorećeg "Rima"!)

Hajde kukavice odgovori na postavljena pitanja i ne vulgariziraj, ne osvrći se na "moj lik i djelo", nego na pitanja- odgovor daj onima koji čitaju, a nisu plaćeni Neronovi pljeskači (evo i u ovom trenutku imaš 37 posjetitelja na pollitici, pa vjerujem da im nije drago čitati tvoje izljeve bijesa i omalovažavanja)!

Junačiš se u vulgarizmima, u agresiji neviđenih omalovažavanja, uporabom glupih seksizama,...., a sada si pobjegao od borbe argumentima, kao najobičnija ljigava kukavica!

nisi u pravu i niste u pravu i nećemo vam dopustiti da nam osramotite državu...Floskula. Nisu se osramotili niti Slovenija, niti Austrija, niti Mađarska, jer nemaju ludog Nerona koji ih sramoti na međunarodnoj sceni, svoju državu, narod, svoju vojsku, ..., a njegova paljevina već sustiže i samu Europu.

Neron i njegovi obožavatelji sramote ovu državu. Morat će se nakon pada Nerona, pravni sustav učvrstiti tako da se u RH više nikada ne dopusti dolazak Nerona poput ovoga!

Dakle- lustracija!

Tko je glasao

petra petru plete petlju

samo se vratiš dan-dva unazad...sve sam ti objasnio...ti bi sad da ti nabijam normu...e neću..

hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Lažni humanisti i njihove kukavice

Evo kukavičjeg odlaska s borilišta argumentima!

Dan-dva unazad si objasnio?
Jadan izgovor.

Za one koji čitaju sada, a ne prije dan -dva, napiši kratko i jasno odgovore na točno postavljena pitanja u mom prethodnom komentaru, a posebno na pitanja:

1.Koja je dobrobit od toga što je Neron zatvorio 7 službenih prijelaza, a otvorio tisuće neslužbenih?

To možeš lijepo kratko i jasno iznijeti. Moj odgovor je gornji dnevnik, a ti daj svoj odgovor, pa će se vidjeti koji je argumentiraniji!Ali, ti se bojiš napisati, i "bježiš podvijena repa!"

2. Zašto se Neron sukobljava sa Srbijom oko imigranata, kada cijeli svijet zna da je hrvatski Neron ostavio granicu otvorenu na neslužbenim prijelazima- širokim oko 110 km (ako su svih 7 službenih onih preostalih 4 km). Što Srbija ima s time?

Već sama činjenica koju Neron javno iskazuje (nećemo vojsku, nećemo žice) poziva sve imigrante svijeta da do Zapadnih destinacija gaze Hrvatsku, a ne granice država -čije sve prijelaze čuvaju njihove vojske, Nisu imigranti ludi da pristanu ići na čuvane mađarske prijelaze, kada im je Neron podario stotinu kilometara nečuvanih.

Milanović vrijeđa i zdravu pamet imigranata i potiče "brata" Vučića, prema dogovorenom scenariju filma, da na njih primjenjuje oružanu silu i gura ih na bodljikavu žicu i vojsku Mađarske oboružanu gumenim mecima i ostalim nebojevim sredstvima , umjesto na neronovske livade i polja Hrvatske, koje je širom otvorio.

Nisu imigranti neinformirani, znaju oni koja država ima Nerona.
Znaju tko vojsku svoje države onemogućava u ustavnoj ulozi zaštite državnog suvereniteta i granice: hrvatski Neron.

A "mi" (ja, i ti, i lunoprof, i boltek, ... ) izvrsno smo surađivali i zajednički razotkrili i zašto: zbog snimanja filma "Milanović Tarzan, Vučić Džejn", iako na scenariju, za Ostojića i kolege sa srpske strane, piše "Milanović Sanader, Vučić Džejn...".

  Prethodni tvoj odgovor je pokazao što se krije iza "junačine koji je prolijevao hektolitre srpske krvi" i junačine "koji piše protiv jugošljama i pederoliberala"!
  Odgovor koji si dao je odgovor koji bi dala obična, mala , jadna, lažljiva kukavica,a to takva "junačina" kao ti nije.)))
Tko je glasao

nećem da se igram s ti

vrati se na moje upise i sve ti je objašnjeno...ja da te krstim a ti da prdiš...ne dolazi u obzir,,,igraj se sama sa sobom dalje...nepoučljiva kujice

sve dobro...

Tko je glasao

Kukavičko izbjegavanje

Opet isto kukavičko izbjegavanje.

Primitivan ti je upis, Izbjegavaš odgovore i prostačiš ("kujice", "ja te krstim, a ti p...š").

Kukavice, ne možeš se suprotstaviti argumentima i navesti jednostavni odgovor na pitanje . "Koje koristi ima RH od zatvaranja 7 službenih državnih priejelaza i otvaranju preko 110 kilometara neslužbenih?" Ta ti hvališ Nerona, pa daj koji argument da mu je poezija dobra za Rim!

Iz vulgarnih riječi iskače tvoja mržnja i koliko god bi ponižavao mene, samo pokazuješ koliko si primitivan, agresivan , prostački.

Kukavice se tako ponašaju, a ne obrazovani, pristojni i kulturni ljudi.

Nemaš nikakvih argumenatai nisi sposoban reći niti jedan argument u korist pjesama tvoga Nerona!

Može te biti sramota, a i laburiste koji su slični tebi!

Tko je glasao

slavonsko-baranjska autonamašica

sve dobro...

Tko je glasao

Cijela ekipa obožavatelja

Cijela ekipa obožavatelja Neronove poezije, uz svjetla koja obasjavaju noć, ne može protumačiti Neronove stihove.

Zašto, ah, zatvorio sam 7 službenih graničnih prijelaza,
a otvorio više od 110 kilometara nelegalnih prolaza!

Zašto. ah, s Vučićem se sada teško svadim
kada, ah , njemu ću Vukovar da odradim.

Ja Tarzan, a Vučić moja Džejn , ah
s...at ću Hrvatsku, iza mene bit će prah.

Oj, drugovi moji dragi i čisti ,moj je Rim
kako blješti dok ja za vlašću s Vučićem trčim.

A ti drvosječo, uživaj u svijetlu Rima,
poezija moja cvjeta u tvojim grudima!

Tko je glasao

"Zašto bi ga skrivala, kada ga niti nema"!!!

Tko je glasao

Trol u spam

Zujiš za spam!

Tko je glasao
Tko je glasao

Lažima si gradio zločinaštvo Hrvatskoj,a govorio bi o istini!?

Ti o istini, a gradio si Hrvatskoj Zajednički zločinački poduhvat. Haag ti je rekao da si zlonamjernik i lažljivac.

I ti o istini?

Tko je glasao
Tko je glasao

Tvoj komentar govori o tebi, a ne o meni

Glupan svojim glupostima ne može me iznervirati, a podli čovjek ne može izazvati sažaljenje, nego samo osjećaj gađenja.

Upravo ovo zadnje se javlja kada tvoj komentar progovori o tebi!

Tko je glasao

hahaha provalila se rospija :D

Tko je glasao

Nakon ZZP-aških, prosipaš humanitaške bisere protiv RH i HV-a

Tko je glasao
Tko je glasao

shvati

"Ta više ih ulazi u RH preko poljskih putova, nego što bi ih ulazilo preko službenih prijelaza."

Kao da slušam Milanovića kako kaže Vučiću na telefon;

"Slušaj..pošalješ li mi toliki neslužbeni promet...stat će službeni promet...zagušit će se kamionski čepovi """

Pošto se Vučku omako kuršum u koljeno..... Ima Bugarsku, Rumunjsku i Mađarsku ( članice EU)...bliže susjede...on sve te nesretnike šalje na duži put...krijumčari ih kao da Srbija nije članica UN-a...imamo situaciju da policija zbrinjava ljude...al zato ne može propuštati kamione i dr.

Srbija nije još od sankcija....ovako dobila po pički..a najljepše od svega je to što im to Milanović nije napravio namjerno...nego..nema mu druge...

sve dobro...

Tko je glasao

Koliko god mutili istina je izašla na vidjelo!

Samo ti opravdavaj Tarzana i scenarij dogovoren u Beogradu!

Sve se lijepo razjasnilo I zašto neće HV na granici, i zašto drže zatvorene službene prijelaze, a otvorene neslužbene.

Koliko god mutili istina je izašla na vidjelo!
Podlijeg odnosa i prema vlastitoj državi i prema imigrantima nikada nije bilo!

Ta Tarzan je odrađivao ćirilicu za četnike i napadao HRVI i u Crkvi sv. Marka., a u Vladu je stavio deseterostruko više Srba nego ih je u stanovništvu.

Jasan je milanović, a i cijelai scenarij.

Kukuričeš, ali jasno je sve, pa i svi tvoji upisi, bješnjenje, vulgariziranje!
Jadan si!

Tko je glasao

"Koliko god mutili istina je izašla na vidjelo!"

zašto ti misliš da imaš monopol na istinu.....@ppetra...zasigurno nemaš znanja iz prve ruke..analitičke sposobnosti su za -1, u migracije stanovništva razumiješ se ko magarac u kantar...ni ne razlikuješ kategorije ..a do jučer nisi razlikovala imigranta od emigranta....o vojsci..granicama i to. ne znaš ništa nego samo što ta riječ gramatički znači...samo te pratim..glupa ženturačo.....kad već drviš o granicama..pitam se gdje su tvoje granice...

činiš štetu..malu ali ipak..Hrvatskoj.

Upornost koju iskazuješ u svojoj ignoranciji...ukazuje da si plaćeni agitpropovac..tzv. stavotvoritelj..nečiji druker tj. navijač....

Uglavnom..nadam se da imaš nadzornika...koji će pročitati ...da ispadaš provokator koji preuveličavanjem...zapravo čini štetu onome što bi trebao zastupati...

Mislim...za sve treba zrno soli... tebi bi trebala tona.

sve dobro...

Tko je glasao

Političko smeće i dalje laže i sakriva, iako su se razotkrili

Pokvareno partijašenje propale laburističke crvene partije!

Može vas sve skupa biti sramota.
Ostat će te takvi zapisani u povijesti.

Što ti uopće znaš?
Ništa, i zato ne soli daleko boljem od sebe!

Da imaš zrno soli ne bi pisao što pišeš, a pogotovo protiv HV-a i vojske na granici.

Nisi ti niti naivčina, niti si pametan, niti dobar, niti pošten, nego djeluješ pokvareno, kao i ova štetočinska, pokvarena, jugocrvotočna skupina šteočina, koja sramoti RH i ide po Planu CCCC!
Vlada koja se s neprijateljskom državom dogovorila odigravati ovaj scenarij.

I kada ste razotkriveni ponašate se u skladu s lažljivošću i podlošću koja nastavlja bezočno lagati i varati.

Svakim satom, svakim danom, sve je jasnije ljudima o kakvom se šljamu radi.

Uzalud vam trud, glumatanej humanosti, ... sve je razjašnejno do najsitnijih detalja.
Plan ovaj, Plan onaj i na kraju- vozeći po tom planu svi skupa završit će te kao političko smeće.

Tko je glasao

"političko smeće."

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci