Tagovi

Seksualna kontrarevolucija ili intimna priča o Dragici i Dragi

-Stani s tom rukom, kamo si krenuo, dilberu moj…?, prijeteći je govorila Dragica, svom Dragi koji se smjestio uz nju na kauču.
-A draga moja, ljubavi moja…aškom više kolena, osjećaš li kako… kako mi prsti klize??, šapće naš Don Juan, a draga mu se opire!
-Zašto bježiš, draga… nije to u redu... ne voliš me?!
Dragica mu se dražesno nasmiješi, no i dalje drži svoju ruku na njegovoj, zaustavlja ga:
-Misliš, ako smo okitili bor i razmijenili darove, da sad možeš raditi što hoćeš?? E, neće moći! Zar nisi pročitao letak?
- Prvo, donio sam ti kući bor na poklon. Drugo, kakav letak, počela je revolucija? Nezaposlenost, korupcija pa čak i gladnih imamo.,. Siromaštvo ne kuca na vrata, ono je tu... počela revolucija???, pita Drago svoju Dragicu, praveći se nevješt, i neinformiran.
- Odmah da ti kažem: donio si bor u zadnji čas, dalje, lani je bio iste veličine 150 kuna, ove godine je 70 kuna…Bor s velikim popustom! Znaš ti dobro na koji letak mislim, onaj s Kaptola, od Bozanića..
-Od Božanića?, pita naoko zbunjeni Drago.
- Uvijek krivo kažeš... Naš kardinal zove se Bozanić, ne Božanić!
AŠKOM VIŠE KOLENA
I dok je trajala ova žučna rasprava, Drago je uspio pomaknuti svoje prste za jedan centimetar, naviše od koljena… Dragica je stiskala noge, srce joj je lupalo kao krila vjetrenjače, crvenila je u licu kao paprika, pojavile su joj se i prve graške znoja… I onda je vrisnula:
-Katolkinja sam, i znam što je kardinal rekao, i vjerujem mu… Zdravstveni odgoj razara duše, posebno mladih djevojaka, i donosi nesreću narodu. I smiri tu ruku, stani! Nisam uličarka, djevojka sam iz fine obitelji, ti me želiš upropastiti… Kao da je đavo ušao u tebe, što ti je čovječe??
Drago se duboko zagledao u oči lijepe Dragice, sanjive oči, plavo-sive boje, zube kao stado kozje, vrat kao kulu Davidovu, i debelih, seksipilnih usana, kao u Afrikanki. I odlučio da kaže što mu je na srcu i duši:
-Nikakav đavo, to je spolni organ koji se probudio i budi sretna da se budi… Koliko je onih koji moraju uzimati viagru i ne znam što sve raditi, primjerice gledati porno - filmove... samo da se on, curino cvijeće, podigne, očvrsne… i na kraju nađe svoju garažu, svoje toplo i vlažno sklonište… svoju vazu!
-Pričaj ti ove gluposti kome hoćeš, ali meni, djevi, nećeš… Nema seksa do braka, da li ti je to jasno..???, nastavila je odlučno Dragica.
-Jasno, naravno da je jasno, ako tako piše u letku - ali,mi se volimo! I osim toga, kada je ono bila seksualna revolucija…?? Prošlo stoljeće, šezdesetih na sedamdesete… Ne mogu naši roditelji biti napredniji od nas!! I ovo što se danas događa je seksualna kontrarevolucija… i predvode je kardinal i biskupi… Kontrarevolucija s ciljem da se sruši jednog naprednog ministra, klerikalizam, to je sada već kristalno jasno.
NEMORALNA KOMUNISTIČKA BAGRA?
- Kakva te kontrarevolucija spopala – to je jedini, ispravan način da se ne razaraju duše, i ne donose nesreće… Moji su čitali i Erotiku, i onog Pašičeka, pa Igora Mandića, pa Žuži Jelinek… Sve je to razuzdano, grješno tjelesno sjedinjavanje užitka radi… Majka mi je pričala da je Igor Mandić pisao o lizanju sladoleda… fuj - o afrodizijacima u hrani… fuj… Sve je to jedna nemoralna komunistička bagra… I Mani Gotovac, i Severina, i ona Lucija Šerbedžija, gola u kavezu. Oni će sutra organizirati komune, i žene će dijeliti svi muškarci iz komune… Egzibicionisti koji su kvarili i kvare hrvatsku mladež….perverznjaci, perverznjaci…pa koliko je samo Tito promijenio žena?, vikala je Dragica, pokazujući prstom na glavu i svoju kratku haljinu.
- Zalažem se za zdrav duh u zdravom tijelu, za judeo-kršćanske vrijednosti i stečevine, za tradiciju, ne možemo se pariti kao životinje… sve treba imati mjeru… pa i intimni život i spolni odnosi!
-Joj, kako dociraš, da li to piše u kurikulumu za školarce?? Ili u lecima? Ili to govore oni iz „Grozda“??? Otkada je Igor Mandić bio komunjara?? I drugi, slični njemu? Znam što su mi moji pričali – hedonist, oblaporan, nezajažljiv u užicima, ali i u stalnom ratu s komunjarskim ološem i licemjerima. Dragice moja ti si kontrarevolucionarka… Ajde da vidimo, čega se oni s Kaptola i iz župa, odriču, a mi bi trebali postiti, mislim u seksu…A u „Da Vincijevom kodu“ lijepo je sve objašnjeno: do Boga se dolazi kroz radost, orgazam je radost, do Boga kroz orgazam!, bio je uporan Drago, pokazujući i svoju načitanost.
-Isuse, što bogohuliš! Kako te nije sram? Prekinut ćemo vezu, ne mogu izdati Boga i Bozanića, ne mogu… Ja sam poštena Hrvatica, katolkinja, ponavljam, meni je blud stran, i neće mene poučavati neki nastavnik što imam raditi u krevetu… I odobravati homoseksualne veze! Pa tko će onda raditi djecu!??
TKO ĆE ONDA RADITI I RAĐATI DJECU?
Čuvši te riječi, Drago je zavukao svoje prste još dublje ispod Dragičine haljine, gromoglasan:
-Tu sam te čekao - tko će raditi i rađati djecu?? Nas Hrvata je sve manje, čula si za rezultate popisa stanovništva…?? Više umire Hrvata nego što se rađa hrvatskih beba… Dakle, kontrarevolucionar je Bozanić, čisti kontrarevolucionar jer ne misli na budućnost hrvatskog naroda.
-A ti misliš? Ti misliš kako bi s prstima što dalje…?, predbacila mu je opet oštrim tonom Dragica, namještajući grudnjak, koji, čni se, bio je premali za njene bujne grudi koje su pulsirale ispod crvene haljine, svakim njenim udahom i izdahom. Drago ih je stidljivo promatrao, sluteći kakve se joj ispod haljine i grudnjaka, bukvalno, skidao ju je pogledom.
-Ne sa prstima, ne radi se to prstima… Ajd pipni, smiješ!, ohrabrivao ju je Drago.
-Jooooj, bojim se, tako VELIKI… jooooj, tako veliki…!?, promucala je brzo povlačeći ruku s njegovih hlača.
-Da, s velikim se rade velika djela, Dragice. Ma, radili bi to i oni, kada bi smjeli… A znaš li ti što se događalo na selima, u vrijeme polnoćke, još prije 60 godina? Zima, hladno, ali u jednom slavonskom selu iza jednog bunara, u blizini crkve pronašli ženske gaćice.. da, živa istina… I kada je to bilo? Prije 60 godina...! Osim toga, čitala si o onom svećeniku na Jadranu, prodao zemljište, ljubakao se s nekom atraktivnom ženom, darivao je…sve se utišalo, pomelo pod tepih…
- Drago, ako tako nastaviš, mi ćemo morati prekinuti. Sada ćeš mi početi pričati o pedofiliji svećenika…? Tako se razara vjera i nanosi šteta Crkvi u Hrvata. Sve je to propaganda ateista, agnostika, postalo je „in“ ne vjerovati u Boga… A tko nas je održao ako ne Crkva u Hrvata…?! Uvijek uz svoj narod, uvijek…požrtvovna, skromna, vidovita, svjetlo u tami komunizma…
NESREĆA?
I dok je Dragica zanosno govorila, Drago je pomaknuo prste za još koji centimetar…
I da znaš, počelo mi se vrtjeti u glavi… ne znam što se sa mnom događa… iskočit će mi srce…ne mogu, ne mogu…više tako!, govorila je usplahireno.
- I ne moraš, ti ništa ne moraš, sve ću ja…, objašnjavao je Drago, ne zaustavljajući prste. A onda – pravi šok!
- Isuse, Dragice pa ti nemaš gaćice!!! Jedno govoriš, drugo radiš. Uostalom, nemam ništa protiv, sada te još više volim.
Dragici se nekoliko trenutaka činilo da gubi dah, da treperi, da se lagano trese…:
-Evo, znala sam da me razaraš, uvjerila sam se u to. Slabo mi je!, rekla je tiho, a Dragi je bilo nejasno radi li se o uzbuđenju, laganoj nesvjestici ili – nastavku seksualne revolucije iz prošlih, ranijih desetljeća…
-Ne razaram te, rasturam te!, povikao je. I nastavio: Ljubav je jača od mača, ljubav je sve, ljubav nas veže i spaja, ljubav je besmrtna… A ljubav ne može biti platonska, osim nekih vrsta ljubavi. Ljubav traži i znanje, i umijeće, i informiranost u najmanju ruku, znanje gdje se što nalazi. Nije sve praksa, treba znati unaprijed, primjerice, erogene zone... I kako napraviti dijete, i kako se zaštiti da se dijete ne napravi... Tko želi neželjeno dijete??
Ljubio je Dragicu u jedno, pa u drugo uho…Ugasio je svjetlo, i obasjavale su ih samo lampice s bora.
Taman, kada je htjela reći NESREĆA, zapeo joj je glas u grlu, a negdje daleko, činilo joj se da pucaju petarde, da se bor njiše, da ona gubi snagu…preplavljena milinom i čvrstim zagrljajem Drage.
Shvatila je, to je bila sigurna, da birajući između revolucije, i kontrarevolucije, bira - revoluciju!
Napomena: Svim ljudima dobre volje ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA, IZ VIROVITICE! Nova završava s "13", ali neka bude zdrava, vesela, plodna i mirna!

Komentari

LjRW

MINUS ko kuca.
objaviti ovakav dnevnik bas za Bozic je neukusno, glupavo.

time jos vise govoris o sebi, osim onoga sto se vec zna... a nije nimalo laskavo!
ako imas imalo obzira i stida obrisi ili prepravi ga sto prije!!!
bljakkkk!!!

Tko je glasao

@Kerempuh NA GUZICI!

Istinita anegdota:
-----------
Stigao tako Igor MMandić jedne godine na književnu večer u moju knjižaru u Beču, i nakon prezentacije njegove knjige ZA NAŠU STVAR, pita on gdje su u Beču najpoznatiji bordeli...??? Kako jedan knjižar, kojem su zalazili u knjižaru i strani turisti, lijepo mu objašnjavam lokacije: Klubovi i bordeli u središtu grada, npr. jedan u Kaertnerstrasse najbolji (i najskuplji!), u ovoj ulici swinger klub za zatvoreno društvo, Guertel, prosjek, Prater uglavnom "žnj" kategorija... kada uplete se jedna Sarajka, "inteklektualka" i kaže:
"Ljubo, sramoto jedna, nisam znala kako si upućen u te teme?"
Na to, Igor Mandić, kao iz topa:
"A fina damo, na čemu vi sjedite??"
"Povremeno na stolcu!", kaže ona.
Igor: "Ma kakvom stolcu. vi sjedite na - guzici!"
-------------
I krajnje je puritanski i viktorijanski, pa i zlonamjerno ovaj humoristički tekst gledati kroz prizmu neke politike: pa zar stvarno i drugi misle da se "ono" ne radi i ispod okićena bora, za Badnjak ili Božić!???
O ta uska varoš, o ti uski ljudi!!!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

LjRW

ishlapio frustrirani starcic koji fantazira i pise o seksu!

O ti uspaljeni, nadrkani starcici koji nemaju nista pametnije raditi!!!

Tko je glasao

@Kerempuh

"Starčić" piše originalno, ne prepisuje! I još svašta radi, ali to nije za javnost, ha, ha...!!
A i tebe donijela roda??? Sramotna hipokrizija!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

@Kerempuh

"O ta uska varoš, o ti uski ljudi!" napisao je svojevremeno A.G.Matoš, u čuvenoj svojoj pjesmi... - kako je on tek znao šibati po licemjerju!!!?? Eh, da nam je danas nekoliko A.G. Matoša????

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Mogao si

Mogao si ovu priču napisati i bez aktualne politike i događanja, pa bi Ti čestitka bila vjerodostojna.

Tko je glasao

@Fantom47

Da se od strane Kaptola reagiralo prije ili poslije Božića. onda se moja čestitka ne bi poklopila s aktualnim političkim događajima. Osim toga, meni kao autoru prvi događaj u svemu je događaj između Dragice u Drage, a on je van vremena i porostora, kao što to često ljubav jest!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci