Tagovi

Slučaj Purda - loši redatelji a glumci još lošiji

U svezi aktuelnih događanja vezano za branitelja Tihomira Purdu odlučio sam napisati ovaj dnevnik kako bi izneo svoje viđenje ovog slučaja.
Smatram daje slučaj Purda do detalja dogovoren sa Srbijom,i to u svrhu prodavanja magle narodu.

Pitate se zašto?

Zbog ovoga: "Srpski i drugi povratnici u RH bit će stambeno zbrinuti"

Neki će reći, nemoguće zbog toga se ne organiziraju ovakve stvari.Ali kad bolje pogledamo privremeno izvješće za pregovaračko poglavlje 23 - Pravosuđe i temeljna prava Europske komisije,koje je ,vidi slučaja ,objavljeno 7 dana ranije, vidjet ćemo da moje viđenje i nije tako naivno.

Naglašava se da je komisija prihvatila privremeno izvješće o ispunjavanju mjerila u poglavlju Pravosuđe i temeljna prava, najtežeg poglavlja u pregovaračkom procesu, od kojeg će zavisiti završetak cijelog procesa pregovora Hrvatske i EU-a.Međutim, preostalo je još posla, posebice u uspostavi uvjerljive evidencije rezultata u području pravosuđa i borbe protiv korupcije, rješavanju pitanja nekažnjivosti ratnih zločina i rješavanja pitanja vezanih uz povratak izbjeglica', kaže se u zaključcima izvješća.

Zbog važnosti i želje da se pregovori završe pod svaku cjenu,a da pri tome ne dođe do nepotrebnih smetnji kroz negativnu reakciju javnosti organizuje se igrokaz Purda.
Da bi se amortizirale reakcije javnosti organizira se skup braniteja u ZG, naravno da ga kontrolira HDZ preko svojih plaćenika u udrugama.Malo galame na vladu i to je to, čisto da se stvori dojam da su branitelji ogorčeni.A kad branitelji šute ne bune se niti drugi,tako je bar bilo do sada.

Purda se pušta iz zatvora,te na vrhuncu slavlja ,te tako mudro vođene bitke za Purdu i famoznih pohvala europske povjerenice za ptavosuđe Viviane Reding o postignutim impresivnim napretcima u poglavlju 23,vlada na ZATVORENOJ sjednici donosi odluku,Srpski i drugi povratnici u RH bit će stambeno zbrinuti!!!
Ova odluka prolazi skoro ne zapaženo i jako je slabo propraćena medijima što pokazuje jasno spregu vlade i medija.
Ovakva odluka se morala donjeti zbog EU tj. zatvaranja pregovora a bila je vruć krompir za vladu.
Kako je vladi nemoguće reći moramo to napravit zbog EU, jer bi se digla buka na političkoj sceni,i u javnosti,odlučili su se na ovaj igrokaz.

Danas vidimo kako se ovaj igrokaz koristi u dnevnopolitičke svrhe.Eto, Hebrang kaže kako je za Purdinu slobodu isključivo zaslužna Jadranka Kosor.Premijerka se hvali kako je trud oko Purde bio vidljiv.Upregli su čak i ovog nesretnika koji je ležao u Zenici a možda je stvarno znao šta se dešava pa od tuda i izjave kako je Purda znao za tjeralicu.

Oporba u vidu Milanovića blago izjavljuje,Purda je radi nemara HDZ-a bio dva mjeseca u pritvoru.Eto samo da se nešta kaže da nebi ispalo da svi rade za istu ekipu .

Zašto bi srbi igrali tu igru ?
Mislim da niko normalan ne misli da srpsko pravosuđe može biti tako naivno pa da bi raspisalo tjeralicu samo na osnovu priznanja i to ,priznanja iz logora pod prisilom!Čak i laicima je jasno da se nitko ne može osuditi samo na osnovu optuženikovog priznanja a pogotovo ne na osnovu iznuđenog priznanja.

Zašto srbi igraju onda tu igru?

Pa srpska vlada isto mora raditi puno toga za svoje gazde sa zapada pa će im dobro doći pomoć kada oni budu u sličnoj situaciji.A i gazda im je isti.

Naravno,i srbi koriste cjeli igrokaz za dnevno političke svrhe te se hvale kako su dobro postupili u slučaju Purde ,što bi trebalo valjda da pokaže kako u srbiji finkcionira pravna država.

U hrvatskoj je nezadoviljni narod na ulicama ,novinari isto kao HDZ i SDP se nemogu načuditi zašto se simbolično pale nihove i zastave EU.Koje poruke oni šalju,drugim rječima,prave se blesavi !

Gospodo draga, to je zato jer ste loši redatelji i još lošiji glumci a niti pisci scenarija vam nisu puno bolji.Nemoj te se čuditi kad publika ne želi više plaćati za loše uratke!

Komentari

Dokumenti

Dokumenti: Stotine branitelja iz Hrvatske i BiH na meti optužnica iz Srbije
možete pogledati ovdje: http://www.seebiz.eu/hr/politika/dokumenti-stotine-branitelja-iz-hrvatsk...
pa sad ...

Tko je glasao

malo nategnuto

Hmmmm,ima logike u tezi ukoliko ste cinik kao i sam što sam. Također ne vjerujem na prvi pogled.
Međutim,razlozi su dublji. Svađa među bivšim udbašima . Ustašama i partizanima. Tzv.crvenima i crnima.
To svakako,ali ovo oko srpskog stanarskog prava,ma hajte molim vas,nema u Hrvatskoj snage koja bi se tome usprotivila osim eto ovako ili komentari u birtiji.
A i čemu.
Ako gledaš čovjeka pojedinca,Srbina iz Hrvatske koji je ostavio svoj stan i onda ostao bez njega ,onda devedesetih. Pa nije pojedinac započeo rat. Kolektivne krivnje nema,ako se slažemo.
Nije to čak ni neki trošak za Hrvatsku obzirom na neke donatorske konferencije i sl.
Pa više su Sanader i njegovi pokrali u mjesec dana.
Hrvatskoj više nisu problem hrvatski Srbi,Srbija možda jest i uvijek će biti.
Srbi u Hrvatskoj su svedeni na statističku pogrešku i to se više neće promijeniti tako lako.
Vezati ovaj slučaj (Purda) sa naknadom za gubitak stanarskih prava je stvarno nategnuto.
Ima se stambenog fonda kao u priči u Hrvatskoj.
U provinciji masu kuća prazno. Stanova praznih.

Ovaj slučaj samo pokazuje da Srbija ima sposobniju diplomatsku i obavještajnu strukturu od ovih naših aljkavaca.

Da još dodam,ovakvo iskorištavanje ovog slomljenog prostodušnog čovjeka je toliko degutantno da me čak i hadeze iznenađuje sa tolikom niskošću.
Vjerujem da je onaj bljak od jednog forumaša išao na račun hadezea a ne na račun tog siromaha.

sve dobro...

Tko je glasao

Ovo oko srpskog stanarskog

Ovo oko srpskog stanarskog prava je samo priprema i ublažavanje onoga što slijedi ! Šta misliš zašto se ekipa baš sada prisjetila da otkopava masovne grobnice komunistićkog režima ?
To je samo priprema za riješavanje nekažnjavanja ratnih zločina.

Amnasty internacional je ohrabrio EK da zadrži svoj snažan stav glede progona ratnih zločina u bivšoj Jugoslaviji te potiče sve države članice EU da osiguraju da se nekažnjivosti za takve zločine posveti ispravna pozornost u pristupnome postupku – izjavio je ravnatelj ureda Amnesty Internationala pri europskim ustanovama Nicolas Beger .

Tko je glasao

Amnesty sucks...

...čuj, glede AI odmah da te razuvjerim, Amnesty je smeće od organizacije kao većina ako ne sve NGOs ( radila sam u NGO i jako dobro znam kako stvari tamo funkcioniraju; vjeruj mi, nevladine udruge su NAJMANJE NEOVISNE I NEPRISTRANE organizacije na svijetu; ovdje samo igra tko daje lovicu i onaj koji daje lovicu on određuje koga će se i kada nagaziti (bilo pojedinca, bilo državu).

Amnesty International ima hrpu afera (progugla malo, ne da mi se sad pisati), mnogi prominent people su ga napustili, među njima neki kongresmeni iz USA, i još neki, imaš intervjue s par njih gdje pričaju kakve su tamo igre, itd.

dalje, upravo ovih dana, za potrebe jednog teksta, tražila sam od njih biography of Mrs. Nicola Duckworth, šefice i osobe koja potpisuje ove reports gdje sugerira EU da nas ne primi, itd. da skratim: ne daju mi, petljaju, pa zašto vam treba, pa onda mi šalju svoj zadnji press release !!? a ja samo tražim plain and simple CV, ono koji faks je završila ili college, kad je počela radit u sektoru ljudskih prava, itd. jer na internetu imaš o njoj samo dvije tri informacije o funkcijama koje je prije obavljala; onda kažu da ona nema CV??? pa ja tražim njen email da ju ja pitam tih par info, ne daju mi nego sugeriraju da napravim intervju s njom (a ja to ne trebam) ali da prvo njima pošaljem pitanja pa će oni njoj??!!

ti boga, osjećam se kao da pokušavam kontaktirati MI6 špijuna...zbilja mi ne ide u glavu cijela ova priča, fuck the Brits, oduvijek su mi bii antipatični ti anemični otočani :))

CC

Tko je glasao

Imam i ja sovoje mišljenje o

Imam i ja sovoje mišljenje o radu AI,no čonjenica je da Europsak komosija,u svom izvješću, dijeli mišljenje sa AI.
Jedino je to relevantno u ovom slučaju.

Tko je glasao

Zašto Purda?

Slučaj Purda je provokacija Srbije kojoj uvelike pogoduje desetogodišnja politika hrvatskih vlasti bazirana na uništavanju temeljnih vrijednosti na kojima je stvorena Republika Hrvatska (proces DETUĐMANIZACIJE). Srbija je samo odlučila na krajnje ciničan i drzak način poljuljati unutarnju političku stabilnost RH-a, ne bi li omela aktualne pretpristupne sluganske zadaće hrvatskih vlasti. Zašto? Pa teško je nakon više od pola desetljeća dominacije izgubiti lidersku ulogu na Jugoistoku Europe.
A naši prosvjednici?
Orkestrirani scenarij udbaškog podzemlja uspaničenog zbog zahtjeva te iste Europe za procesuiranjem komunističkih zločinaca (npr. Perković, Manolić, Boljkovac, Bulat, etc.).

Mata

Tko je glasao

znaš kaj, premijerka je sa

znaš kaj, premijerka je sa purdom štela napudrati nakaznu politiku svoje stranke
činjenica je i problem što policija i državno odvjetništvo pod kontrolom hadezeja ne znaju i ne rade svoj posao
ne radi se samo o hrvatskim braniteljima, već u domovini generalno nema vladavine prava
moj mata, pročitaj frederikov zadnji dnevnik, koji je vjerodostojan i koji će te step by step dovesti do zaključka da je hadeze svojom aljkavošću od purde napravio slučaj
radi kriminala i aljkavosti možemo zaključiti da je to stranka loših i neodgovornih "domoljuba" i vrijeme je za početak ozbiljnog kaznenog postupka protiv članova te stranke na svim razinama
to će biti već krajem ove godine - a trajati će cca. pet godina
ovo dosad je tek pravosudni spin
bit će ih pune " marice "

marin držić

Tko je glasao

E moj Mata,srpska vlast, isto

E moj Mata,srpska vlast, isto kao i vlast RH su u službi zapadnih sila a mi bi se iznenadili kada bi sve saznali šta EU od nas traži.Zato se ti zahtjevi moraju rješavati sa puno senzibiliteta.

Gdje je bila ta Europa do sada da traži Perkovića ?Shvati da scenario pišu europejci.

Srbija je ovako naivnim činom mogla samo da našteti sama sebi,jer je indirektno priznala postojanje logora i mučenja u istim.
Pred nama je,pa budemo vidjeli dali će itko reagirati na ove činjenice.
Ubeđen sam da je sve to Europski scenario a da Hrvatska i Srbija samo izvršavaju zadato !

Tko je glasao

Oprostite, Mata, ali pišete

Oprostite, Mata, ali pišete poput zahrđalog vergla!

Svijet u kojemu vi živite - više ne postoji!

Tko je glasao

Mesić, udbaš, cinkaroš& movie star

Foma baby, nisam baš ziher da Mata piše o "svijetu kojeg više nema"....jest da stvari nisu TAKO strašne kao u ex SFRJ (referiram na udbu, oznu, pou, sou i sva ta podzemna i nadzemna opskurna tijela...) ali te silnice još uvijek, jelte, dejstvuju

e, sad, da li su uopće i u kojoj mjeri te opskurne silnice bilo koje provenijencije bile angažirane i u ovoj priči (prosvjedi) to će se tek vidjeti....možda.

tak da ne bih brzala sa zaključcima.nemoj zaboravit baby: this is Balkan...tu su neke druge igre, ima tu i Bizanta (ofkors, ne kao u Srbiji, ali...), ima i grčevite borbe (pročitaj šta budući glumac Mesić kaže na tu temu) protiv kopanja jama, a pod krinkom borbe za očuvanje antifašizma, itd.itd.

enivej, daleko je to još od (relativno) uljuđene Europe..

CC

Tko je glasao

Usput, hvala na plusu, ali mi

Usput, hvala na plusu, ali mi se ipak ne razumijemo!

Napisala sam što mislim o Purdinoj izjavi na TV-u kao ljudsko biće koje ima sposobnost za empatiju. A vi pišete kao komesar boljševičke partije.

Tko je glasao

Nije svijet tako jednostavan,

Nije svijet tako jednostavan, napose ne tako crno-bijel kako vi to zamišljate.

Shvaćam da je vama ugodno u tom crno-bijelom okolišu. Pokušajte shvatiti da ima ljudi koji razaznaju i mnogo drugih boja!

Tko je glasao

Purda je žalosni dokaz kako

Purda je žalosni dokaz kako je lagano kupiti čovjeka. Premijerka mu poslala zrakoplov, a Purda izjavio da je obožava.

Pa nije zrakoplov platila premijerka iz svog džepa. Tako je Jaca o trošku poreznih obveznika kupila Purdinu ljubav.

Bljak, bljak!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Ne bih ja tom čovjeku

Ne bih ja tom čovjeku govorila "bljak"!

Svatko vidi svijet samo svojim očima, pa tako i on.

A on je tzv. mali čovjek u velikoj gabuli.

Ono što je izjavio smatram izrazom pristojnosti i zahvalnosti, na što ima pravo. Pa, zaboga, prvi puta u životu je ušao u avion!

Zato nije fer da govorite "bljak"!

Tko je glasao

Ne bih ja tom čovjeku

Ne bih ja tom čovjeku govorila "bljak"!
Svatko vidi svijet samo svojim očima, pa tako i on.
A on je tzv. mali čovjek u velikoj gabuli.

Njega razumijem ,ali ovi manipulatori su zadnji drek !!!

Tko je glasao

Zar znak zahvalnosti

Zar znak zahvalnosti zapisničarki maćehinske vlade zbog čijih je grešaka gotovo dva mjeseca nedužan čamio u zatvoru?

Iskreno rečeno ne razumjem takve znakove zahvalnosti!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

tko to bre tamo greši

ajd kuki, bog te smeo, ne piz**** dobro ti Foma kaže, daj malo empatije bogati...kako moš' purdi reć' bljak, otkud ti pomisao da bi on uopće mogao dokučiti te razne zakulisne igre, on je jednostavan čovjek, i neka se veseli ko' malo dijete što je prvi put letio avionom, i nek' mu je jaca poslala taj jebeni avion, to je najmanje što je mogla napravit, dobro ?

a glede grešaka...jesi ti baš stoposto ziher da je Jaca kriva? daj malo pročitaj više članaka na tu temu, pa fredijev dnevnik i još neke komentare, mislim da je jaca tu najmanje kriva (a da je više kriva za hrpu drugih stvari, to da)

CC

Tko je glasao

Ma, Jaca je kriva što je

Ma, Jaca je kriva što je živa! :)

Tko je glasao

Bilo bi interesantno pozvati

Bilo bi interesantno pozvati Karamarka i Purdu na HRT i suočiti ih po pitanju ,"dali je znao za tjeralicu ili ne .Ali to ćemo uzalud čekati od režimskih medija !

Meni da su odradili takvu igru ja bi ih pljuvao na sva usta.Purda zna da lažu po pitanju,dali zna za tjeralicu pa ih opet hvali na sva usta.ZAŠTO ?

Purda je jednostavan čovjek sa svojim problemima,žena ,djeca i ja ga donekle razumijem.
Ali Tihomire, pretjera ga!
Zašto tako uzdiže Premijerku i njezinu stranku ?

Treba samo malo bacit uho po gradu vukovaru i sve se sazna !

Ova vlast je tako ljigava da je to više nesnošljivo.

Tko je glasao

Pa, ako niste sposobni za

Pa, ako niste sposobni za malo empatije, onda i ne možete razumjeti.

Zašto bi taj čovjek trebao ispuniti vaša očekivanja koja sa njim - očito nemaju veze?

Živi u turobnom stanu, ima buljuk djece koju treba nahraniti, nema love da popravi zube, žena mu nikad u životu nije vidjela frizerski salon, a on se jučer prvi puta u životu vozio avionom - i vi govorite "bljak"!

Stid vas bilo!

Tko je glasao

@Foma Fomič zar siromaštvo

@Foma Fomič zar siromaštvo znači da čovjek može tako olako zaboraviti na svoju čast i ponos.

Pa upravo je Jaca naštancala hrpu lažnih branitelja koji su istinskim braniteljima poput Purde prepolovili visinu dionica.

Pa upravo su Jaca i njen pokret za pljačku države i naroda ti koji brane i onemogućavaju objavu registra branitelja kako bi se žito odvojilo od kukolja i raskrinkalo lažne branitelje koji su u stvarnosti glasačka mašinerija HDZ-a.

Ne, ne, nije me stid zbog bljak, bljak, jer upravo zato što tako olako zaboravljamo da su na vlasti lopovi koji su nam oduzeli prava na mirnu i sigurnu budućnost, Purda je uhićen i nevin čamio u zatvoru, a sada hvali zlo koje je ne samo mnoge braniteljske, već i svekolike druge obitelji dovelo na prosjački štap.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Vaši pojmovi o njegovoj

Vaši pojmovi o njegovoj "časti i ponosu" su samo vaša očekivanja od njega, vaš koncept u koji se on nije uklopio.

Reći: "Hvala! Hvala Bogu, i hvala svim ljudima!", nakon što se okončala osobna kalvarija - držim da u tome ima više "časti i ponosa" i nadasve više dobrog odgoja, nego u svemu onome što brblja publika oko njega.

Tko je glasao

@Foma Fomič nije u pitanju

@Foma Fomič nije u pitanju dali se ili u čiji se oncept Purda uklapa, ili ne uklapa.

Zbog Purde su sa na zadnje noge propele tisuće i tisuće branitelja i optužile vlast za izdaju branitelja. Desetine tisuća je zbog Purdine sudbine izišlo na ulice i prosvjedovalo protiv Jace i s pravom je nazvalo maćehom hrvatskih branitelja, a sada taj isti Purda svojom izjavom tu istu maćehu proglašava Majkom Terezom i to samo samo zato što mu je obožavateljica broševa zbog jeftinih političkih bodova poslala vladin zrakoplov.

Hvali neku njenu pamet i vrline koje stotine tisuća hrvatskih građanki i građana niti vidi niti osjeća rezultate Drivine zapisničarke u glumačkoj ulozi premijerke. Dapače svaki dan je sve više socijalno ugroženih, gladnih i na prosjački štap dotjeranih građanki i građana.

Bogu hvala da mu je okončana njegova osobna tragedija zbog koje sam se i ja osobno izložio opasnosti sudskog progona, ali zar je to opravdanje da Purda zaboravi na sve one koji su mu dali podršku, na one koji su zbog njega izišli na ulicu, nazivali Jacu i njene debilne klimavce izdajnicima hrvatskih branitelja, a Purda sada svima poručuje; puj pik ne važi, Jaca je moja spasiteljica! Jaca je najpametnija, Jaca je sunce moje partizansko čijom sam ofenzivom i zrakomlatom vraćen svojoj obitelji.

E pa Foma Fomič ma bez obzira koliko je taj naš Tihomir Purda bio mali obični čovjek, ne vjerujem da je izjava koju je dao iskljuvana u njegovoj glavi .

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Oprostite, je li Purda uopće

Oprostite, je li Purda uopće tražio da se zbog njega "propinju na noge tisuće i tisuće branitelja"?

Je li on rekao da ga je netko izdao?

To što "tisuće i tisuće na noge propetih" žele imati neku "intimnu" vezu s njim, ne znači nužno da i on mora imati istu takvu relaciju s njima!

Ja bih to nazvala kolektivnim silovanjem jednog običnog čovjeka!

Tko je glasao

Izađite!

Ne propinju se tisuće i tisuće branitelja samo zbog Purde, nego zbog politike tzv. Saveza za Europu svih parlamentarnih stranaka. Upravo ta politika izvršava zadaće stranih gospodara. Među inima je i progon hrvatskih branitelja. Zamislite samo da je 15 godina nakon WWII Njemačka sudila francuskim vojnicima i generalima zbog eventualnih zločina za koje ima dokaze, iznuđene u Gestapovskim progonima pojedinih pripadnika francuskog pokreta otpora. Glupost, glupost i sama glupost. A što se tiče tzv. KRADEZEA., ne znam na što se konkretno misli. Da li na uništavanje hrvatskog sela od '45. pa nadalje kroz kojekakve zadruge, "čišćenja tavana", etc.? Ili na nasilna uzimanja stanarskih prava onodobnog hrvatskog građanstva? Možda je riječ o novijoj povijesti u kojoj socijademokratska partija rasprodava hrvatske banke, hotele, INU i 2003. doseže 450 tisuća nezaposlenih, unatoč obećanjima o 200 tisuća novih, zamislite radnih, mjesta? Ma sjetimo se tko je otvorio arhive haškom tužiteljstvu, pristao na teoriju o udruženom zločinačkom pothvatu, dao suglasnost za nadležnost haškog suda nad briljantnim Bljeskom i bogomdanu Oluju...Da idem dalje? Ma dovoljno se samo prisjetiti tko je 25. lipnja 1991. bio u parlamentu a tko izlazi napolje. Izađite više, drugovi! Na ulice, kamo pripadate! Napolje iz hrvatske politike!

Mata

Tko je glasao

Kosor je ono što jest,

Kosor je ono što jest, njezina Vlada je to što jest, HDZ je KraDeZe - sve to stoji, i sve to znamo.

Ali to ne oduzima pravo jednom čovjeku, pogotovo čovjeku koji se do jučer borio sa samim sobom da ne razbije vlastitu tikvu o zid zatvorske ćelije - da ima izdvojeno mišljenje!

Zaboga, urazumite se!

Tko je glasao

"Hvala! Hvala Bogu, i hvala svim ljudima!",

Točno to i točno toliko!

Sva ona zahvaljivanja Vladi i Jaci su mu višak!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ma jasno!!! :)

Ma jasno!!! :)

Mata

Tko je glasao

Ne razumijem!

Poštovana!

Način na koji govorite o hrvatskom vitezu kao o kakvom jadi bez zubi u društvu neuredne žene i buljuka djece, svjedoči o totalnom nepoznavanju težine trenutka, kao i manjku poštovanja prema onima koji su se borili, između ostalog, i za Vašu slobodu. Djeca su inače blagoslov i potencijalni hranitelji društva a Purdin odnos prema vlastitoj obitelji govori o istinskoj plemenitosti i ljepoti njegove duše. No, Vama je ta besjeda sigurno strana.
P.S. Koji je problem s tim avionom?

Mata

Tko je glasao

Poštovani,

pustite me na miru!

Maloprije ste mi dali plus jer mi se učinilo ružnim da mu se upućuju "bljakovi" zato jer on, kad su ga stavili pred TV kameru, nije ispunio očekivanja jedne skupine lešinara.

Ali to se odnosi i na vas.

Da, meni je strana vaša dogmatska besjeda. To što se ne razmećem mitološkim frazama poput "hrvatski vitez", "istinska plemenitost i ljepota duše" i tome slično, ne ukazuje na moj "manjak poštovanja prema onima koji su se borili, između ostaloga, i za moju slobodu", nego samo ukazuje na manjak poštovanja prema mistifikacijama i dogmatizmu.

Tko je glasao

Poštovana! Dao sam Vam plus

Poštovana!

Dao sam Vam plus jer se slažem da nije primjereno instrumentalizirati takav slučaj u dnevnopolitičke svrhe lijevih lešinarskih opcija. Međutim, hrvatski branitelji su simboli koji se ne mogu promatrati sa čisto humanog aspekta. U skladu s time držim da je Vaš ''humani pristup'' ovom fenomenu redukcija mnogo dubljeg i znakovitijeg značenja toga čovjeka. Inače, kao što rekoh, nakon više od pola stoljeća dominacije Srbija smatra da gubi vazalsku ulogu prvijenca. Žalosno je da se istom olako zadovoljavaju dužnosnici, još uvijek nezavisne i suverene, države Hrvatske.

Lijepi pozdrav!

Mata

Tko je glasao

Slažete se "da nije

Slažete se "da nije primjereno instrumentalizirati takav slučaj u dnevnopolitičke svrhe lijevih lešinarskih opcija", ali nemate ništa protiv da se taj slučaj "instrumentalizira u dnevnopolitičke svrhe desnih lešinarskih opcija"!

Znači, "lijevi lešinari" ne smiju davati "dublje i znakovitije značenje" "ovom fenomenu", a "desni lešinari" to isto sebi smiju dopuštati!

A moj "humani pristup" je "redukcija"!

Ma dajte, molim vas!

Je li vam palo na pamet da najprije pitate čovjeka želi li on biti ikakav "fenomen" i želi li imati ikakvo "dublje i znakovitije značenje"?

On je nedvosmisleno rekao da je zahvalan Bogu što ponovo udiše svjež zrak na obali Dunava, te da mu ne pada na pamet trošiti svoj život na to da traži krivce za svoju zlu sreću. On sebe ne vidi kao "fenomen", ni kao nekakvo "dublje i znakovitije značenje". I ima pravo na to!

Ali lešinari nemaju mira!

Tko je glasao

Off topic.

pfc= Partizan Footbal Club ili samo slučajnost?

Tko je glasao

šta je sporno ?

Šta je sporno ,imaš li što konkretno za prigovorit ?

Tko je glasao

Ne prigovaram pitam brate mili..

...šta si poput praćke napet odmah.

Tko je glasao

Napet nikako samo oprezan !

Napet nikako samo oprezan ! iznenađen ,da nema komentar vezan uz temu a da se propituje o niku.

Nik kao nik.ime kao ime.

A odgovor je ,da.Lubav iz djetinjstva. Međutim nema veze sa mojim političkim opredjeljenjem.

Tko je glasao

:)))

"Grobariiii... grobariiii "

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci